- 20 Ocak 2013
- 4.043
- 9.142
- 408
- Konu Sahibi Mor hayaller
-
Canım aynı durumda sayılırız mayısta nısanladım 1 ay once nısanım atıldı sebeblereımızde aynı sayılır görümce kaynana anlasmazlıgı hala canım cok yanıyor hala çok üzülüyorum ama yavaş yavaş gerçekleri görmeye başladım. Canım biz gerçekten Allah'ın sevdiği kullarıyız kötü bir evlilikten kurtuluyoruz sende hiçbir mesajına cevap verme yol ver.Merhaba sevgili hanimlar yaklaşık bir yıldır tanıdığım sevgilimle evlenme kararı aldık ve Mayis ayında nisanlandik ilk başta çok istekliydi her istediğimi benden önce yapmak için çaba sarf ederdi neyse nisan oldu bitti daha önce eşinden ayrılmış olan ablası ile aramız pek sıcak değildi çünkü çok agresif ve ters bir yapısı vardı ailesi bile pek muhattap olmazdı onunla neyse nisan alışversinde bile kendine yakışan davranışları yaparak beni daha da Soğuttu zaten eski nişanlım ve annesi de sürekli kiskandigini ve onu çok fazla umursamamami istediler bende aynı dedikleri gibi saygı çerçevesinde mesafeli davrandım takı bir gün onların evindeyken annesi ile yaptığı telefon konuşmasında benim evde oluşumdan rahatsız olduğunu duyana kadar o günden sonra evlerine eskisi gibi gitmez oldum ve bu durumu annemin bilmesine istemediler bende bir süre söylemedin ama annem artık gitmiyosun hayırdır demeye başlayınca mecburen söyledim annemden haklı olarak nişanlıma olayı sordu o da tabi ki savunmadı ablasını bu yüzden anneme ve bana tavır aldı aslında ablasını hiç sevmezdi yani pek anlasamazlardi bana öyle derdi daha sonra annem nisanlimla ilgili sorunları annesini arayip söyleyince annesi de oğlunu bana ve aileme karşı doldurdu aileme saygısız davranışları arttı ve en sonun da kendi suçlu olduğu halde annemin suratına telefon kapatıp akşamına da gelip evimizde anneme bağırıp çağırıp nişanı attı ablası tarafından hakaretler edildi mesajlar atıldı tehdit vari laflar edildi ve bu olay yaklaşık bir ay önce oldu ve şimdi bana bir şekilde ulaşıp zaman zaman pisman olduğunu söylüyor ama ailesinde de çok korkuyor yanasamiyor ondan tamamen nasıl kurtulabilrim tavsiyesi olan varmı rica ediyorum
Bunun üzerine söylenecek bi şey yok. Kelimesi kelimesine katılıyorum wolf'a.Ne yapasan yap ama boyle birine asla donme. Hattini degistir, bir sure tatile falan cik. Hatta aramamasini, aramaya devam ederse sikayet edecegini soyle.
Tekrar diyorum sakin geri donme.
Hepinize verdiğiniz cevaplar ve yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun annem onunla bu ablasinin konuyu uzun bir süre konuşmadı ablasının Özür dilemesini bekledik ama üstüne de eski nişanlımın tavırları eklenince benden habersiz kredi ile benim istemediğim yerden ev alması ve üstüne daha düğün olmadan takıların peşine dusmeleri takılar ile kredi borcunu kapatmak istemesi artık annemin iyice canını sıktı aslında onun aileme tavır almasının tek sebebi benim evi almasından rahatsız oluşum ve ailemin altınları kredi borcunu kapatmak istemesini onaylamamaları oldu çünkü evi evlenmeden önce aldı ve benim hiç bir şekilde ailesi de kendi de fikrimi almadı
Desteğin için teşekkür ederim bu durumu aşmak için en çok ne yaptın kendimle başbaşa kalınca çok düşünüyorum elimde olmadan buna engel olamıyorum bir ay oldu ilk zamanlara göre iyiyim ama ne biliyim unutmak kolay olsa keşkebende nişan attım 8 ay önce verılmıs sadakam varmış dıyorum ..Sende dua et ya evlendikten sonra bunlar olsaydı aılesı yüzünden boşardı senı ezdırırdı cok sanlısın bence mutlu ol
Desteğin için teşekkür ederim bu durumu aşmak için en çok ne yaptın kendimle başbaşa kalınca çok düşünüyorum elimde olmadan buna engel olamıyorum bir ay oldu ilk zamanlara göre iyiyim ama ne biliyim unutmak kolay olsa keşke[/
kolay degıl tabıkı bende üzüldüm ama beraberken o kadar cok sabrettımkı okadar içime attımkı ama patladım bir yerde dayanamadım üzülüyor ınsan tabıkı ama gecıyor bır ayda uutmak zor ama zaman la okadar hafıflıyorkı ıyıkı kurtuldum dıyorsun geçecek ama bıraz zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?