Ailesi yüzünden nişan attı

Bence senin ve annen yüzünden bitmiş.

Belliki kadın arızalı, idare edin demişler, sizse yangına körükle gitmişsiniz. Ne var yani benimde annem arızalı, ben annemi idare edemeyecek adamı napayım..

Canım aynı durumda sayılırız mayısta nısanladım 1 ay once nısanım atıldı sebeblereımızde aynı sayılır görümce kaynana anlasmazlıgı hala canım cok yanıyor hala çok üzülüyorum ama yavaş yavaş gerçekleri görmeye başladım. Canım biz gerçekten Allah'ın sevdiği kullarıyız kötü bir evlilikten kurtuluyoruz sende hiçbir mesajına cevap verme yol ver.

Kimi sizi suçlamış ama ben suçlu bulmuyorum sizi seven erkek iki tarafı ayarlamasını bilirdi aılenıze saygısızlık edıp nısanı hemen atmazdı.

Gururun varsa bir daha arama beni senin gibi saygısızla işim olmaz de.
Hattını değiştir.
Hayatına bak.
Tam anlamıyla ailecek saygısızlar..
Bu kadar..

Hemen dolduruşa gelen insanlardan korkmak lazım. Numaranızı değiştirmeniz ve ağzının payını verecek şekilde bir mesaj atmanız iş görebilir. Ailesinden çekinip korkuyorsa yazmasın hem suçlu hem güçlü.

Benimde nisan bozulali 3ay oldu. Unutamiyorum daha ilk gunku gibi taze hissediyorum icmdeki aciyi. Su an bile gozlerim sis sabahtan beri durduramiyorum gozyaslarimi. Cok ozledim. Bir kere aramasi icin pisman oldugunu duymak icin gece gunduz dua ediyorum ama yokk.....

Numarayı değiştirmene gerek yok aslında bu kaçmak olur ve daha çok üsteler
Arama engelleme programı indir akıllı telefon kullanıyorsan izin verdiklerin dışında arama mesaj olmaz
Ve nasipli kızmışsın saygısız ve ailesinin dolduruşuna gelip haddini aşan insandan da koca olmaz.
Şükret ve hayatına devam et bitti arık arama de şu bu sebeplerini dillendirme bile sadece bitti de ki üstelemeye cesareti olmasın

Ne yapasan yap ama boyle birine asla donme. Hattini degistir, bir sure tatile falan cik. Hatta aramamasini, aramaya devam ederse sikayet edecegini soyle.

Tekrar diyorum sakin geri donme.
Bunun üzerine söylenecek bi şey yok. Kelimesi kelimesine katılıyorum wolf'a.
Ne yaparsan yap ama böyle bi adama sakın geri dönme. Sakın sakın sakın.

biliyorum mutsuz olcam ama seviyorum unutamiyorum barismak istiyorum diceksiniz sandim ki sonuc bolumu beni sasirtti :) kurtulmak istiyorsunuz iyide yapiyorsunz. kararli olursaniz eninde sonunda anlar merak etmey

annenin ona sorması hataydı normalde bu konuda annen muhattap olmamalıydı ama bir yandan senin için hayra dönmüş gerçek yüzünü görmüşsün.. kurtulmazk için telefonundan engeller sosyal hesaplardan da engelle.

Geri donmek istemedigin icin konunu mutlulukla bitirdim. Sende o aile hayatinda yokken cok daha mutlu olacaksin

Görüsmek istemesen görüsmezsin sana ulastiginda konusnasina izin vermeden hemen engelle onu...

Hepinize verdiğiniz cevaplar ve yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun annem onunla bu ablasinin konuyu uzun bir süre konuşmadı ablasının Özür dilemesini bekledik ama üstüne de eski nişanlımın tavırları eklenince benden habersiz kredi ile benim istemediğim yerden ev alması ve üstüne daha düğün olmadan takıların peşine dusmeleri takılar ile kredi borcunu kapatmak istemesi artık annemin iyice canını sıktı aslında onun aileme tavır almasının tek sebebi benim evi almasından rahatsız oluşum ve ailemin altınları kredi borcunu kapatmak istemesini onaylamamaları oldu çünkü evi evlenmeden önce aldı ve benim hiç bir şekilde ailesi de kendi de fikrimi almadı

Ya aslında senin ailende sende düzgüzce gelip konuşsalar altınları direk verirdiniz burada asıl insanı üzen sana danışılmadan yapılması erkek ailelerinde genel sıkıntısı bu mecbur kabul edecek . Biz nişanlanmadan önce sevgiliyken ben ne dersem öyleydi ben nerede yaşamak istiyorsam yaşarız sıkıntı değil yeterki sen iste diyen adam nişanlandıktan sonra ailemin oldugu şehirde yaşayacagız dedi annesi de mecbur kabul edecek niye soruyorsun diyor. Böyle insanlardan ne koca ne baba olur canım hiç üzülme kendini sıkma çok şükür kurtulmusuz de

Evet bende senin gibi düşünüyorum zaten nişanı attığı gün amcasının oğlunun düğününe gittiler benim de gitmem için günlerce ısrar etti bende dayanamadım tamam dedim düğün günü beni 10 dak beklemediler ve sen gelme o zaman deyip ailecek gittiler bende nişanlıma sitem ettim bu sefer de hazırlan gelip seni alicam dedi ama bir kere istemedi ve ailesi bile sesini çıkamadı basıp gittiler ikinciye ben neden tekrar onların peşine gideyim ki hiç bir mecburiyetim yok ayrıca beklememisler onun üstüne beni aradı cvp vermedim msjlarina cvp vermedim sırf ailesinin yanında kavga etmeyelim diye ama anlamadı annemi aradı beni istedi telefona annem de kizdigi için vermek istemedi teli ve oğlum gitmissiniz artık gelemene gerek yok dedi bu ordan ben anlasamiyorum senin kızınla bilmem ne laf saymış olmuyo demiş annemde anlasamiyorsaniz ayrılın dedi ve teli annemin suratına kapattı akşam da gelirken yanında amcası ve eşini de getirmişler ne kendi annesi ne de babası sesini bile çıkarmadi sadece eski nişanlım anneme cevap verip bağırıp çağırıp yüzügünü atıp gitti ertesi gün benimle konuşmak istemedi üstüne de ablası bana bir ton laf hakaret sayarak mesajlar attı bir hafta kendime gelemedim resmen ailem üzüldu boş yere demeyecek insanlar için

bende nişan attım 8 ay önce verılmıs sadakam varmış dıyorum ..Sende dua et ya evlendikten sonra bunlar olsaydı aılesı yüzünden boşardı senı ezdırırdı cok sanlısın bence mutlu ol

bende nişan attım 8 ay önce verılmıs sadakam varmış dıyorum ..Sende dua et ya evlendikten sonra bunlar olsaydı aılesı yüzünden boşardı senı ezdırırdı cok sanlısın bence mutlu ol
Desteğin için teşekkür ederim bu durumu aşmak için en çok ne yaptın kendimle başbaşa kalınca çok düşünüyorum elimde olmadan buna engel olamıyorum bir ay oldu ilk zamanlara göre iyiyim ama ne biliyim unutmak kolay olsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…