- 31 Ekim 2015
- 136
- 64
- 98
- 34
- Konu Sahibi Mor hayaller
Merhaba sevgili hanimlar yaklaşık bir yıldır tanıdığım sevgilimle evlenme kararı aldık ve Mayis ayında nisanlandik ilk başta çok istekliydi her istediğimi benden önce yapmak için çaba sarf ederdi neyse nisan oldu bitti daha önce eşinden ayrılmış olan ablası ile aramız pek sıcak değildi çünkü çok agresif ve ters bir yapısı vardı ailesi bile pek muhattap olmazdı onunla neyse nisan alışversinde bile kendine yakışan davranışları yaparak beni daha da Soğuttu zaten eski nişanlım ve annesi de sürekli kiskandigini ve onu çok fazla umursamamami istediler bende aynı dedikleri gibi saygı çerçevesinde mesafeli davrandım takı bir gün onların evindeyken annesi ile yaptığı telefon konuşmasında benim evde oluşumdan rahatsız olduğunu duyana kadar o günden sonra evlerine eskisi gibi gitmez oldum ve bu durumu annemin bilmesine istemediler bende bir süre söylemedin ama annem artık gitmiyosun hayırdır demeye başlayınca mecburen söyledim annemden haklı olarak nişanlıma olayı sordu o da tabi ki savunmadı ablasını bu yüzden anneme ve bana tavır aldı aslında ablasını hiç sevmezdi yani pek anlasamazlardi bana öyle derdi daha sonra annem nisanlimla ilgili sorunları annesini arayip söyleyince annesi de oğlunu bana ve aileme karşı doldurdu aileme saygısız davranışları arttı ve en sonun da kendi suçlu olduğu halde annemin suratına telefon kapatıp akşamına da gelip evimizde anneme bağırıp çağırıp nişanı attı ablası tarafından hakaretler edildi mesajlar atıldı tehdit vari laflar edildi ve bu olay yaklaşık bir ay önce oldu ve şimdi bana bir şekilde ulaşıp zaman zaman pisman olduğunu söylüyor ama ailesinde de çok korkuyor yanasamiyor ondan tamamen nasıl kurtulabilrim tavsiyesi olan varmı rica ediyorum