Durumu yok seni calistirmak istemiyorum biraz toparliyim elime gucumu aliyim zaman ver diyor bilmiyorum insan sevince gozu kor oluyor ya ne yapicagimi bilmiyorumAilesi istemese de eğer şartları uygunsa evlendirdi. Aile kabullenir kabullenmez onların sorunu. Şartlar uygun değilse de sana evleniriz dememesi lazımdı. Önce şartlar olgunlaştırılır sonra evlilik konuşulur. Bir de yenge beklemiş sen de bekle, ne kadar bencilce.
Beklemek kişiye göre değişir. Ben beklemem mesela. Flört etmek ayrı böyle evlenicez diye sürünmecede bırakmak ayrı. Ben beklerim dersen bekle tabi. Kim öle kim kala..
Seviyorsanız bekleyin. İşi gücü yoksa olmaz zaten. Aileye sırt dayandırılarak evlilik yapılmaz. Sevgililiğin tadını çıkarın o zaman ama dikkat edin gidip gelip aynı mevzuları döndürüp psikolojinizi de bozmayın.Durumu yok seni calistirmak istemiyorum biraz toparliyim elime gucumu aliyim zaman ver diyor bilmiyorum insan sevince gozu kor oluyor ya ne yapicagimi bilmiyorum
Ne is yapıyor kendisi? Hem senin çalışmanda ne tür bir sakınca olabilir kiDurumu yok seni calistirmak istemiyorum biraz toparliyim elime gucumu aliyim zaman ver diyor bilmiyorum insan sevince gozu kor oluyor ya ne yapicagimi bilmiyorum
Ogretmen kendisi yeni okulu bitirdi 1 senedir calisiyor abisinin dugunu falan derken birikim yapmadi soyledim etme yapma diye dinlemedim yardam edicem diye simdi maddi zorluklarin altindan kalkaman diye korkuyor ocaga kadar sart kostumya bilmiyorum benim amacim uzatmamak ti uzatdikca annesi aramizi mahvedicek zaman kaybi yasamayip ortada kalmakta istemiyorum seviyorum oda beni seviyor onlari ikna etmek icin ugrasiyor biraz bekleyelim para biriktirelim gelmezlerse sonra gelmesinler tekmeyi basicam suan onu yapicak durumum yok diyorNe is yapıyor kendisi? Hem senin çalışmanda ne tür bir sakınca olabilir ki
din olarak istemiyor calismami evde oturucam o bakicak oyle yani benim icin bu sorun degil bende universite bitirdim ama esimin onayi olmazsa calismam aileden onemli degil hic bir seyNe is yapıyor kendisi? Hem senin çalışmanda ne tür bir sakınca olabilir ki
aynen oyle bacisinin kizini alicakmis annesiyle konustum or…. birak oglumu falan filan agzina geleni soyledi benimki kizdi konusmadi annesiyle anne sen oyle bir sey diyemezsin diye onlara hak vermiyor kiziyor ama iki ortada kaliyor onuda anliyorumErzurumlular hepsine birşey diyemem ama geneli akraba yada illa kendi çevresinden olacak evlilikler. Evlensen bile huzurun pek olmaz. Ufak şeyde ailemle aram bozuldu senin yüzünden der. Ailesi istemese benim ailem hiç istemez böyle durumda mesela.
Adam bir öyle bir böyle. Pek kaptırma kendini derim.
onun farkindayim onlari goze aldim ne olursa olsun diye onun icin. Vazgecmek kolay degil ki sandiginiz gibi bir yola ciktim ne olursa olsun raziyim diye ciktim ama mantigim aklim sizin dediginiz gibi git diyor kalbim izin vermiyorBir şekilde annesinin rızasını aldı evlendiniz diyelim. Buraya sonra kayinvalide ile ilgili yasadığın sıkıntılarını yazacaksın bu o kadar belli ki. Bu kadın huzur vermez size. Yol yakınken vazgeç derim
Neden kendinize bunu yapiyorsunuz bir tane hayatiniz var bunu mutlu olabileceginiz bir evlilikle surdurmek yerine aci cekeceginiz mutsuz olacaginiz birseye kendinizi surukluyorsunuz. Biraz mantiginizi dinleyin kimse unutulmaz degil karsiniza gercekten sizi seven biri ciktiginda iyi ki ayrilmisim diyeceksiniz emin olunonun farkindayim onlari goze aldim ne olursa olsun diye onun icin. Vazgecmek kolay degil ki sandiginiz gibi bir yola ciktim ne olursa olsun raziyim diye ciktim ama mantigim aklim sizin dediginiz gibi git diyor kalbim izin vermiyor
Çok gençsin inan zaman geçtikce kimsenin bu çabaya ve fedakarlığa değmediğini acı bir şekilde ögreniyorsun...onun farkindayim onlari goze aldim ne olursa olsun diye onun icin. Vazgecmek kolay degil ki sandiginiz gibi bir yola ciktim ne olursa olsun raziyim diye ciktim ama mantigim aklim sizin dediginiz gibi git diyor kalbim izin vermiyor
Nerelisiniz siz?Eşim istemezse çalışmam ne demek,üniversiteyi evde oturmak için mi okudunuz?Bu kafalarla çok üzülürsünüz.din olarak istemiyor calismami evde oturucam o bakicak oyle yani benim icin bu sorun degil bende universite bitirdim ama esimin onayi olmazsa calismam aileden onemli degil hic bir sey
TurkmenistanNerelisiniz siz?Eşim istemezse çalışmam ne demek,üniversiteyi evde oturmak için mi okudunuz?Bu kafalarla çok üzülürsünüz.
aynen oyle bacisinin kizini alicakmis annesiyle konustum or…. birak oglumu falan filan agzina geleni soyledi benimki kizdi konusmadi annesiyle anne sen oyle bir sey diyemezsin diye onlara hak vermiyor kiziyor ama iki ortada kaliyor onuda anliyorum
Size tek tavsiyem, bu adamdan ve ailesinden uzak durun.Korkunç bir kafa yapıları var.Turkmenistan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?