Ailesi eşimi elimden aldı!

ben kapı kitleme konusunda nötürüm olabiler diyorumya gidişata bağlı ama kadınlığını kullanma konusunda hemfikir değilim:)

abeta sana bi tavsiyem var ben bi golden retriver cinsi 2,5 aylık bi köpüş aldık evde balkonda bakıyorum daha bebek o kadar bağlandımki daha bir hafta olmadı herşeyim o zaman nasıl akıyo öyle bi oyalıyoki onun sevgisi içimi ısıtıyo inan önceden kafamı taktığım hiç birşey aklıma gelmiyo kapı dışarı çıkmıyorum ya onun aşkından...sende eğer seviyosan bi golden al derim inanamıycaksın tüm kötü herşeyi unutturacak emin ol ne dersin?işten çıkana kadar annenler bakarlar işte bile hep aklında o olucak eminim..ya nolur bi düşüüüüünn abetaaaaa kendin için yap bunuu hem çok havlamıyo apartman ortamında bakılabiliyo

katılıyorum... cok güzel yazmışsın

ayyy bayılırım golden a ama bıturlu soyle bı yavru bulamadım ya...

abeta kaç gündür konuna bi yorum getirmiyorum ama hergün konuna bakıyorum gelişme varmı diye sana ilk yazdığım gün söylemiştim içinden geliyosa dilediğin herşeyi yap kendini kısıtlama işin ucunda senin utanıp sıkılcağın bi durum yok en fazlaa ne dersin ki kocam için çabaladım ne biliyim aşkta sevgide grur falan saçma hemde çok ha bu adam evet neticede ayıp etti yanlış yaptı tamam ama sonuö olarak sen kimse için değil kendi iç dünyandaki huzur için yapmalısın içinden geliyoosaaa engellemee bişilerde kendini kaybetçek ne varki şuan senin için ondaan değerli için deli gibi seviyo işte belli olayların sıcaklığı geçtikçe keşke bunuda yapsaydım diceğin bişi kalmasın TEKRAR ÜSTÜNE BASIYORUMMMMM için istiyosa yap bunu BAŞKALARININ DOĞRULARI BAZEN SENİN YANLIŞLARIN KADAR DEĞERLİ OLMUYO GÖZÜNDE EN AZINDAN İLERDE NEDEN YAPTIM DESEN BİLE YUVAM İÇİN YAPTIM DEDİĞİNDE TÜM PİŞMANLIKLARIN GEÇER gerisi zaten sadece zamana kalmış beklicez ve görücez ALLAH ONUNDA YÜREĞİNE AZICIK MERHAMET VERSİNDE İÇİNDE SEVGİSİ VARSA GÖZÜNÜ BUKADAR KARARTMASIN ...

abetam sen bı sekilde evde olduğunu ilet ... eve de gıt en sevdiği tatlıyı yap, en sevdigi kıyafeti giyin ve bekle... evınızın pencerı yola bakıyorsa orda olsun gözün gelıp de eve gıremeyebılır. umarım hayırlısı olur. son şans tatlım... sakın yalvarma... ayagına kapanma... ve de aglama tatlım.. güzelce anlat durumu olmuyorsa bırak gıtsın... güçlü dur karşısında....olur da hayal kırıklıgı ıle sonuclanırsa bu olay sana bır tavsıyem de var.. sakın aglamamak ıcın kendını tutma ... bırak gözyaşların düşsün.. annenın omzunda hıçkırarak aglamak gibisi yok...

Son düzenleyen: Moderatör:
bizde bulamadık pet shoptan satın aldık acaba bakabilir miyim diye korktum ilk bi kaç gün alışamadım ama şuan bir hafta olmadı hayatımda köpek beslemedim bilmem ama o varya bebek kafasını omuzuma koyup bi uyuyuşu var bide gözlerimin içine bakışı güvenle ay bütün her sıkını dert boşmuş ben en ufak şeyleri kafasına atan geçmişi çok düşünen biriyimdir...

abeta düşün olur mu?

nazap teşekkür ederim inşallah gelir eşi hayırlısı olsun abeta için...

ahh ahh... bi köpeğim olsa keşke..... ilerde yavrusu olursa ben talibim şimdiden söyleyim :)

kızlar eşimde dahil..mesaideyiz hala...ve böylede devam edecek sanırım haftasonu...şu kargaşa bir bitsin afilli bir mail atacagım ..

Aslında, işyerindesiniz. İş çıkışı yakala elinden, çek kenara beni dinlemek zorundasın de. Konuş.
Ona de ki "Allah bile yargısız infaz yapmaz. Sen beni yargısız infaz ediyorsun ! Bana bir açıklama yapmadığın sürece senden boşanmayacağım" tarzı şeyler söyle. Ve eve de çağırabilirsin tabi, bir arkadaşın dediği "Eve Kapatma" yöntemi aklıma çok uçuk gelse de, çok mantıklı :) Ev değil işyerindeki her hangi bir yerde de üstünüze kapıyı kilitleyebilirsin :)) Ben senin yerin de olsam, eve girdiği an kapıyı kilitlerim. Yedek anahtar varsa onu bildiğim yere saklarım. Kapıdaki anahtarı , kapıyı kilitledikten sonra balkondan aşağı atarım

İveeeeet... yaparım bunu valla, delirtmesin kimse insanı !

Sonuna kadar üstüne git. Zaten cevap alamazsan , bi süre sonra buz gibi soğuyacak ve sıkılacaksın.

bencede.... az emek vermedınız bırbırınıze.

Yazını okurken çok hüzünlendim. Her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır. Seninki de o hesap, Demek ki o an, o olayı sorgulamaman lazımmış ki , şimdiki hayatının aşkıyla tanışabilesin. :) Çünkü o, yani eski sevgilin, bir kere başkalarına inanmışsa hep inanacaktır. Yani sen açıklama yapsaydın bile, acabaları olacaktı aklında. Hep demişimdir, ilişkideki güven çooook önemlidir. Yalnız çok merak ettim. Burdan yazmak istemesende özelden mesaj atabilir misin? Atılan iftira neydi?

Son düzenleme:
bencede.... az emek vermedınız bırbırınıze.

Gurur gurur denilen şey nedir ? Emek vermişsiniz. Bir kere aşk mantıksızlıklar bütünü zaten. Gururda mantıkla ilişkili olduğuna göre. Aşkta mantık ve gurur aramayacaksın !

Evet sanırım bu yaşadıkların onun ahı. Bence her nerde ise onu bul özür dile. Bunları yaptığım için beni affet, sanırım ahını oldum mutlu olamıyorum de. Eşimi çok seviyorum de.

aman işini ihmal etme tatlım... hem kafan da dağılır....

Evet cnm şimdi her gece sarılıp uyurken Allahım sana şükürler olsun diyebildiğim bir eşim var benim. O günlerde çektiğim aşk acısı bugünleri getirdi bana. Getireceğini bilseydim gık demezdim o ayrı :)) Evet, ilişkide güven çoook önemlidir. Yok, cnm yazarım ne diye yazmayayım. Üzerinden koca koca yaşanmışlıklar geçmiş. O bizim çalıştığımız şirketin anlaşmalı olduğu bilgisayar firmasında çalışıyordu. Bizim kendi bünyemizdeki bilgi işlem departmanında çalışan çocukta o firmanın sahibinin yiğeniydi ve bana sırıl sıklam aşıktı. Deniz bunu biliyordu. Ben anlatmıştım. (Neyse denizle tanışmamız iş dolayısıyla olmadı ama. Doğum günümde tanışmıştık) Deniz çok kıskançtı. Yanlışlıkla teli duymayayım çıldırırdı. Neredeydin,neden açmadın... Ben seni hak edecek ne yaptım ki derdi hep bana, sen nasıl bana baktın anlamıyorum... Neyseee... Doğum günümde o çocukta vardı. Ama ben çağırmamıştım. Zaten doğum günü partimden benim haberim yoktu. Şirketteki arkadaşlarım süpriz bir parti düzenlemişlerdi. Biz o gün tanıştık denizle. Bir anda karar verdik, başladık. Sonrasında o çocukla iş dolayısıyla görüşüyorlar diye anlattım ben çocuğun bana karşı olan hislerini. Araya resmiyet koysun diye. Ama o bastıramadı bir türlü kıskançlıklarını. Bu çocuğun yiğeniyle bir mesaiden sonra oturup birşeyler içerlerken nereden konu açıldıysa artık çocuk demiş ki o gün o doğum günü partisine sen gelmemiş olsaydın vedat mavigibiye evlenme teklif edecekti. Ve aslında mavigibi de ona karşı boş değildi ki onu doğum günü partisine çağırdı. Sen gelince vedat kendini geri çekti. Mavigibi de onu kıskandırmak için başladı bence seninle.
Bu çok sinsice oluşturulmuş bir plan. Bana olan düşkünlüğünü beni nasıl kıskandığını bildikleri için uydurulmuş... Ama benim çok sevgili zeka küpü eski erkek arkadaşım onca yaşanmışlığımıza rağmen bana tek kelime etmedi. Sabah canımken akşam düşmanım oluverdi. Tabi ben bunları yıllar sonra öğrendim ama neyseee... Şimdiler de o da diyormuş ben buna nasıl inandım diye. Hayırlısı böyleymiş

Abeta mail atma sakın!!kız yoksa attın mı?

hayatım madem evine gitmeyi düşünüyorsun onunda eve gelmesini sağla( bişeyler uydur)
öyle konuşun...yoksa mail atıcanda paşamız cevap verecek..hiç sanmam...daha öncede konuşmayı denemiştin
ama hiç birinde sonuç alamadın canım...
eşin kendi ayaklarıyla o eve gelmedikçe siz konuşamazsınız..
iyi bir bahane bul,hatta gel konuşucaz da demene gerek yok(belki konuşmaktan kaçıyordur)

yeterki eve adımını atsın:)ondan sonrası artık sana kalmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…