kesinlikle katılıyorum..
ya zaten adam gelirse herşey kendiliğinden doğal gelişir keşke gelsede gerisi boş ..konuşabilseler keşke ..abeta yemektedir şimdi tahminen gelsinde bakalım napıcak mesaj mail o ne diycek bide mailinde sadece ikinizle ilgili şeyler yaz bence yani ailesini vs karıştırma konu ikiniz ve aşkınız evliliğinizdeki güzel anıları yaz olur mu? beraber keyifli geçirdiğiniz ne bilim çok güldüğünüz anları zmanları falan..
sonra sonunda onu çok sevip kaybetmek ayrılmak hiç istemediğini bu akşam saat ... da onu evde beklediğini birazcık seni sevdiyse son kez gelmesini yaz bi daha seni rahatsız etmiycem ama nolur son kez gel falan yaz bence..
hadi kızlar başka fikri olan varsa şöyle dokunaklı tavsiyesi olan ya abeta yüreğinden ne geçiyosa yaz tamam mı kendini kısıtlama dualarım seninle
ben kapı kitleme konusunda nötürüm olabiler diyorumya gidişata bağlı ama kadınlığını kullanma konusunda hemfikir değilim:)
abeta sana bi tavsiyem var ben bi golden retriver cinsi 2,5 aylık bi köpüş aldık evde balkonda bakıyorum daha bebek o kadar bağlandımki daha bir hafta olmadı herşeyim o zaman nasıl akıyo öyle bi oyalıyoki onun sevgisi içimi ısıtıyo inan önceden kafamı taktığım hiç birşey aklıma gelmiyo kapı dışarı çıkmıyorum ya onun aşkından...sende eğer seviyosan bi golden al derim inanamıycaksın tüm kötü herşeyi unutturacak emin ol ne dersin?işten çıkana kadar annenler bakarlar işte bile hep aklında o olucak eminim..ya nolur bi düşüüüüünn abetaaaaa kendin için yap bunuu hem çok havlamıyo apartman ortamında bakılabiliyo
bizde bulamadık pet shoptan satın aldık acaba bakabilir miyim diye korktum ilk bi kaç gün alışamadım ama şuan bir hafta olmadı hayatımda köpek beslemedim bilmem ama o varya bebek kafasını omuzuma koyup bi uyuyuşu var bide gözlerimin içine bakışı güvenle ay bütün her sıkını dert boşmuş ben en ufak şeyleri kafasına atan geçmişi çok düşünen biriyimdir...
abeta düşün olur mu?
nazap teşekkür ederim inşallah gelir eşi hayırlısı olsun abeta için...
kızlar eşimde dahil..mesaideyiz hala...ve böylede devam edecek sanırım haftasonu...şu kargaşa bir bitsin afilli bir mail atacagım ..
bugün tam 3 hafta oldu...ayrıyız...ne sesini duyuyorum ne de sesimi duyuyor...ve biz çıkarken de nişanlıyken de bu kadar ayrı kalmamıştık...hatta ayrılmamıştık...şuan aynı iş yerindeyiz...
kızlar bir cevap verin bakalım bana..acaba evime dönsem..ona güzel bir mail atsam..ne dersiniz...belki yuvamızı tekrar inşa etmek bana düşmüştür ha ne dersiniz...
Aslında, işyerindesiniz. İş çıkışı yakala elinden, çek kenara beni dinlemek zorundasın de. Konuş.
Ona de ki "Allah bile yargısız infaz yapmaz. Sen beni yargısız infaz ediyorsun ! Bana bir açıklama yapmadığın sürece senden boşanmayacağım" tarzı şeyler söyle. Ve eve de çağırabilirsin tabi, bir arkadaşın dediği "Eve Kapatma" yöntemi aklıma çok uçuk gelse de, çok mantıklı :) Ev değil işyerindeki her hangi bir yerde de üstünüze kapıyı kilitleyebilirsin :)) Ben senin yerin de olsam, eve girdiği an kapıyı kilitlerim. Yedek anahtar varsa onu bildiğim yere saklarım. Kapıdaki anahtarı , kapıyı kilitledikten sonra balkondan aşağı atarım
İveeeeet... yaparım bunu valla, delirtmesin kimse insanı !
Sonuna kadar üstüne git. Zaten cevap alamazsan , bi süre sonra buz gibi soğuyacak ve sıkılacaksın.
Çok uzun zamandır takip ediyorum konunu. Abedatacığım, deliler gibi aşık olduğum bir erkek arkadaşım vardı.Değil gün dakika ayrı kalamazdı benden. Yalvarırdım artık gelme diye. O derece. Yani evimizi bile babası almış bu ev senin kızım demişti. Oda oda hayal doldurmuştuk beş dakika içerisinde her köşesini. Birgün öyle pat diye bunu sen istedin,sen hak ettin bunu,ben seni sevmiyorum dedi telefonda. Tamam dedim. Sağol, dürüst davrandığın için. Bir daha aramadım, aranmadım... Aradan kocaman bir 7 sene geçti. Bir yıl yıkıldım. İçimden güçlüyüm ya kimseye göstermeden. Sonrasında Allah'ıma bin şükür ki eşimi tanıdım. Yaralarımıza üfledik birbirimizin. Sardık sarmaladık... Aşkım oldu o benim. Hatta herşeyim :))) Ama yıllar sonra öğrendim ki Deniz beni ortak bir arkadaşımızın bir yalanı yüzünden terk etmişti beni.Onu kabullenememesi yüzünden.Öğrendim ki sabahlara kadar şişe kırmış evin duvarlarında. Ağlamış... Ama açıp bana gerçeği sorma gereksinimi duymamış... İlk duyduğumda keşki dedim keşki gitseydim yatsaydım kapısında.Öğrenseydim herşeyi. Anlatsaydım gerçeği. Bıraksaydım bir kenara gururu. Çok farklı olabilirdi ikimiz içinde herşey. Ama sonra düşündüm de iyi ki gitmemişim... İyi ki bana en ufak bir iftirada sırtını dönebilecek bir adamla olmamışım ben. İyi ki eşimi tanımışım. Aşkım yapmışım. Şimdi bana ben kendimden çok güveniyorum sana diyen bir eşim var benim. Gözlerinde kaybolduğum. Nefesinde huzur bulduğum. O mu? O hala bekar... Ortak bir arkadaşımıza anlatmış zaten olanları ondan öğrendim.Benimle ilgili ark.söylediği yalanı duyunca intikam almak istemiş aklınca benden. Gitmiş eski kız arkadaşının yanına.Onun yanında aramış beni.Şimdi ben ömrümün en büyük hatasını yaptım diyormuş...Çok kötü dedi arkadaşım.Aldığı nefes sensin.Çok özlüyor seni.Görsen eski deniz değil artık o, bambaşka biri... O hayatını kurdu. Hak etti bu mutluluğu diyormuş. Kurdum dedim arkadaşıma çooookk şükür. Dünyaya bir daha gelsem bir daha bir daha evlenmeyi isteyeceğim bir eşim, dünyalar yakışıklısıda bir oğlum var benim...
bencede.... az emek vermedınız bırbırınıze.
eskiden bahsedince..eski erkek arkadaşımı ben terk etmiştim(1.5 yıl çıkmıştık)..ve öyle ahlar etmişti ki bana...aylarca kendine gelememiş...içki şişeleriyle parklarda yatmış..arkdaşları demişti...nişalandığımda bile..şimdi şu haliyle bile glese kabulumdur diye haber göndermişti...sanırım ben o masuma çok acı çektirdim..ah aldım..yaşıyorum...hayat:)
maillerine her gün devamlı bakıyor mu?
Yazını okurken çok hüzünlendim. Her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır. Seninki de o hesap, Demek ki o an, o olayı sorgulamaman lazımmış ki , şimdiki hayatının aşkıyla tanışabilesin. :) Çünkü o, yani eski sevgilin, bir kere başkalarına inanmışsa hep inanacaktır. Yani sen açıklama yapsaydın bile, acabaları olacaktı aklında. Hep demişimdir, ilişkideki güven çooook önemlidir. Yalnız çok merak ettim. Burdan yazmak istemesende özelden mesaj atabilir misin? Atılan iftira neydi?
maillerine her gün devamlı bakıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?