• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi eşimi elimden aldı!

bence vazgeçme mücadele et sen elinden gelen herşeyi yap sonra yine olmuyosa bırak ama şimdi değil bence. mail değil bence ona msj at ve deki
ben evimizdeyim yeni bi hayata başladığım bu evde herşey sn bulsun de
bakalım korkup gelicekmiii.....

sanırım benim dediğim şey. Allah yardımcın olsun canım. Allahım yaptıklarını onlara çevirsin. eşinin gözünü açsın. yönünü sana çevirsin İnşallah. Allahım onlarada vicdan merhamet versin yok ama Rabbim çok büyük işte canım. Allahım sanada yardımcı olsun

herkese iyi akşamlar..sizlere bir vefa borcum olduğunu düşündüğüm için yazıyorum...evet eşimin gözü şuan beni görmüyor ve beni arzulamıyor bile...hatta annesinden başka kimseyi görmüyor desek yeridir.. bir çoğunuzun yaptıgı tahmin dogru çıktı...yazmayacagım buraya rica ediyorum sizlerde anladıysanız neden bahsettiğimi sizlerde yazmayın olur mu??....ve hep demiştim size eşim birden değişti...gözümün içine bakan adam yok artık demiştim...ve o psikolojim bozuldu demeleri...onun gerçekten çok zor durumda oldugunu gösteriyormuş bana..ama ben anlamamıştım hiç böyle bir şeyin olabileceğini anlamamıştım...ve gerçekten çok zor eşimin bana dönmesi..inanın gözlerimle birşeyi görmesem inanmazdım..ama ben biliyordum eşimin beni sevdiğini ve bana bunları yapan kişinin eşim olmadığını biliyordum...ve şuan eşime ulaşabilecek tek kişi Yüce Mevlamdır...bol bol dua ediyorum..Allah o eşimin ailesine de hidayet versin, yüreklerine vicdan versin, geceleri yastıga başlarını koyduklarında rahat uyuyamasınlar...yüce mevlam eşimi bana tekrar gönderir mi bilmem ama ben onun dönmesi için bol bol dua ediyor olacagım hep...ve son olarakta bir anne kendi evladına bunları nasıl yapabilir..Allaha havale ediyorum...

llütfen ne demek istediğimi anladıgınızı çok iyi biliyorum ve bu konu içinde dile getirmeyin yalvarırım....ve bol bol eşimin bana dönmesi için dua edin...

anladık canım merak etme..
Allah yardımcın olsun..
inş. eşin sana geri döner ve ailesinin gerçek yüzünü görür..
ne desen haklısın o insanlar için..Allah'a havale et..
dualarım seninle..

herkese iyi akşamlar..sizlere bir vefa borcum olduğunu düşündüğüm için yazıyorum...evet eşimin gözü şuan beni görmüyor ve beni arzulamıyor bile...hatta annesinden başka kimseyi görmüyor desek yeridir.. bir çoğunuzun yaptıgı tahmin dogru çıktı...yazmayacagım buraya rica ediyorum sizlerde anladıysanız neden bahsettiğimi sizlerde yazmayın olur mu??....ve hep demiştim size eşim birden değişti...gözümün içine bakan adam yok artık demiştim...ve o psikolojim bozuldu demeleri...onun gerçekten çok zor durumda oldugunu gösteriyormuş bana..ama ben anlamamıştım hiç böyle bir şeyin olabileceğini anlamamıştım...ve gerçekten çok zor eşimin bana dönmesi..inanın gözlerimle birşeyi görmesem inanmazdım..ama ben biliyordum eşimin beni sevdiğini ve bana bunları yapan kişinin eşim olmadığını biliyordum...ve şuan eşime ulaşabilecek tek kişi Yüce Mevlamdır...bol bol dua ediyorum..Allah o eşimin ailesine de hidayet versin, yüreklerine vicdan versin, geceleri yastıga başlarını koyduklarında rahat uyuyamasınlar...yüce mevlam eşimi bana tekrar gönderir mi bilmem ama ben onun dönmesi için bol bol dua ediyor olacagım hep...ve son olarakta bir anne kendi evladına bunları nasıl yapabilir..Allaha havale ediyorum...

llütfen ne demek istediğimi anladıgınızı çok iyi biliyorum ve bu konu içinde dile getirmeyin yalvarırım....ve bol bol eşimin bana dönmesi için dua edin...

nedense hıc sasırmadım cnm cunku tum anlattıkların bunu gosterıyodu allah yardımcın olsun ama vazgecme sende bak caresıne cnm :47:amacına ulasamasın aılesı ınanmıyorum yaa yerı yurdu yok bunu yapan kısının cıdden hele kı bı anne evladına bunu yapabıldıyse cok yazık gercekden:50: yuvanın kurtulması ıcın elınden gelenı yap cnm sakın pes etme rabbım kendılerıne cevırır zaten sen caresıne bak mutlaka :16:

canım öncelikle başına gelenleri okurken en az senin kadar üzüldüm ve şoka girdim. Yaşadıkların gözlerimin önünden saniye saniye geçti ve sanki senin gözlerinden olanları ben yaşıyormuşum gibi hissettim. Anladığım kadarıyla eşinin ailesi hiçbir konuda seninle iletişim kurmak istememiş ve hala da bu durum geçerli. Sen ise her fırsatta onlara karşı nazik davranmış ve metanetini korumaya çalışmışsın. Bence ve eminim ki bu sayfadaki pek çok arkadaş da benimle aynı fikri paylaşıyordur doğru olanı yapmışsın. Eşinle de iletişime geçmeye çalışmış, hatta onun tüm bu umarsız tavırlarını görmezden gelerek, olayların olmasının ardından sonraki gün güleryüz ile günaydın aşkım diyerek yanına yanaşmış ve aynı karşılığı alamamışsın. Eğer eşin ortada bir sorun var ve bunu birlikte çözmeliyiz tarzında bir yaklaşımda bulunmuş olsaydı sana memnuniyetle bir evlilik danışmanını gitmeni tavsiye ederdim; ama ne yazık ki böyle bir durum yok. Şimdi söyleyeceklerim biraz ürkütücü olabilir ama gerçektir. Sana daha düne kadar delice aşık olan adamın tavırları bir gün içinde değişiyorsa, bu ailesinin bu işte bir parmağı olabilir. Kimsenin günahını almayayım ve bu günahın şerrinden Allah'a sığınırım ama bin yıllardan beridir karı ile kocanın arasını açmak için büyüye başvurulduğu çevremiz tarafından bilinir ve söylenir. Bizler başımıza gelene kadar böyle şeylere inanmayız genelde bu tip hadiseleri duyduğumuzdaki tavrımız aman canım benim mi başıma gelecek şeklindedir. Ancak yine altını çizmek isterim ki bu tip şeyler hep olmuştur ve olacaktır. Bizim bu işin yapılışına şahid olmamış olmamız büyünün gerçekte var olduğunu değiştirmez. Ben yine altını çizerek söylüyorum; birini bu şekilde itham etmekten Allah'ın kudretine sığınırım ama hal ve hareketlerdeki anlık değişiklikler ya zihinsel hastalığın yada adını hiç anmak istemediğim böyle bir durumun işareti olabilir.

Yüce Rabbim sana sabırlar versin..
Metaneti koru..

Allah askina biraz mantikli olalim hepimiz.
Bu zamanda büyü müyümü kaldi??? Hala böyle sacma seylere inaniyorsaniz demekki gercekci degilsiniz.
Konuyu acan arkadasim sakin üzülme, o evlendigin adam zaten adam degilmis, adam olsaydi 3 aylik karisini birakmazdi ailesini dinleyip.
Evlenecegin erkek, adam gibi adam olmali, ne güzelligi önemli nede mevki ama karekteri merhametli ve yüce olmali.
Senin kocan telefonlarda gizlice ailesiyle konusuyormus diyorsun, daha böyle bir cocuk gibi davranan erkekden ne beklersin Allah askina?
Inan üzülme iyiki olmus bil, ve hayatina yeniden bir yön ver.
Inan bana sonradan bir beyefendiyle tanistiginda iyiki ondan ayrilmisim diyeceksin.
Analar ne yigitler dogurmus, böyle pisirik birisinemi kaldin be kardesim?
Yada ayrilamiyorsan bu evlendigin adamin daha büyümesini bekle, belki bir kac sene sonra hamlasir, ama anlattigin kadariyla su haliyle evliligi yürütecege benzemiyor, cünkü daha benligini bulamamis, kücük bir cocuk daha.

Ne kadar acıki bi annenin kendi evladına böyle birşey yapması allah yüreklerine merhamet versin bunların ve senin için bol bol dua edicem biliyorumki dönüp dolaşıp zararı onlar alıcaklar böyle şeylere inanıyorum çünkü gzümün önünde örneğini yaşadım tek çare dua cuma saatlerinde ellerini açıp dilemek herşey insanlar için şu hayatta emin ol dönüp dolaşıp yine zararı onlara gelicektir içini ferah tut dualarla allaha sığın herşey geçicek ben inanıyorum....

günaydın kızlar

gereken açıklamayı önceki mesajımda yaptım..lütfen yalvarırım size o konuyu biliyorsunuz artık..o konu hakkında msj yazmayın...sadece ben dua ediyorum sizlerde edin...bundan sonraki gelişmlerden de haberdar etmek istiyorum sizleri..o yüzden bu sayfaya tekrar girerken o acı üzerine bir msj okumak beni yıpratıyor...bundan sonra eşim davayı açsada açmasada benim yapacagım tek şey daha önceden de yaptıgım gibi yüce mevlama sıgınmak olacaktır..

el birliğiyle yüce mevlama yalvaralım lütfen...

bu arada kızlar boşanma davası açıldıgından kaç gün sonra tebligat gelir...hadi bakalım bu konuda yardım edin bana

günaydın kızlar

gereken açıklamayı önceki mesajımda yaptım..lütfen yalvarırım size o konuyu biliyorsunuz artık..o konu hakkında msj yazmayın...sadece ben dua ediyorum sizlerde edin...bundan sonraki gelişmlerden de haberdar etmek istiyorum sizleri..o yüzden bu sayfaya tekrar girerken o acı üzerine bir msj okumak beni yıpratıyor...bundan sonra eşim davayı açsada açmasada benim yapacagım tek şey daha önceden de yaptıgım gibi yüce mevlama sıgınmak olacaktır..

el birliğiyle yüce mevlama yalvaralım lütfen...

bu arada kızlar boşanma davası açıldıgından kaç gün sonra tebligat gelir...hadi bakalım bu konuda yardım edin bana

öncelikle Allah sabır,güç.kuvvet versin..Hakkında ne hayırlısıysa o olsun..şer gibi görünenlerde mutlak bir hayır vardır içinizi ferah tutun..sorunuzun cevabına gelince davanın açılacağı aile mahkemesini tahmin edebiliyorsanız http://vatandas.uyap.gov.tr adresinden vatandaşlık numaranız ile hakkınızda açılmış bir dava varmı yokmu kontrol edebilirsiniz. Gerçekten eşiniz boşanmak istiyorsa hemen elinize ulaşması için adresi doğru vermiştir ve mahkeme tebligatı emin olun sizi gelir bulur,rahat edin,bekleyin.siz olmadan mahkeme de olmaz. (hukuk sitesinden alıntı vardır)

Son düzenleme:
abetacığım sana özelden mesaj attım lütfen cevap verirmisin. senin cevabına göre bende düşünecemde.

öncelikle Allah sabır,güç.kuvvet versin..Hakkında ne hayırlısıysa o olsun..şer gibi görünenlerde mutlak bir hayır vardır içinizi ferah tutun..sorunuzun cevabına gelince davanın açılacağı aile mahkemesini tahmin edebiliyorsanız http://vatandas.uyap.gov.tr adresinden vatandaşlık numaranız ile hakkınızda açılmış bir dava varmı yokmu kontrol edebilirsiniz. Gerçekten eşiniz boşanmak istiyorsa hemen elinize ulaşması için adresi doğru vermiştir ve mahkeme tebligatı emin olun sizi gelir bulur,rahat edin,bekleyin.siz olmadan mahkeme de olmaz. (hukuk sitesinden alıntı vardır)

tek tek hepsini denedim..dosya bulunamadı dedi..bazı arkadaşlarımda nete hemen verilmiyor dedi..ben olmadan mahkeme olmaz değil mi..elime tebligat gelmediği sürece hiç bitşey yapamaz değil mi?

öncelikle Allah sabır,güç.kuvvet versin..Hakkında ne hayırlısıysa o olsun..şer gibi görünenlerde mutlak bir hayır vardır içinizi ferah tutun..sorunuzun cevabına gelince davanın açılacağı aile mahkemesini tahmin edebiliyorsanız UYAP Internet Adli Bilgi Sistemi adresinden vatandaşlık numaranız ile hakkınızda açılmış bir dava varmı yokmu kontrol edebilirsiniz. Gerçekten eşiniz boşanmak istiyorsa hemen elinize ulaşması için adresi doğru vermiştir ve mahkeme tebligatı emin olun sizi gelir bulur,rahat edin,bekleyin.siz olmadan mahkeme de olmaz. (hukuk sitesinden alıntı vardır)

tek tek hepsini denedim..dosya bulunamadı dedi..bazı arkadaşlarımda nete hemen verilmiyor dedi..ben olmadan mahkeme olmaz değil mi..elime tebligat gelmediği sürece hiç bitşey yapamaz değil mi?

elbetteki yapamaz karşılıklı görüşlerinizi almak zorunda hakim tabii sizin yerinize başkasını götürmediği sürece tabiiki belgede sahtecilik olur bu rahatlıkla dava açıp kazanabiirsiniz öyle bir durmda ama sahteciliği yapabileceğini sanmıyorum birçok kişiye ilk 10 gün içerisinde gelmiş tebligat bekleyin hem itiraz hakkınızda varmış tebligat gelir gelmez 10 gün içinde itiraz edebilirmişsiniz yada tebligatı aldığınıza dair imza verdikten sonra davayı beklemeniz gerekir tabii bu tarz konuları bir avukatla fikir alışverişi yaparak öğrenebilirsiniz detaylı olarak..Allah yardımcınız olsun...

buarada bence daha dava açmamış gibi...

Abeta bence eşin sana dönecek dava falan acmayacak.

şeker pollanyam benim...ama bana dua etmeyi unutmayın...şuan bana bu davarnışları yapan eşim değil zaten...yüce mevlam en kısa sürede eşimin aklını başına getirsin..yazık onada üzülüyorm...bir gün uyanacak bir bakacak yanında ben yokum...işte o zamn kafayı yer benm bitanem ya...bensiz bri dakika bile yalnız kalamzdı...şimdi kalabiliyor...24 saat berbaer olmazmıza bile..herkes zor olmuyor mu aynı iş sonra ev falan derlerdi...eşim ben gayet halimden memnunum...arada özlüyorum yanına bile gidiyorum derdi...kocacım benim...çok üzülüyorum aşkıma ya...çok yazık gerçekten öyle bir anneye sahip

şeker pollanyam benim...ama bana dua etmeyi unutmayın...şuan bana bu davarnışları yapan eşim değil zaten...yüce mevlam en kısa sürede eşimin aklını başına getirsin..yazık onada üzülüyorm...bir gün uyanacak bir bakacak yanında ben yokum...işte o zamn kafayı yer benm bitanem ya...bensiz bri dakika bile yalnız kalamzdı...şimdi kalabiliyor...24 saat berbaer olmazmıza bile..herkes zor olmuyor mu aynı iş sonra ev falan derlerdi...eşim ben gayet halimden memnunum...arada özlüyorum yanına bile gidiyorum derdi...kocacım benim...çok üzülüyorum aşkıma ya...çok yazık gerçekten öyle bir anneye sahip

canım benm varya derdin derdim oldu yemin ederim:( gece yatmadan hep dua ediyorum ama dert etme düzelecek hersey ahh o kaynanan varya rahat yüzü görebilecek mi ? hiç sanmıyorum

Back