Evet cnm şimdi her gece sarılıp uyurken Allahım sana şükürler olsun diyebildiğim bir eşim var benim. O günlerde çektiğim aşk acısı bugünleri getirdi bana. Getireceğini bilseydim gık demezdim o ayrı :)) Evet, ilişkide güven çoook önemlidir. Yok, cnm yazarım ne diye yazmayayım. Üzerinden koca koca yaşanmışlıklar geçmiş. O bizim çalıştığımız şirketin anlaşmalı olduğu bilgisayar firmasında çalışıyordu. Bizim kendi bünyemizdeki bilgi işlem departmanında çalışan çocukta o firmanın sahibinin yiğeniydi ve bana sırıl sıklam aşıktı. Deniz bunu biliyordu. Ben anlatmıştım. (Neyse denizle tanışmamız iş dolayısıyla olmadı ama. Doğum günümde tanışmıştık) Deniz çok kıskançtı. Yanlışlıkla teli duymayayım çıldırırdı. Neredeydin,neden açmadın... Ben seni hak edecek ne yaptım ki derdi hep bana, sen nasıl bana baktın anlamıyorum... Neyseee... Doğum günümde o çocukta vardı. Ama ben çağırmamıştım. Zaten doğum günü partimden benim haberim yoktu. Şirketteki arkadaşlarım süpriz bir parti düzenlemişlerdi. Biz o gün tanıştık denizle. Bir anda karar verdik, başladık. Sonrasında o çocukla iş dolayısıyla görüşüyorlar diye anlattım ben çocuğun bana karşı olan hislerini. Araya resmiyet koysun diye. Ama o bastıramadı bir türlü kıskançlıklarını. Bu çocuğun yiğeniyle bir mesaiden sonra oturup birşeyler içerlerken nereden konu açıldıysa artık çocuk demiş ki o gün o doğum günü partisine sen gelmemiş olsaydın vedat mavigibiye evlenme teklif edecekti. Ve aslında mavigibi de ona karşı boş değildi ki onu doğum günü partisine çağırdı. Sen gelince vedat kendini geri çekti. Mavigibi de onu kıskandırmak için başladı bence seninle.
Bu çok sinsice oluşturulmuş bir plan. Bana olan düşkünlüğünü beni nasıl kıskandığını bildikleri için uydurulmuş... Ama benim çok sevgili zeka küpü eski erkek arkadaşım onca yaşanmışlığımıza rağmen bana tek kelime etmedi. Sabah canımken akşam düşmanım oluverdi. Tabi ben bunları yıllar sonra öğrendim ama neyseee... Şimdiler de o da diyormuş ben buna nasıl inandım diye. Hayırlısı böyleymiş