nuriyecim yerınde olsam ben de dava acardım... istismardan dolayı... suistimalden dolayı... tahrik etmekten dolayı açardım da acardım yani.... ne demek yaa karından boşanmak istiyorsun, eve gelmıyorsun sonra da dava parasını karından istiyorsun... terbiyesizler yaaa.... ben olsam ıtıraz ederdım.. eşimden de boşanmazdım, süründürüp çektiridim yaaa.... of ne insanlar vay cok kızdım anlatamam....
Ay afedersin klavye sürçmesi olmuş, kardeş olduğunu biliyorum dalgınlıkla abi yazmışım.
Ya çözülür şey değil ama bu anlattığın gibi görünüyor durum. ama hala aklım almıyor bu şekilde bir dolduruş nasıl boşanmaya gider ve eğer böyle bir dolduruş varsa nasıl hiç belli etmez eşin bunu? Senin en mutlu olduğunuzu düşündüğün anda???
Bu arada çok benzer birşey ben de yaşadım.
Eşimin kardeşi ile sevgilisi biz tanışmadan önce çıkmaya başlamışlardı. Ama önce biz evlendik. E çünkü onların işi, okulu gibi problemler vardı. Kız ilk günden beri fesatlığını saklmadı, saklamıyor. Başta ben de çok mücadele ettim. Eşim bana "Sen kendini kiminle karşılşatırıyorsun?" derdi ama anlamazdı ben o kişiyi muhatap almasam da o beni yılan gibi sokuyor. Allah'tan benim eşimin ailesi sağ duyulu insanlardı da böyle kimseyi dolduruşa getirmeye teşebbüs bile edemedi, kocası hariç tabi.
Bir örnek anlatayım mesela. Çok komik; bizim düğünde nişanlıydı bunlar. Kızın ailsi de geldi düğüne. Biz ve ailelerimiz üç farklı şehirde yaşıyoruz. Kına gecem cuma gündü. Eşim izin alamadı. Yaşadığımız şehirden benim ailemin olduğu şehre ancak cuma öğleden sonra yola çıkabildi. Kardeşim de aynı şekilde. Yani eşim ve kardeşim kınaya son anda yetişti. Benim kına günü kuaförden alınmam gerekiyordu. E kime düşer? KAyınpederime mi kendi babama mı yoksa konu komşuya mı yoksa eşimin kardeşine mi? Eşimin kardeşi beni kuaförden aldığı için nişanlısının ailesini kaldıkları akrabalarından alıp kına yerine getirmekte gecikti biraz. Kıyamet koptu, zehir etti kına gecesini. Ama tabi kendisine ve eşimin kardeşine. Bizde kimse takmadığı için kendi çaldı kendi oynadı dört yıldır. KAyınvalidem başlarda biraz korurdu, ama düğündü doğumdu derken gördü o da anyayı konyayı.
Uzun lafın kısası "Elin kızı neden doldurmuş?" diye soracak son kişi benim. Birebir yaşadım fesatlığı.
canım ben bu sabah aldım celbi ,eşim açtı davayı ,ben şimdi avukatımla beraber cevap yazacam.bende maddi ve manevi tazminat davası açacam
ama önce boşanma davası açılması gerek ve bildiğim kadarıylada bu boşanma davasıyla beraber onlarında davasını açabilirsin.benim akıllı mahkeme masraflarını ve yargı masraflarını bana yüklemek istiyor ama red edecem.boşanma aşamasındasınya hareketlerine konuşmalarına dahada bi dikkat etmen lazım.benim taaaa evliliğimizin ilk aylarında tartışırken söylediğim sözleri beyan etmişler.inşallah kör şeytanlarından bulurlar ne deyim.sen sessiz sakin davran.ailenede söyle bu konu ile ilgili konuşmasınlar.
Canım verdiğin uyarılar için teşekkür ederim.Ben boşanma davasını karşı tarafın açmasını bekledim ama 4 ay açmadılar en sonunda ben açtım.Eşyalarımıda aldırdım ama akıllara zarar herşeyimi almışlar.Neyse dedim giden eşya olsun.Münakaşaya girmedim.Korktuğum tek şey nuriye görücek ya maddi manevi tazminat davası açtığımı inadına ben boşanmak istemiyorum karımı seviyorum deyip davayı uzatması.Ben çok yoruldum çünkü...
canım istersen eşyalarını geri alabilirsin.elinde resim fotoğraf delilin yokmu hiç.ispatlayabilirsin.maddi ve manevi tazminat boşanma davası açıldıktan sonra açılıyor
ama o istediği kadar desin dursun seviyorum die nereye kadar uzayacak dava haa yine sürer 2 yada 3 yıl zorlarsa seni.ama evden çıkmayaydın ii olurdu kusurlu duruma
düşen sen olmada.malesef bu boşanma davaları velveceli işlermiş.
canım cevap verecez bizde dilekçelerine.tabiki kabul etmeyecem.maddi manevi tazminat davası açacam.yoksulluk nafakası isteyecem.altınlarım onlarda zorla aldılar elimden eşya davası açacam.kocalık vazifelerini yerine getirmediği için dava açacam ve hatta istersem eğer o anasını babasını bile kodese yollabilirim.aile içine karışarak ve bana psikolojik olarak baskı yapıp hakaret ettikleri için sanki fiziksel şiddet görmüş muamelesi görmüş oluyorum.insanda yüz oalcak ya.benim akıllı kocam babasının anasının peşinen gitsin dursun daha.böyle yaptığı sürece 10 defa evlensin 10 defa yine ayrılır.
canım istersen eşyalarını geri alabilirsin.elinde resim fotoğraf delilin yokmu hiç.ispatlayabilirsin.maddi ve manevi tazminat boşanma davası açıldıktan sonra açılıyor
ama o istediği kadar desin dursun seviyorum die nereye kadar uzayacak dava haa yine sürer 2 yada 3 yıl zorlarsa seni.ama evden çıkmayaydın ii olurdu kusurlu duruma
düşen sen olmada.malesef bu boşanma davaları velveceli işlermiş.
Sevgili nuriyeciğim ben evden kendi isteğimle çıkmadım.Gece beni dövdü öyle böyle değil.Aileni ara git dedi.Bu gece bu evden gideceksin yoksa seni öldürürüm dedi.Ailemi gece gece rahatsız etmek istemedim.Hatta telefonumda knt yoktu kendi telefonundan benim ailemin ev telefon numarasını çevirip verdi söyle git ddedi.Ağlaya ağlaya anne geliyorum dedim.Annem anladı tabi hemen biletinizi alıyoruz gel dedi.Adam beni gecenin o saatinde getirip garaja attı gitti.Yoksa ben köy yerinde araba yok nasıl giderdim garaja.
canım cevap verecez bizde dilekçelerine.tabiki kabul etmeyecem.maddi manevi tazminat davası açacam.yoksulluk nafakası isteyecem.altınlarım onlarda zorla aldılar elimden eşya davası açacam.kocalık vazifelerini yerine getirmediği için dava açacam ve hatta istersem eğer o anasını babasını bile kodese yollabilirim.aile içine karışarak ve bana psikolojik olarak baskı yapıp hakaret ettikleri için sanki fiziksel şiddet görmüş muamelesi görmüş oluyorum.insanda yüz oalcak ya.benim akıllı kocam babasının anasının peşinen gitsin dursun daha.böyle yaptığı sürece 10 defa evlensin 10 defa yine ayrılır.
Sevgili nuriyeciğim ben evden kendi isteğimle çıkmadım.Gece beni dövdü öyle böyle değil.Aileni ara git dedi.Bu gece bu evden gideceksin yoksa seni öldürürüm dedi.Ailemi gece gece rahatsız etmek istemedim.Hatta telefonumda knt yoktu kendi telefonundan benim ailemin ev telefon numarasını çevirip verdi söyle git ddedi.Ağlaya ağlaya anne geliyorum dedim.Annem anladı tabi hemen biletinizi alıyoruz gel dedi.Adam beni gecenin o saatinde getirip garaja attı gitti.Yoksa ben köy yerinde araba yok nasıl giderdim garaja.
ALLAH belasını versin onların.bende dayak yedim 4 ayllık gelinken gece yarısı kafama silah dayadı bıçak çekti kenara köşeye sıkıştırıp boğazımı
bounumu sıktı defalarca ağzına gelen her lafı dedi.sonrada inkar etmeye çalıştı.bide annemin yanında yaptıkalrı oluyordu.bunları ispatlayabilirmisn
bi rapor falan aldınmı hastaneden.komşularından yada aile yakınlarında dolayı ispatlarsan bunları işin dahada kolaylaşır.
abeta.. eşinle konuşan abi eşinin anlattıklarına bir yorum yapmamış mı... dememiş mi sevdiğin insan için değer mi diye.... ne bileyim bir tavsiyede bulunmamış mı?
Ay canım resimdeki de eşinle sensin herhalde demi.Nasıl adam gibi duruyor ama..Dıştan adam ama sana yaptıkları resmen h.....tan başka birşey değil.Düşüncesiz,bencil beyinsiz ne olacak.Nasıl yetiştiriyorlarki bunları aileri bunlar bu kadar salak oluyor yahu.
ALLAH belasını versin onların.bende dayak yedim 4 ayllık gelinken gece yarısı kafama silah dayadı bıçak çekti kenara köşeye sıkıştırıp boğazımı
bounumu sıktı defalarca ağzına gelen her lafı dedi.sonrada inkar etmeye çalıştı.bide annemin yanında yaptıkalrı oluyordu.bunları ispatlayabilirmisn
bi rapor falan aldınmı hastaneden.komşularından yada aile yakınlarında dolayı ispatlarsan bunları işin dahada kolaylaşır.
amamn Allahım neler olmuş be öyle..şükürler olsun ki eşim bir sert bile bakmamıştır bana...şuan ki zaten benim eşim değil..adamın içine üç harfli girmiş gibi..tanıyamıorum
Evet nuriyeciğim annemlere geldiğimin ertesi günü darp raporu almadım ama doktora gittim boynumda incinme vardı ilaç verdi doktor.Ordan şahit bulmam zor.Onların komşuları ya benimi tutarlar.Kızkardeşim biliyordu bizim ne yaşadığımızı.Eminim yalancı şahitte tutarlar.Herşey beklerim onlardan.Para her kapıyı açar yaa...5.aya girdi nuriyeciğm bak eşyalarım falanda geldi eşim olucak şahıs 1 kere dahi ARAMADI.illa barışmak için dğil ya yaşanmışlıklar var ölümlü dünya...
şu iş yerinde o abi gibi kaç kişi konuşmuş eşimle..şuan herkes onu kınıyor...
dolunayım onda bi baba varki akıllalara zarar.şeytana pabucunu ters giydiririr.şeytan diorki ara kocamı madem boşanma davasını açıyosun altınlarımı aldınız zorla herşeyi benim sırtıma yükleyip gittin krediyi çektirdiniz arabayı aldın borçları ödettin arabayıda üstüne yaptın ,şimdi hangi yüzle daha bana masraf ödetmeyi tahattüt ediyosunuz akıl hocan çok kuvvetli.körşeytanınızdan bulun deyip tel.i kapatacan valla.
canım zaten evlilikte herşey ortak, söylediklerini ona bırakmak zorunde değilsin ki zaten.Dekontun makbuzun falan varsa çoğunlukla yeterli oluyor diye biliyorum.Hoş avukatın seni yönlendiriyordur elbet ama ben söylemeden geçmiim dedim.
Evet nuriyeciğim annemlere geldiğimin ertesi günü darp raporu almadım ama doktora gittim boynumda incinme vardı ilaç verdi doktor.Ordan şahit bulmam zor.Onların komşuları ya benimi tutarlar.Kızkardeşim biliyordu bizim ne yaşadığımızı.Eminim yalancı şahitte tutarlar.Herşey beklerim onlardan.Para her kapıyı açar yaa...5.aya girdi nuriyeciğm bak eşyalarım falanda geldi eşim olucak şahıs 1 kere dahi ARAMADI.illa barışmak için dğil ya yaşanmışlıklar var ölümlü dünya...
ya snein memleket nere.avukat tutsan kendine.herşeyi anltasan . isteklerini söylesen.gittiğin dr.a gitsen şu zaman geldim ben muayene oldum
siz incilme var demiştiniz aslında dayak yemiştim kocamdam şimdi boşanıyoruz ve benim bunu ispatlamam lazım bana yardımcı olurmusunuz
diye rica etsen.senin tc kimlik nodan bulurlar kayıt ve gidiş tarihini.bi şansını dene bakalım.aramazlar.haklılar ya kendilerince.sen ne yaptın ne dedinkide
seni öyle dövdü ya.
kızlar bir arkadaş daha konuşmuş bu arada...yemekte söyledi..eşim diyormuş ki: abeta istedi boşanmayı..ilk o söyeldi diomuş...şimdiden yalanlar başladı Allahım kolaylıklar versin bana..
abi de demişki bak bana konuştuklarını eşine de söyle demiş..ayırlıyosanız yine öyle ayrılın demiş..yok diomuş..
ben de dedim ki ben boşanmak istesem ona adımlar atmam..yürekli bir şekilde gider davayı açarım yüzüne bakmam dedim..ama ben neler oluyor neler bitiyor bilmiorum dedim...arkamdan birşeyler yapılmış ve kalem kırılmış dedim..dua ediyoruz sizin için dedi..
sakin olacagım..sakinimmmm
Abeta şu an nerde kalıyosun ? Yani evlendiğiniz evde kalman ,boşanma davası açısından senin yararına olur. O yüzden sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?