- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
Günaydın kızlar:)
ya şimdi bazı şeyler konuşulmadığı için( ikisi arasında)
olanlara anlamlar yüklemeye çalışıyoruz ama kesinlikle
ortada bir iftira olduğunu sanmıyorum..
annesi sadece oğluna nasıl işleyeceğini biliyor..
ama inşallah
"keser döner sap döner gün gelir hesap döner "olacak
ve birgün anneciğinin resmen yuvasına dinamit koyduğunu anlayacak..
Abeta sakinliğini ve sessizliğini korumalı,bu şekilde aslında yuvası içinde adım atmış olacak...çünkü her konuşmak istediğinde adam kaçmayı başarıyor ve kendince
güçlü hissediyor...ona istemeden de olsa koz vermiş oluyoruz..
elbetteki karşılıklı konuşacaklar...ama belliki şuanda bunu yapmamak lazım...
sen ara,konuş,içinden ne geliyorsa öyle davran,yuvan için şunu yapmadım deme diyenlere katılmıyorum...bu seferde kendini keşke hatalı hareketler yapmasaydım daha düşünerek adım atsaydım diye kızabilir kendine..
bence ikisi içinde en hayırlsıı beklemek...zamanla inşallah eşinin kafasına dank eder
yoksa Abetam bu kadar hırpalanmaya layık bir kadın değil...
elbet üzüleceğiz ama herşeyinde bir tadı var..o kaçarsa yapacak bişey yok...
canımız sağolsun demekten başka..
günaydın kızlar...öncelikle bir gün beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler hepinize..hayat işte..inanın artık üzülmüyorum..ve eşimin bir gün bana döneceğini biliyorum..ama o zamn ben ona dönermiyim bilemiorum...
dün iş yerimizden bir abimizle konuştum(ehli yerinde bir adam)...bana boşanmak istediğini söylediği günden bir gün önce...yani pazartesi günü...bu abi'ye eşim: abi artık ben dayanamıyorum...eşimle kardeşim arasında kaldım..ne yapacağımı bilemiyorum...kafayı yemek üzereyim...ben yürütemeyeceğim bu evliliği...
ve benim hakkımda olumsuz hiçbirşey söylememiş...abinin dediğine göre bunların ailede fırtınalar kopmuş..ve eşim hiç bir şekilde bana anlatmadı..konuşurdu uzun uzun ailesiyle son zamanlarda ama bana sadece selamları var derdi...kaynımla o kız biz evlenmiyoruz o zamn bile demişler...askere gidecek kardeşim ve ben arada kaldım ne yapacagımı biemiyorum demiş...sanırım eşim çok mücadele etmiş beni korurduda hakkını yiyemem...ama sonunda muhtemelen ona seçim yaptırdılar ve sonuç...eminim ki bir gün yaptığı hatanın farkına varacak..
abi'ye ben:ailemle yaptığı konuşmalar ailenin beni istememesi...öyle sözler söylendiki ben şaşırdım dedim...abi de internete bak insanlar boşanma davalarında neler diyor?? dedi...eşin muhtemelen daha da kimseyle evlenmem bile demiştir ailesine dedi...
ve anlayacağınız eşim direnmiş belliki..kaynımla tartışmamda bile beni bırakma diye yalvarmıştı...ama muhtemelen ailesi..bir el kızı için bizden mi olacaksın demişlerdir..ve eşiminde psikolojisini de bunların bozduguna eminim şmdi...
eşim şuan ailesinin baskısından kurtuldu benden ayrılarak...ama yüreği paramparça olmuştur eminim...böyle sevenleri ayıranlar iki cihanda da gün yüzü görmesinler inşallah...o kaynımın sevgiliside o eve gelin olamayacak buna inanıyorum...ve ben o gelinliğin tadını aldım Allah ona onu nasip etmesin...görüp görecekleri gün benim 3 ayımla kısıtlı olsun...Allahlarından bulsunlar
Çok garip ya.. Tamam aileler yüzünden biten evlilikler denizde kum kadar çok ama eşinizin siz bu kadar iyiyken birden bu kararı alması? E peki abisi ne deyip de etkilemiş oalbilir bu kadar, elti olacak cadı nasıl bu kadar etkili olabilir? Of ya benim kafam almıyor.
günaydın abetacım.nasılsın.bana bugun mahkemden yazı geldi.şu şu sebeblerden dolayı boşanmak istiyor.mahkeme ve yargı masraflarını davalının ödemesini rica ederiz die.sen ne yaptın varmı bi gelişme.
günaydın kızlar...öncelikle bir gün beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler hepinize..hayat işte..inanın artık üzülmüyorum..ve eşimin bir gün bana döneceğini biliyorum..ama o zamn ben ona dönermiyim bilemiorum...
dün iş yerimizden bir abimizle konuştum(ehli yerinde bir adam)...bana boşanmak istediğini söylediği günden bir gün önce...yani pazartesi günü...bu abi'ye eşim: abi artık ben dayanamıyorum...eşimle kardeşim arasında kaldım..ne yapacağımı bilemiyorum...kafayı yemek üzereyim...ben yürütemeyeceğim bu evliliği...
ve benim hakkımda olumsuz hiçbirşey söylememiş...abinin dediğine göre bunların ailede fırtınalar kopmuş..ve eşim hiç bir şekilde bana anlatmadı..konuşurdu uzun uzun ailesiyle son zamanlarda ama bana sadece selamları var derdi...kaynımla o kız biz evlenmiyoruz o zamn bile demişler...askere gidecek kardeşim ve ben arada kaldım ne yapacagımı biemiyorum demiş...sanırım eşim çok mücadele etmiş beni korurduda hakkını yiyemem...ama sonunda muhtemelen ona seçim yaptırdılar ve sonuç...eminim ki bir gün yaptığı hatanın farkına varacak..
abi'ye ben:ailemle yaptığı konuşmalar ailenin beni istememesi...öyle sözler söylendiki ben şaşırdım dedim...abi de internete bak insanlar boşanma davalarında neler diyor?? dedi...eşin muhtemelen daha da kimseyle evlenmem bile demiştir ailesine dedi...
ve anlayacağınız eşim direnmiş belliki..kaynımla tartışmamda bile beni bırakma diye yalvarmıştı...ama muhtemelen ailesi..bir el kızı için bizden mi olacaksın demişlerdir..ve eşiminde psikolojisini de bunların bozduguna eminim şmdi...
eşim şuan ailesinin baskısından kurtuldu benden ayrılarak...ama yüreği paramparça olmuştur eminim...böyle sevenleri ayıranlar iki cihanda da gün yüzü görmesinler inşallah...o kaynımın sevgiliside o eve gelin olamayacak buna inanıyorum...ve ben o gelinliğin tadını aldım Allah ona onu nasip etmesin...görüp görecekleri gün benim 3 ayımla kısıtlı olsun...Allahlarından bulsunlar
günaydın abetacım.nasılsın.bana bugun mahkemden yazı geldi.şu şu sebeblerden dolayı boşanmak istiyor.mahkeme ve yargı masraflarını davalının ödemesini rica ederiz die.sen ne yaptın varmı bi gelişme.
Sevgili nuriye bende boşanma davası açtım fakat celp daha karşı tarafın eline geçmemiş.Bu mahkeme celbinde açılan tazminatlar ve istekler sözkonusuysa yazıyormu?Bu celbe cevap verme süresi kaç gün?Bizim daha duruşma günü belli değilmiş.Karşı tarafın cevabına göreymiş.Bende maddi manevi tazminat davası açtım.
eşimin abisi değil kardeşi benimle yaşıt...eşim evin en büyüğü..3 kardeş 3 üdüde erkek..
kaynımın bu kızla 8 yıllık sanırım bir geçmişi var...malum şuan sevgililer..hani gözleri hiç bir şey görmez tarzında sevgililerden ki sanırım..benim düşündüğüm kız kaynımı benimle ilgili doldurup doldurup ailesine yönlerdirmiş..aileside eşime dönmüş..eşimde bana çılmadıgı için kafayı yemiş...yuppi olayı çözdüm:)
peki diyeceksin ki neden doldurma gereği duymuş...onun 8 yılda yapamadığını ben 2 yılda yaptım ve evlendim...haset
hayret bişiy yaa!!!
düpedüz terbiyesizlik yani..madem boşanma davası açmış adam gibi dursun arkasında..
nerde görülmüş kadının masrafları karşıladığı?
canım ben bu sabah aldım celbi ,eşim açtı davayı ,ben şimdi avukatımla beraber cevap yazacam.bende maddi ve manevi tazminat davası açacam
ama önce boşanma davası açılması gerek ve bildiğim kadarıylada bu boşanma davasıyla beraber onlarında davasını açabilirsin.benim akıllı mahkeme masraflarını ve yargı masraflarını bana yüklemek istiyor ama red edecem.boşanma aşamasındasınya hareketlerine konuşmalarına dahada bi dikkat etmen lazım.benim taaaa evliliğimizin ilk aylarında tartışırken söylediğim sözleri beyan etmişler.inşallah kör şeytanlarından bulurlar ne deyim.sen sessiz sakin davran.ailenede söyle bu konu ile ilgili konuşmasınlar.
Canım verdiğin uyarılar için teşekkür ederim.Ben boşanma davasını karşı tarafın açmasını bekledim ama 4 ay açmadılar en sonunda ben açtım.Eşyalarımıda aldırdım ama akıllara zarar herşeyimi almışlar.Neyse dedim giden eşya olsun.Münakaşaya girmedim.Korktuğum tek şey nuriye görücek ya maddi manevi tazminat davası açtığımı inadına ben boşanmak istemiyorum karımı seviyorum deyip davayı uzatması.Ben çok yoruldum çünkü...
dolunayım onda bi baba varki akıllalara zarar.şeytana pabucunu ters giydiririr.şeytan diorki ara kocamı madem boşanma davasını açıyosun altınlarımı aldınız zorla herşeyi benim sırtıma yükleyip gittin krediyi çektirdiniz arabayı aldın borçları ödettin arabayıda üstüne yaptın ,şimdi hangi yüzle daha bana masraf ödetmeyi tahattüt ediyosunuz akıl hocan çok kuvvetli.körşeytanınızdan bulun deyip tel.i kapatacan valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?