içimde keşke bırakmamak için attığım bir msjdır..belki o şuan bunu anlamayacak..anlasada belli edemeyecek..ama sonra keşkeyi o diyebilsin diye yaptım..içim rahat şuan...şuan öfkesi ona çok tatlı geliyor olabilir..bensizlik onu mutlu ediyor olabilir..peki ya sonra...herkes kapısını kapayıp çekilince??? işte o zamn keşke diyecek..
ve şuan gerçekten şunu diyebiliyorum..ben evliliğim için herşeyi yaptım, aşkım sevgim için...bundan sonra benim için bitmiştir zaten...boşanma ile ilgili gelişmeler olursa yazarım arkadaşlar...boşanan arkadaşlardan şimdi yardım istiyorum..nasıl bir aşama oluyor...nasıl bri süreç işliyor..şahitlerin payı nedir..
kızlar inanın artık iyi degilim...dayanamıyorum..bugun hele hiç iyi degilim..ondan nefret ediyorum artık ama yinede neden bu tür saçma salak hakaretler yapıorum kendime anlam vermiyorum...sabır sabır sabır..yahu kızlar bu mahkeme celbi ne kadar sürede gelir...
kızlar inanın artık iyi degilim...dayanamıyorum..bugun hele hiç iyi degilim..ondan nefret ediyorum artık ama yinede neden bu tür saçma salak hakaretler yapıorum kendime anlam vermiyorum...sabır sabır sabır..yahu kızlar bu mahkeme celbi ne kadar sürede gelir...
bitanem bırak o iyi olmasın,sen iyi olmaya çalış,aileni düşün,senin mutsuzluğun onlarında mutsuzluğu demek..
dikattini dağıtacak bişeyler bulsana..ne bileyim kedi besle eğer seviyorsan...özellikle işten sonra çok iyi gelir..
hayat çok kısa abeta...bak bugün nişan yapıp yarın depremde ölebiliyor insanlar..
herşeyin hayırlısını iste..özelliklede anası ve tayfasından uzakta kafan rahat şuan...
onlarda gün gelir o kopmaz bağlarını tüketirler merak etme..
hele ki seni bukadar üzdüler,iki yakaları bir araya falan gelmez..
yaptıkların için suçlama kendini..yaptın bitti gitti..
bundan sonrasında artık sen rahat ol,yuvası için o mücadele etsin,etmiyorsada
kendi bilir canım...senden günah gitti..
deprem olayını bende düşündüm..şu ölümlü dünyada dedim..neden böyle yaparki insan..gel helalleşelim..istemiosan da git ..yani
ayrıca evliliğiniz anlattığınız gibi pek cici bir evlilik de değilmiş..
geçmiş yazdıklarınızı okuyorum da..
aslında nişanlılık döneminde hepimizin yaşadığı sıkıntıları yaşamışsınız (erkek tarafının maddi yüke girmemesi vs) ama hiçbirini unutmayıp sürekli eşinize yanstımışsınız.
hatta mesajlarınızdan okuduğum kadarıyla, ben bunlar yapsam eşim değil 3 ay, 3 gün tahammül etmezdi bana inanın.. erkek doğası bu kadar sorunu ve kontrolü kaldırmaz..
beni anlamayan arkadaşlar var hala aranızda..kimsede bana evlilik şöyle olur erkeğe şöyle davran dersi de vermesin rica ediyorum..eşim bana ayrılık kararını söylemedn 2 gün önce haytımda iyiyki varsın evliliğimize nazar degmesin diyen adamdır..hayatta neler oluyor ben yaşadım..ne oldum dememeli ne olacagım demeliymiş..
bende barışmalarını istiyorum cidden ama ne bilim yaa eksiklik var biyerlerde umarım barışırlar ve çok mutlu olurlar.allah bu süreçde yardımcısı olur umarım işallahda hakkında hayırlısı olur
istediğiniz üyenin,geçmiş mesajlarını okuyabilirsiniz ama
burda dile getirmek nekadar doğru?biraz düşünün..
evliliğin ilk yılları sancılıdır..heleki bu kızcağız 3ay yaşamış...
abetanın ilk günlerde yaptığı çıkışları ve fevri hareketlerin kat be kat
fazlasını bende yaptım eşime..
eminim bendende kat be kat işkence edenler var kocasına
bunlar ayrılık sebebi değil..bunlar iki kişinin birbirini tanıma sürecidir..
ilk 1-2yılda yapılacak tüm kavgalar tartışmalar affedilebilir...
ve karşılıklı özür ile düzelecek şeylerdir..
abetanın durumu farklı....eşi şuanda hastalıklı bir biçimde anne sözü dinliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?