Ailesi eşimi elimden aldı!

Ben erkeklere asla taviz verilmemesinden yana olan biriyim ama sizin yerinizde olsam sanırım bende öyle bir mesaj atardım.
Bence doğru yapmışsınız, en azından elinizden gelenin en iyisini yapmışsınız.Şu an terkedildiniz bu gerçeğin farkındasınız,kocanızı seviyorsunuz ve ailesinin dolduruşuna geldiğine inanıyorsunuz ayrıca psikolojisinin de iyi olmadığını söylüyorsunuz.Belki bu mesaj kocanızın kafasında bir acaba oluşturabilir, içinde olduğu durumun farkına varabilir.Durum şu ankinden kötü olamaz zaten ama en azından siz elinizden geleni yaptınız, bundan sonra sizi kırsa da üzse de bu çabanıza, yaşaddıklarınıza rağmen kötü bir muameleyle karşılaşırsanız bu işin bitmiş olduğunu anlarsınız en azından.Daha fazla kendinizi yıpratmayın, hakkınızda hayırlısı olsun.

Kesinlikle katılıyorum

iyi yapmışsın mesaj atarak... sen elinden geleni yap.. en kötü ihtimal Boşansanız Bile kafanı yastığa koyduğun an Bu evliliğin Bitmemesi için elimden gelen herşeyi yaptım mı diye sorarsın kendine, ve evet gerçekten elinden geleni yaptıysan, duygularını Bastırmadan ona şeffaf olduysan, gerekirse evet ona dil döktüysen , emin ol daha kolay çizersin yolunu.. keşken olmasın yeter canım.. insan şeffaf olmalı.. neyse o olmali.. özlüyorsa özledim demeli, seviyorsa seviyorum demeli, pişmansa affet demeli.. sen yap canım.. eğer şimarir havalara girerse onun kaybi olur senin değil.. içimizdeki firtinalari eğer yansıtırsak, Biz rahatlarız.. içimizde tutarsak da içimizde şişer huzur vermez o duygular.. hakkında en güzeli en hayırlısı olsun..

konunu takip ediyorum ebata ve merak ettim acaba bi gelişme varmı diye.ben barışmanızdan yanayım.çünkü okadar taze bir evlilikki.ve bu tür tartışmalar çoğu evlilikde olabiliyor özellikle ilk zamanlar aslında evliliğin en zorlanıldığı zamanlar yani alışma süresi gibide düşünebiliriz.kendimden bir örnek vermek isterim.bende eşimle aşık olarak evlenmiştik benimki gerçekten çok zor bir karakter belirtmek isterim.yanlış hatırlamıyorsam evliliğimizin 2. haftası bi tartışmamız olmuştu ve sebebini bile hatırlamıyorum inan.bu bizimki topladı böle bi kaç eşya ben gidiyorum annemlerde kalcam dedi bi kaç gün buyur yol orda dedim gitti.bir kaç saat sonra geri geldi ben tiriplerdeyim gene konuyla ilgili çok konuşmamıştık öyle hatırlıyorum.geçende aklıma geldi gülerek buna dedimki hatırlıyomusun sen bi gün çantanı alıp gitmiştin evet dedi ama annemler çok trip yaptı dedi karının yanına git ayıp falan demişler bunuda yeni öğrendim ben dışarda gezip eve döndü sanıyodum oysa hakketen anasına gitmiş ama anası akıllı kadın işte demem oki aile burda çok önemli düşünsene onlarda dese iyi yaptın oğlum gitme o kzdan fayda yok falan deseler doldursalar belkide dönmicekti bir hafta bilemiyorum.anlattıklarına bakılırsa eşinin ailesi bi acayip sana heralde ısınamadılar sen onlarından oğullarını çekip aldın gibi bakıyolar olaya sanırım.keşke eşinle seni birileri biyere kitlesede rahat rahat konuşabilseniz

şahitlerin payı çok önemlidir..Gerçeği şahitlere göre değerlendiriyor mahkeme; kendileri bilmediği ve ayrılan bu iki kişiye güvenmedikleri için..Açıkçası şahit ne derse onu kabul ediyorlar;sen istediğin kadar ''yok öyle olmadı ''de..Ben bu konuda mahkemeye yani dünya adaletine inancımı yitirmiştim...Hesaplar ahirete kaldı demiştim..Bir de avukatım acemiydi;güvenilir olmayan bir kişiyi şahit göstermişiz;kendi şahidimden güvenilir olmamasından yada'' ben ona güvendiğimden ;olanları(olmayanları) söyler ;yalan söylemez'' dediğimden kaynaklandı biraz da..

Son düzenleme:

keşke konuşsak evet..aile çok önemli...yurtdışındayken üst düzey bir yönetici hayırdır neyin var senin demişti..bende söyledim..malum aynı iş yerideyiz..türkiyeye de görşelim elimizden bişey gelirse ne ala demişti...ben de bugun yanına çıktım...kısaca özele girmeden anlattım..dedim ki " onun fikrine saygı duymak düşer bana lakin bana açıklama yapmadan gitmesi hoş değil..açıklama yapsın sorun neyse bileim istemiosa yine istemesin zorla güzellik olmaz zaten dedim..." yöneticim de: ben özele girmeden konuşurum ama ısrarla istemiosa da bişey yapamam...sen de üzülme boşver dedi..gerekirse başka bir yöneticimiz var onada söylerim beraber konuşuruz dedi." (benim konuştugumu söylememesi için rica ettim...lakin o kattan inerken eşimle asansörde karşılaştık...başını yere egdi ve bindi...ben gayri ihtiyari:) nasıl dedim çok kzıdım kendime ama..o an inmeyi planlıodum hep..:) konuşmayacakmıyız dedim...ne konuşcaz ki dedi...susarak bitirmeyi düşünüosun yani dedim..peki öyleyse dedim..indim asansörden

ben nasıl konuştum kendime çok kızıyorum ya..offfffff

abeta önce mesaj sonra bu yapma canım lütfennnn iyce şımartıyosun

bence kendine kızma yaptığın çok normal siz karı kocasınız kavga edip ayrılmış ergen sevgili değilsiniz ki.birden bire senden ayrılmak istiyorum diyipde kendini böle çekemez sen çok sabırlısın heraldeki bu durumda ben çatlardım.kavga etsenizde bozuşsanız dersinki kavga ettik ama böle bişede yok ee derdin ne söle be adam amacın ne dimi.bazen insan gurur yapabiliyor gerçi ama senin ki çatlatan cinsden sebep ne insan evladı sebep göster.konuşcak bişey yok diyor. adamın içinde fırtınlar kopmuşda senin haberinmi olmamış akıl mantak ermiyor.ama ben olsam bu kadar çabuk pes etmezdim bu kadar uğraşmışınız evlenmek için şimdi bu kadar kolaymı vazgeçicen eğer seviyorsan savaşmalısın her seferinde onu gerçekten kazanmak istediğini belirtirek karşına dikilmelisin gerekirse yemekde karşına oturup konuşmassan çıngar çıkarırım diye tehdit bile ederdim ben.yok öle yağma.beni böle zorla alıp evlenip üç ay sonra kapının önüne koyamaz azcık diş göster allaşkına bu kadar kolay olmadığını görmeli.

kolay kolay kurulmuyor bir yuva.bence en zoru anne babaya böyle bir üzüntüyü yasatmak..ama gel gelelimki esiniz sizi coktan gözden cıkarmış.siz üstüne düştükçe dahada uzaklaşır sizden...merhamet bi evlilikte saygıdanda önce gelir bana göre.esiniz siz bayıldığınızda bile tepki vermeyen bi insan.bunun aile doldurusuyla alakası yok.içinde gram sevgi olsa sizi o şekilde işyerinde rencide etmezdi.
erkeklere asla taviz vermeye gelmiyor.oluruna bırakın muhatap olmayın ondan gelsin bundan sonraki ilk adımlar.siz elinden geleni yeterince yapmışınız

kızlar 3. haftamıza girmiş durumdayız..gerçekten zor..yani ben bile kendime kızıyorum yaptıklarımdan sonra...bir de iş arkadaşlarım bile gelip şok olduk abeta..bu neyin nesidir nazara mı geldiniz siz diyorlar(büyü diyenler bile oluyor)(yok mu iyi bir hoca kızlar hangi şehirde olursa olsun çıkar glirim ya)(herkes kafama sokmuş durumda)...bu adam beni sevmemiş olsa bu zamana kadar neden çabalasın evlenmek için..çıldıracagım ya

bu arada yazdımmı bilmiorum ama..kayınbabam babama: zaten oğlumuzu bizden ayıracaktınız..kızınız kendine çekmeye çalıştı..bizden koparamazsınız...falan da demiş

Allahım sabır ver bana..çok zorr..hele ki aynı iş yerinde olmak daha da zor...ayrı gayrı olsak bu kadar çok koymaz..şimdi aynı çatı altında çok zor

bu arada abim bu yaptıklarımı duysa çok kızar...o keisnlikle bitecek bu iş...o adam degilmiş diyor..off ya..davayı açsın bari biran evvel de...hayırlısyla kazasız belasız bitirelim...abimi ve babamı zor tutuyorum kızlar...çok acıı

Bu yazdıklarından msj a cevap vermediği sonucunu çıkarıyorum; doğru mu?

ben normalde her zman içinden nasıl geliyorsa öyle davran mantık 2. Planda derim öyle de yaparım ama senin durumunda sen yapman gerekenin fazlasını yapmışsın dışardan konuşmak kolay falan derler ama abin ve babanın sözlerine kulak ver madem arkandalar...
Evliliğin bitsin istemiyosun seviyosun dile kolay çok yeni daha ama bu saatten sonra bırak gerisi kısmet...

ben hala bu kadar kolay bitmemesi gerektiğini düşünüyorum yaa bana çok tuhaf geliyo bu olay.üç ay sadece birbirinizi tanıyamadınız bile.hiç bir insan evladının bu olaya biterse bitsin demesine inanmak istemiyorum.nedenmi dayak yok şiddet yok kötü alışkanlık yok ikiside aklı başında iş güç sahibi insanlar.bir dedikodu bir dolduruş böle kutsal bi kurumu aşık iki insanın evliliğini bitirmemeli

canım bende baştan beri takip ediorum çok üzüldüm msj atmışsın iyi etmişsin bak şu sözler geldi aklıma umarım yanlış anlamazsın paylaşmak istedim çok güzel bir yazı..

Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.

Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin.. iki ucu keskin bıçaktır bu işin. Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz.

Sen, "Ama senin için şunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı" deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın.

Her zamanki gibi yaşayacaksın sen. "Acılara tutunarak" yaşamayı Öğreneli çok oldu. Hem ne olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil. Sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki.... Epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor.Kitap okurken de mutlu oluyorsun unuttun mu? Kentin hiç görmediğin sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da keyif verecek sana.Yine içeceksin rakını balığın yanında. Üstelik dilediğin kadar sarhoş olma özgürlüğü de cabası....

Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun aslolan yürektir.Yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yasadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. Elbet bitecek güneşe hasret günler. Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini...

biliyorum evliliğin için belkide vicdanın rahat olsun,ben elimden geleni yaptım diyebilmek için ona msj atmışsın vede krşılaştığında konuşmuşsun...

bunları yaptığın için elbetteki hatalı değilsin,içinden böyle gelmiş ve yapmışsın...ama yinede belirteyim
sadece erkeklerde yok tüm insanlarda vardır bu..
"ters psikoloji"diye adlandırayım...sen ona ilgini belli ettiğinde
sana göre medenice konuşma talebi olsada,o onu ayağına kapanmışsın gibi hissediyor ve itici geliyorsun..

burdaki arkadaşlarıda dinle bence...şimdiye kadar yaptıklarınla dönseydi dönerdi..bundan sonra kılını kıpırdatma onun için..çünkü gerçekten havaya giriyor ve hatasını göremiyor bile..

belkide ayrılmanız en hayırlısı tatlım ama yinede ortada bir dava yok..dava olsa bile insanlar zamanla değişebilir..bir ihtimal de olsa eşin pişman olup senden özür dileyebilir...ama sende bu zaman zarfında iyice ağırdan al kendini..
onun ayakları altında ezdirme kendini...sen elinden geleni yaptın..fazlasıyla hemde..peki o ne yaptı?bundan sonra TOP onda...

farkında değilsin ama çoğu hemcinsine göre artıların var..
yurtdışlarına gönderildiğin bir işin,tahsilin vede gençliğin güzelliğin var... bence seninle bir ömür mutlu bir evlilik yapmak isteyecek adamları sıralasak kapıda arbede çıkardı:)

sen çok önemlisin tamam mı?olabilir,bir hata yaptın ve oyundan dalaverelerden habersiz kalbini o adama verdin..

eğer ki hayırlısı değilse umarım boşanırsınız..
ama anne sözüyle hareket eden biriyle mutsuz bir ömür yaşadığını söyleyen arkadaşlarımızda inan senin geleceğini söylüyorlar..
sen bilirsin ama öncelikle artık birşeyler yapmak için harekete geçme..anneciğinde senin gibi temiz kalpli..ayrılmanızı istemediğinden o msjı atmanı istemiş...canım o benim ama bu işlerde sabreden kazanıyor ve biraz strateji yapmak lazım..

başından beri olayları takip ediyorum canım sanırrım msj a cvp yazmadı zaten asansörde karşılaştığınızda dicek bişey olsaydı susmaz söylerdi. alıştır kendini artık bence bu saatten sonra dönsede bu ilişkiden hayır gelmez. demesi kolay uygulaması zor biliyorum ama bu senin için ve kızın için önemli. o adam ailesine sahip çıkamadı. belki gerçekten çok geçerli şeyler çıkardılar karşısına ve oda inandı. ailesi oğullarının zaaflarını çok iyi bilir ki bunuda kullanmışlar belli. o adam (adam değil ya neyse ) sana inanmak sormak yerine ailesini seçti.
sende kendi hayatını seç ondan uzak dur. hakkın neyse sonuna kadar al ondan yaşın daha genç yaşayacak çok güzel günlerin olucak inanıyorum ki sen güçlü bir kadınsın buna yürekten inanıyorum. Allah yardımcın olsun

elbetteki insan neden olduğunu anlamadığı şeyde bir sebep arar bir cevap ister içi içini kemirir neden,nasıl,sebebi kim.... cevaap yok... elinden gelen herşeyi yapmak ister çözüme ulaşmak için..sen herşeyi denedin canım bizler şahidiz ne kadar sevdiğininde farkındayız.. bence onun için artık üzülme o kendine yanacak sonra yalnızlığı gördüğünde.. diyelimki barıştınız evliliğe devam dediniz sen kendini o zaman gerçekten devama hazır hissedecekmisin bu kadar sana yapılan haksızlıklardan sonra içinde hep bir korku olmayackmı ya beni yine bırakırsa diye bence önce bütün sorulara geleceğine yönelik olacak kendine yöneltebileceğin tüm sorulara sen yanıt ver ondan sonra tekrar ya çabanı göster yada bırak gitsin dangiliyi sen çok iyi birisisin Allahım yolunu güzelliklerle doldursun...

kızlar inanın artık iyi degilim...dayanamıyorum..bugun hele hiç iyi degilim..ondan nefret ediyorum artık ama yinede neden bu tür saçma salak hakaretler yapıorum kendime anlam vermiyorum...sabır sabır sabır..yahu kızlar bu mahkeme celbi ne kadar sürede gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…