• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi eşimi elimden aldı!

Adam akilli gercekten esini,evini,yuvasini seven birisi olsa idi hickimse alikoyamazdi onu evinden,karisindan kusura bakmayin ama esinizde is yokmus zaten...

Son düzenleme:
Hiç şaşırmadım. Ezik erkek modeli. Benim konumu da okursanız benzer şeyleri yaşadığımı görürsünüz. Lütfen bir sebep aramayın, yıpranırsınız. Ben de sözlüm haksız yere beni sebepsiz bırakınca ağlayıp yalvarmıştım ama şu an çok mutluyum. Çoluk çocuk da yokken boşayın gitsin.

Yazdıklarınızın hiç biri bu evliliği bitirebilecek şeyler değil. Eşiniz ailesinin sözüne baksaydı, baştanda istememişler ki o zaman bakardı onların sözüne bence başka bir nedeni var. Sorun eşinizde, neden kaynınız kız arkadaşından vazgeçmiyorda sizin eşiniz nikahlı karısından vazgeçiyor demekki eşinizde oturmamış bazı şeyler. Bir süre kendi haline bırakın onu belki hatasını anlar. Allah yardımcınız olsun.

Bu yazının altına imzamı atıyorum :)

arkadaşlar bir sorum olacaktı...sanırım ben o kadar şey söylüorum ama..ondan vazgeçecek durumda değilim şuan..annem bir msj at bakalım..böylemi sevmiştik böylemi bitecekti diye diyor...ne cevap yazacak bakalım diyor..(belki davayı açtım orda görüşürüz falan der diyor)

bir msj yazayım ama ne yazayım?? ya da yazayım mı??...off ya ne kadar zor

kılzarr lütfen ya...bri akıl verin...msj atayı mı atmayayım mı?? ne yazaım beynm durmuş durumda

sanırım bugün aşkım depreşti..böyle sessiz sakin bir şekilde çekip gidememz benden..açıklama yapmak zorunda..tatlı dille bir şeyler deyip konuşmaya çağırmak istiyorum..yalvarırım yardım edin

uuufff dur bi sakin ol yaaaaaa bu başlık ne zamandır yoktu gene mi sen dicem ama sakin ol bi.

msj atma derin bi nefes al üstüne düştükçe adam yerine koymuş olursun o kim ki sen suçsuz olduğun halde onun üstüne düşesin.msj atma dur bi sakin ol.gururunu ayaklar altına alma bi dk bi sakin ol

konunu başından beri takip ediyorum ve o kadar üzülüyorum ki anlatamam.ben şimdi burdan msj çekme derim.burdan bişiler demesi kolay yaşayana göre.eğer durabilirsen msj çekmeden dur ama çekeceksen de sözcükleri kelimeleri çok dikkatli seç kendini bişey sanmasın:47:

atma canım o merak etsin:34:

abetacım sen nedensiz terkedilmeyi hazmedemiyorsun ve bu yüzden üstüne çok düşüyorsun.düşme üstüne.bırak allah onu bildiği gibi yapsın.senin eşim dediğin adam beş para etse idi sebebini söyler nedenini söyler senden bi açıklama bekler eğer verdiğin cvp tatmin etmeseydi öyle bitirirdi.

sen bu adamı nasıl tanıyamadın bunca zaman ya nasıl kandırdı bu adam sensana şimdi olucakları söyliyim.

sen msj atıcaksın. sana kalkıp ya cvp yazmicak yada acımasız seni inciticek bi msj yazıcak kahrolucaksın en önemlisi işin çılkı çıkıcak belki de msjları delil olarak boşanmak için sunacak.

sen bu adamı süründürmek istemiyor musun?

siz aynı yerde çalışıyorsunuz ve sen eçkici alımlı birisin.sen ağırlığını koy sen bi bayansın.ona inat hareket etme davranma.ayrıca olduğun gibi devam et.o seni çevre de yerin dibine sokup çıkarır adam gibi adam olsaydı kalkıp herkese biz ayrıldık boşanıyoruz demezdi tamam mı?kimbilir kimlere neler uydurdu.bunu kafana sok dik dur bakayım.

sakın açık verme muhattap alma ağır ol yoluna devam et.biliyorum hazmedememek acı ve kötü bişey ama sakın eğer süründürmek istemiyorsan bırak davayı açsın sen süründür onu ama sakın onu süründürücem diye hayattan geri kalma.

yoksa bi bakmışın değersiz biri için en güzel yıllarını mahvetmişsin anladın mı beni ?

o inat aslan burcu ben ondan inat oğlak burcu..bu inatla o aramaz beni ...arkadaşlara yüzüğü attı gitti beni terketti o deyip duruyormuş..kendi yaptıgını düşünememiş bile..psikolojisi
bozuktu..ben sevgim için bir adım atayım..konuşmak istemzse de sevgm için bir şey yaptım deyip ilerde vicdanım rahat olur hiç değilse...sonradan ben neden adım atmadım demeyeyim..kızlar eşim kul köleydi bana..ailesinin dolduruşuyla çıkmaz bir yola girmiş olabilir

o inat aslan burcu ben ondan inat oğlak burcu..bu inatla o aramaz beni ...arkadaşlara yüzüğü attı gitti beni terketti o deyip duruyormuş..kendi yaptıgını düşünememiş bile..psikolojisi
bozuktu..ben sevgim için bir adım atayım..konuşmak istemzse de sevgm için bir şey yaptım deyip ilerde vicdanım rahat olur hiç değilse...sonradan ben neden adım atmadım demeyeyim..kızlar eşim kul köleydi bana..ailesinin dolduruşuyla çıkmaz bir yola girmiş olabilir

neeeeeeeeeeeee sen mi atmışsın yüzüğü sen mi terketmişsin onu öyle mi diyormuş herkese.bu ne tutarsızlık yaaaa bu başlığın başında ne diyordu şimdi ne diyor.bu adam ne yapmak istiyor abeta söyler misin?

sende yelkenleri suya indirdin dimi?şu yukarıda yazdıkların senin düşüncelerin farkındasın dimi?

o zaman bak şöyle yap kesinlikle.

msj attığında de ki "herkese benim senden ayrıldığımı söylemişsin ben seni kaybetmemek için çabaladım nedenini söylemeden benden neden uzaklaştın? konuşalım.sorun ne ise çözelim.ne mutlu başladık nasıl sonuçlandı? de yada bu cümleleri toparla öyle msj at.
ama ailesini karıştırma laf söyletmez falan düzelse de iyice bozulur

ama bizleri de haberdar et.

yaşadıklarının aynısı bende yaşıyorum ama bırak ya şunu allah aşkına arkadaşım.bu saatten sonra gelen koca olmaz.gelirlersede muhakkak bi çıkarı için gelirler.alacağı bişeyler olduğu için gelirler.yazma arama sorma haber yollama.aciz kadın gibi görür sonra seni.dünya bunlar üzerine kurulmadıya be güzelim.

bende talı dille yanaşıp onu konuşmaya ikna etmek istiyorum..beni görünce zaten ben birz alttan alarak ve sakin konuşup kalkacagım..geri dön falan demeyecegim..sadece beni bir görsün ve konuşalım..ve bitecekse de öyle bitsin istiyorum..annem bir msjdan ne çıkar dio..belki herkese dediği için şimdi gurur yaptı diyor..

bende talı dille yanaşıp onu konuşmaya ikna etmek istiyorum..beni görünce zaten ben birz alttan alarak ve sakin konuşup kalkacagım..geri dön falan demeyecegim..sadece beni bir görsün ve konuşalım..ve bitecekse de öyle bitsin istiyorum..annem bir msjdan ne çıkar dio..belki herkese dediği için şimdi gurur yaptı diyor..

tamam işte attın mı msj ı hala neyi bekliyorsun canım?anket aç istersen arayım mı aramayım mı diye ne dersin?

hayat senin hayatın.sen şansımı deneyim en azından içimde kalmasın diyosun dimi?

belki yalnız kaldı? belki anladı sensizliği.ama gurur yapıyor.madem herkese o terketi beni diyor.

bak bi fırsat çıkmış önüne herkese böyle diyor güzel düşünmüşsün görüşme iste konuş sorunu çözmeye çalış nedenini öğren.madem sen inatçı o inatçı birinizden biriniz adım atmalı madem bu adımı atan sen olucaksın.

dediğin gibi en azından bişeyler yaptım bu evlilik için çaba gösterdim der boynundan atarsın vebali.ama lütfen taviz verme kendini düşürme çünkü sen tuzağa düşürmek için de yapıyor olabilir.mahkemeye delil manasında.

sonuçta kadınlar kulübünde ne başlıklar açıldı neler okundu neler....

ayy annemde başıma gelip atmadın mı msjı hala diyor..ne yazayım ya..beynim durmuş vaziyette..işte inat oldugum için..bir elim gidiyor bir elim geri dönüyor

ayy annemde başıma gelip atmadın mı msjı hala diyor..ne yazayım ya..beynim durmuş vaziyette..işte inat oldugum için..bir elim gidiyor bir elim geri dönüyor

merhaba nasılsın umarım iyisindir.herkese benim terkettiğimi söylüyormuşsun.bunun gerçek olmadığını sende biliyorsun.konuşmaya ne dersin.aramızdaki sorun ne ise çözelim.oturup konuşalım.görüşelim

bu msj nasıl ?sen söylediklerimi toparla eklemelerini yap.msj ı at.sonra ne msj attığını bizlerle de paylaş.

eğer olumsuz birşey yazarsa yada cvp yazmazsa hiç moralini bozma kendini hazırla üzülme.geç cvp ta yazabilir.olumsuz şeyler yazarsa sen sakın olumsuz şeyler deme.sakin ol

canım mesaj at ama öyle romantik şeyler yazma müsaitsen konuşabilir miyiz yaz
cevabına göre olay gelişir ama belki hiç cevap bile vermez
sen başta böyle mi olacaktı yazarsan o da cevap vermezse daha çok gururun kırılır
başta konuşmak istediğini belirt sadece onun tavrına göre de konuşmayı şekilllendir g
gururunu elden bırakma

Back