Ailesi eşimi elimden aldı!

attım msjı..bi nevi zarf niyetinde..onu konuşmaya çağırabilmek için..önce çağrı attım açıktı..msj da da....günaydın canm..sevgimiz bu kadar kolay mı bitecekti..hani herşeye göğüs gerip evliliğimizi mutlu bir şekilde sürdürecektik..ne oldu bize?

şekilinde elim titreye titreye msj atım..cevap gelmesede bence dönüp dolaşıp okur o mesajı..delil olacak tarzda birşey yazmadım..eğer ki kötü iyi bişeyde yazarsa konuşmya davet edeceğim...

ama sanırım beklemem gerekecek..

sen bu adamı gerçekten kaybetmek istemiyosun....çok yumuşak bi msj olmuş ama neyse önemli olan msj ı alması.biraz bekle bakalım ne dicek.tabi tek dileğimiz pişmnlığını dile getiren en azından ima eden bi msj ın yada tlf un gelmesi.

ama iyi yada kötü kesinlikle kendini bırakma tamam mı?kötü bişey derse herkese benim seni terkettiğimi söylüyormuşsun de yüzüne vur tamam mı?susma.

canım bu mesajı keşke hafta içi çekseydin
şimdi ailesi yanındadır cevap vermesine mani olurlar
onlara da okur mesajı sorar çünkü cevap veriyim mi diye

aaaaa... mesaj olmamış abetacım... yuzune vuracaktın...dicektin ki herkese benim yuzugu attıgımı soyluyormuşsun. bunun yalan olduğunu sen de bılıyorsun. konusmak ıstıyorum. bana bır acıklama borçlusun.... senınkı brz dagıl baya yumusak olmus.. erkek mılleti uzerıne dusme b kadar nyse olan olmus. herseye hazır ol tatlım...

ayyy abeta yaa.duygularınla hareket etmişin ama inş.istediğin herşey gönlünce olur.olumlu bi mesaj gelir cevap olarak.yani doldurma akıl akıl olmuyor malesef
sen bizlere soruyorsun senden büyük küçük arkadaşlar diorki sana taviz verme bi bildiğimiz varki dioruz demi..neyse hakkında hayırlsıı olsun.

Abeta duygularını belli etmeden msj atsaydın keşke;görüşebilirmiyiz şeklinde bir msj atsan daha yerinde olurdu.En azından meraklanırdı.Şimdi sen onun tüm merakını gidermişsin.Keşe daha önce görseydim..O sana açıklama yapmadan gitmişken senin ona kırgın olman gerekiyordu..Neyse olan olmuş;en azından ''duygularımla hareket etimişim;öyle bir msj attımışım ama sana kırgınım aslında ;açıklama bile yapmadın giderken'' şekline çevir sonra..Biraz bekle ;msj gelmezse kırgınlık msj yaz bir de ..

kızlar belkide abeta eşiyle görüşmeye gitti çevrimdışı.inş.istediği gibi bi cevap gelmiştir mesaj karşılığı.

Off arkadaşım, siz ne yapmışsınız...

Konunun başından beri takip ediyorum, böyle bir şey yapabileceğinize asla ihtimal vermezdim. Ama olan olmuş, işe yarasa bari.

Şunu söylediğim için de isterseniz kızın ama siz daha kendinize saygı duymuyorsunuz, ama başkalarından saygı bekliyorsunuz. Size yaşatılan onca çirkin şeyi yutabiliyorsunuz, sonra da neden değer görmediğinizi sorguluyorsunuz... Önce kendinize değer verin.

sadece bu içimden gelen bir şeydi..ilerde neden yapmadım dememek için yaptım..pişman olmamak için....ben bu evlilik için son şansı verdim..konuşmak istediğimi söylemeden önce ortalıgı yumuşatmak istedim..o şimdi eminim ki dönüp dolaşıp okuyordur msjı...msj atar ya da ararsa ne ala..aramazsada ..bu benm için bir sebep olur ve ondan nefret etmeme bir katkı oluşturmuş olur...bu bekleyiş kötü birşey insan düşünemiyor...

sizin mesaj atmanız bence doğru bişi değil şahsi görüşümm sessiz beklemek en iyisi..
3 ay ayrı kalıp barıştım ilk başlarda ben arıyordum baktım ben arıyom nede olsa diye hiç arayıp sormuyor hep bi pişkin sonra aramadım hatta telf bile annem çıkıyodu yok dedirtiyordum..

sizi kaybettiğini zannettirmelisiniz..
zaten kaybetmek istemiyorsa sizin ondan vazgeçtiğinizi sarar ve sizi arar..
Erkeklere okadar eminlerki kadınların eşlerinin onlardan vazgeçmicenden nede olsa bensiz yapamaz modunda geziniyorlar..
şoklamak gerek ama iş işten geçmiş
hayırlısı..

Ah abeta adamı iyice havaya sokmussun şimdi gelecgi varsa da gelmez ama sana bunları yaşatan insandan hala umut ediyosun

bence en iyisini yapmışın msj atarak....şimdi o iyice havaya girecek tamamen uzaklaşacak..ardan aylar geçeçek ve senin bu msj n onun içini kemirip sana dönderecek...suçlu o olacak hep içinde bir pişmanlıkla acaba yla yaşayacak..inanki pişmanlık kadar kötü bir duygu yoktur..en iyiysini yapmışsın...yakacak o msj onu ömür boyu yakacakkkk...ailesinede düşman olacak

Belki de öyledir..İnşallah o msj onu yakar şimdi cvp vermese bile...

öncelikle abetayı sürekli savunma mekanizması kullanıyor diyerek yargılayanlara söylüyorum siz biraz empati yapsanız diyorum 3 aylık evlisiniz flört etmiyorsunuz nişanlı degilsiniz evlisiniz yaa ve esiniz sizden boşnmayı düşünüyor nasıl davranırdınız acaba elbetteki kendini savunacak duyguları değişecek bir gün sevecek bir gün nefret edecek bir gün oh iyi oldu özgürüm diyecek bir gün hayır barışmak istiyorum diyecek kız şokta farkında mısınız hiç kolay bir durum değil allah yardımcın olsun abeta

konuyu bnde takip ediyorum.Msj atmanızı uygun bulmadım.Yani ben olsam yapmazdım.Ama sen eşini çok çok çok seviyorsun bunu biz bile anladık.Eşin farkında değilse bu onun ayıbı senin gibi onu seven birini bulması zor açıkçası.Msj atmanı uygun bulmadım derken samimi bir msj olmuş cnm falan yazmışsın ya.Daha soğuk ve sadece konuşmak istediğini anlatan bir msj olsaydı daha bir iyi olurdu sanki.Ama diyeceğim tek birşey var bu olanlara rağmen eşin sana dönmezse eğer.Seni gerçkten istemyrdur.Sende hayatına devam et derim.Kimse kendini üzmene değmez buna emin ol

Ben olsam mesaj atmazdım, evet çok zordur biliyorum ama kendinizi tutmanız gerekirdi.O sizi tamamen kaybedeceğine inanana kadar dönmez, siz mesaj attıkça onun sizi kaybetmek üzere olduğunu anlatamazsınız O'na. O'na kaybetme korkusu yaşatın ki, gerçekleri görsün. Yoksa böyle daha çok beklersiniz. Kaçan kovalanır derler ya, çok doğru bu.Şimdi bırakın o sizi arasın,o size mesaj atsın,o sizi merak etsin " acaba Abeta şu an ne yapıyo" diye . Şu an siz onu aradığınız için, mesaj attığınız için hala O'nun hayatındasınız, yani uzakta olsanız da şu an onu düşündüğünüzü biliyo .Hayatına girdiğiniz gibi bi anda çıkabileceğinizi de göstermelisiniz O'na.

içimde keşke bırakmamak için attığım bir msjdır..belki o şuan bunu anlamayacak..anlasada belli edemeyecek..ama sonra keşkeyi o diyebilsin diye yaptım..içim rahat şuan...şuan öfkesi ona çok tatlı geliyor olabilir..bensizlik onu mutlu ediyor olabilir..peki ya sonra...herkes kapısını kapayıp çekilince??? işte o zamn keşke diyecek..

ve şuan gerçekten şunu diyebiliyorum..ben evliliğim için herşeyi yaptım, aşkım sevgim için...bundan sonra benim için bitmiştir zaten...boşanma ile ilgili gelişmeler olursa yazarım arkadaşlar...boşanan arkadaşlardan şimdi yardım istiyorum..nasıl bir aşama oluyor...nasıl bri süreç işliyor..şahitlerin payı nedir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…