• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi eşimi elimden aldı!

abeta,
oncelikle yasadiklarinin beni cok sasirttigini soylemek isterim...cok ilginc...
benim tespitlerim sunlar...
simdi mustakbel eltinizle aranizdaki sorun tamamen onunla ilgiliymis, siz neden boyle davrandigini bile bilmiyorsunuz...
ama belli ki siz kiskanmis ya da hoslanmamis sizden, herneyse...
bu durumda bu kiz kayninizi doldurmus kendi tarafina cekip kendisini size karsi tavirlarinda hakli gostermek icin...
kayniniz da artik eltiniz onu nasil doldurduysa nasil sizden soguttuysa kayninizda bu dusunceleriyle esiniz doldurmus uzun sure...
esinizin ailesi de bir taraftan hep esinizi doldurmus o zaten belli...
ama aklim suraya takildi benim...
hani esiniz ''tum sahtekarligini yalanlarin anlasildi artik'' vs, gibisinden bir seyler soylemis ya, bence bu yalan dolan muhabbetini baslatan eltiniz...
ne kurduysa kafasinda, kayninizi etkilemis...sonra buyuk ihtimalle kayinvalidenize bunlari citlatmis...e kayinvalideniz zaten sizi sevmiyor...
bunlar birlik olup bu uydurduklarini esine anlatip adami sizden sogutmuslar...
ama bir gunde adami bu kadar ne sogutabilir sizce?
basit bir yalan olamaz...
buyu desek, bir gunde pat diye boyle insani degistirmezdir sanirim...
sanirim sizin arkanizdan baya is cevrilmis, yalan dolan soylenmis...bunlar sanki siz soylediniz gibi esinize yansitilmis...

size bir sorum olacak...
eltinizle hic esinizin ailesi ile aranizdaki sorunlardan konusmusmuydunuz?
ne konusmustunuz?
zihninizi bir kurcalayin bakalim...
bu kiz hangi hassas noktanizi, hangi aciginizi sorununuzu bilmis olabilir de boyle ortaligi karistirmis olabilir?

esinize gelince de...tek lafim adam olmadigi...
ne yalani olursa olsun, isterse onu aldattiginiz gibi bir yalan olsun, yine de adam gibi adam karisini alir karsisina konusur ya da hesap sorar...
o herseyi silmis bir kalemde...degmezmis gercekten...
size tavsiyem, barismak isterse barismamaniz...
karaktersiz adammis sizi aniden birakivermis hem de sizin hic bir seyden haberiniz yokken...aynisini yine yapmayacagi ne malum degil mi...
bosanirken bu adamdan ne alabiliyorsaniz alin...gorsun kazik nasil oluyormus...

bakın burada bile en başından beri yeminle gerçekleri sylüyorum...belliki ailesi tarafından doldurulmuş...hımm ben bir de şunu düşünüyorum...kaynım bana "küfür etti"..ama bu tel konuşmasını ikimiz yaptık...kaynım diyorsa ben küfür etmedim diye..olay belki buarada kopmuş olabilir...bana inanmak yerine kardeşine inanmayı tercih etmiş olabilir..ha ne dersiniz???

abetacımm,
bu öyle senin hakaret etmenle kaynının sana küfretmesiyle biticek bişey değil bence olayın içinde çok başka bir sebep var yaaa ve basit bir sebep değil emin ol.
kesinlikle davayı sen açma...
eşinle yada bu süreçle ilgili en samimi arkadaşlarınla dahi bişeyini paylaşma ne olcağı hiç belli olmaz.
sessiz kal olayı akışına bırak ve üstüne gitme.

arama sorma ailende kesinlikle aramasın...

özellikle yalvarma ben boşanmak istemiyorum boşanmak isteyen sensin diye bir kelime kullanma çünkü onun aklındaa amann ben keyfime bakımm bu kız nasılsa benden vazgeçmiyor kenarda dursun şimdilik tekrar duruma göre dönerim şeklinde bir düşünceye kapılmasını sağlama...

ve barışmak istersede bana kalırsaa tabi senin düşüncene saygı duymakla beraber barışma...
çünkü bu adam sana kesinlikle güvenmiyor... eğer güvenseydi benim eşimm kesinlikle böyle bişey yapmaz yada demez bi sorunu olan varsa gelir onunda olduğu bir ortamda herşey konuşulur derdi milletin ağzını kapatırdı..

hadi barıştınız diyelimm güvenmediği için yarın bir gün yalandan yere biri çıkıp eşin seni aldatıyor surda biryle gördük derse ki olmadık olmazz bu hayatta bu adam hemen inanıcak kapasitede...
yine seni dinlemicek anlamıcak ve sen bir iftiraya daha kurban gitmiş ve bu sorunları tekrardan yaşamış olucaksınn....

zararın neresinden dönersen kardır...
çocuğun olsa ozaman durumun çok daha zorlu olurdu..
yanında sana destek olan çok sağlam bir ailen var arkana bile bakma derimm...

abeta,
oncelikle yasadiklarinin beni cok sasirttigini soylemek isterim...cok ilginc...
benim tespitlerim sunlar...
simdi mustakbel eltinizle aranizdaki sorun tamamen onunla ilgiliymis, siz neden boyle davrandigini bile bilmiyorsunuz...
ama belli ki siz kiskanmis ya da hoslanmamis sizden, herneyse...
bu durumda bu kiz kayninizi doldurmus kendi tarafina cekip kendisini size karsi tavirlarinda hakli gostermek icin...
kayniniz da artik eltiniz onu nasil doldurduysa nasil sizden soguttuysa kayninizda bu dusunceleriyle esiniz doldurmus uzun sure...
esinizin ailesi de bir taraftan hep esinizi doldurmus o zaten belli...
ama aklim suraya takildi benim...
hani esiniz ''tum sahtekarligini yalanlarin anlasildi artik'' vs, gibisinden bir seyler soylemis ya, bence bu yalan dolan muhabbetini baslatan eltiniz...
ne kurduysa kafasinda, kayninizi etkilemis...sonra buyuk ihtimalle kayinvalidenize bunlari citlatmis...e kayinvalideniz zaten sizi sevmiyor...
bunlar birlik olup bu uydurduklarini esine anlatip adami sizden sogutmuslar...
ama bir gunde adami bu kadar ne sogutabilir sizce?
basit bir yalan olamaz...
buyu desek, bir gunde pat diye boyle insani degistirmezdir sanirim...
sanirim sizin arkanizdan baya is cevrilmis, yalan dolan soylenmis...bunlar sanki siz soylediniz gibi esinize yansitilmis...

size bir sorum olacak...
eltinizle hic esinizin ailesi ile aranizdaki sorunlardan konusmusmuydunuz?
ne konusmustunuz?
zihninizi bir kurcalayin bakalim...
bu kiz hangi hassas noktanizi, hangi aciginizi sorununuzu bilmis olabilir de boyle ortaligi karistirmis olabilir?

esinize gelince de...tek lafim adam olmadigi...
ne yalani olursa olsun, isterse onu aldattiginiz gibi bir yalan olsun, yine de adam gibi adam karisini alir karsisina konusur ya da hesap sorar...
o herseyi silmis bir kalemde...degmezmis gercekten...
size tavsiyem, barismak isterse barismamaniz...
karaktersiz adammis sizi aniden birakivermis hem de sizin hic bir seyden haberiniz yokken...aynisini yine yapmayacagi ne malum degil mi...
bosanirken bu adamdan ne alabiliyorsaniz alin...gorsun kazik nasil oluyormus...

ilginziden dolayı teşekkür ederim..sorularınızın cevabını şöyle söyleyeyim..ben o kızla hiç başbaşa kalmadım hep takıldıgımız zamanlar dörtlü takılırdık..telefon konuşmalarıda hep ben arardım nasılsın iyimisn derslerin nasıl şeklinde olurdu...özel hiç bişiyi anllatmadım..sadece şöyle bir konuşma oldu aramızda:

XX:abeta kayınvalidem den için Y teyze bana yüzük takmak istiyor ama daha işimiz yok üni bitmedi..ben bu aşamada b,irşey diyemem aileme vermezler

BEN: XX bence bu konuda haklısın bende senin zamanında evliliği düşünmüyordum bak üni bitti işimi elime alalı 2 yıl oluyor ve şuan evlenme kararı aldım..bunu kaynıma söylersen saygı duyarlar...

XX:tşk ederim

ve bu konuşma bundan ibarettir kayınvalidem ta biz nişanlıktan 2 ay sonra bu kıza söz takacaktı aradan 2 yıl geçti hala takacak..şuan kızın işi var yalnız kaynımın yok ve askerliğinide yapmadı...sanırım hala bekliyorlar

9 senelik evliyim benide eşimin ailesi istemedi başta eşim hepbeni savunurdu ama ne olursa olsun eninde sonunda avuçlarının içine alıyorlar şu an bende olduğu gibi ama benim 2 tane çocuğum var çocuklarım için bazı şeyleri görmüyorum sana yalvarıyorum bu adamdan sana koca olmaz o kadar basit sebeplerki belliki ailesi yönlendiriyor çok yeni evlisin çocuğunda yok bu adam değişmes kusura bakma barışsan bile bu hep böyle olacak mücadele eden taraf hep sen üzülen hep sen olacaksın dün akşam eşime o kadar kırıldımki bu yaz çocuklarımla gezmeye gittik 4 gün kaldık dönüşte bizi karşılamak yerine annesindeydi 2 kere istanbula gittik gene bizi karşılamadı belki çok önemli değil ama düm akşam annesiye kız kardeşi istabuldan geldi 4 gün kalmışlar koşa koşa onları karşılamaya gitti tabi bana bişey söylemiyo ama anladım çünkü saat 7 gibi kayınvalidemle konuşmuştum feribota biniyoz dedi 8:30 da burda eşim evden 8:10 geçe çıktı onları karşıladı ve annesine gitti kalbim çok kırıldı annesine karşıladı diye bişey demiyorum ama aynı ilgiyi çocuklarıma ve bana göstermediği için kalbim çok kırıldı. Hiç bişey demedim çünkü kavga edicektik 22:30 da eve geldi annenler geldimi dedim geldi dedi iyi ben yatıyom dedim ve yattım çünkü otursaydım kendime hakim olamıyacaktım ve sonu gene hüsran ama şu anda moralim çok bozuk kalbim çok kırık daha bunun gibi bi çok şey şu sıralar aramız biraz bozuk hiç bi şey yok ama ailesiyle ne zaman iyi olsa bana soğuk davranıyor emin ol ben ailesine hiç bişey yapmadım saygıdada kusur etmedim ama insan istenmeyince böyle oluyor bir ömür ağlayacağına bırak inceldiği yerden kopsun inan eşimi çok seviyorum ama eğer çocuklarım olmasaydı katlanmazdım e şu anda kayınvalidem zevkten dört köşe oğluyla aramız kötü diye am ben yine ona bişey demiyorum mutluymuşum gibi hiçbir sorun yokmuş gibi davranıyorum sahte mutluluk.......

9 senelik evliyim benide eşimin ailesi istemedi başta eşim hepbeni savunurdu ama ne olursa olsun eninde sonunda avuçlarının içine alıyorlar şu an bende olduğu gibi ama benim 2 tane çocuğum var çocuklarım için bazı şeyleri görmüyorum sana yalvarıyorum bu adamdan sana koca olmaz o kadar basit sebeplerki belliki ailesi yönlendiriyor çok yeni evlisin çocuğunda yok bu adam değişmes kusura bakma barışsan bile bu hep böyle olacak mücadele eden taraf hep sen üzülen hep sen olacaksın dün akşam eşime o kadar kırıldımki bu yaz çocuklarımla gezmeye gittik 4 gün kaldık dönüşte bizi karşılamak yerine annesindeydi 2 kere istanbula gittik gene bizi karşılamadı belki çok önemli değil ama düm akşam annesiye kız kardeşi istabuldan geldi 4 gün kalmışlar koşa koşa onları karşılamaya gitti tabi bana bişey söylemiyo ama anladım çünkü saat 7 gibi kayınvalidemle konuşmuştum feribota biniyoz dedi 8:30 da burda eşim evden 8:10 geçe çıktı onları karşıladı ve annesine gitti kalbim çok kırıldı annesine karşıladı diye bişey demiyorum ama aynı ilgiyi çocuklarıma ve bana göstermediği için kalbim çok kırıldı. Hiç bişey demedim çünkü kavga edicektik 22:30 da eve geldi annenler geldimi dedim geldi dedi iyi ben yatıyom dedim ve yattım çünkü otursaydım kendime hakim olamıyacaktım ve sonu gene hüsran ama şu anda moralim çok bozuk kalbim çok kırık daha bunun gibi bi çok şey şu sıralar aramız biraz bozuk hiç bi şey yok ama ailesiyle ne zaman iyi olsa bana soğuk davranıyor emin ol ben ailesine hiç bişey yapmadım saygıdada kusur etmedim ama insan istenmeyince böyle oluyor bir ömür ağlayacağına bırak inceldiği yerden kopsun inan eşimi çok seviyorum ama eğer çocuklarım olmasaydı katlanmazdım e şu anda kayınvalidem zevkten dört köşe oğluyla aramız kötü diye am ben yine ona bişey demiyorum mutluymuşum gibi hiçbir sorun yokmuş gibi davranıyorum sahte mutluluk.......

ya cnm inan çok üzüldüm sanada bendede var aynı sıkıntı .... evlilik terapistine gittik bu tür karsılaştırma yapma dedi bana mesela ablasını almaya gidiyo beni almıyo falan... aynışeyleri bende yasadım ... ama nedendir bilmem terapis bana öle dedi ....

ee arkadaslarına sormadın mı sen yokken eşin ne yapmıs diye yani konusmus mu? Tavırları nasılmıs fln?

çok üzüldüm sizin adınıza...tavsiyeleriniz içinde teşekkür ederim ayrıca..benim artık sevgim nefrete dönüştü dönüşecek...abim diyorki:dönse bile kabul etme..bu adam anasının agzına bakıosa hep mutsuz olacaksın ki sen bizim için değerlisin..sağlıgına bak..kafanı takma...ben de şuan öyle yapıorum ve mahkeme celbini bekliorum..adalet yerini bulacak hem hukukta hem ilahi adalette...çok büyük yanlış yaptı...boşanmayacağım bakalım neler yaşanacak mahkemede:)

ee arkadaslarına sormadın mı sen yokken eşin ne yapmıs diye yani konusmus mu? Tavırları nasılmıs fln?

aynı diyorlar...gayet keyfi yerinde diyorlar..artist asrtist derkende böyle başı dik yavaş yavaş yrüyordu işte...sanırım abartıorum:)

çok üzüldüm sizin adınıza...tavsiyeleriniz içinde teşekkür ederim ayrıca..benim artık sevgim nefrete dönüştü dönüşecek...abim diyorki:dönse bile kabul etme..bu adam anasının agzına bakıosa hep mutsuz olacaksın ki sen bizim için değerlisin..sağlıgına bak..kafanı takma...ben de şuan öyle yapıorum ve mahkeme celbini bekliorum..adalet yerini bulacak hem hukukta hem ilahi adalette...çok büyük yanlış yaptı...boşanmayacağım bakalım neler yaşanacak mahkemede:)

konunuzu takip ediyorum ama neden boşanmayacağım diyorsunuz çok şaşırdım

canım Allah yardımcın olsun durumun iyiyse hemen niyetlen bir kurban kes dağıt Allahım de senin rızan için kestiğim bu kurbanın hürmetine, bana karanlık, sana ayan, olan bu durumdan beni en kısa zamanda kurtar de

sizde sıkılıdınız değil mi:) hep aynı şeyler rutün...sessizlikkkk..artık yazmıyorsunuz:)

sevgili abeta,

öncelikle durumuna gerçekten çok ama çok üzüldüm.. hem eşini seviyorsun, hem aynı iş yerindesiniz, hem de boşanmak zorundasın.. zor bir durum cidden..

bu forumdaki boşanma konularını ne derece takip ettin bilmiyorum ama erkeğin ailesi bu işi istemiyorsa, oğullarını cidden elinden çekip alabiliyorlar. bu savaştan mağlup ayrılacağın kesin. önce bu durumu tüm benliğinle kabullenmelisin.

bu aşamadan sonra yapabileceğin ne biliyo musun? o ana kuzusunu, seni ortada bıraktığı için süründürmek. eşini seviyosun biliyorum tamam ama sakın ona acıma.. çok iyi bir avukat tut, düğün takıları, tazminat, nafaka, ne koparabilirsen kopar.. ailesinin de kendisinin de canı yansın. kamuda çalıştığı için maaşı da kayıt altında, fazla çamura yatamaz..

1 seneden önce boşanma davası açılmaz diyen arkadaşlar yanılıyor. 1 seneden önce anlaşmalı boşanma olmaz, ama çekişmeli gayet güzel olur.

sen şimdi hemen kendine bir avukat bul, vakit kaybetmeden. arkadaşlarıyla kahkahalar atarak yemek yiyen, seni hastanede yalnız bırakan herif asla sana dönmez. bekleme hiç. avukat sana yol gösterecek. meskene geri dönmesi için çağrı yapman lazım, onun dönmemesi lazım falan filan. uğraşacaksın daha..

en azından düğün takılarını al, tazminatını al, nafakanı al..

maddi olarak ihtiyacın yok biliyorum. çalışıyosun, ailen de yanında, sorun yok. ama o adamın ve ailesinin yaptıklarını yanına bırakma arkadaşım. hiç vakit kaybetmeden iyi bir avukat tut kendine ve süreci başlat..

sen güçlü bir kadınsın, yazdıklarından bu sonucu çıkardım. halledeceksin herşeyi..
arkadaşın sözlerine tamamen katılıyorum.erkek tarafı istemese onlar için yuva yıkılmış yıkılmamış önemli değil.benimde evden kocam gitti :)) ailesiyle beraber gündüzden anasını babasını yolladı akşamada kendi gitti peşlerinden 21 gündür gelmedi daha bende alıştım valla ilk günler çok üzüldüm çok aradım ama bu şiştikçe şişiyor bi tripler havalar yapıyor bende bıraktım peşini.insanlar ölüme alışıyor be güzelimm el oğlu ne yapsan yaranamazsın.bende vekalet vermiştim avukata geri çektim azil ettirdim avukatı şimdi hiçbirşey olmamış gibi davranıyorum.onlardan bekliyorum ne yapacaklarsa yapsınlar.şimdi kanun değişti şahitlere peşin para mahkeme masrafı peşin para herşey peşin yani.bende seviyorum kocamı ama gram akıl olsa beni ayrı idare ederdi ailesini ayrı idare eder orta yolu bulurdu.bide benimki evde ne yaşarsak hepsini gidip babasına anlatıyordu sonrada babayı alıp geliyor kendi susar babası benle tartışır bi güzel yer içer yatar kalır giderdi helal etmiyorum emeklerimi anasına babasına.kaynana beni kendi evimden kovdu ben o zaman çıldırdım siz çıkın gidin die benim yuvamı siz bozdunuz die kaynata diordu bu akşam kalalımda yarın gidelim dior :) yattılar neyse ertesi gün kendileri gitti akşama da oğulları gitti cumarteside kocamda kıyatflerini toplamış oda gitti.gitsinn ne yapayım artık.sanırım davayı açmışlar ama süründürecem onları altınlarımı almışlardı vermediler.son kuruşuma kadar 5 tl de düşşe alacam onlardan.sende öyle yap.hiçbir kadın mücadele etmeden yuvasını bozmaz ama sende vermişin mücadeleni.elini kulağına at seyret ne yapıyolar yada yapacaklar herkes senide biliyor onuda.bu gibi durumlarda şakşakçılar çok olur yakın çevrende helekiii ayrıntılara girme konunun konuştukça laf büyür boşver bekle bakalım.RABBİM hayırlısını versin bundan sonra.

bak aklıma geldi bu arada hiç bi hocaya sordunuzmu ii bi hocaya ama belki yazdırmışlar onu yedirdilerse onun kuvveti çok etkili olur.
benim kocamı yazdırmışlar sonra da yedirmişler bi türlü onlara karşı gelemiyor.babası diorki ekmek yeme dior yemiyordu yani.bence ii bi hocaya git baksın varmı bişeyler.benimkide senin gibi dakika yanından gitsem özledim bırakma beni yalnız die sarılıyordu.dolduruşada geldi iice bi güzel benden soğuttular yani.bana kalırsa git bi hocaya olayları akışına bırakma.bende gittim ama yazan kuvvetli yazmış ki çözemedim anlayacan.kendine ii bak.böylesi belki daha hayırlı olur.her şerde bi hayır vardır.

cok ilginc...
yerinizde olsam beni bu kadar hice saydigi icin bu adamla daha fazla evli kalmazdim fakat siz bosanmayacagim diyorsunuz...
eger bosanma davasi acar da bosanmazsaniz bu sefer sizin hakkinizda suclu ki bosanmak istemiyor diye dusunecek (artik ona ne anlattilarsa)...
ama bosanirsaniz hem bu karaktersiz adamdan kurtulacaksiniz hem de ona soylenen yalanlarla muhatap olmaktan...
abinizin sozunu dinleyin, yoksa daha cok uzulursunuz bence...
esiniz geri donmek istese ne yapmayi planlariyorsunuz?
bana kalirsa affedersiniz...oyle bir izlenim var...

bence burdan ayrıl bırak yada terket fln demek ck basıt yasıyan bilio ne hssettgni.. tabkide ayrılabılsen ne ala olur ama yapamiosan baska bi cikislar dusunmek lazım yada yapılcak bisey kalmadıgına emın oldugnda terkedersen icin cok daha rahat edicektir

Back