- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
abeta,
oncelikle yasadiklarinin beni cok sasirttigini soylemek isterim...cok ilginc...
benim tespitlerim sunlar...
simdi mustakbel eltinizle aranizdaki sorun tamamen onunla ilgiliymis, siz neden boyle davrandigini bile bilmiyorsunuz...
ama belli ki siz kiskanmis ya da hoslanmamis sizden, herneyse...
bu durumda bu kiz kayninizi doldurmus kendi tarafina cekip kendisini size karsi tavirlarinda hakli gostermek icin...
kayniniz da artik eltiniz onu nasil doldurduysa nasil sizden soguttuysa kayninizda bu dusunceleriyle esiniz doldurmus uzun sure...
esinizin ailesi de bir taraftan hep esinizi doldurmus o zaten belli...
ama aklim suraya takildi benim...
hani esiniz ''tum sahtekarligini yalanlarin anlasildi artik'' vs, gibisinden bir seyler soylemis ya, bence bu yalan dolan muhabbetini baslatan eltiniz...
ne kurduysa kafasinda, kayninizi etkilemis...sonra buyuk ihtimalle kayinvalidenize bunlari citlatmis...e kayinvalideniz zaten sizi sevmiyor...
bunlar birlik olup bu uydurduklarini esine anlatip adami sizden sogutmuslar...
ama bir gunde adami bu kadar ne sogutabilir sizce?
basit bir yalan olamaz...
buyu desek, bir gunde pat diye boyle insani degistirmezdir sanirim...
sanirim sizin arkanizdan baya is cevrilmis, yalan dolan soylenmis...bunlar sanki siz soylediniz gibi esinize yansitilmis...
size bir sorum olacak...
eltinizle hic esinizin ailesi ile aranizdaki sorunlardan konusmusmuydunuz?
ne konusmustunuz?
zihninizi bir kurcalayin bakalim...
bu kiz hangi hassas noktanizi, hangi aciginizi sorununuzu bilmis olabilir de boyle ortaligi karistirmis olabilir?
esinize gelince de...tek lafim adam olmadigi...
ne yalani olursa olsun, isterse onu aldattiginiz gibi bir yalan olsun, yine de adam gibi adam karisini alir karsisina konusur ya da hesap sorar...
o herseyi silmis bir kalemde...degmezmis gercekten...
size tavsiyem, barismak isterse barismamaniz...
karaktersiz adammis sizi aniden birakivermis hem de sizin hic bir seyden haberiniz yokken...aynisini yine yapmayacagi ne malum degil mi...
bosanirken bu adamdan ne alabiliyorsaniz alin...gorsun kazik nasil oluyormus...
oncelikle yasadiklarinin beni cok sasirttigini soylemek isterim...cok ilginc...
benim tespitlerim sunlar...
simdi mustakbel eltinizle aranizdaki sorun tamamen onunla ilgiliymis, siz neden boyle davrandigini bile bilmiyorsunuz...
ama belli ki siz kiskanmis ya da hoslanmamis sizden, herneyse...
bu durumda bu kiz kayninizi doldurmus kendi tarafina cekip kendisini size karsi tavirlarinda hakli gostermek icin...
kayniniz da artik eltiniz onu nasil doldurduysa nasil sizden soguttuysa kayninizda bu dusunceleriyle esiniz doldurmus uzun sure...
esinizin ailesi de bir taraftan hep esinizi doldurmus o zaten belli...
ama aklim suraya takildi benim...
hani esiniz ''tum sahtekarligini yalanlarin anlasildi artik'' vs, gibisinden bir seyler soylemis ya, bence bu yalan dolan muhabbetini baslatan eltiniz...
ne kurduysa kafasinda, kayninizi etkilemis...sonra buyuk ihtimalle kayinvalidenize bunlari citlatmis...e kayinvalideniz zaten sizi sevmiyor...
bunlar birlik olup bu uydurduklarini esine anlatip adami sizden sogutmuslar...
ama bir gunde adami bu kadar ne sogutabilir sizce?
basit bir yalan olamaz...
buyu desek, bir gunde pat diye boyle insani degistirmezdir sanirim...
sanirim sizin arkanizdan baya is cevrilmis, yalan dolan soylenmis...bunlar sanki siz soylediniz gibi esinize yansitilmis...
size bir sorum olacak...
eltinizle hic esinizin ailesi ile aranizdaki sorunlardan konusmusmuydunuz?
ne konusmustunuz?
zihninizi bir kurcalayin bakalim...
bu kiz hangi hassas noktanizi, hangi aciginizi sorununuzu bilmis olabilir de boyle ortaligi karistirmis olabilir?
esinize gelince de...tek lafim adam olmadigi...
ne yalani olursa olsun, isterse onu aldattiginiz gibi bir yalan olsun, yine de adam gibi adam karisini alir karsisina konusur ya da hesap sorar...
o herseyi silmis bir kalemde...degmezmis gercekten...
size tavsiyem, barismak isterse barismamaniz...
karaktersiz adammis sizi aniden birakivermis hem de sizin hic bir seyden haberiniz yokken...aynisini yine yapmayacagi ne malum degil mi...
bosanirken bu adamdan ne alabiliyorsaniz alin...gorsun kazik nasil oluyormus...