Yazdıklarınızın hiç biri bu evliliği bitirebilecek şeyler değil. Eşiniz ailesinin sözüne baksaydı, baştanda istememişler ki o zaman bakardı onların sözüne bence başka bir nedeni var. Sorun eşinizde, neden kaynınız kız arkadaşından vazgeçmiyorda sizin eşiniz nikahlı karısından vazgeçiyor demekki eşinizde oturmamış bazı şeyler. Bir süre kendi haline bırakın onu belki hatasını anlar. Allah yardımcınız olsun.
canım bu arada yaşın kaç ??
o inat aslan burcu ben ondan inat oğlak burcu..bu inatla o aramaz beni ...arkadaşlara yüzüğü attı gitti beni terketti o deyip duruyormuş..kendi yaptıgını düşünememiş bile..psikolojisi
bozuktu..ben sevgim için bir adım atayım..konuşmak istemzse de sevgm için bir şey yaptım deyip ilerde vicdanım rahat olur hiç değilse...sonradan ben neden adım atmadım demeyeyim..kızlar eşim kul köleydi bana..ailesinin dolduruşuyla çıkmaz bir yola girmiş olabilir
bende talı dille yanaşıp onu konuşmaya ikna etmek istiyorum..beni görünce zaten ben birz alttan alarak ve sakin konuşup kalkacagım..geri dön falan demeyecegim..sadece beni bir görsün ve konuşalım..ve bitecekse de öyle bitsin istiyorum..annem bir msjdan ne çıkar dio..belki herkese dediği için şimdi gurur yaptı diyor..
ayy annemde başıma gelip atmadın mı msjı hala diyor..ne yazayım ya..beynim durmuş vaziyette..işte inat oldugum için..bir elim gidiyor bir elim geri dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?