- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
- 298
merhaba kurabiyecim...gerçekten yurtdışından bile sizleri takip etmeye çalışıyorum...bu duruma gelemdeki sebep benmişim?? beni anlamayan arkadaşlar var hala aranızda..kimsede bana evlilik şöyle olur erkeğe şöyle davran dersi de vermesin rica ediyorum..eşim bana ayrılık kararını söylemedn 2 gün önce haytımda iyiyki varsın evliliğimize nazar degmesin diyen adamdır..hayatta neler oluyor ben yaşadım..ne oldum dememeli ne olacagım demeliymiş...bir gece öncesi yaşa en güzel duyguları eşinle ertesi gün de istenme..ne kadar acı biliomusunuz...çalışmama ragmen temizlikçi tutmayan bir bayanım..son derece temiz ve hamaratımdır da...oradan nasıl gözüküyor bilmiyorum ama bu işe eger sebep olduysam şuan gidip eşime yalvarırdım ben(söylediği gün ikna etmeye çalıştım sadece)..emin olun eşimden hep bir adım arkada oldum..evet hatalarım oldu ama bunları yenilememek için elimden gelenin fazlasını yaptım..bazı arkadaşlar acımasızca yorum yapıyorlar en başından okuyun..ben 3 ay boyunca eşine bagıran çağıran onu hor gören bir bayan olarak mı gözüküyorum??evliliğimizin ilk günleri bunlar oldu..ve ben tek başına yaşamaya alışmış birisi olarak zorluk çektim...ve çalışan bir bayanım tekrar söyleyeyim..her sabah eşine kahvaltı hazırlayan da benim..o da bana bazen jestler yapardı..ben çok fedakarlık yaptım iyi oldum ve sonuç...ve meseleye sadece eşim istemiyorlu bakmayın ...artı olarak ailede istemiyor
sevgili abeta,
sen burada bile sürekli bir savunma halindesin. örneğin ben bundan sonra bu topice girip, seni kale almayacağım. çünkü yazdığımız şeylerin hakkaniyetine bakmadan, deniz baykalın ölümüne muhalefeti gibi, sen de ölümüne savunma halindesin..
eşinin sana açıklama yapmama sebebi de bu. sürekli kendini savunuyor, asla empati yapmıyor, ayılma bayılma sinir krizleri geçirme ile iş kotarmaya çalışıyorsun.
reel hayatında bu savunma mekanizmanın sana getirisi olmamış; hatta eşin gitmiş.. sanalda da getirisi olmaz, bizler tek tek uzaklaşırız buradan.
şimdi diyeceksin ki, aman yazma umrumda değil..
ama umrunda olmalı böyle şeyler.. kendini kendin için düzeltmelisin.. bu kısım benim umrumda değil (kendini düzeltmen) ama senin umrunda olmalı..
herşey gönlünce olsun.. sevgiler..