- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
hayal dünyanız çok güzelmiş, güle güle kullanın
ben bekarken bambaşka bir sevgiliydim, evlendikten sonra bambaşka bir "kadın" oldum..
kadın da değişir, erkek de değişir.. konuyu "adamlığa" bağlamayın..
erkekler çocuk değilmişmiş.. hmm.. yazdıklarımı iyi okumanızı (?) tavsiye ederim. orada erkek çocuktur, aptaldır, ona bir idiota yaklaşır gibi yaklaşın diye bir ibare mi var?
evlilik, içine girmeyenlerin hakkında ahkam kesebileceği türden bir kurum değildir.. ünlemli cümlelerinizi kaldırın çeyiz sandığınıza saklayın, evlenince eşinize karşı kullanırsınız, 3 ay sonra da gelir burada konu açarsınız..
Ben zaten konu sahibinin yaptıklarını onaylamıyorum , o zaten en başta yanlış yapmış
Yani bu duruma gelmelerin sebebi kendisi..
Burcucum teşekkürler , en güzel örnek seninki olmuş
Her iki taraf birbirlerine saygı göstersin ama bu asla tek taraflı olmasın
herşeyi çeken kadın olmasın , erkekde taşın altına elini koysun
katılıyorum sana erkek pasifliğinden başka bişey değil... evli değilim pek anlamam ama abimden biliyorum abim çekilse aradan bilmemkaçıncı dünya savaşı çıkardı evimizde.. abim bilir kararını verir uygular kadınlarada laf bırakmaz.. bu yüzden geçmişten beri olgun erkek genç bayan ilişkileri oluyor diye düşünüyorum.İşte bir egemenlik savaşı var oğul - koca üzerinde ,burda erkeğin pasifliğinden kaynaklanıyor iki tarafada çizgiyi koyamıyor kim baskın çıkarsa hopp diğer tarafa ,böyle bir evlilik olmaz erkek çizgiyi koyacak ,(kadında aynı şekilde )kadın bilecekki eşi bazı konularda hassas ,kadında daha dikkatli olacak ,sonuçta erkekleri aile emanet şekilde büyütmüyor ve hiçbir zamanda bir erkek ailesinden vazgeçmiyor geçmiş gibi yapsada bu çok geçiçi bir süre ,asude 'nin bazı tespitleri doğru saygı ve insanların hassas oldukları şeylerde ölçüyü bilmek lazım buda bir saygıdır.
Son zamanlarda vardığım kanaat biz evlilik yürütmeyi bilmiyoruz ,hep alternatifler var hayatımızda yürümezse biter,mantığıyla yaklaşıyoruz buda ilk fırtınada evlilikleri sallandırıyor maalesef
Abeta için söylemiyorum genel olarak durum bu evlilik müessesesi kutsallığını ne yazık ki kaybetti.Eskiden geliniyle anlaşamayan büyükler bile oğlum eşinle iyi ol ,yuvanda mutlu ol biz başka bişey istemeyiz mantığıyle yaklaşıyordu şuan adeta hakimiyet kavgası ,kimse kimsenin malı değil ..
Kaçan kovalanır diyorlar kovalıyoruz kaçıyorlar,olmaz öyle şey ilgi göster diyorlar ilgi gösteriyoruz ilgiden sıkıldı oluyor ,ne yapılacak nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum ama şu boşanmaların bir yaptırımı olmalı hemde çok ağır..
evet bende baştan beri onaylamadım konu sahibinin dediklerini hem bişiyler saklanıyor sanki, çok ta mutlu bi nişanlılıkta geçirmemişler, konu sahibinde bir rehavet gördüm, sevdiğin adama ailesiyle görüşmesini yasaklamak kadar saçma bişiy olamaz.Ben zaten konu sahibinin yaptıklarını onaylamıyorum , o zaten en başta yanlış yapmış
evet bende baştan beri onaylamadım konu sahibinin dediklerini hem bişiyler saklanıyor sanki, çok ta mutlu bi nişanlılıkta geçirmemişler, konu sahibinde bir rehavet gördüm, sevdiğin adama ailesiyle görüşmesini yasaklamak kadar saçma bişiy olamaz.
böle kadınlar olduğu sürece öle kendini bulunmaz hint kumaşı gören erkekler herzaman olacaktır yokya hesap vermicekmiş kafasına göre davranıcakmış kim ki bu bu üstünlük nerden geliyo peki siz kim oluyosunuz bunun karşısında koca bi hiç ama kocam yanımda oldun bana istediği gibi davransada farketmez... başka şeyler yazardırma banlanmak istemem hep dediğim gibi ALLAH ilk önce akıl versin gerisi kendiliğinden olur. ha buarada ezik kadın rolunda oynicaksam bekar kalırım siz kocalarınızda mutlu mesut yaşıyorum hayali görmeye devam edin.
bir konuda çok haklısın. ALLAH önce akıl versin.önüne gelen her adama kendisini hint kumaşı gibi hissettir diyen oldumu bilmiyorum neden bu kadar sert tepki veriyorsun. kocana kendisini hint kumaşı gibi hissettirsen ne olur. incilerin mi dökülür. kocan sana hint kumaşı gibi hissettirse onun ezik olduğunu mu düşünürsün. sana değer verdi diye ezik mi olacak senin gözünde. ayrıca sevdiği kadın tarafından hint kumaşı gibi hissettirilen erkek mutludur ve mutlu olan erkek mutlu eder. aynısı kadın içinde geçerli. şimdi neden sadece erkekler mutlu edilmeli diye ortaya fırlayanlar olabilir. sevdiği adam tarafından hint kumaşı gibi hissettirilen kadın mutlu olur ve mutlu kadın mutlu eder. yazayım bari uzun uzun.
Ben zaten konu sahibinin yaptıklarını onaylamıyorum , o zaten en başta yanlış yapmış
evet bende baştan beri onaylamadım konu sahibinin dediklerini hem bişiyler saklanıyor sanki, çok ta mutlu bi nişanlılıkta geçirmemişler, konu sahibinde bir rehavet gördüm, sevdiğin adama ailesiyle görüşmesini yasaklamak kadar saçma bişiy olamaz.
bencede elinden geleni yapmışsındır canım zaten sen bayıldığında senin yanında olmayan adama sen napabilirsin. erkeğe yok böle davrancan yok şöle yaparsan oda seni mutlu eder hikayelerini salla yani okadar seven adama ne yapmış olabilirsinki 3 ay sonra güzel bi hafta sonundan sora sana böle davransın sert konuştumu yazmışlar ama bu en sakin halim bu konuda buraya içimden gelenleri yazamam doğal olarak zaten hiç bişey yazmıcaktımda erkek ırkının üstünlüğü hakkında konuşmalardan sora dayanamadım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?