Ailesi eşimi elimden aldı!

ayy erkekler ne kadar hassas ve nazik varliklar
anne sefkati
kadin disiligi
ev hizmetlisi
kocasina bulasan dis etkenlere karsi kor sagir dilsiz yoldas
olmasi gerek
yahu kaca bolunmeli kadin? o muhtesem varlik (erkegi) anlamak icin
bazi arkadaslarin tabirine gore?

kadin erkekten daha cok verici ama erkek o limiti doldurdugu zaman
al gulum ver gulum
ataerkil toplumda erkek olmanin avantajini tasiyorsa o adam
adamligini bilecek!
korkaklar gibi saklanmayacak
kivirmayacak
adamsa bosanma sebebini soyleyecek
konu sahibi psikolog yada sabir tasi degil
o adamin ruh halini en ince noktasini dusunecek kadar
erkeginin donmesi icin karalar baglayip bekleyecek ve
kendini erkeklerin egosunu tatmin edecek kaliplara sokacak halide yok

Son düzenleyen: Moderatör:

:131: aynen oyle oluyo, 2 tarafta degişiyo

böle kadınlar olduğu sürece öle kendini bulunmaz hint kumaşı gören erkekler herzaman olacaktır yokya hesap vermicekmiş kafasına göre davranıcakmış kim ki bu bu üstünlük nerden geliyo peki siz kim oluyosunuz bunun karşısında koca bi hiç ama kocam yanımda oldun bana istediği gibi davransada farketmez... başka şeyler yazardırma banlanmak istemem hep dediğim gibi ALLAH ilk önce akıl versin gerisi kendiliğinden olur. ha buarada ezik kadın rolunda oynicaksam bekar kalırım siz kocalarınızda mutlu mesut yaşıyorum hayali görmeye devam edin.

Son düzenleme:

yok daha neler konu sahibinin hangi yaptıklarını onaylamıyorsunuz pardon? en başta evet o adamı sevmekle yanlış yapmış ama ailesinin onu istememesi kesinlikle onun suçu değil. Şimdi aile muhafazakar ise belki ondan istememişlerdir ben adamın beş vakit namaz kılmasından öyle olduklarını anlıyorum bu insanlar malesef çok katıdır. Eğer aile bu kadını istemiyorsa ona rağmen eş evlenmişse ve onlara hayatı zehir ediyorsa konu sahibinin yasaklamasıda bağırmasıda çağırmasıda normal. sizin başınıza gelse siz herşeyi sineye mi çekecektiniz. SAYGI kime neye ne için. Aielsine hep saygı gösterdim diyor ama ailesinde buna gram saygı yok. Saygı görmeyen bir insanın böyle davranması normal. Bu ilişkide kadının ya da erkeğin davranışlarının bu noktalara getirdiğini düşünmüyorum. Adam kasırıs ve ailesi arasında bir seçim yapmak zorunda kalmış ailesini seçmiş. Bu kadının şimdi ne suçu var. Adam karaktersizse. Valla kızıyorum böyle yorumalra kadın zaten zor günler geçiriyor . Sevdiği adam hiçbir sebep beyan etmeden çekip gitmiş. Bir de lütfen onu suçlayıcı mesajlar yazmayalım. hiçbir şey bilmiyoruz çünkü ayrılık sebebi hakkında belkide büyü !! Ben inanıyorum varlığına bu konuda illa vardır demiyorum ama kuranda bile var.

benim eşimin anneside muhafazakar bana bir gün koların açık giyme dedi ben öyle bir gürledim ki ona da eşimede sonra kadın 180 derece döndü ne yani bunu sineye mi çekecektim.Peki annecim mi diecektim . Adama da annesinede gürledim. Pişman değilim. Onun bana karışma hakkı yok. Bana saygıszılık ederlerse ben asla tanımam onları. Beni büyütmediler benim üzerlerimde emekleri yok. SAdece eşimin ailesi diye sever sayarım ki onlar beni sevdikleri saydıkları sürece.

katılıyorum sana erkek pasifliğinden başka bişey değil... evli değilim pek anlamam ama abimden biliyorum abim çekilse aradan bilmemkaçıncı dünya savaşı çıkardı evimizde.. abim bilir kararını verir uygular kadınlarada laf bırakmaz.. bu yüzden geçmişten beri olgun erkek genç bayan ilişkileri oluyor diye düşünüyorum.

evet bende baştan beri onaylamadım konu sahibinin dediklerini hem bişiyler saklanıyor sanki, çok ta mutlu bi nişanlılıkta geçirmemişler, konu sahibinde bir rehavet gördüm, sevdiğin adama ailesiyle görüşmesini yasaklamak kadar saçma bişiy olamaz.

yani bir bayan olarak daha sakin tabiatlıyız ama ben bile dayanamazdım yasaklılığa hayırlısı olsun abeta için

bazı arkadaşlar ne kadar yanlış anlamışlar yazdıklarımı
keskin ifade ettiğimin farkındayım. çünkü abetanın bana göre ilişkisindeki yanlış olan yönlerini görüp düşünmesini istedim.

yazdıklarım tabi ki sadece erkekler için geçerli olan şeyler değil. karşımızda eşiyle sorunları olan bir erkek olsaydı ona da bir kadının neler istediği nelere ihtiyacı olduğu yönünde birşeyler yazardım elbette. bu konuya değinmemem kadının erkek karşısında değersiz pasif herşeye boyun eğen vs. bir rolde olması gerektiğini savunduğum anlamına gelmez. bir erkek de kadının ihtiyacı olan şeyleri anlayıp karşılıksız olarak verebilecek olgunlukta değilse o da evlenmemeli zaten.
ayrıca erkeğe hesap sorulmaz kısmına çok takılınmış. evet sorulmaz. yani siz sorarsınız tabi ama bu şekilde hiçbir sonuç alınmaz ve çözüme varılmaz.
neyse anlayan anladı.
abetanın güçlü ve aldırmaz halde olduğunu düşünen arkadaşları okudum. evet aynen öyle bir hava takınmış. ama bence bu hali eşinin yalvar yakar geri döneceğine çok inanıyor olmasından. belki döner. erkekler zayıftır. ama sonuç değişmeyecektir. adamın hiçbir neden göstermeden gitmesi çok şaşırtıcı bir şey değil. nedenler zaten açık seçik ortada ise ve abeta bunları kabul etmeyen kendisine pek toz kondurmayan bir yapıda ise yani olay konuşmak değil kavga etmek (hesap sormak-hesap vermek) şeklinde tezahür edecekse erkek açıklama yapdan gider.
ayrıca abetaya kadınsal bazı taktikler tavsiye edilmiş bence işe yaramaz. onu kendinden daha da soğutacaktır. zaten anladığım kadarıyla abeta bu taktikleri zaten deniyor gibi. (bundan çok emin değilim sadece tahmin)... yani bayılma numarası mesela. eşi bu huyunu bildiği için ciddiye almamış ve ilgilenmemiş olabilir.
abeta zor bir durumda. genç ve tecrübesiz. fırtınanın yaklaştığını kendisi de hissediyor ama henüz olay patlamamış. burada ona kocasını yola getirme diz çöktürüp af diletme taktikleri ve ümitleri verip onun işini zorlaştırmaya gerek yok. çünkü bu beklentilerini beslersek yaşayacağı hayal kırıklığını ve acısını elbirliğiyle arttırmış oluruz. bence gerçeğin, öncelikle kendisinin ve yaşadıklarının farkına varması gerekiyor. ki bundan sonraki hayatında hüsranlar olmasın.

bazı arkadaşlar ne kadar yanlış anlamışlar yazdıklarımı
keskin ifade ettiğimin farkındayım. çünkü abetanın bana göre ilişkisindeki yanlış olan yönlerini görüp düşünmesini istedim.

yazdıklarım tabi ki sadece erkekler için geçerli olan şeyler değil. karşımızda eşiyle sorunları olan bir erkek olsaydı ona da bir kadının neler istediği nelere ihtiyacı olduğu yönünde birşeyler yazardım elbette. bu konuya değinmemem kadının erkek karşısında değersiz pasif herşeye boyun eğen vs. bir rolde olması gerektiğini savunduğum anlamına gelmez. bir erkek de kadının ihtiyacı olan şeyleri anlayıp karşılıksız olarak verebilecek olgunlukta değilse o da evlenmemeli zaten.
ayrıca erkeğe hesap sorulmaz kısmına çok takılınmış. evet sorulmaz. yani siz sorarsınız tabi ama bu şekilde hiçbir sonuç alınmaz ve çözüme varılmaz.
neyse anlayan anladı.
abetanın güçlü ve aldırmaz halde olduğunu düşünen arkadaşları okudum. evet aynen öyle bir hava takınmış. ama bence bu hali eşinin yalvar yakar geri döneceğine çok inanıyor olmasından. belki döner. erkekler zayıftır. ama sonuç değişmeyecektir. adamın hiçbir neden göstermeden gitmesi çok şaşırtıcı bir şey değil. nedenler zaten açık seçik ortada ise ve abeta bunları kabul etmeyen kendisine pek toz kondurmayan bir yapıda ise yani olay konuşmak değil kavga etmek (hesap sormak-hesap vermek) şeklinde tezahür edecekse erkek açıklama yapdan gider.
ayrıca abetaya kadınsal bazı taktikler tavsiye edilmiş bence işe yaramaz. onu kendinden daha da soğutacaktır. zaten anladığım kadarıyla abeta bu taktikleri zaten deniyor gibi. (bundan çok emin değilim sadece tahmin)... yani bayılma numarası mesela. eşi bu huyunu bildiği için ciddiye almamış ve ilgilenmemiş olabilir.
abeta zor bir durumda. genç ve tecrübesiz. fırtınanın yaklaştığını kendisi de hissediyor ama henüz olay patlamamış. burada ona kocasını yola getirme diz çöktürüp af diletme taktikleri ve ümitleri verip onun işini zorlaştırmaya gerek yok. çünkü bu beklentilerini beslersek yaşayacağı hayal kırıklığını ve acısını elbirliğiyle arttırmış oluruz. bence gerçeğin, öncelikle kendisinin ve yaşadıklarının farkına varması gerekiyor. ki bundan sonraki hayatında hüsranlar olmasın.

bir konuda çok haklısın. ALLAH önce akıl versin.önüne gelen her adama kendisini hint kumaşı gibi hissettir diyen oldumu bilmiyorum neden bu kadar sert tepki veriyorsun. kocana kendisini hint kumaşı gibi hissettirsen ne olur. incilerin mi dökülür. kocan sana hint kumaşı gibi hissettirse onun ezik olduğunu mu düşünürsün. sana değer verdi diye ezik mi olacak senin gözünde. ayrıca sevdiği kadın tarafından hint kumaşı gibi hissettirilen erkek mutludur ve mutlu olan erkek mutlu eder. aynısı kadın içinde geçerli. şimdi neden sadece erkekler mutlu edilmeli diye ortaya fırlayanlar olabilir. sevdiği adam tarafından hint kumaşı gibi hissettirilen kadın mutlu olur ve mutlu kadın mutlu eder. yazayım bari uzun uzun.

aynen öyle düşünüyorum.. yani hayatımızdaki erkeğe "dünyanın en mükemmel erkeği " hissini yaşatırsak o mutlu olur, mutlu erkek de mutlu eder.. tabi ki sınırlarımız olacak, tabi ki olmazsa olmazlarımız olacak, tabi ki Bi erkek Bilecek ki eğer kadınını üzer incitirse kaybeder elindekini.. kendini vazgeçilmez hissetmeyecek Bi erkek.. hataları olduğu zaman kadınını kaybedebileceğini Bilecek.. ama aynı zamanda kadını tarafından da yüceltilecek, değer görecek, kendini erkek gibi hissedecek.. aynı şekilde kadınına da kadın olduğunu hissettirecek.. şimdi Benim hayatımdaki adam Bana küfretse, sövse, karşisinda Bi erkek varmış gibi kaba saba davransa kendimi kadın gibi hisseder miyim ? ya da Bana psikolojik veya fiziksel şiddet uygulasa aynı şekilde kadınlığımı zedelemez mi ? aynı şekilde erkeğe de sürekli racon keser, efelik taslarsak, azarlar durursak, sürekli agresif tavırlar içinde onu iter, uzaklaştirirsak o erkek kendini erkek gibi hisseder mi ?? eğer Bi insan yuvasında kendini cinsiyet rolünde tatmin edilmiş hissetmezse soğur o evlilikten.. yani kimsenin ne olursa olsun kadın kocasını alttan almalı hep kendisi fedakarlık göstermeli dediği yok.. sadece herkes üstüne düşeni yapmalı. yok o olgunlukta değilse evlenmemeli.. konu sahibi Bu dediklerimi üzerine alınmasın, genel konusuyorum. yoksa konu sahibinin evinde yaşamadım.. ne yaşadiğini tam Bilemem.. Belki de konu sahibinin eşinin de hataları vardır, kadını o Bu hale getirmiştir, konu sahibimiz de eşini kötülememek adına tam anlatmamiştir ne yaşadiğini.. Bilemeyiz yani kimsenin evinin içinde yaşamıyoruz..

konu sahibi nasıl bir hata yapmış,ben okuduklarımda birşey mi kaçırdım.bana açıklarmısınız.gerideki bazı sayfalara da baktım ama göremedim:26:

merhaba kurabiyecim...gerçekten yurtdışından bile sizleri takip etmeye çalışıyorum...bu duruma gelemdeki sebep benmişim?? beni anlamayan arkadaşlar var hala aranızda..kimsede bana evlilik şöyle olur erkeğe şöyle davran dersi de vermesin rica ediyorum..eşim bana ayrılık kararını söylemedn 2 gün önce haytımda iyiyki varsın evliliğimize nazar degmesin diyen adamdır..hayatta neler oluyor ben yaşadım..ne oldum dememeli ne olacagım demeliymiş...bir gece öncesi yaşa en güzel duyguları eşinle ertesi gün de istenme..ne kadar acı biliomusunuz...çalışmama ragmen temizlikçi tutmayan bir bayanım..son derece temiz ve hamaratımdır da...oradan nasıl gözüküyor bilmiyorum ama bu işe eger sebep olduysam şuan gidip eşime yalvarırdım ben(söylediği gün ikna etmeye çalıştım sadece)..emin olun eşimden hep bir adım arkada oldum..evet hatalarım oldu ama bunları yenilememek için elimden gelenin fazlasını yaptım..bazı arkadaşlar acımasızca yorum yapıyorlar en başından okuyun..ben 3 ay boyunca eşine bagıran çağıran onu hor gören bir bayan olarak mı gözüküyorum??evliliğimizin ilk günleri bunlar oldu..ve ben tek başına yaşamaya alışmış birisi olarak zorluk çektim...ve çalışan bir bayanım tekrar söyleyeyim..her sabah eşine kahvaltı hazırlayan da benim..o da bana bazen jestler yapardı..ben çok fedakarlık yaptım iyi oldum ve sonuç...ve meseleye sadece eşim istemiyorlu bakmayın ...artı olarak ailede istemiyor

bencede elinden geleni yapmışsındır canım zaten sen bayıldığında senin yanında olmayan adama sen napabilirsin. erkeğe yok böle davrancan yok şöle yaparsan oda seni mutlu eder hikayelerini salla yani okadar seven adama ne yapmış olabilirsinki 3 ay sonra güzel bi hafta sonundan sora sana böle davransın sert konuştumu yazmışlar ama bu en sakin halim bu konuda buraya içimden gelenleri yazamam doğal olarak zaten hiç bişey yazmıcaktımda erkek ırkının üstünlüğü hakkında konuşmalardan sora dayanamadım......

gerçekten briazdan aglıycam..şuan beni anlamayan hem cinslerim varken eşimin beni anlamasını bekliorum çok yanlış...güzelim yeni evlisin eşini ailesi gece yarısı arıyorsa (devAMLI bi kaç defa yakalandık yani o kadar deyim gece)yarım saat görürşüyorsa ve sen yatakta bekliosan...ben orada eşime gece bu satte konuşma dedim evet.NOT: ailenle görüşme demedim başka yerlere saptırılmasın konu....ama eşim gece ailesiyle yarım saat konuştugunu söylemedi ben gördüm..neyse ya açıklama yapmıyorum daha fazla..yeterince her şeyi deşifre ettim..ama görüyorum ki daha bir çok şeyi gizlediğimi düşüneneler var..kızlar amacım sadece bana destek olmanızdı..suçum olsa ayrılık sebebini bilsem buraya gelipte yazmam..çaresizdim yazdıgımda..benim yanımda olan arkadaşlara gerçekten minnettarım iyiki varsınız..

eşimle lunaparka giderdik çocuk olurdum...iş yerinde iş arkadaşı olurdum...düğünde hanımefendi eşi oludrun..iş toplantılarında agırlıgımı korurudum..mutfagımda aşçıydım...evimde temizlikçi...yatakodasında karısıydım...ve ben ne yaptıysam iyi yada kötü herşey eşim içindi..içimi Yüce mevlam biliyor...

ve yurtdışında bir karar verdim onu beklemiyorum artık....düşünmeye çok fırsatım oldu...ben belki diyordum ama boşa diyormuşum..gelse de kabul etmeyecegim..evet kendimi daha özgür daha da güzel hissediyorum..yıkılmadım hala..ve türkiyeye döndüğümde de mahkeme celbini bekliyor olacağım(bu arada yüzüklerim hala parmagımda o ne kadar namusuna sahip çıkmasa da ben şuan onun nikahlı karısyım..asaletimi korumam gerekiyor..)

bana destek olmak isteyen arkadaşlar bundan sonra ne yapmam gerekiyor o konuda yardımcı olurlarsa sevinirim..

canım benim sen üzme kendini ne kadar anlamayanlar olsada biz çoğunluk seni anlıyoruz ve ben sende gram suç görmüyorum. Ne yaparsan yap üç ayda sevgi bitmezzzzz arkadaş. o yüzden sen dediğin gibi önüne bak mutlu olmaya bak. Devamlı arkanda olmaya çalışacağız.

kızlar aile baştan abetayı neden istemedi,
anlamadığımız tek şey bu
aile çok önemli
erkeklerin en kutsal şeyi annesidir.
en baştan abetanın nişanlılık devresinde abetayı neden istemediler
tüm sorun maddiyatmı?

peki
o zaman tam yeri ve zamanı
abeta ; affına sıgınarak soruyorum
Peki sizce ailesi istemediğinde evlenilmemelimi ?
Bu sorunun yanıtı benim için önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…