Şuan sizin agresif davranmadan sakin ve onların yaptıklarını eşinizin gözüne sokmanız lazım bu süreçte aman birbirinizi kırmamaya dikkat edin bende yaşadım bunları ve o sıralar sağlıklı düşünemedim geriye bakınca dışardakilere kulak vermek önem vermek yuvayı yıkıyor
yardımlarınız için teşekkür ederim...benim için dua etmeyi unutmayın...iyi akşamlar
tüm kalbimle dua ediyorum canım...Allah abeta arkadaşımızın yardımcısı olsun,kayın validesi yaptıklarından utansın ve eşi tez vakitte hatasını anlasın.amin.
valla ya:) haftasonu yokum haftaya da yokum...ya diyorum ki acaba hadi ailesi hiç boş bırakmadı..5 vakit namazını kılan adam yüce mevlamın huzuruna durunca elini vicdanına hiç mi koymuyor ki..bir de gece yatarken hiç mi düşünmüyor ki...
hoşşş düşünse bile belki nefretle düşünüyodur.ailesinin dolduruşuyla...
hehe walla aynı kafadanız dolunay seninlee :) ama o ince ayarı tutturmak gerek bence de hani arabalarda bi kavrama noktası wardır erkeklerin de aynen o şekilde gazı birden köklersen araba stop eder, az verirsen de yürümez ya , =))))) sen zeki kızsın tutturursun o ayarı abeta güweniyoruz sana ... geri gelir gelmesine ama geldiğinde yumuşak dawranma sakın, yumuşak dawranırsan tüm ewliliğin boyunca aynı şeyleri yaşarsın, erkekler için mücadele etmediği emek vermediği şeyler ewlilik dahil değersizdir... bırak emek harcasın mücadele wersin, ne kadar emek harcarsa onun için bu ewliliğin o kadar degeri olacaktır onun için, bir dahaki sefere bu kadar kolay boşanalım diyemez o zaman, geri geldiğinde emek harcaması için ona fırsat vertatlım kıskandıracaksanda bunu sadece o anlamış gibi yap...
hani kıyafetinde ufak bi detayla ,rengi bile olabilir,bi farklı gel gözüne..
çok abartırsan "oh be dünya varmış gencim güzelim seni ezerim" moduna girersin ki
buda çok yalnış olur..sadece enaz eskisi kadar iyi olduğunu görüsün...
dağılmadığını bilsin yeterli..
yüzük olayına gelince,hadi unuttun,birdaha unutmamaya çalış..sonuçta boşanmaya meraklı olan sen değilsin..
ters tepmeyi bırak o kaynanayı haklı çıkarır yüzük olayı..
senin bu dönemdeki duruşun,ilerde eşinin kapında yalvarıp yalvarmayacağını belirleyecek...
canım benim şuan zaten aynı evde yaşamıyoruz...beyimiz hiç bir şekilde iletişime de geçmiyor...benim son sözüm telefonda" adamsan erkeksen gelirsin karşıma neymiş sorunun söylersin"...bekliyorum:) belkide mahkemede çıkacak karşıma
cnm gittiğin yerde internet varsa arada yaz bize olur mu????
o seninle konuşmaya gelmez babasıyla konuşmaya gitmeyi söyleyen bir adam yalnız başına asla gelemez çıkmaz karşına ailesi de zaten izin vermez pislikleri gün ışığına çıkar diye korkarlar konuşursanız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?