• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi eşimi elimden aldı!

Şuan sizin agresif davranmadan sakin ve onların yaptıklarını eşinizin gözüne sokmanız lazım bu süreçte aman birbirinizi kırmamaya dikkat edin bende yaşadım bunları ve o sıralar sağlıklı düşünemedim geriye bakınca dışardakilere kulak vermek önem vermek yuvayı yıkıyor

canım benim şuan zaten aynı evde yaşamıyoruz...beyimiz hiç bir şekilde iletişime de geçmiyor...benim son sözüm telefonda" adamsan erkeksen gelirsin karşıma neymiş sorunun söylersin"...bekliyorum:) belkide mahkemede çıkacak karşıma

tüm kalbimle dua ediyorum canım...Allah abeta arkadaşımızın yardımcısı olsun,kayın validesi yaptıklarından utansın ve eşi tez vakitte hatasını anlasın.amin.

yardımlarınız için teşekkür ederim...benim için dua etmeyi unutmayın...iyi akşamlar

Gercekden cok merak eder oldum yaa nedır acaba nedenı dıye cnm senın masumıytıne de ınanıyorum ama ne olabılır yanı bı ınsanı bı anda degıstıren bısey hanı evlılık bıtmeden once sallantıda olur beklersın yada gecım olmaz dersın bıtecek ama boylesını hıc gormedım ama ne olursa olsun dılerım yuvan yıkılmazda kocan aklını basına alıpda senı bı daha uzmesın cnm bı yuva kolay kurulmuyo ortada egerkı bıtmesı ıcın bı neden de yoksa ıns. Guzel bıtsın sonu dıyorum allah yardımcın olsun

valla ya:) haftasonu yokum haftaya da yokum...ya diyorum ki acaba hadi ailesi hiç boş bırakmadı..5 vakit namazını kılan adam yüce mevlamın huzuruna durunca elini vicdanına hiç mi koymuyor ki..bir de gece yatarken hiç mi düşünmüyor ki...

hoşşş düşünse bile belki nefretle düşünüyodur.ailesinin dolduruşuyla...

cnm gittiğin yerde internet varsa arada yaz bize olur mu???? :54:

Vallahi seninkine ne yapmışlar anlayamadım ...
Büyü müyü bile geçiyor aklımdan yani.
Allah yardımcın olsun kardeşim .
O arkandan tezgah kuranların hepsinin tezgahları başlarına geçsin inşallah .

valla 5 yıllık sevgilimle bu muhabbeti konuştuk ilk dediği şey belki komik ama büyü yapmışlardır dedi çünkü bukadar seven bi insan bi anda hiçbişi yokken bukadar değişemez diye ??

tatlım kıskandıracaksanda bunu sadece o anlamış gibi yap...

hani kıyafetinde ufak bi detayla ,rengi bile olabilir,bi farklı gel gözüne..

çok abartırsan "oh be dünya varmış gencim güzelim seni ezerim" moduna girersin ki

buda çok yalnış olur..sadece enaz eskisi kadar iyi olduğunu görüsün...
dağılmadığını bilsin yeterli..

yüzük olayına gelince,hadi unuttun,birdaha unutmamaya çalış..sonuçta boşanmaya meraklı olan sen değilsin..

ters tepmeyi bırak o kaynanayı haklı çıkarır yüzük olayı..

senin bu dönemdeki duruşun,ilerde eşinin kapında yalvarıp yalvarmayacağını belirleyecek...
hehe walla aynı kafadanız dolunay seninlee :) ama o ince ayarı tutturmak gerek bence de hani arabalarda bi kavrama noktası wardır erkeklerin de aynen o şekilde gazı birden köklersen araba stop eder, az verirsen de yürümez ya , =))))) sen zeki kızsın tutturursun o ayarı abeta güweniyoruz sana ... geri gelir gelmesine ama geldiğinde yumuşak dawranma sakın, yumuşak dawranırsan tüm ewliliğin boyunca aynı şeyleri yaşarsın, erkekler için mücadele etmediği emek vermediği şeyler ewlilik dahil değersizdir... bırak emek harcasın mücadele wersin, ne kadar emek harcarsa onun için bu ewliliğin o kadar degeri olacaktır onun için, bir dahaki sefere bu kadar kolay boşanalım diyemez o zaman, geri geldiğinde emek harcaması için ona fırsat ver ;)

cnm konunu sonuna kadar okudum.Ben bekarım , bu konudan sonra evlilik konusunu bayağı bir süre askıya almayı düşünüorum.Yaşadıklarına çok üzüldüm.Ama nedense içimde şuu his var eşin hatasını anlayacak:34: ve senin gibi birini kaybettiğine çok çok üzülecek:34: tamamen ailesinin baskısı altında olduğu kanısındayım. Sana dönersede affet dersede sakın hemen affetme , ben sn yerinde olsaydım hiç affetmezddm bana ve aileme bunları yaşattığı için , iş ortamımda özel hayatımı insanlara duyurduğu için onu hiç affetmezdm.Ve snn yerinde olsam o yüzüklleri takmazdım. böylece snninde onu hayatından çıkardığını düşünsüz kaybedeceğini hissetsin sni

Konuyu bastan sona okudum, bi kaç gundur takip ediyorum...

KK'da o kadar konu okudum ki, hikayene sasirmadim ama gercekten cok uzuldum. O kadar emek ver, didin, ugras sonuc 3 ay sonra karsindaki bosanmak istiyor. Ve isin kotusu hic bi sebep yokken...
Maalesef ki milletimizde, sadece sevdigimiz erkekle evlenmiyoruz butun ailesiylede evleniyoruz. Aileler yuzunden daha ne kadar yuva yikilacak? Gizli konusuyorlarmis mis ne demek bu, sende o ailedesin, neler konusuluyorsa seninde bilmen gerek ve hakkin.
Onlar kul hakkina giriyorlar, ama emin ol ki yuce Rabbim izdiraba ugrayan kullarina her zaman yardim eder. Allah yardimcin olsun.

Su yuzuk konusuna gelince, sakin cikarma, gerekirse yeni bi yuzuk al. O taktigin butun yuzukler siradanmis gibi olsun, ama lutfen cikarma ve unutmamaya dikkat et.
Bazi arkadaslar demis, biraz sexy giyin falan, hic gerek yokki! Kendine guven, korkma, konusmalarindan, hareketlerinden, durusundan belli olur zaten :34:

canım benim şuan zaten aynı evde yaşamıyoruz...beyimiz hiç bir şekilde iletişime de geçmiyor...benim son sözüm telefonda" adamsan erkeksen gelirsin karşıma neymiş sorunun söylersin"...bekliyorum:) belkide mahkemede çıkacak karşıma

o seninle konuşmaya gelmez babasıyla konuşmaya gitmeyi söyleyen bir adam yalnız başına asla gelemez çıkmaz karşına ailesi de zaten izin vermez pislikleri gün ışığına çıkar diye korkarlar konuşursanız...

o seninle konuşmaya gelmez babasıyla konuşmaya gitmeyi söyleyen bir adam yalnız başına asla gelemez çıkmaz karşına ailesi de zaten izin vermez pislikleri gün ışığına çıkar diye korkarlar konuşursanız...

ne güzel söylemişsin..sana yürekten katılıyorum...ama tabi gelse konuşsa ve istemiosa gözümün içine bakarak söylese...gözümün içine bakarak seni sevmiyorum dese...

Hay Allah yaa, bu konu başlığı bile beni üzmeye yetiyor. Umarım bir çıkar yol bulunur.

allah yardımcın olsun canım cogunu okuudum ve cok cok sasırdım herkes gıbı ve sneın gıbı. 3 ay ya 3 ay ne dıyıcegımı bılemıyorum sadece allah yardımcın olsun dıyorum.ınsallah hersey sonunda cok guzel olur

Seni kirmak istemem ama sanirim sen cok taviz vermissin kendinden. Ne olursa olsun bana ne yapilirsa yapilsin, hakaretde edilsin ben hep seninleyim mesajini vermissin esine. Halbuki sen anne ve babanin kuzusu hem onlarin hem kendinin degerlisisin. Bastan kendini ezdirmiyecektin diycem sacma kacacak. Ama kendi hayatini yeniden duzene sokmak, sana deger verecek kisiyi bulmak icin gec degil. Kendini ezdirme rabbim yardimcin olsun

öncelikle insanları fazla saymamak ve sevmemek gerekiyor bunu biliyordum bir kez daha kanıtlamış oldum.. ayrıca hiç şaşırmadım kimbilir ailesi nleer söyledi neler yaptı bide üstüne benim kaynanamla kayınbabam gibi ağlama huylarıda varsa çokta zor olmamıştır eşinizi aldatmaları.. bide sanırım baştan istenmeyince sonuda pek iyi olmuyor..hakkınızda hayırlsı olsun..onun size verdiği değerden fazla değer verirseniz ona sadece kendinizi mahvedersiniz başka kimseye bişey olmazz :s

günaydın kızlar...
hay allah hafta sonu çok dua ettim pzartesi işe gidince güzel gelişmeeler öğreneyim diye ama :( allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah
canımm yaaa düşünüyorum aklıma bi ton şey geliyor sen bunun ailesi evlendikten 1 ay sonra bize geldiler 1 hafta kaldılar diyosun..
bunlar harbiden büyü muska falan yaptırmış olmasın ben inanırım böyle şeylere başımıza gelmedi değil ablamın bi zamanlar çarşaflarının bir tanesinde yazı vardı ablamın göz kalemiyle yazılmış yatak odasına girilip ,
kim geldi kim gitti eve giren çıkan belli zaten onunda görümcesi 1 hafta 10 gün orda kaldı ehh işte malum yanı sonra araştırdık falan birine gittik falan adam aranız açılsın huzurunuz kalmasın die yapılmış dedi aralarında soğukluk olsun diye yapılmış dedi hakikatende o ara problemleri vardı aralarında. sonra düzeldi işte bilmiyorum aklıma herşey geliyoo benimm yaaa çünkü bi nsan bi anda 180 derece dönememez değişemez yani..:26:

Sevgili Abeta,

Öncelikle çok geçmiş olsun başından beri ilk defa bir konuyu bu kadar istikrarlı takip ettim. 2 kere evlilik yapmış biri olarak sadece sunu söylerim ( tabii naçizane fikrim) arkanda böyle güzel bir ailen var ise, çoluk çocuk yokken, iyide bir işin var anladığım kadarıyla hiç durma yürü derim.

Hiiiiç arkana bakma bile kötü bür hatıra olarak kalıyor sadece acısıda max 1 sene sürüyor sen sağ ben selamet ondan sonrası. Bence bu iş bitmiş. Bugün birtmese yarın bir çocuğun olupta olsaydı daha zordu ( benim gibi )

Bence yoluna yeni hayatına adapte ol ve hemen dava aç bitsin...

Çok öperim,

Sabır ve kolaylıklar diliyorum sana..:16:

Back