• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi eşimi elimden aldı!

kızlarrr nerdesiniz..sizin yorumlarınızı gördükçe mutlu oluyrodum...bu arada eşim yüzüğünü falan da çıkarmış.söylememiştim sanırım bunu...ya benimle hiç konuşmadan mı davayı açacak..bumuymuş benim değerim..yazıklar olsun verdiğim emeklerime..3 ay resmen kullanılmışım gibi hissediyorum..lanet olsun ya

Allahh yardımcın olsunnn... çokk zordur eminim bir de gözünün önünde nispet yapması..güçlü ol arkadaşım GÜNDOĞMADAN NELER DOĞAR.

canım çok çok geçmiş olsun.. Rabbim dilerim haklılığını yüzlerine tokat gibi çarpar..

sana diyeceğim şu ki; bende boşanma arefesindeyim. Az çok biliyorum prosedürü.. sen istemedikten sonra (senin aldatma, çirkin davranış vs. gibi şeyler yoksa) sittin sene boşayamaz kimse seni.. kocan sana boşayacam diyip duruyor ya sen ona desene bakalım sen istiyorsunda ben istiyor muyum boşanmayı diye.. ve gözünü korkut çirkinleş demiyorum sana telini açmıyorsa mesaj at ben hepinizle yüzleşmeden bu evliliği bitirmeyeceğim. Eğer sen bitirmek istiyorsan derdiniz neymiş bi anlatın bakalım. Sen tarafsız yaklaşmayıp beni bir kez bile dinlemedin başkalarının sözüne bakarak namusunu sokağa bırakıyorsun ama Allah katında vebalimi nasıl ödeyeceksin? diye bir soruver canım..

ve inan dediğimi de unutma seni mahkemeye verse bile sen ben kocamı seviyorum dediğinde hakim duruşmayı uzatır düşünün gelin diye..

ortada iyi niyet olsa varsa bi hatan kocan gelir konuşur anası babası arar kızım yaptığın yanlış diye senin babana verilen cevapta da iyi niyet yok ben istemiyorum oğlumda istemiyor..
bu ne demektir ya??? vicdanı olan insan kurulan yuvanın yıkılmasına mani olmaya çalışır..

Allaha inancım sonsuz Rabbimin adaletine güvenirim ettikleri yanlarına kalmaz ama nasıl ki başkasının hakkını yememiz günahsa kendi hakkımızı aramamamızda günah kuzucum..

O sebepten sana yapılanın sebebini öğrenmeden tamam boşanıyorum deme...

bence en mantıklı yorum bu bencede boyle olmalı ve cok sasırdım aklım karıstı co kotu bı durum ama sen arkadasın dedıgı gıbı davran cok mantıklı geldı banada ..hayatım hıc bsıey gızlı kalmaz ama er ama gec bekle beklerkende allah sabrını gostercek canım benım ufff canım sıkıldı benım erkek arkadasımın aılesıde benı sevmıyor ve 5 yıldr konusuyoruz tedırgın oldum acaba bende bu tarz seyler yasarmıyım hayat cok kotu baskalarının acılarından ınsan maalesef ders cıkarmak zorunda kalıyo :44:

Allahh yardımcın olsunnn... çokk zordur eminim bir de gözünün önünde nispet yapması..güçlü ol arkadaşım GÜNDOĞMADAN NELER DOĞAR.

yazacaklarımın faydası olurmu bilemem ama içini rahatlatmak için bizzat kendi tecrübelerimi yazıcaamm...kaynanam bana çoook çektirmişti..ilk.. evlendiğimde..kayınbabamda..canım emin olki eşin dolduruşa gelmiş..tıpkı benim eşim gibi..bi anlık sinir ve heyecanla sana tavır yaptı onlarda bunu fırsat bilip boşan dedi..boşver allah emretmedikten sonra kimse kimsenin yuvasını yıkamaz önce bunu unutma..panikleme..bu yaşanılanlar onların bu çirkeflikleri belkide ilerde senin işine yarayacak nasılmı..şimdi benim elimde çoookk büyük bir koz var...kaynanam ne zaman evime gelseki gelemiyor biraz ağzını acacak olsa çeker giderim oğlunda sana düşman olur gene ayırdın bizi diye diyorum artık yüze çıktım çatır çatır lafımı sayıyorum yüzlerine ve emin ol kısa yada uzun bi ayrılık süreci yaşadıktan sonra kadın daha güçlü oluyor..artık boşanmaktan dul kalmaktan yalnızlıktan kaybetmekten korkmuyor....erkekler kocalarımız bunu anlayıncada yalakalıga başlıyor....ama geçmiş ola....sessizcebekle o yüzüğüde çıkar..yurtdışında kendini motive et saçını başını giyimini tarzını değiştir.çatlasın bak nasıl panikleyecek ama sakın gevşeme yüz verme....erkekler bedenini tattiği kadın karısıysa onu çok özlüyorlar....arzuluyorlar...senin yerin ayrı....özelsin unutma bunu...çıldırt onu

aynen senin gibi düşünüyorumm
çok dogru...
kelimesi kelimesine içimi geçtin buraya..

toplantıdaydım yeni geldim..
hala aklıma almıyor...eşim nasıl bu hale geldi..onu bu kadar çok severken..şuan onun yanına bile gidemiyorum..bakamıyorum..seviyor bu kalp onu..off off...neden neden böyle yaptı...hazmedemiyorum

şöyle düşün sen onun hayatında daha 3 aydır varsın ailesi ise 30 yıldır var..ve onlara güvenmesi tabiki normal..ancak senide seviyor...en zayıf noktası bu.....emin olki sana dönecek ama sen gururlu aldırmaz dik durursan dönecek..şımartma onu madem güzel kadınsın çıkar o yüzüğü parmağından o çevreye boşanacağınızı yaymış madem sende özgür takıl..bak eminim şimdiden etrafında gözler dolaşıyordur...artık acıda olsa dul bi kadın olacaksın..bunu dört gözle bekleyen insanlar var toplumda..kocan hala karısı olarak bakacaklarını sanıypor sana..kullan bunu..yani ona şu imajı ver bak senin kıymetini bilmeyip terkettiğin kadının ne çok hayranı varmış....bıraktığın anda kapacaklar...maalesef erkekler bunu gözleriyle görmeden hissetmeden idrak edemiyorlar..kullan insanları iş arkadaşlarınızı....sakın eyvallah etme ki çevreye bakın ben haklıydım o peşimden koşuyor resmi çizmesin

guzellikdelisi ve bah123 yorumlarınız için kendi adıma teşekkür ediyorum

bukadar nokta atışı yorum yapılırdı..abeta bence sende bu arkadaşların yorumlarını birdaha
okumalısın...

ayrıca benimde bir fikrim var,madem aynı işyerinde çalışıyorsunuz,bunun nimetlerinden faydalan

ne bileyim abartı olmadan biraz daha sexy giyin,yada saçını başını başka bir model yap dikkat çek..

bakalım bu ne kıyafet diye hesap soracakmı?enazından nekadar sahiplendiğini anlamış oluruz..

onu çok sevdiğini biliyorum tatlım ama neolur bu onu şimdilik bilmesin...
hatta şüphe etsin sevginden ..sana çektirdiklerinden sonra acaba beni hala seviyormu diye düşünüp dursun..
eninde sonunda sana dönecek tatlım..biraz strateji yapman lazım..

mıçı kırık kaynanan ve evlilik müesesinin bile kabul etmediği eltinden
daha zekisin sen:1:

öylemiyim dersin..zaten hiç oralıymışım gibi davranmıyorum...acaba o saftirikte benden bir adım mı bekliyor..gidip konuşmamımı bekliyor(çok beklerde)..burnu sürtsün mü dediler acaba..

ama eşim beni tanıyor...böyle bir şey yapmayacagımıda ii bilir(ayagına gitmek gibi)...hem neden gideyim...o anlayıp gelecek degil mi kızlarrr

bence yalanlarıyla iftiralarıyla eşimin aklına girdiler..bu da düşüne düşüne kafayı iyice yedi..en sonunda da kalemi kırdılar..ç.

Allahım aklıma mukayyet ol..yanlış bir şeyler yaptırma bana...hakkımda hayırlısı ne ise onu nasip et bana...

kızlarrr nerdesiniz..sizin yorumlarınızı gördükçe mutlu oluyrodum...bu arada eşim yüzüğünü falan da çıkarmış.söylememiştim sanırım bunu...ya benimle hiç konuşmadan mı davayı açacak..bumuymuş benim değerim..yazıklar olsun verdiğim emeklerime..3 ay resmen kullanılmışım gibi hissediyorum..lanet olsun ya

bu hareketleri seni hala sevdiğini gösteriyor erkekler bizim gibi değiller kendi kafalarında kurup oynarlar aslan kesilirler sonunda da havaları pıısss söner..bekle aldırma yurtdışına gidince sen bak seni nasıl özleyecek....erkekler çok aciz zayıflar,,,,seni sevdiği için böyle çocukça davranıyor..güya ipleri elinde tutuyor otorite kuracak üzerinde korkutacak yalvartacak...yalvarma uzak dur ondan..yakında kuyrugu kıstırıp döner..sende annesiniş babasını bahane edip süründüreceksin evine adım bile atamayacaklar artık kendileri zararllı çıkacaklar..ya hep yahiç...

herkesin önerilerini farklı fikirlerini oku, kendi süzgecinden geçir..
sana yabancı davranışlar içine girme..

bana kalırsa, sen nasılsan öyle kal.. kıskandırmaya çalışmak rahat tavırlar sergilemek ters tepebilir.. ben tercih etmezdim..

ne olursa olsun sen evli bir kadınsın.. kendine yakıştırdığın gibi davranmalısın.. taktiklerle stratejilerle kafanı yorma sadece ona üzüldüğünü belli etme ve güçlü ol bu yeterli bence..

senin duruşundaki asillik, sessizce ve sabırla beklemen bence sana olan saygısını arttırır. iş yerinde yüzbin tane dedikodu döner şimdi hele de kamudaysan.. kimseyle birşey paylaşma.. yarın bir gün pişman olursun çünkü..

lütfen sakinliğini koru sabırlı ol ve dua et.. mutlaka anlaşılacak her şey..

hayatım elbetteki zeki bir kadınsın sen birde üstüne güzelsin valla oğlum olsa alırım kıs seni;)

senden bir adım beklemiyor , öyle olsa zaten konuşurdunuz..o şuanda dolduruşlara gelmiş..
tabiri caizse kin püskürüyor..yada benim içime öyle doğuyor:(

yüzüğünü çıkar diyen arkadaşlar olmuş..iyi düşün..eğer bunu yaptığını farkederse

kaynananı haklı çıkaran bir şeyde yapmış olabilirsin..

oğlum onun gözü sende değil seni sevmiyor demişse eğer o saf eşin hemen
yalnış anlayabilir..

[/B]

öylemiyim dersin..zaten hiç oralıymışım gibi davranmıyorum...acaba o saftirikte benden bir adım mı bekliyor..gidip konuşmamımı bekliyor(çok beklerde)..burnu sürtsün mü dediler acaba..

ama eşim beni tanıyor...böyle bir şey yapmayacagımıda ii bilir(ayagına gitmek gibi)...hem neden gideyim...o anlayıp gelecek degil mi kızlarrr

bence yalanlarıyla iftiralarıyla eşimin aklına girdiler..bu da düşüne düşüne kafayı iyice yedi..en sonunda da kalemi kırdılar..ç.

Allahım aklıma mukayyet ol..yanlış bir şeyler yaptırma bana...hakkımda hayırlısı ne ise onu nasip et bana...

Canım Sabır en büyük erdemdir derler sabreden kazanır,metanetli ve sabırlı ol o dayanamayıp konuşmak isteyecek bence sen nötr ol konuşurken ne üzgün ne mutlu sadece dinle ve anlamaya çalış,ona aşık emek veren kişi olarak depil dışarıdan bir abeta gibi başkasının sorununu dinler gibi dinle bakalım tepki ne olacak,kuyruğunu herzaman dik tut,tamam bende pek sabırlı biri sayılmam ama böyle durumlarda suyun durulmasını beklemek gerek yoksa dibini göremeyiz,bak link veriyorum bu konudada bir arkadaş aynı senin gibi ne olduğunu anlamadan apar topar babasının evine bırakılmış http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...-anneannem-yuzunden-evliligimizi-bitirdi.html ardındanda eşyaları yollanmış filan,yine aile yüzünden işte yani yalnızda değilsin herdaim olabiliyor bu tür olaylar güçlü ol,belliki emeğiniz başarınız çok kıskanılmış,sizi taşıyamayacaksa bu adamı bırakın gitsin size bunları yaşattığı için onu asla affetmeyin yada onun burnu sürtsün işte anlasın değerinizi,oralı olmayın hiç sizli bizli konuşun gerekirse

kızlar hepinize çok tşk tekrardan...bugün ilginçtir yüzüklerimi unutmuşum geç kalıyordum servise acil çıktım evden...ve kendimi tuhaf hissediyorum..bakanlar hep vardı..hatta bazı bayan arkadaşlar iş yerinin en güzel kızını almışsın demişler eşime..ve size bir bomba patlatayım içimden geldi:)

hoş eşiminde haberi var hani demiştimya daha çıkmadan her şeyi anlattım diye..anlattıgım şeylerden biriside şuydu...eşimden önceki erkek arkadaşımda aynı iş yerinde(kısa sürmüştü kimse bilmiyor)...ama eşime demiştim ve o da bana ben sana sonuna kadar güveniyorum benden önceki geçmişin beni ilgilendirmez demişti..ve eşim davetiye bile vermişti...

hayatım elbetteki zeki bir kadınsın sen birde üstüne güzelsin valla oğlum olsa alırım kıs seni;)

senden bir adım beklemiyor , öyle olsa zaten konuşurdunuz..o şuanda dolduruşlara gelmiş..

yüzüğünü çıkar diyen arkadaşlar olmuş..iyi düşün..eğer bunu yaptığını farkederse

yalnış anlayabilir..

gene cok begendım ya aynen dusunduklerımı döktürmüşşsünüz..

herkesin önerilerini farklı fikirlerini oku, kendi süzgecinden geçir..
sana yabancı davranışlar içine girme..

bana kalırsa, sen nasılsan öyle kal.. kıskandırmaya çalışmak rahat tavırlar sergilemek ters tepebilir.. ben tercih etmezdim..

ne olursa olsun sen evli bir kadınsın.. kendine yakıştırdığın gibi davranmalısın.. taktiklerle stratejilerle kafanı yorma sadece ona üzüldüğünü belli etme ve güçlü ol bu yeterli bence..

senin duruşundaki asillik, sessizce ve sabırla beklemen bence sana olan saygısını arttırır. iş yerinde yüzbin tane dedikodu döner şimdi hele de kamudaysan.. kimseyle birşey paylaşma.. yarın bir gün pişman olursun çünkü..

lütfen sakinliğini koru sabırlı ol ve dua et.. mutlaka anlaşılacak her şey..

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

yalnış anlayabilir..

çok doğru katılıyorum... bence her zaman olduğun gb görün... bazı arkadaşlar brz sexi kıyafetler giy kıskansın demısler tabi kıskanır ama bence kaynanayı haklı cıkaranılır bu gb davranışlar... ama kendınde brz değişiklik yapablırsın msla... sacını kestır, daha once boyamadığın fakat sana yakışacagını düşüneceğin bir renge boya, değişik makyaj dene, giyimini değiştir. yani kısacası gözüne güzel görün değiştiğini anlasın.... herkes sendekı değişikliğin farkına varacaktır. way abetaya bakın diceklerdir... ama davranışlarından taviz verme bence. :23:

ya peki bunları yaparsam inadıma yapıyor deyip iyice kin beslerse bana...aman boşuyor mu boşamıyor mu? bri gelse mahkeme celbi ona göre bende yoluma baksam..zaten şuan beklemedeyim..bayrama kadar yaptı yaptı ondan sonra görüşeceğiz onunla..şu ara rahat bıraktım ne yapıosa yapsın..ama bana öyle geliyorki bazı arkadaşlara demiş davayı açacagım diye davayı açar..ve mahkemede görüşürüz bu gidişle

babası ve kardeşi şuan yanında..babası gitmeden ona davayı açtırır eminim artık

ablacım daha 18 yaşındayım sana tavsiye vermek de haddim degil ama aynı şeyleri annem yaşamış gençliğinde, hep söyler bir erkeği ne kadar önemsemediğini belli edersen önemsenmek için o kadar uğraşır diye... Allah yuvanı kurtarmayı nasip etsin, geçmiş olsun.

ya peki bunları yaparsam inadıma yapıyor deyip iyice kin beslerse bana...aman boşuyor mu boşamıyor mu? bri gelse mahkeme celbi ona göre bende yoluma baksam..zaten şuan beklemedeyim..bayrama kadar yaptı yaptı ondan sonra görüşeceğiz onunla..şu ara rahat bıraktım ne yapıosa yapsın..ama bana öyle geliyorki bazı arkadaşlara demiş davayı açacagım diye davayı açar..ve mahkemede görüşürüz bu gidişle

babası ve kardeşi şuan yanında..babası gitmeden ona davayı açtırır eminim artık

yok nıe kin beslesın sen hayatına dvm edıyorsun sonucta.... sdc brz bakımlı ol o kdr ..... hem ıyı gelır moralın duzelır....

yok nıe kin beslesın sen hayatına dvm edıyorsun sonucta.... sdc brz bakımlı ol o kdr ..... hem ıyı gelır moralın duzelır....

zaten son derece bakımlıyım canım..en başından beri...yoldan geçerken bayanlar bile bakardı...eşim derdi..yuhh artık bayanlar bile bakıyor diye...hmm bir de şunu derdi:) bir şu kıza bak birde yanındaki adama bak..kader işte derler derdi:)

aklıma geldi yazayım annem sırf beni güldürmek için diyor ki: kızım seni kaldıramadı o yanında taşıyamadı:)

Back