Ailesi eşimi elimden aldı!

ablacım peki kayınbiraderinin kız arkadaşı seni böle bakımlı güzel bi kadın oldugun icin kıskanıyo olabilir mi? kıskanclık insana her seyi yaptırır...

ablacım peki kayınbiraderinin kız arkadaşı seni böle bakımlı güzel bi kadın oldugun icin kıskanıyo olabilir mi? kıskanclık insana her seyi yaptırır...

bilemiyorum ki canım..kıskansa kıskansa şu sebepten kıskanırndan çok kısa bir sürede evlendim ve o evin gelini oldum...o yıllardır kaynımla çıkıyor..kaynım daha bir yüzük bile takmadı

tatlım kıskandıracaksanda bunu sadece o anlamış gibi yap...

hani kıyafetinde ufak bi detayla ,rengi bile olabilir,bi farklı gel gözüne..

çok abartırsan "oh be dünya varmış gencim güzelim seni ezerim" moduna girersin ki

buda çok yalnış olur..sadece enaz eskisi kadar iyi olduğunu görüsün...
dağılmadığını bilsin yeterli..

yüzük olayına gelince,hadi unuttun,birdaha unutmamaya çalış..sonuçta boşanmaya meraklı olan sen değilsin..

ters tepmeyi bırak o kaynanayı haklı çıkarır yüzük olayı..

senin bu dönemdeki duruşun,ilerde eşinin kapında yalvarıp yalvarmayacağını belirleyecek...

bence de ablacım direkt demet akalın moduna girme ama pas da verme:) dua edeceğim inşallah düzelirsiniz

serviste fark ettim yüzüğün olmadıgını ve çok kızdım kendime...hem alyansı hemde tek taşımı takıyordum unutmuşum..vardır bunda da bir hayır:)

tövbe tövbe ne hayırı olacak kıs:)

eğer gördüyse parmağında yüzüğün olmadığını bence sorması gerekirdi?belkide h.sonu arayıp sorabilir?

neyse sorsada sormasada sen evli bir kadınsın ve sakın çıkarma tatlım..

yaa nedir bu güzel kızların çirkin erkeklerden çektikleri...Allah çirkin şansı versin valla yaaa

serviste fark ettim yüzüğün olmadıgını ve çok kızdım kendime...hem alyansı hemde tek taşımı takıyordum unutmuşum..vardır bunda da bir hayır:)

valla ya:) haftasonu yokum haftaya da yokum...ya diyorum ki acaba hadi ailesi hiç boş bırakmadı..5 vakit namazını kılan adam yüce mevlamın huzuruna durunca elini vicdanına hiç mi koymuyor ki..bir de gece yatarken hiç mi düşünmüyor ki...

hoşşş düşünse bile belki nefretle düşünüyodur.ailesinin dolduruşuyla...

ya sonuna kadar okuyamadım da sabredemedim daha fazla...
öncelikle adına çok üzüldüm böyle bi durumda ne denir bilmiyorum inan... burayı ıokurken özelliklede şurası dikkatimi çekti....

[COLOR="#FF0000"]eşim aramış bunu neden abetaya soguk davranıyorsun artık diye"demişki abi abeta beni kıskanıyor gibilerinden hissettim ve mesafe koydum" çok komik neyini kıskanacaktım???ardından eşim bu kızla iyice ipleri kopardı.... [/COLOR] demişsin..

belki saçma gelicek çok ters çok yanlış ama bu kız kardeşine ilgi duyuyo bilmem ne falan demiş olmasın sakın hani bukadar eşini senden soğutucak bişey yani nebilim aklıma şuan başka bişey gelmyo hani ailenin istememesini anlarım kendi istedikleri bir kız vardır onun olmasını istiyorlardır falanda eşinin seni bianda bırakması benim aklıma bunuda getirdi......:26:

Tam anlatamamışım saçmalamışım biraz
yani şunu demek istedim sen onun kardeşine ilgi duyuyorsun falan gibisinden bişeyler deyipde senin eşinin aklına bu fikri sokmuş olmasınlar kardeşiyle sevgilisi...

yorumuna saygı duyuyorum da..yuhh bu kadarıda fazla yani..sanmam böyle bir şey olmamıştır...ama başka konularda eşimin kafayı şişirmişlerdir..şunu biliyorum ve bir çok arkadaşta aynısını diyor eşimde ddiyordu...sikolojim bu aralar iyi değil diye....

aklı başına gelince ben ne yaptım der ama(yüce mevlam dedittirsin)..o zamna kadarda ben ne durumda olurum bilemem işte

kıldığı namaz Allah katında kabul olurmu bilmem ama bence insanın önce sol yanı temiz olacak!!

eşini şuanda bir hastalığa yakalanmış gibi düşün,Allah korusun öyle kötü bi hastalık demek istemem,

sadece bu hasta döneminde sen ne dersen de seni duyamıyor..
bu yüzden ona nefesini tüketme..
o iyileşmeye başlayınca(insanların gerçek yüzünü görünce)sana yaptığı haksızlıklar için pişman olacak..

3aylık evlisiniz daha...cicim ayında yaşattığına bak..

burnunun çok sürtülmesi gerek paşanın!

sen onun hastalığı geçene kadar sakinliğini koru ve haklıyken haklı kal..

desteğin için çok sagol canım...

Şuan sizin agresif davranmadan sakin ve onların yaptıklarını eşinizin gözüne sokmanız lazım bu süreçte aman birbirinizi kırmamaya dikkat edin bende yaşadım bunları ve o sıralar sağlıklı düşünemedim geriye bakınca dışardakilere kulak vermek önem vermek yuvayı yıkıyor

yaaaa nasıl anlatıyım bilmiyorum ama bende 4 sene bir ilişki yaşadımm 4 senede nişanlı kaldım toplamm 8 sene veeee bitti yanii ailesi çok iyiydi bilmemne 5 dk bırakmazlarda beni 1 gün gitmezsem ararlardı hemen ne oldu falan diye ama günün birinde zırt bi telf bizimkine seninki seni aldatıyo falan diye bizimkinin nevri dönmüş evde sakinleştirememişler falan ailesi geldi bize işde böyle böyle olmuş kızım böyle bişey varmı yok benim böyle bişeyim dedim kalktılar gittiler annemi arıyolar iste gecemavisy bizimki sakinleşene kadar evde kalmasın durduramıyoruz bi zarar verir falan filan amcamlara gittimmm oraya konuşmaya geldiler beyfendi elinde bıcakla oraya gelmiş olay çıkardı sonra çektiler gittiler beni bir kere bile dinlemedi düğün hazırlıkları yapıyoruz 1,5 ay kalmış kartlar basılmış salon tutulmuş esyalar alınmış ertesi gün eşyalar gelicek evimi temizlemişimm bohçayı gönderin nişanı atıyoruz dediler dünyamm başıma yıkıldı halen etkisindeyimm sonra herşeyi yolladık telf falanda iptal ettirdim çünkü beni dinleemeyeni ben ne diye dinlicektimki bundan sonra bende daha ne diye burda durayımm kimin için dedim çektim gittim kendimi toparlamak için memelekete aradan 2 ay geçti beni arıyo bizim akrabamızın telfonundan beyfendi ne oldu bana anlat diye neyi anlatıyım dedim biri bi taş attı sende inandın 8 senede bana bir damla güvenememişsin bunlarımı anlatıyım dedim kapattım telf ondan sonra kaç takla attı arkadaşlarımı ayartıp ne oyunlar yaptı barışmak için ama nafile yani.... emin ollll seninkide sürüncek hemde sürüm sürümmm anlıcak yaptığı hatayı ama sen kendinden ödün verme ve öyle kıskandırma işlerine falanda girme olduğun gibi ol herzmaanki gibi ol olgunluğunu ve hanımlığını elden bırakmaa allahhh kimsenin başına vermesnnn

hayatta hiç bişey olmaz deme bukadarıda olmaz diyosun ya herşey olabilir herşey ben bu saatten sonra insanlardan herşeyi beklerimm çünkü o olaydan sonra öyle şeyler yaşadımki anlatamam

hayatta hiç bişey olmaz deme bukadarıda olmaz diyosun ya herşey olabilir herşey ben bu saatten sonra insanlardan herşeyi beklerimm çünkü o olaydan sonra öyle şeyler yaşadımki anlatamam

yardımlarınız için teşekkür ederim...benim için dua etmeyi unutmayın...iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…