ablacım peki kayınbiraderinin kız arkadaşı seni böle bakımlı güzel bi kadın oldugun icin kıskanıyo olabilir mi? kıskanclık insana her seyi yaptırır...
tatlım kıskandıracaksanda bunu sadece o anlamış gibi yap...
hani kıyafetinde ufak bi detayla ,rengi bile olabilir,bi farklı gel gözüne..
çok abartırsan "oh be dünya varmış gencim güzelim seni ezerim" moduna girersin ki
buda çok yalnış olur..sadece enaz eskisi kadar iyi olduğunu görüsün...
dağılmadığını bilsin yeterli..
yüzük olayına gelince,hadi unuttun,birdaha unutmamaya çalış..sonuçta boşanmaya meraklı olan sen değilsin..
ters tepmeyi bırak o kaynanayı haklı çıkarır yüzük olayı..
senin bu dönemdeki duruşun,ilerde eşinin kapında yalvarıp yalvarmayacağını belirleyecek...
serviste fark ettim yüzüğün olmadıgını ve çok kızdım kendime...hem alyansı hemde tek taşımı takıyordum unutmuşum..vardır bunda da bir hayır:)
tatlım kıskandıracaksanda bunu sadece o anlamış gibi yap...
hani kıyafetinde ufak bi detayla ,rengi bile olabilir,bi farklı gel gözüne..
çok abartırsan "oh be dünya varmış gencim güzelim seni ezerim" moduna girersin ki
buda çok yalnış olur..sadece enaz eskisi kadar iyi olduğunu görüsün...
dağılmadığını bilsin yeterli..
yüzük olayına gelince,hadi unuttun,birdaha unutmamaya çalış..sonuçta boşanmaya meraklı olan sen değilsin..
ters tepmeyi bırak o kaynanayı haklı çıkarır yüzük olayı..
senin bu dönemdeki duruşun,ilerde eşinin kapında yalvarıp yalvarmayacağını belirleyecek...
tövbe tövbe ne hayırı olacak kıs:)
eğer gördüyse parmağında yüzüğün olmadığını bence sorması gerekirdi?belkide h.sonu arayıp sorabilir?
neyse sorsada sormasada sen evli bir kadınsın ve sakın çıkarma tatlım..
yaa nedir bu güzel kızların çirkin erkeklerden çektikleri...Allah çirkin şansı versin valla yaaa
kaynımla kız liseden çıkmaya başlamışlar..ardından aynı şehirde üni okuyorlar...kız haftasonları hep bunda kalıyordu...eşimde askerliğini yapınca burada kpss kursuna geliyor ve kaynımda kalıyor..kızıda o zamn tanıyor...benimle tanıştıgında eşimin o kızla 1 yıllık falan geçmişi vardı..kız başlarda çok iyiydi..iyiydikte..o okuyordu bense çalışıyordum...eşim bunlara maddi olarak çok yardımcı olmuş(işe girdiğinde).kaynımın herşeyini eşim karşılıyordu..kıza da devamlı destek oluyordu..ben bunlara sesimi çıkarmadım o zamn çıkıyorduk tabi...ben o zamnlar başka şehirdeydim...oradan geldiğimde kıza hediye falan alır gelirdim...kontoru yoktur diye hep ben arardım..biz nişanladık eşim tabi yuva kuracak bunlara eskisi kadar yardımcı olmadı..artık hep benm yanıma gelirdi..benmle ilgilenirdi..ama ben kızı sınava girerkn çıktıgında doğum gününde hep aradım..ama o hiç aramadı ben saf kontoru yoktur diyordum:) bir gün dikkatimi çekti face te davemlı online ama hiç bir slm vermiyor..bende çektim kendimi yavaş yavaş...eşim aramış bunu neden abetaya soguk davranıyorsun artık diye"demişki abi abeta beni kıskanıyor gibilerinden hissettim ve mesafe koydum" çok komik neyini kıskanacaktım???ardından eşim bu kızla iyice ipleri kopardı.kız işe girdi....düğünümde o olaylar olurken de kayınvalidemin kuyrugundan ayrılmadı..bana hala soguktu ben de ona tabiki.ama yinede bursadayken falan eve geldiğinde hoşgeldin dedim...düğünümde tebrk bile etmedi..videoları izleyince eşimde iyice gördü kızın tavrını..ardından duyduktu nişanlanacaklar ama hala nişanlanmadılar çünkü kaynımın ne askerliği ne işi var..ramazanda iftara çağırdım ikisinide gelmediler...sonra eşim kaynımla konuştugunda bekliyoruz iftara gelmediniz dediğin de abetanın xxxxxxx e yptıgı tavırlar hoş degildi...gibilerinden kız arkadaşını savunmuş...ama ben saf kocam haklı karısını savunmamış...ardından kaynımı aradım benimle derdiniz ne diye sorudm..tartıştı benimle küfredip suratıma teli kapadı....başından beri olaylar bunlar...
valla ya:) haftasonu yokum haftaya da yokum...ya diyorum ki acaba hadi ailesi hiç boş bırakmadı..5 vakit namazını kılan adam yüce mevlamın huzuruna durunca elini vicdanına hiç mi koymuyor ki..bir de gece yatarken hiç mi düşünmüyor ki...
hoşşş düşünse bile belki nefretle düşünüyodur.ailesinin dolduruşuyla...
kıldığı namaz Allah katında kabul olurmu bilmem ama bence insanın önce sol yanı temiz olacak!!
eşini şuanda bir hastalığa yakalanmış gibi düşün,Allah korusun öyle kötü bi hastalık demek istemem,
sadece bu hasta döneminde sen ne dersen de seni duyamıyor..
bu yüzden ona nefesini tüketme..
o iyileşmeye başlayınca(insanların gerçek yüzünü görünce)sana yaptığı haksızlıklar için pişman olacak..
3aylık evlisiniz daha...cicim ayında yaşattığına bak..
burnunun çok sürtülmesi gerek paşanın!
sen onun hastalığı geçene kadar sakinliğini koru ve haklıyken haklı kal..
yorumuna saygı duyuyorum da..yuhh bu kadarıda fazla yani..sanmam böyle bir şey olmamıştır...ama başka konularda eşimin kafayı şişirmişlerdir..şunu biliyorum ve bir çok arkadaşta aynısını diyor eşimde ddiyordu...sikolojim bu aralar iyi değil diye....
aklı başına gelince ben ne yaptım der ama(yüce mevlam dedittirsin)..o zamna kadarda ben ne durumda olurum bilemem işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?