• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi eşimi elimden aldı!

abetacım k.v ve k.p. kaynının sözüne giderler mi
eğer öyleyse benim aklıma gelen bu işin çıbanbaşı kaynın ardından da k.v.
zaten k.v senden pek hoşlanmıyorsa e kaynın da bundan istifade işten de çıkmış
bu işi lehime nasıl çeviririm diye düşünüp birtakım asılsız sözler söylemiş olabilir
tabii sevgilisiyle birlikte de yapmış olabilirler kaynın akıllı tabii önce annesini inandırmıştır
hırslandırmıştır eeee malum erkekler biraz anneci olur ya
hal böyle olunca da hırslanan ve gelinini sevmeyen bi kayınvalide de oğluna iki ağlamıştır
iki küsmüştür çocuğu iyice çıkmaza sokup bunaltıp senden ayrılması yönünde karar vermesini sağlamıştır
yani el birliğiyle önceden çok planlı bir şekilde yapılmış diye düşünüyorum canım tabii bilemem
belki de yanılıyorumdur günahları boynuna.bana böyleymiş gibi geldi
eşine gelince kesinlikle sana hala aşık hiç ayrılmak istemiyo ama öyle bi kumpas kurmuşlar ki
basireti bağlanmış resmen uzaktan kumandalı biyonik adama çevirmişler eşini
o da ne yaptığının ve sensizliğin farkında değil çünkü yalnız kalır da karısını ister geri döner diye k.v
ve kaynın v.s. hiç yalnız bırakmıyorlar güya sensizliği hissettirmeyip senin yerini doldurmaya çalışıyorlar
büyünün varlığına inanırım ama kesinlikle büyü bozdurmak için hocaya gitmeye karşıyım (bu işi meslek edinen
ve insanları sömüren bu işi para karşılığı yapan)ama bi camii hocasına gidip hocam başımda böyle böyle bi durum var
büyü varsa eğer hangi duaları okuyabillirim diye danışabilirsin canım ya da kendin felak-nas-ayetel kürsi oku her aklına geldiğinde
ne bileyim yaa ben de düşünüyorum daha ne olmuş olabilir diye sana da çok dua ediyorum canım hakkında hayırlısı olsun diye
takip ediyorum ama her zaman yazamıyorum canım neyse uzun oldu biraz ama...

sessiz sessiz konununu okudum içinin nasıl yandığını anlayabiliyorum :25: herkesin hatası vardır ama kimse nedensiz terkedilmeyi haketmez hele ki bu okadar emek verip hayatını birleştirdiğin insansa :25: eşini ailesi sana karşı sürekli işlemiş bence ,ama o sana bu zamana kadar yansıtmadı belki sen farketmeden hatalarını aradılar benim aklıma son nokta olarak o kaynın olacak dengesizin sana iftira atmış olabileceği geldi sevgilisi ve anneside bunu onayladılarsa kocan olacak adamda onlara inanmış olabilir :47:

şu sessizlik işte beni bunaltan...bilmediklerim...arkadaşlar açmaya çalışıyorlar konuyu.. ben de hayırlısı diyorum..bu arada haftaya da yokum iş yerinde...yurtdışı görevlendirmem var..döndüğüm de umarım herşey gün yüzüne çıkmış olur...ya konuşur..ya da mahkeme celbi gelir...hayırlısı bakalım

abetacım k.v ve k.p. kaynının sözüne giderler mi
eğer öyleyse benim aklıma gelen bu işin çıbanbaşı kaynın ardından da k.v.
zaten k.v senden pek hoşlanmıyorsa e kaynın da bundan istifade işten de çıkmış
bu işi lehime nasıl çeviririm diye düşünüp birtakım asılsız sözler söylemiş olabilir
tabii sevgilisiyle birlikte de yapmış olabilirler kaynın akıllı tabii önce annesini inandırmıştır
hırslandırmıştır eeee malum erkekler biraz anneci olur ya
hal böyle olunca da hırslanan ve gelinini sevmeyen bi kayınvalide de oğluna iki ağlamıştır
iki küsmüştür çocuğu iyice çıkmaza sokup bunaltıp senden ayrılması yönünde karar vermesini sağlamıştır
yani el birliğiyle önceden çok planlı bir şekilde yapılmış diye düşünüyorum canım tabii bilemem
belki de yanılıyorumdur günahları boynuna.bana böyleymiş gibi geldi
eşine gelince kesinlikle sana hala aşık hiç ayrılmak istemiyo ama öyle bi kumpas kurmuşlar ki
basireti bağlanmış resmen uzaktan kumandalı biyonik adama çevirmişler eşini
o da ne yaptığının ve sensizliğin farkında değil çünkü yalnız kalır da karısını ister geri döner diye k.v
ve kaynın v.s. hiç yalnız bırakmıyorlar güya sensizliği hissettirmeyip senin yerini doldurmaya çalışıyorlar
büyünün varlığına inanırım ama kesinlikle büyü bozdurmak için hocaya gitmeye karşıyım (bu işi meslek edinen
ve insanları sömüren bu işi para karşılığı yapan)ama bi camii hocasına gidip hocam başımda böyle böyle bi durum var
büyü varsa eğer hangi duaları okuyabillirim diye danışabilirsin canım ya da kendin felak-nas-ayetel kürsi oku her aklına geldiğinde
ne bileyim yaa ben de düşünüyorum daha ne olmuş olabilir diye sana da çok dua ediyorum canım hakkında hayırlısı olsun diye
takip ediyorum ama her zaman yazamıyorum canım neyse uzun oldu biraz ama...

tşk ederim yorumun için..bende senin gibi düşünüyorum..ailesi..yüce mevlam içimi biliyor..ona sıgınmaktan başka bir şey yapmıyorum

tşk ederim yorumun için..bende senin gibi düşünüyorum..ailesi..yüce mevlam içimi biliyor..ona sıgınmaktan başka bir şey yapmıyorum

bak yurtdışına da gidiyormuşun kafanı dağıtırsın biraz sana çok iyi gelicek bu değişiklik bak gör:32::64:
biraz ortamdan uzaklaşıp nefes alırsın

günaydın arkadaşlar

hala aramızda bir şeylerin anlatılmadıgını söyleyen arkadaşlar var..hatta insan kendisinde hata görmez diyenler var..(benimde hatalarım vardır dedim başlarda...ayrıca gelsin hatamı söylesin???)).ben içtenlikle tüm samimyetimle anlatıyorum her şeyi..evet eksik bir şeyler var..ama zaten bunu bilsem şuan burada olmazdım..eşimin bana anlatmadıgı..anlatmamak için de kaçtıgı bir şeyler var...kendimi hiç bu kadar hoş ve güzel hissetmemiştim..çok ilginç ama özgüvenimm hala yerinde ve vicdanım rahat...yüzüklerim parmagımda..alnım açık yüzüm ak..çalışıyorum iş yerimde..

sen şimdi bana kızmışsın ama niyetim seni suçlamak yada kırmak değildi canım,kırdıysam kusuruma bakma.acaba anlatamadığın yada üstünü es geçtiğin birşeyler varmı acaba diye düşündüm;ama durum sadece anlattığından ibaretse bende diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim,bırak arama sorma ilgilenme,zamana bırak.birsüre sonra zaten tıpış tıpış ayağına gelecek,işte o zaman derdi neymiş incileri birbir döktürürsün ama belkide artık sen onu istemezsin.dilerim sorunu en kısa zamanda çözer mutlu olursun.

Son düzenleme:
şu sessizlik işte beni bunaltan...bilmediklerim...arkadaşlar açmaya çalışıyorlar konuyu.. ben de hayırlısı diyorum..bu arada haftaya da yokum iş yerinde...yurtdışı görevlendirmem var..döndüğüm de umarım herşey gün yüzüne çıkmış olur...ya konuşur..ya da mahkeme celbi gelir...hayırlısı bakalım

çok sevindim abeta, şu an bu değişiklik çok iyi gelecek sana inanıyorum, Allah güzel denk getirmiş..

tüylerim diken diken oldu:S
kimlere umut bağlıaz kimleri sevicez biz:S
yorumları okumadım sonuç neki:S

ay walla sinir oldu yahu:S
böle olmazki insanda kalp yokmu hiç:(
kv mıdır ne şeydir.. ALLAH büyük.. dünya kçk gelicek başına.
hiç demiyomu bende gelin gidicem o aileye neden böyle yapıoduki:(
görende seni onun kuması sancak..
canım ablam bnm çok üzüldüm inan senn için
dua edicem senn için yapabilceğim tek şey bu sanırım:(
rabbbim yar ve yardımcın olsun..

yazacaklarımın faydası olurmu bilemem ama içini rahatlatmak için bizzat kendi tecrübelerimi yazıcaamm...kaynanam bana çoook çektirmişti..ilk.. evlendiğimde..kayınbabamda..canım emin olki eşin dolduruşa gelmiş..tıpkı benim eşim gibi..bi anlık sinir ve heyecanla sana tavır yaptı onlarda bunu fırsat bilip boşan dedi..boşver allah emretmedikten sonra kimse kimsenin yuvasını yıkamaz önce bunu unutma..panikleme..bu yaşanılanlar onların bu çirkeflikleri belkide ilerde senin işine yarayacak nasılmı..şimdi benim elimde çoookk büyük bir koz var...kaynanam ne zaman evime gelseki gelemiyor biraz ağzını acacak olsa çeker giderim oğlunda sana düşman olur gene ayırdın bizi diye diyorum artık yüze çıktım çatır çatır lafımı sayıyorum yüzlerine ve emin ol kısa yada uzun bi ayrılık süreci yaşadıktan sonra kadın daha güçlü oluyor..artık boşanmaktan dul kalmaktan yalnızlıktan kaybetmekten korkmuyor....erkekler kocalarımız bunu anlayıncada yalakalıga başlıyor....ama geçmiş ola....sessizcebekle o yüzüğüde çıkar..yurtdışında kendini motive et saçını başını giyimini tarzını değiştir.çatlasın bak nasıl panikleyecek ama sakın gevşeme yüz verme....erkekler bedenini tattiği kadın karısıysa onu çok özlüyorlar....arzuluyorlar...senin yerin ayrı....özelsin unutma bunu...çıldırt onu

gene söylüyorum hiçbir kadın ayrılmaktan terkedilmekten korkmasın...bisüre ayrı yaşayınca anlıyorsunuzki o erkeğin kadına ihtiyacı var kadının değil....neden giden tüm erkekler perişan dönüyor ve neden affeden kadın ipleri elinde tutyor....çünkü kadını korkutacağı tek kozunu kullanıyor erkek..kadın önce panikliyor yalvar yakar ağla zırla....derken bakıyorki hayat devam ediyor dikleşiyor güzelleşiyor yaşıyor..erkek bakıyorki kadın mutlu kendi perişan süklüm püklğm dönüyor...sonra nemi oluyor..erkeğin en ufak tribinde kadın kapıyı gösteriyor....sen kork ben senden ayrılınca başıma neler geleceğini biliyorum hazırlıklıyım..sende biliyorsun hazırmısın..tabi erkek..pıısssss......korkmayın kaderin getirdiklerini yaşayın tevekkül edin....

yazacaklarımın faydası olurmu bilemem ama içini rahatlatmak için bizzat kendi tecrübelerimi yazıcaamm...kaynanam bana çoook çektirmişti..ilk.. evlendiğimde..kayınbabamda..canım emin olki eşin dolduruşa gelmiş..tıpkı benim eşim gibi..bi anlık sinir ve heyecanla sana tavır yaptı onlarda bunu fırsat bilip boşan dedi..boşver allah emretmedikten sonra kimse kimsenin yuvasını yıkamaz önce bunu unutma..panikleme..bu yaşanılanlar onların bu çirkeflikleri belkide ilerde senin işine yarayacak nasılmı..şimdi benim elimde çoookk büyük bir koz var...kaynanam ne zaman evime gelseki gelemiyor biraz ağzını acacak olsa çeker giderim oğlunda sana düşman olur gene ayırdın bizi diye diyorum artık yüze çıktım çatır çatır lafımı sayıyorum yüzlerine ve emin ol kısa yada uzun bi ayrılık süreci yaşadıktan sonra kadın daha güçlü oluyor..artık boşanmaktan dul kalmaktan yalnızlıktan kaybetmekten korkmuyor....erkekler kocalarımız bunu anlayıncada yalakalıga başlıyor....ama geçmiş ola....sessizcebekle o yüzüğüde çıkar..yurtdışında kendini motive et saçını başını giyimini tarzını değiştir.çatlasın bak nasıl panikleyecek ama sakın gevşeme yüz verme....erkekler bedenini tattiği kadın karısıysa onu çok özlüyorlar....arzuluyorlar...senin yerin ayrı....özelsin unutma bunu...çıldırt onu

ne güzel bi açıklama olmuş..
erkekler kadınların aciz oldugunu düşünüyor..
bu olmamalı

burdan bütün annelere sesleniyorum. neyiniz varsa neyiniz yoksa KIZlarınızı okutun.. üniyi kazanamdı özele gönderin kıbrısa gitsin ama okusun..

az önce onun katındaydım..maşallah benim topuklarda baya ses çıkarıyor:)) görmüştür illaki beni...ne dedilerde eşim bu denli benden kaçtı anlamadım...daha bu olaylar olmadan hava sogumaya başladığında...sabah yanından kalkınca " aşkım yanımdan kalktın ve ben üşüdüm..." demişti..ama sanırım beni bıraktıgına göre üşümüyordur şimdi:)

az önce onun katındaydım..maşallah benim topuklarda baya ses çıkarıyor:)) görmüştür illaki beni...ne dedilerde eşim bu denli benden kaçtı anlamadım...daha bu olaylar olmadan hava sogumaya başladığında...sabah yanından kalkınca " aşkım yanımdan kalktın ve ben üşüdüm..." demişti..ama sanırım beni bıraktıgına göre üşümüyordur şimdi:)

canım seni bir duruma hazırlamak gerekli sanırım..

hani şu an özgüvenin yüksek ve mutlusun ya, kendini hoş, alımlı, güzel hissediyorsun ya, bu geçici bir dönem sürecek inan..

boşanma süreci travmatik bir dönem. çeşitli evreleri oluyor. sen daha ilkindesin.

eşinin karşısında her zaman mutlu, özgüveni yüksek görünmelisin. yani o seni perişan görmemeli. hatta bilerek seni görebileceği yerlerde çeşitli bahanelerle dolanabilirsin.. ama iç dünyanda kendini kandırmana gerek yok.. çok mutsuz olacağın gecelere hazırla kendini..

zor illaki zor...ben isterim ki eşim aklını başına alsın dönsün..ve o zamn şartları konuşalım..ama eşim şuan ailesinn kanatları altında..annesi telden..babası kardeşi devamlı yakınında durup..beni hatırlatmamaya çalışıyorlar..ya da kötü hatırlatmaya...o kaynım 1 kere annesigil bizdeyken gelmişti..birdaha aramadı sormadı gelmedi de..evden eşyalarını alırken abisinin yanındaydı şimdide yanında...bu benm saf kocam demiyormu ki ya abeta varken hiç yoktu benm kardeşim..şimdi ne oldu...yok akıl kalmamış..kafayı yiyecek o bensiz..belli etmesede için için eriyecek...yazık üzülüorum da:(

Canım daha yeni evliyken neden buralara kadar geldi konu bilmiyorum ama konu başlığı bile 'ELİMDEN ALDI ' sanki güç gösterisine dönüşmüş olay eşinin ailesi ve senin aranda ,kimsenin eline geçen bir ganimet değil eşin ,sadece başlığa bakınca yeniden, yazmak istedim..

canım eşinin ailesi kadar eşinde de çok büyük hatalar var.kaynın daha evlenmeden kız arkadaşını herkese rağmen koruyor ama eşin nikahlı eşini korumaktan aciz.benim eşim hakkında nasıl böyle konuşuyorsunuz diyemiyor.gerçekten eşin ergen hallerinde.allah sonunuzu hayretsin inşallah:50:

toplantıdaydım yeni geldim..
hala aklıma almıyor...eşim nasıl bu hale geldi..onu bu kadar çok severken..şuan onun yanına bile gidemiyorum..bakamıyorum..seviyor bu kalp onu..off off...neden neden böyle yaptı...hazmedemiyorum

guzellikdelisi ve bah123 yorumlarınız için kendi adıma teşekkür ediyorum

bukadar nokta atışı yorum yapılırdı..abeta bence sende bu arkadaşların yorumlarını birdaha
okumalısın...

ayrıca benimde bir fikrim var,madem aynı işyerinde çalışıyorsunuz,bunun nimetlerinden faydalan

ne bileyim abartı olmadan biraz daha sexy giyin,yada saçını başını başka bir model yap dikkat çek..

bakalım bu ne kıyafet diye hesap soracakmı?enazından nekadar sahiplendiğini anlamış oluruz..

onu çok sevdiğini biliyorum tatlım ama neolur bu onu şimdilik bilmesin...
hatta şüphe etsin sevginden ..sana çektirdiklerinden sonra acaba beni hala seviyormu diye düşünüp dursun..
eninde sonunda sana dönecek tatlım..biraz strateji yapman lazım..

mıçı kırık kaynanan ve evlilik müesesinin bile kabul etmediği eltinden
daha zekisin sen:1:

Back