Ailesi eşimi elimden aldı!

Ailesi boş bırakmıyor ki sen araya girme ,eşin sanırım arada kalmış ama duygusal davranaraktan ailesini seçmiş ve heran senin tarafına geçme ihtimali varki sürekli ailesi irtibat halinde ..

Canım bence sende gül eğlen her ne kadar içinden gelmesede senin onsuz olabileceğini vazgeçilmez olmadığını görsün anlasın herzamanki gibi giyimini süsüne püsüne önem ver kendini salma. Eden bulur merak etme gün gelecek hatasını anlayacak.

Birde sorum olacak ailesi seni neden istemedi bir fikrin yorumun var mı?

canım telefon konuşması ne olacak. Allahın belaları sürekli telefonla pohpohluyorlar akıl veriyorlardır. hani yalnız kendi kendiyle kalırda aklı başına gelir diye korkuyorlardır. düşününce onada mantıklı gelmeyecketir eminim. ama babamla gelirim tam bi saçmalık sanki 5 yaşında inanamıyorum yaa. bence işi sıkı tutuyorlar. her an tetikteler tam avuçlarında oynatıyorlar. dua et canım bizimde dualarımız seninle buna emin ol

Allah razı olsun szilerden..bana gerçekten güç veriyorsunuz..hepinize ii akşamlar

Yazmıım yazmıyım diyorum dayanamıyorum ya hiç bir açıklama yapmadan nasıl böyle kararlar veriliyor anlamıyorum seni üzmek istemem ama bir ihtimal daha var eşinin hayatında başka biri olabilirmi ortada açıklanmayan ve su yüzüne çıkmayan durumlar var ani bir boşanma kararı ne bileyim bunuda düşündürüyor insana bende eşime ısrarla boşanmak istiyorum diye baskı yapınca hayatında biri mi var demişti bana şok olmuştum yani kendinde hiç suç yokmuş gibi bana iftira amıştı neyse hani, eşimin aklına bu geldi ya senin eşinde acele boşanma kararı verdiği için böyle olabilr mi diye düşündüm ama sadece varsayım günahı boynuna...

aslında bu benım de aklıma geldı..ne malum belkide telefonda o şahısla konusuyordur... bır de evliliğinizde sana bu kadar sevgı gostermesı erkeklerın aldattıgına işarettır ama bilemiyorum.. düşünüyorum bulamıyorum.....tuhaf...

sen canını sıkma abeta.. bız varız kafanı bızle dagıt... onu dusunmemeye kendını oyalamaya calıs ki sana bırsey olmasın

kızlar hayatın da biri olması durumunun aklınıza gelmesi normal..ama konum gereği ben böyle oldugunu düşünmüyorum..konduramamak degil..aile faktörü yüzünden bu haldeyiz..telefonu hep ortalıktaydı 24 saat birlikteydik..aynı iş yeri malum..bütün şifrelerini de biliyorum...ne diyorum size bensiz dışarı çıkmazdı..iş yerinde de aynı şekilde..

hmm bu arada o bekarken ki eski facebookunu açmış demiştimya...şimdi baktımda geri kapamış

hmm bu arada o bekarken ki eski facebookunu açmış demiştimya...şimdi baktımda geri kapamış

cnm o zaman arayıs ıcınde belkıde eskı facenı actıysa ama bırı olsaydı bu bı gunde mantar gıbı mı bıttı yanı sen bu kadar emınsen o halde dıger secenekler kalıyo gerıyo ya aılesı cok acayıp etkıledı yada ıste buyulendı :44:

cnm benm senın yerınde kım olsa senın kadar alttan alamazdı heralde en azından ben alamazdımbnce eşine sana söylenenleri onun sana hatalarını sölemelıydın cunku sen ona ıı davranarak hatayı ustune cektın gıbı geldın bana ...yanı sen hatalısın ve ozur dılıomuş gibi eşine cnm aşkım demişsin acaba bu yuzden senın hatalı oldugunu dusunmuş olabılıpte ailesıne ınanmışmıdr???bnce boşanma madem sevıosun zorluk cıkar senın hayatını elınden almasını bılıosa sonuçlarına katlansın...oldu eşimle ailem anlaşamadı boşanalım ...böyle bı dunya yok ozellılklede daha 3 aylıkken....ne bu ya neye sabır gösteremıo anlamadım felaket dolmuş bnce yuzune söle anlasın hatasını....

slm klübe yeni üye oldum, internette gezinirken tesadüfen bu konuyu gördüm ilgimi çekti msj yazmak için üye oldum, abeta durumunu okuyunca hem çok üzüldüm hem de çok sinirlendim... Her yönden çok ahını almışlar, hayallerini yıkmışlar resmen başından beri tüm msjları okudum we sanırım olayı çözdüm, sorunun kökeni şu: eşin kendisine güvenmiyor... seni kendisine çok fazla görüyor.. bu yüzden senin gibi bi kadının kendisine aşık olması değil abisinin, abisinin kızarkadaşının( ki bence bu kız da seni çekemiyor) , annesinin ( malesef güzel gelini kıskanan kayınwalideler bu ülkede hala mewcut :S ) söyledikleri yalanlar ona daha gerçekçi geliyor. bence olayın kökünde eşinin aşağılık kompleksi yatıyor. moralini bozmak istemem ama aile istemiyorsa erkek ailesi özellikle, o ewlilik yani çewremden gördüm bikaç tane malesef genelde bitiyor, diyeceksin yok mu hiç ailelere ragmen yürüyen mutlu ewlilikler? war... benim annemi de zamanında babannemler istememiş yapmadıkları kalmamış ayırmak için başaramamışlar ama babam çok dirayetli çıkmış hep anneme inanmış. annem şöyle dawranmış hep böyle kiminle ne konuştuğunu tek tek çocuk gibi anlatmış babama, ilerde yalan yanlış başkasından duymasın diye, hissetmiş hep, o yüzden olayları babam hep ilk annemden dinlemiş, yine de çok sorun yaşadık biz babannem yüzünden, hep huzursuzluk werdi bize, bence salla gitsin, ama diyosan ki ben eşimi sewiyorum, duygularını geriye at we stratejik düşün bence, çünkü ötekiler stratejik dawranıyorlar şu anda , ilk adım olarak bence artık kimseye açılma eşinle ilgili ortak tanıdıklarınıza, soran olursa geçiştir sen de sorma bence, kapalı bi kutu ol canım, bi süre sonra başkası mı war die paniklemeye kıskanmaya başlar , hiç renk werme sakin işinde gücünde görün, we asla ama asla eger geri istiyosan olumsuz hiçbir şey söyleme eşin we ailesi hakkında ortak tanıdıklarınıza, bu çok önemli cidden. beraber düşünelim burdan... gel burada küfret içini boşalt ama cidden ortak tanıdıklarına asla eşini ailesini kötüleme barışma niyetindeysen ..

eski face ini açıp kapaması da seni özlediğini gösterir bence çaktırmadan bakmak için sen farketmeden ... bana öyle geldi yani :S

32 sayfanın tamamını okudum ama biryerlerde anlatılmayan eksik birşeyler olduğu kanaatindeyim.ortada bir sebep yokken boşanmak isteyen aşık bir koca!ve hala nedeninin ne olduğu belli olmayan ayrılık sebebi...belki sizden ayrılmak istemesinin ailesiyle bir alakası yoktur,belki iş yerinden yada başka biryerden birileri sizin hakkınızda yalan yanlış şeyler söyledi,iftira attı,yada belkide sizin dediğiniz gibi ailesinin gazına geldi ve durumlar bu yönde gelişti.

benim anlamadığım en başta size bitti,ben böyle biriyle yaşayamam senden boşanıcam dediğinde siz neden diye sorup ortalığı birbirine katmadan gayet sakin alttan almaya çalışıyorsunuzki anlamadım,hemde birkaç kez...ben olsam ilk bu olaylar olduğunda ne oluyor ya deyip olayın dibine kadar araştırır didik didik ederdim sebep ne diye,yok hala susuyorsa masus boşanmak için totosundan bahane buluyor der hiç oralı olmaz olayı sessizce zamana bırakırdım,o gelsin bana yalvarsın yada olay neyse anlatsın.

neyse ney sonuç olarak sebebini bile açıklamıyorsa bırak ne hali varsa görsün,buna resmen yargısız infaz denir.ailesinin ağzına bakıp daha 3.ayda size bunları yaşatıyorsa zaten bu evlilikten sonrasındada hayır gelmez,neden evlenmiş o zaman,istediğini elde etti seninle evlendi,şimdide vazmıgeçiyor,yok öyle yağma,ben olsam çatır çatır burnundan getiririm.

ama tüm bunlar sadece bu kadarsa,ki ben sizin anlatmadığınız birşeyler olduğu kanısındayım,çünkü maalesef kimse kendisini suçlamaz,ama durum sadece böyleysede eşiniz ya hala çocuk yada psikolojik sorunları var,bence daha ailesinin ağzına bakan,aile kavramının ne olduğunu algılayamamış çocuk ruhlu biri.o zaman salla gitsin.

seninle aynı şeyleri yaşadım... daha nişan düğün günü tıpkı senin kaynanalar gibi gelmediler ....offf offf..hala düğün cd me bakamadım 4 yıl geçt,i...evlendiğimizin ertesi günü kocam çektirmeye başladı 2 aylıkken mahkemeye dava açtı sura bura derken 6 ay idare ettik..ve birgün tıpkı senin gibi ne olduğunu anlamadan baba evine postalandım ve ardından bir msj bitti gelme artık..aradım açmadı yalvardım küfür etti..ve bende aynı işyerindeydim...çekip gittim..nemi oldu...7 ay sonra süklüm püklüm kapıma geldi..2 yıl yalvarttım dönmedim....bekledim takip ettim..değişmişti gerçekten ama ailesi dahada hırslandı dahada çok kinlendi ama bende onlardan 100 kat fazla kin vardı...evime kocama döndüm..şimdi kaynanayı istersem evime koyarım istemezsem eşikten atlayamaz...benim için bitti o karaktersiz insanlar..eşin seni hala deli gibi seviyor...ve ailesinede uyuyor..bırak dönüp dolaşıp gelecek sana emin ol..sinsice bekle..istersen bekle yani..belkide karşına daha iyisi çıkar sen onu istemezsin artık....sana döndüğünde alacaksın herkesten intikamını...o kaybetti sen değil....onlar sonunda ayırdık diyorlar zaafer sarhoşluguyla neler yapacaklar kocan yalnız kaldığında sensiz kaldığında dak edecek emin ol..bekle ama asla yalvarma arama sorma sus....eyvallah etme..ve kıskandır onu çaktırmadan....o senden vazgecemez....evlilikte bir sihir var..bitirmek kolay değil.....

Her okuyan gibi bende sasirdim
israrla ayni seyleri tekrar anlatiyorsunuz
ve anlatiklarinizin hic biri bu adamin bu sekil davranmasina sebep degil.
bu sekil bir ayriligi hak etmediniz

ilginc olan su ki
Namusunuza laf soylemiyor
aciklama yapmiyor
ve direk kestirip atiyor..

Onerim dogrumu degilmi tartisilir ama
ise yarayabilecegini dusunuyorum
onu gaza getirmek!

ailesinden izin aldigi vakitmi anlatacak bunu sorun
adam olsaydi kardesine kufur ettirmezdi ve kallesce
korkakca kestirip atmazdi bir sekilde bunu soyleseniz
dokulur belki..

ne olursa olsun guclu olun
vicdaninizi sizlatacak bir hataniz olmadiysa
rahat olun ve basiniz her daim dik olsun
kendinizi uzgun ve perisan gostermeyin

ona acidiginizi ve saskin oldugunuzu duyurun
adam gibi gelip sudur sudur sudur ayrilma istegimin sebebi
diyene kadar sabredin ve ortak tanidiklardan ogrenmeye calisin.

günaydın arkadaşlar

hala aramızda bir şeylerin anlatılmadıgını söyleyen arkadaşlar var..hatta insan kendisinde hata görmez diyenler var..(benimde hatalarım vardır dedim başlarda...ayrıca gelsin hatamı söylesin???)).ben içtenlikle tüm samimyetimle anlatıyorum her şeyi..evet eksik bir şeyler var..ama zaten bunu bilsem şuan burada olmazdım..eşimin bana anlatmadıgı..anlatmamak için de kaçtıgı bir şeyler var...kendimi hiç bu kadar hoş ve güzel hissetmemiştim..çok ilginç ama özgüvenimm hala yerinde ve vicdanım rahat...yüzüklerim parmagımda..alnım açık yüzüm ak..çalışıyorum iş yerimde..

Tabi ki özgüvenin yerinde olacak, sen kendşnden eminsin. Tabi ki hata yapmış olabilirsin sen de insansın. Dediğin gibi gelsin anlatsın hatan ne ise, anlatmıyorsa da boğazına sarılacak halin yok konuşturmak için, ne haşt istiyorsa yesin o zaman.

bah123 e aynen katılıyorum, geri gelmesini bekle bence de canım , geri geldiinde alacaksın intikamını şimdi sakın arkasından konuşma bence kimseye kötü, imalı söz söleme asla şu anda, güzel bakımlı ol işine gücüne ver kendini, senden haber gelmedikçe telaşlanır kıskanmaya başlar.. gerçekten yap bunu bence de bitirme evliliğini, mücadele et sonra çıkartırsın acısını hepsinden =) merakla bekliyorum burdan gelişmeleriiiii ... hadi bakalım neler olacak hayırllısı neyse o olsun ...

günaydın arkadaşlar

hala aramızda bir şeylerin anlatılmadıgını söyleyen arkadaşlar var..hatta insan kendisinde hata görmez diyenler var..(benimde hatalarım vardır dedim başlarda...ayrıca gelsin hatamı söylesin???)).ben içtenlikle tüm samimyetimle anlatıyorum her şeyi..evet eksik bir şeyler var..ama zaten bunu bilsem şuan burada olmazdım..eşimin bana anlatmadıgı..anlatmamak için de kaçtıgı bir şeyler var...kendimi hiç bu kadar hoş ve güzel hissetmemiştim..çok ilginç ama özgüvenimm hala yerinde ve vicdanım rahat...yüzüklerim parmagımda..alnım açık yüzüm ak..çalışıyorum iş yerimde..

walla ben tum okuduklarmdan sonra senın fiilıyatnda sorun teskıl edebılecek bı durum gormedım ama keske esın ılk gızlı gızlı ailesyle konsmasına ızın wermesydn hayatm onlar bnı ıstemesede ailen tabıkı konusacaksn yanmda kons ızlınemı werseydın hem daha rahat olurdu hem arkandan döndrmeye calstkları olaylara set cekmıs olurdun...
ama sabret Rabbımın adaleti oyle buyukkı kımsenın hakkını kımsee bırakmaz we bırgun haklı oldgn taktrde kapında kopek eder o ınsanları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…