- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
Yazmıım yazmıyım diyorum dayanamıyorum ya hiç bir açıklama yapmadan nasıl böyle kararlar veriliyor anlamıyorum seni üzmek istemem ama bir ihtimal daha var eşinin hayatında başka biri olabilirmi ortada açıklanmayan ve su yüzüne çıkmayan durumlar var ani bir boşanma kararı ne bileyim bunuda düşündürüyor insana bende eşime ısrarla boşanmak istiyorum diye baskı yapınca hayatında biri mi var demişti bana şok olmuştum yani kendinde hiç suç yokmuş gibi bana iftira amıştı neyse hani, eşimin aklına bu geldi ya senin eşinde acele boşanma kararı verdiği için böyle olabilr mi diye düşündüm ama sadece varsayım günahı boynuna...
hmm bu arada o bekarken ki eski facebookunu açmış demiştimya...şimdi baktımda geri kapamış
günaydın arkadaşlar
hala aramızda bir şeylerin anlatılmadıgını söyleyen arkadaşlar var..hatta insan kendisinde hata görmez diyenler var..(benimde hatalarım vardır dedim başlarda...ayrıca gelsin hatamı söylesin???)).ben içtenlikle tüm samimyetimle anlatıyorum her şeyi..evet eksik bir şeyler var..ama zaten bunu bilsem şuan burada olmazdım..eşimin bana anlatmadıgı..anlatmamak için de kaçtıgı bir şeyler var...kendimi hiç bu kadar hoş ve güzel hissetmemiştim..çok ilginç ama özgüvenimm hala yerinde ve vicdanım rahat...yüzüklerim parmagımda..alnım açık yüzüm ak..çalışıyorum iş yerimde..
günaydın arkadaşlar
hala aramızda bir şeylerin anlatılmadıgını söyleyen arkadaşlar var..hatta insan kendisinde hata görmez diyenler var..(benimde hatalarım vardır dedim başlarda...ayrıca gelsin hatamı söylesin???)).ben içtenlikle tüm samimyetimle anlatıyorum her şeyi..evet eksik bir şeyler var..ama zaten bunu bilsem şuan burada olmazdım..eşimin bana anlatmadıgı..anlatmamak için de kaçtıgı bir şeyler var...kendimi hiç bu kadar hoş ve güzel hissetmemiştim..çok ilginç ama özgüvenimm hala yerinde ve vicdanım rahat...yüzüklerim parmagımda..alnım açık yüzüm ak..çalışıyorum iş yerimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?