Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen uzgun olduğunu belli et, senı asla mutlu görmesın... sen yasamana bak.. emınım coooookk pişman olacak. işten de sakın ayrılayım deme.
annenler ne diyor peki???
annemler:) babam üzgün emeklerimizin karşılığı bumuymuş diyor..babam aşçıdır..ben nişanlıyken başka şehirde oldugumdan eşim zaman zaman bizde kalırdı..babm sabahları kalkar eşim omlet seviyor diye kahvaltısını hazırlayıp işe gidermiş..
annem şaşkın ailesinin dolduruşuna geldi yazık diyor..bir kötülüğünü görmedim çıkıp yalan mı söyleyeyim diyor...çocuga seçim yaptırdılar diyor...
abim eşimle hiç konuşmadı bile..gerek yok diyor o adam degilmiş...bekle zamanı gelince konuşacagım ben onunla diyor...ki kendi kardeşinin yapmadıgını abim yapmıştı..düğünde herşeyine abim koşturmuştu(gelin arabası bile her iki tarafta abimdi) birbirlerine kardeş diye konuşurlardı..öyleki eşim ramazanda abin gurbette ziyaret edelim deyip..uçak biletlerin alıp 2 günlüğüne haftasonu beni oraya abimlere götürmüştü...
kız kardeşim ben artık evlenmem diyor daha 17 yaşında..eniştem seni böyle severken bu halde bıraktı..ben nasıl birine güvenebilirim.eniştem bile böyle yaptıysa diyor...
herkes kırgın...ama abim yengem hergün arayıp üzülme yanındayız o pişman olacaktır diyorlar...annem babam saray gibi ev ye iç gez diyorlar:)kız kardeşim ise asla dönmeyeceksin abla diyor...
şayet böyle bir adam gelse ne yazar.... gelırse de aılesıyle katıyen göruşmeyın.
gelirse mi??? hiç ümidim yok...beyefendi evden eşyalarını almaya gelirken bile ailesiyle beraber geliyor....şuan bile babası ve kardeşiyle beraber kalıyorlar kaynımın bekarlık evinde...ve en komiği de şu aslında iş arkadaşımız konuşmak istemiş bir abimiz.. eşim "babamda burada onuda alıp geliyim ". demiş.....ben şuan kendimi mahkemeye hazırlamış vaziyetteyim:)
Ortada küfür yok, şiddet yok, hakaret yok, aldatma yok, konuşma bile yok! Birileri onun kafasını karıştırmış ve o da çareyi gitmekte bulmuş.
Yakındır onun dönmesi. Yakındır gerçek sevgiyi arkasında bıraktığını farketmesi.
Eşin karaktersiz değil bence. Duygusal. Belki bir buhran geçiriyor.
"Bu adam karaktersizmiş, dönse ne olur dönmese ne olur" cümlelerini yanlış buluyorum.
bazen diyorum ki Allahın sevdiği kuluydum da acaba yüzünü erken mi gösterdi bana..bu olaylarda bahane oldu..ya da kendimi böyle teselli ediyorum...b,ir de onu konuşturmak gerek..kurtuldum o kızdan mı diyodur ki acaba..:44:
bakın burada bile en başından beri yeminle gerçekleri sylüyorum...belliki ailesi tarafından doldurulmuş...hımm ben bir de şunu düşünüyorum...kaynım bana "küfür etti"..ama bu tel konuşmasını ikimiz yaptık...kaynım diyorsa ben küfür etmedim diye..olay belki buarada kopmuş olabilir...bana inanmak yerine kardeşine inanmayı tercih etmiş olabilir..ha ne dersiniz???
amin...
az önce onun katından bir arkadaş geldi..olayı yakından bilen bir arkadaş..o da büyümü yaptılar ne diyor..!!...ve devamlı telefon görüşmesi yapıyor diyor..anasıyla konuşuodur..saat saat rapor veriyordur...
kızlar bu devamlı telefonla konuşması da neyin nesidir..fikirlerinizi bekliyorum..yalnız bırakmayın beni lütfennn