• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi eşimi elimden aldı!

Ben sizin söylediklerinizden yola çıkarak şunu düşündüm;

Sizi seviyor ama ailesini kaybetmekten korkuyor... Tercih yapmış kendince... İnşallah hakkınızda hayırlısı olur...

kalın yaptıgım cümleye nereden vardın..yardım??

canım ortada ciddi çelişkiler var çünkü

kayınpeder 10 gün önce haberimiz vardı diyor, eşin 3 gün önce netten sana araba bakıyor..

ben şöyle hayal ediyorum (doğru mu yanlış mı bilemem)

aile boşanmanız noktasında karar vermiş. eşini arayıp direktifi vermişler. eşin bir süre direnmiş iç dünyasında. o arada bir sürü şey anlatıp kafasını bulandırmışlar (burada kilit nokta "kayın", muhtemelen o yalanlar söyledi ki eşin senin için yalan iftira ile beni kandırdı diyor) o da en sonunda çareyi ailesinin kararına rıza göstermekte bulmuş..

bu arada eşin senin aileni arayıp "abeta evde yok, ben boşanmak istiyorum" dediğinde sen neredeydin?

ortak arkadaşlarınız yok mu onunla konuşacak
onun sözünü dinlediği birileri
ve ailesiyle konuştun mu onlardan bir haber var mı
aileler konuştu mu nedeni hakkında

ve bence eşin bir deprosyon geçiriyor
ailesi sana karşı onu iyice doldurmuş
maaşıda iyi boşansın bize baksın gibisinden mi düşünüyorlar
bilemiyeceğim artık
ve belki eşini boşanmazsan bizi göremezsin vs tarzında tehdit de etmiş olabilirler

davayı açmayı düşünmemen gayet güzel
açsın davayı olanları birde hakim karşısında konuşursunuz
sen hanfendiliğinden ödün verme
ailesine ve ona karşı saygıı sürekli koru
çünkü yapacağın en ufak fevri hareketi sana mal edebilirler
zaten hakim hemen boşamaz sizi bir aile danışmanına yönlendirir
uzun ve meşakatli bir dönem olabilir ama sonuçta seviyosun
ayrılmak istemiyosun
buna sabretmen lazım
eşin ailesinin bayalığını senin olgunluğunu görünce eminim daha sağlıklı düşünecektir.

evini asla terk etme
onu aramada
ama ortak arkadaşlarınla ondan vazgeçmediğini hissettir derim

ve en önemlisi blol bol dua et
sabır dilerim.

arkadaslar bende sizler gibi günlerdir bu konuyu takip ediyorum....ve sürekli isyerinde kk acik buradan heran bi gelisme olabilir diye dört gözle bekliyorum.
hayretler icindeym aklim almiyor. cok üzüldüm umarim biran önce bi gelisme olur

abeta bana küfür ettı agza alınmıycak fılan demıstır belkı.. ama buda bosancak gıbı bısey degıl be canım oyle olsa sana demezmı kardeşime neden hakaret ettın dıye

kaynım bana küfür etti...ve telefonu suratıma kapattı

canım ortada ciddi çelişkiler var çünkü

kayınpeder 10 gün önce haberimiz vardı diyor, eşin 3 gün önce netten sana araba bakıyor..

ben şöyle hayal ediyorum (doğru mu yanlış mı bilemem)

aile boşanmanız noktasında karar vermiş. eşini arayıp direktifi vermişler. eşin bir süre direnmiş iç dünyasında. o arada bir sürü şey anlatıp kafasını bulandırmışlar (burada kilit nokta "kayın", muhtemelen o yalanlar söyledi ki eşin senin için yalan iftira ile beni kandırdı diyor) o da en sonunda çareyi ailesinin kararına rıza göstermekte bulmuş..

bu arada eşin senin aileni arayıp "abeta evde yok, ben boşanmak istiyorum" dediğinde sen neredeydin?

asude lütfen canım ya başından oku bari:)))salı günü benden ayrılmak istediğini söyleyince...bugun kafamızı dinleyelim düşünelim ddedim..arkadaşıma gittim..ama aileme söyleme işler çıkmaza girer..önce bir düşünelim yarın konuşuruz dedim

ortak arkadaşlarınız yok mu onunla konuşacak
onun sözünü dinlediği birileri
ve ailesiyle konuştun mu onlardan bir haber var mı
aileler konuştu mu nedeni hakkında

ve bence eşin bir deprosyon geçiriyor
ailesi sana karşı onu iyice doldurmuş
maaşıda iyi boşansın bize baksın gibisinden mi düşünüyorlar
bilemiyeceğim artık
ve belki eşini boşanmazsan bizi göremezsin vs tarzında tehdit de etmiş olabilirler

davayı açmayı düşünmemen gayet güzel
açsın davayı olanları birde hakim karşısında konuşursunuz
sen hanfendiliğinden ödün verme
ailesine ve ona karşı saygıı sürekli koru
çünkü yapacağın en ufak fevri hareketi sana mal edebilirler
zaten hakim hemen boşamaz sizi bir aile danışmanına yönlendirir
uzun ve meşakatli bir dönem olabilir ama sonuçta seviyosun
ayrılmak istemiyosun
buna sabretmen lazım
eşin ailesinin bayalığını senin olgunluğunu görünce eminim daha sağlıklı düşünecektir.

evini asla terk etme
onu aramada
ama ortak arkadaşlarınla ondan vazgeçmediğini hissettir derim

ve en önemlisi blol bol dua et
sabır dilerim.

canım benim öncelikle yorumun için tşk ederim....konuyu takip ediyorsan ailesinin ne dediğini görürüsün...sürekli aynı şeyleri yazmak beni mahverdiyor...

annem kayınvalide mi arıyor:kayınvalidem biz istemiyorduk artık oglumuzda istemior bitti bu iş diyor..kayınbabamda babama aynısını diyor...ailesi ön ayak olsa bu hallere düşmezdi evliliğimiz zaten...

asude lütfen canım ya başından oku bari:)))salı günü benden ayrılmak istediğini söyleyince...bugun kafamızı dinleyelim düşünelim ddedim..arkadaşıma gittim..ama aileme söyleme işler çıkmaza girer..önce bir düşünelim yarın konuşuruz dedim

ay evet ya..

okuyoruz her yazdığını da unutuyor insan bazı detayları..

neyse şu an en sağlıklısı, bir arkadaş vasıtasıyla eşinin ağzından laf almak bence..

"tabiri yerindeyse elimin kınası yeni çıktı...daha 3 ay.."

bu kelime çok dokunaklı neler anlatıyor çok duygulandım :14:

bence ben şuna inanıyorum bu bir vesileydi Allah sizin yüzünüze baktı.bence dediğinize göre alımlı hoş bir bayansınız.anlıyorum sizi hazmetmek nedensiz bunların yaşanması çok kötü ama hiç arkanıza bakmayın.abinizin ne güzel demiş. aileniz sizi teselli etmiyor doğruları söylüyorlar.
birde kafama takılan sizce iddiaya girmiş olabilir mi arkadaşlarıyla falan yada kaynınızın kız arkadaşı sizi çekememiş olabilir mi?çünkü eltilerin , görümcelerin , ara bozmakta üstüne yoktur.

ayrıca güzel bi bayanı "bize fazla diye " kabul etmemiş olabilirler.yani çekememezlik.aslında değerinizi bilememişler oğullarına mükafat olmuşsunuz da haberleri yok.

ama şuna inanıyorum etme bulma dünyası.rabbim bildiği gibi yapar onları.
siz artık hiiiç mi hiç yüzlerine bakmayın.Allaha havale edin.kim bilir nasıl doldurdular.

bende aynısını dusundum ne garip degil mi..

benim de aklıma direk bu geldi malesef..bu kadar kötü niyetli ve seni her seferinde istemediğini belli eden bir aileden bu beklenir! adam seni çok sverken deli olurken bir anda dönüveriyor....!!aklı olan bir insan dönecekse bile sırtını;dönerken sorar "sen neden böyle böyle dedin, böyle yaptın "diye...bunda var bişi!
eşimden biliyor geçen sene eşim 1 sene boyunca tersti...bana bakışları hareketleri...cinsellik falan kalmamıştı bir anda...ya adama normal bişi diyorum adam terslenerek cevap veriyor kavgaya açık cevbaplar;bağırmalar...ağzını bıçak açmaz açsa da kırıcı olur...en sonunda büyü olduğu çıktı ortaya....eltim olacak pislik kıskançlık ile bize okutmuş...noluyorsa ondan sonra oluyor....kayınvalidemle annemle ben hep beraber her gün felak nas okuyarak ayetel kürsi...vs dualar okuyarakkkk..suya okudum eve serptim ....şükür Rabb ime şimdi yok o durum bazen sinirlense direk" acaba" die aklıma gelir.eşim kendine geldikten sonra bana; "değil sana sarılmak yanında yatmak bile istemiyordum,sebep yokken durduk yere sana sinirleniyordum gözüme öcü gibi görünüyordun...dedi tabi ben ağlayarak şok içinde dinledim...Allah korusun art niyetli insanlardan hepimizi yuvamızı ve svdiklerimi..Allah gün yüzü göstermesin fırsat vermesin böyle büyü muska işiyle huzur bozmaya çalışan insanlara dilerim...aminnn...

canım bence dediklerimizi dikkate al;hergün felak nas -Ayetel kürsi Fatiha İhlas surelerini okuyun kendin ve eşine eşin niyetine.....hakkında hayırlısı olsun dilerim...

gün içerisinde eşinizi görüyor musunuz yemekte falan?

pazartesin den beri 1 kez gördüm o da yemekten çıkarken..gülüyordu arkadaşlarıyla..beni görünce sustu..bakmadım tabi suratına yanından geçtim gittim..yemeğe elimden geldiğince geç inmeye çalışıyorum..

benim de aklıma direk bu geldi malesef..bu kadar kötü niyetli ve seni her seferinde istemediğini belli eden bir aileden bu beklenir! adam seni çok sverken deli olurken bir anda dönüveriyor....!!aklı olan bir insan dönecekse bile sırtını;dönerken sorar "sen neden böyle böyle dedin, böyle yaptın "diye...bunda var bişi!
eşimden biliyor geçen sene eşim 1 sene boyunca tersti...bana bakışları hareketleri...cinsellik falan kalmamıştı bir anda...ya adama normal bişi diyorum adam terslenerek cevap veriyor kavgaya açık cevbaplar;bağırmalar...ağzını bıçak açmaz açsa da kırıcı olur...en sonunda büyü olduğu çıktı ortaya....eltim olacak pislik kıskançlık ile bize okutmuş...noluyorsa ondan sonra oluyor....kayınvalidemle annemle ben hep beraber her gün felak nas okuyarak ayetel kürsi...vs dualar okuyarakkkk..suya okudum eve serptim ....şükür Rabb ime şimdi yok o durum bazen sinirlense direk" acaba" die aklıma gelir.eşim kendine geldikten sonra bana; "değil sana sarılmak yanında yatmak bile istemiyordum,sebep yokken durduk yere sana sinirleniyordum gözüme öcü gibi görünüyordun...dedi tabi ben ağlayarak şok içinde dinledim...Allah korusun art niyetli insanlardan hepimizi yuvamızı ve svdiklerimi..Allah gün yüzü göstermesin fırsat vermesin böyle büyü muska işiyle huzur bozmaya çalışan insanlara dilerim...aminnn...

canım bence dediklerimizi dikkate al;hergün felak nas -Ayetel kürsi Fatiha İhlas surelerini okuyun kendin ve eşine eşin niyetine.....hakkında hayırlısı olsun dilerim...

yüce mevlama sıgındım zaten..okuyorum bu sureleri...benim için dua edin..yıpranmadan atlatayım...hoş hala kendime şaşırıyorum..nasıl ayakta duruyorum diye...ama şükürler olsun ki ailem yanımda ve Allahım yanımda..etme bulma dünyası

sen uzgun olduğunu belli et, senı asla mutlu görmesın... sen yasamana bak.. emınım coooookk pişman olacak. işten de sakın ayrılayım deme.
annenler ne diyor peki???

Son düzenleyen: Moderatör:
yüce mevlama sıgındım zaten..okuyorum bu sureleri...benim için dua edin..yıpranmadan atlatayım...hoş hala kendime şaşırıyorum..nasıl ayakta duruyorum diye...ama şükürler olsun ki ailem yanımda ve Allahım yanımda..etme bulma dünyası

Allah yar ve yardımcın olsun dilerim....doğru dedin etme bulma dünyası acısı fena halde çıkar emin ol..biz sahipsiz değiliz Allah kötülerin cezasını verecektir elbet hele de yuva bozanların....bence de ailenin seninle birlikte olması büyük nimet...sen hanımlığından bişi kaybetme akıllı uslu ol herzaman yanan o olsun bırak...bir arkadaş çok güzel demiş kendine dikkat et efendi ol hiç bir açık verecek hareket ve konuşman olmasın ki mahkemede tazminatı söke söke al diye..katılıyorum....

konunu eb basindan beri takip ediyorum arkadasim.sabirla bekle.
mantikli yada mantiksiz elbet bi aciklamasi olucak esinin.
bak sana basimdan gecen bi olayi anlatayim.
yillar once 8 ay suren bir nisanlilik donemi gecirmistim.
o kadar iyiydik ki nisanlimla ve ailesiyle.
uniden sonra kendi meslegini ele almisti.ama tek sorunumuz askerligiydi.
herkes bize giptayla bakar nazar degecek diye dualar mi okunmazdi neler neler.
ailesi ve akrabalari resmen iclerine sokacakti beni.o derece kaynasmistik.
ev,esyalar ayarlanmisti.
askere gitti. hegun gorusur arardik.
ama annesinde degisiklikler olmustu.
evlerine giderdim.zile basarim tikirtiyi duyardim kapi acilmazdi.
bi kac kere oldu bu boyle.
bi anlam veremedim.
nisanlimla yemin torenine kadar gorusurduk.
guya beni gotureceklerdi yemin torenine.
taa ki o gun geldi ve ogrendim ki beni almadan gitmisler.
ne aglamistim.
ve biz o gun yuzukleri attik
tek bir "biz beraber olamayiz elveda"mesajiyla.
aradim acmadi.aciklama bekledim yok.
aradan 3 ay gecti izne gelmis kafede karsilastik,
konusmaya basladigimizda hickira hickira aglamaya basladi "ben sana asigim ama olamayiz"diyerek.
sonra ailelerin haberi olmasin bi sure dedi.
aileler yoksa isin icinde ben de yokum dedim ve tamamen bitti.
neyse aradan bi kac sene gecti babamin kuzeniyle eski nisanlimin babaannesi ve halasi bi gezmede karsilasmislar.
ve babaannesii"bu cocuklari bitiren benim gelinimdir" demis.
yani sebebini yillar sonra ogrendim.
senin durumunda da kesinlikle esin seni hala seviyordur emin ol!
arada kalmis durumda ve secimini "simdilik" onlardan yana yapmis.
sadece sabret diyorum ve kendini geri cek.
hicbir sekilde konusmaya calisma.simdilik birak kendi haline.
hayirlisi olacaksa tekrar gelir zaten.

canım çok üzüldüm durumuna daha üç aylık evlilikte bir erkek nasıl kopar böyle eşinden anlamadım üstelik severek evlenmişsiniz ailesi çok etkilemiş demekki allah vijdan versin onlara nasıl aileler var ya amaeşinde hatalı bence onların ağzına niye bakıyor bir erkek eşiyle ailesinin arasında dengeyi kurması lazım:20:

Ailesiyle sizin aranızda kalan adam neden evleniyor anlamıyorum. :47: Sizin artık bir aile olduğunuzu bile kavrayamamış, onların ağzına bakıyor gerçekten üzücü bir yurdum evlilik modeli. Alttan almayın "sevgili annenin dizlerinin dibine git" deyin oralı olmayın gelirse zaten adam olup gelir gelmezse de zaten hayatı boyunca sizi üzecek biriymiş ki gelmedi diye düşünmek lazım. Çok kızıyorum bu erkek annelerine çoook! :47:

Back