Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalın yaptıgım cümleye nereden vardın..yardım??
abeta bana küfür ettı agza alınmıycak fılan demıstır belkı.. ama buda bosancak gıbı bısey degıl be canım oyle olsa sana demezmı kardeşime neden hakaret ettın dıye
canım ortada ciddi çelişkiler var çünkü
kayınpeder 10 gün önce haberimiz vardı diyor, eşin 3 gün önce netten sana araba bakıyor..
ben şöyle hayal ediyorum (doğru mu yanlış mı bilemem)
aile boşanmanız noktasında karar vermiş. eşini arayıp direktifi vermişler. eşin bir süre direnmiş iç dünyasında. o arada bir sürü şey anlatıp kafasını bulandırmışlar (burada kilit nokta "kayın", muhtemelen o yalanlar söyledi ki eşin senin için yalan iftira ile beni kandırdı diyor) o da en sonunda çareyi ailesinin kararına rıza göstermekte bulmuş..
bu arada eşin senin aileni arayıp "abeta evde yok, ben boşanmak istiyorum" dediğinde sen neredeydin?
ortak arkadaşlarınız yok mu onunla konuşacak
onun sözünü dinlediği birileri
ve ailesiyle konuştun mu onlardan bir haber var mı
aileler konuştu mu nedeni hakkında
ve bence eşin bir deprosyon geçiriyor
ailesi sana karşı onu iyice doldurmuş
maaşıda iyi boşansın bize baksın gibisinden mi düşünüyorlar
bilemiyeceğim artık
ve belki eşini boşanmazsan bizi göremezsin vs tarzında tehdit de etmiş olabilirler
davayı açmayı düşünmemen gayet güzel
açsın davayı olanları birde hakim karşısında konuşursunuz
sen hanfendiliğinden ödün verme
ailesine ve ona karşı saygıı sürekli koru
çünkü yapacağın en ufak fevri hareketi sana mal edebilirler
zaten hakim hemen boşamaz sizi bir aile danışmanına yönlendirir
uzun ve meşakatli bir dönem olabilir ama sonuçta seviyosun
ayrılmak istemiyosun
buna sabretmen lazım
eşin ailesinin bayalığını senin olgunluğunu görünce eminim daha sağlıklı düşünecektir.
evini asla terk etme
onu aramada
ama ortak arkadaşlarınla ondan vazgeçmediğini hissettir derim
ve en önemlisi blol bol dua et
sabır dilerim.
asude lütfen canım ya başından oku bari:)))salı günü benden ayrılmak istediğini söyleyince...bugun kafamızı dinleyelim düşünelim ddedim..arkadaşıma gittim..ama aileme söyleme işler çıkmaza girer..önce bir düşünelim yarın konuşuruz dedim
kaynım bana küfür etti...ve telefonu suratıma kapattı
sabırla bekliyorum..
bende aynısını dusundum ne garip degil mi..
gün içerisinde eşinizi görüyor musunuz yemekte falan?
benim de aklıma direk bu geldi malesef..bu kadar kötü niyetli ve seni her seferinde istemediğini belli eden bir aileden bu beklenir! adam seni çok sverken deli olurken bir anda dönüveriyor....!!aklı olan bir insan dönecekse bile sırtını;dönerken sorar "sen neden böyle böyle dedin, böyle yaptın "diye...bunda var bişi!
eşimden biliyor geçen sene eşim 1 sene boyunca tersti...bana bakışları hareketleri...cinsellik falan kalmamıştı bir anda...ya adama normal bişi diyorum adam terslenerek cevap veriyor kavgaya açık cevbaplar;bağırmalar...ağzını bıçak açmaz açsa da kırıcı olur...en sonunda büyü olduğu çıktı ortaya....eltim olacak pislik kıskançlık ile bize okutmuş...noluyorsa ondan sonra oluyor....kayınvalidemle annemle ben hep beraber her gün felak nas okuyarak ayetel kürsi...vs dualar okuyarakkkk..suya okudum eve serptim ....şükür Rabb ime şimdi yok o durum bazen sinirlense direk" acaba" die aklıma gelir.eşim kendine geldikten sonra bana; "değil sana sarılmak yanında yatmak bile istemiyordum,sebep yokken durduk yere sana sinirleniyordum gözüme öcü gibi görünüyordun...dedi tabi ben ağlayarak şok içinde dinledim...Allah korusun art niyetli insanlardan hepimizi yuvamızı ve svdiklerimi..Allah gün yüzü göstermesin fırsat vermesin böyle büyü muska işiyle huzur bozmaya çalışan insanlara dilerim...aminnn...
canım bence dediklerimizi dikkate al;hergün felak nas -Ayetel kürsi Fatiha İhlas surelerini okuyun kendin ve eşine eşin niyetine.....hakkında hayırlısı olsun dilerim...
yüce mevlama sıgındım zaten..okuyorum bu sureleri...benim için dua edin..yıpranmadan atlatayım...hoş hala kendime şaşırıyorum..nasıl ayakta duruyorum diye...ama şükürler olsun ki ailem yanımda ve Allahım yanımda..etme bulma dünyası