• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi eşimi elimden aldı!

hakkında hayırlısı olsun daha 3 aylık evlilik ve bu son...
belki de son değil huzurlu bir yaşamın başlangıcıdır sadece rabbim bilir...
nacizane fikrim bu konuda burası dışında kimseyle konuşma
senin sustuğunu ve önemsemedğini düşündükçe zaten çıldırıp açık verecektir diye düşünüyorum..
susan mı çatlar konuşan mı çatlar derdi kayınvalidem konuşan çatlarmış karşısında ki susup sabrettikçe çatlarmış
çok zor susmak biliyorum hem de çoook iyi ama sonucu güzel oluyor rabbimin izniyle...
senin de konuşacağın vakit gelecektir...
mesela hakimin karşısına geçipte sorduğunda neden boşanmak istiyorsunuz diye bu anlattıklarını anlatırsın
sen bu konu hakkında konuşmadığın için de sana söyleyebilecek söz bulamazlar ...
eğer namuslu bir kadına iftira atıyorlarsa toprak bile kabul etmez onları , çok şükür ki ilahi adalet var ve muhakkak tecelli eder...
büyü hoca nazar işine gelince rabbim izin vermediği sürece hiç kimsenin zararı dokunamaz ... bunun için de allah ile olan irtibatını sıkı tutmaya çalış
felak nas ayetel kürsi dualarını dilinden eksik etme...
tamam büyü var yapılabilir ama bunu hocalar değil rabbim bozar o da sadece senin ve seni sevenlerin dualarıyla olur...

BU BAHANE İLE KK DAKİ ARKADAŞLARIMA HATIRLATMAK İSTERİM Kİ BÜYÜ VAR BÜYÜYÜ BEN BOZARIM DİYEN İNSANLARA PRİM VERMESİNLER ...
BU İŞİN TEK ÇIKAR YOLU DUA DUA DUA ETMEKTİR Kİ RABBİM KURANI KERİMDE "DUANIZ OLMASA NE EHEMMİYETİNİZ VAR" DER...

kuranı kerim sadece hocaların değil her insanın anlayabileceği şekilde indirilmiştir ki bu da kuranı kerimde geçer "BİZ ONU APAÇIK ANLAŞILIR ŞEKİLDE İNDİRDİK" diye

rabbim yardımcın olsun hakkında en hayırlısı olsun canım ....
dualarım seninle ...

Son düzenleme:
canım benım çok uzuldum sana, dunden berı takıp edıyorum konunu ama bı turlu ne yazıcagımı bılemedım:43:
babamı getırırım görümeye ne demek ya bu adamın kişiligi yokmu, eşinin haklı oldugu hiç bir nokta göremıyorum,
insan bı neden gösterir ya

aa çok garip..

arkadaşına, babam da gelirse gelirim diyor..

adam boşanmak falan istemiyor..

ailesi 10 gün önce boşanma emrini vermiş, eşin de uygulamış.. durum bu..

ailesi de kendilerine maddi bir kaynak olması için eşinin boşanmasını istiyor..

ama sen tazminatı dayayarak onların hevesini kursağında bırakmalısın..

taslar şimdi yerine oturmaya baslıyo canım demiştin ya kayınpederin babama dedi bir ay öncesinden biliyodk kaynın da bi ay önce işten cıkmıs belli ki kaynın bi aydır kocanı dolduruyomus.

10 gün öceden biliyorduk demiş...eşimin maaşı gayet iyiydi...şöyle diyeyim ikimizin maaşı toplamında eve 5000 tl giriyordu.. ailemin(yatak odası) ve benim aldıklarım(mutfak araçgereç çeyiz:10000tl hrcamıştım) dışındaki sadece yemek odası ve koltuk takımını eşim aldı...geriye ne kaldıysa taksit yaptırdık beraber ödüyorduk...eşim ekim gelsin rahatlıycaz aşkım..yurtdışına çıkacagız sana da araba alacagım diyordu...ve eşim ekimde ayrılma kararı aldı???

ve dün arkadaşımın birisi onun oda arkadaşı geldi dediki..ya abeta daha 3 gün önce eşin sana araba bakıyordu netten..ne oldu böyle dedi..bende hayırlısı dedim

:52::52::52::52::52::52::52:

Okudum ve şoktayım böyle bir mantık nasıl olabilir diye.

Bence de başka birşey var karşılıklı konuşabilir misiniz bilemiyorum ama deneyin. Yani zaten 3 ayda sana bunu yapan erkekle yaşlanmayı bekleyemezsin boşa gitsin yoluna.

Ama neden ??? öğrenmek gerek sonradan bu kelimenin beynini kemirmemesi için :18:

Selamlar,

şook oldumm yaa böle bi değişim nasıl olurr nazarmı deydi büyü yapılmış gibi bi olayy ortada hiç bişey yok ama olayların geldiği yere bak hayret verici bişey :53:

allah allah... çok ilginç ya... eşin seni seviyor, baskı görüyor.... pessss ailelere.... eşinle bir an once irtibata gecmen gerek bir ark. konuşsun aracı olarak ama konusulması lazım.. olmadı mail felan at. duygularını anlat. gerekirse mektup yaz masasına bırak ya.... bu kadar kolay mıydı. sevgi için ne emek harcadınız.. bu kdr basıt olamaz deyin ya... 3 gn once araba bakan bırı asla ayrılık dusunemez....

Son düzenleyen: Moderatör:
10 gün öceden biliyorduk demiş...eşimin maaşı gayet iyiydi...şöyle diyeyim ikimizin maaşı toplamında eve 5000 tl giriyordu.. ailemin(yatak odası) ve benim aldıklarım(mutfak araçgereç çeyiz:10000tl hrcamıştım) dışındaki sadece yemek odası ve koltuk takımını eşim aldı...geriye ne kaldıysa taksit yaptırdık beraber ödüyorduk...eşim ekim gelsin rahatlıycaz aşkım..yurtdışına çıkacagız sana da araba alacagım diyordu...ve eşim ekimde ayrılma kararı aldı???

ve dün arkadaşımın birisi onun oda arkadaşı geldi dediki..ya abeta daha 3 gün önce eşin sana araba bakıyordu netten..ne oldu böyle dedi..bende hayırlısı dedim

3 gun önce araba bakan adam boşanmak istiyo:26: iftira atmıslardır belkı sana canım bunun baska bı acıklamasını bulamıyorum ben:19:
düşünüyorum düşünüyorum yok nası degişti birden böyle

3 gun önce araba bakan adam boşanmak istiyo:26: iftira atmıslardır belkı sana canım bunun baska bı acıklamasını bulamıyorum ben:19:
düşünüyorum düşünüyorum yok nası degişti birden böyle

bende ıftıradan süpeleniyorum.. ama oyle olsa eşin sana anlatmaz mıydı... boyle kaçar mıydı abeta????

bende ıftıradan süpeleniyorum.. ama oyle olsa eşin sana anlatmaz mıydı... boyle kaçar mıydı abeta????

canım aklıma baska bısey gelmıyo iftiradan başka. adam 3 gun once araba bakıyomuş eşine. bu şekilde dönmesının baska bı nedenı gelmıyo aklıma,
iftira varsa eger anlatmayadabılır canım ıncelsın kopsun fılan dusunuyodur eger oyle bı durum varsa. bılmıyoruzkı işte adamın aklından ne geçiyo :31:

Hep kaçınılmaz son..Erkek ailesi ya da bayanın ailesi devreye girince böyle oluyor.Özellikle erkekler kendi ailesinin her sözünü zihninde biriktiriyor ve sonra olan oluyor.

Tamam kopma noktasına gelmiş ailesi yüzünden ama aklıma takılan, o üç gün boyunca kimlerle gezdiniz, kahvaltı v.s yaptınız ? Buraya dikkat edin derim.Kimler vardı orada ?

Ayrıca ortak arkadaşlara bu kadar güvenmeyin derim.
uzun olacak belki ama....yardım edin diye en ince ayrıntıyıda yazdım
başta yazdım ama tekrar yazayım canım....
perşembe günü eşim kaynımla buluştu ve ben gece kaynımla tartıştım küfür etti kapadı yüzüme telefonu
cuma günü işe geldik bir sorun yok..eve gidip arabayı aldık arkadaşıma geçmiş olsuna gittik
cumartesi günü eşim kalkıp kahvaltımı hazırlamış..yedik ve kalhvaltıda agladı psikolojm çok kötü dedi..bende git dolaş temizliği ben yaparım dedim...gelene kadar yemegide yaptım güzelce yedik ve gece güzel geçti:)
pazar günü regl olmuşum ..balkondaydım yanıma gelip..bak bugun yeni bir gün dogdu seni çok seviyorum herşyi atlatacagız dedi..ve kahvaltıya iş arkadaşlarımızla gittik..gezdik eglendik..şehir dışından gelen bir arkadaş hatta evlilkten korkuyorum deyince...eşim "iyiki abetayı bulmuşum çok mutluyum dedi..korkma sende abeta gibi bir kız bulursun inş dedi"
pazartesi işe geldik öğleden sonra değişti..ama devamlı telde konuşuyordu ailesiyle..teline bakardım yanında bile bişey demzdi ortalıkta dururdu ikimizin ki de...
salı günü elimi bırakmayan adam elimi bile tutmaz olmuştu şaşırmıştım..öğle arası neyin var canım neden bana böyle davranıyorsun dediğimde ayrılmak istediğini söyledi...yalvardım resmen dinlemedi..bende bana gönderdiği notları davetiyemizi ve yüzükleri zarfa koyup masasına bırakacaktım belki içi acır diye..ama baktım yok telde konuşuo..yanına gittim misade et bana dedi...bende masasına bıraktım.salı günü ayrı kalıp düşünelim dedim ama sakın aileme söyleme önce bzi bir karar verelim dedim..tamam canım dedi:) akşam düşünmek yerine ailesinden akıl almış ve annemleri arayıp kızınız evde yok biz boşanıyoruz demiş..annemler aradı açmadım korktum eyvah dedim kesin annemleri aradı...hiç bişeyden haberim yok..
çarşamba sabahı geç kalmıştı merak edip aradım açmadı baktım yerine gelmiş yanına gidip günaydın aşkım dedim günaydın dedi..konuşmak istedim sonra dedim ki...annemler akşam beni aradı sen herhangi bir irtibata girdin mi dedin...evet " evlatlarının nerede oldugunu bilmeye hakları var " dedi.ama dün düşünüp bugun oturup karar verecektk ne oldu dedim..ben dün kararımı verdim dedi...o ara annemle konuşup hayırıdır eşim böyle diye kayınvalide ara bi dedim...o ara su alırken bayılıyorum....gerisini yazmıştım gelmedi bile ...
çarşamba-perşembe-cuma raporluydum evimde kaldım...cuma da arayıp kesinlikle bitti...bu güne kadar evlili yalanlarınla iftiralarında yürütmüşsün..gözüm açıldı dedi...gel evdeym konuşalım dedim...ben bursadayım dedi..çarşamba gitmiş işte izin almış...pazartesi iş başı yaptı...gerisini biliosunuz

ya okurken inanmazsın ama gerçekten tüylerim diken diken oldu.. Allah yardımcın olsun hayatım yaa
gerçekten çok zor işler ...ama sana bu şekilde dawranan kişiye gidipte yalvarmaaa.. bırak o seni arasın
merak etsin.. tabii bu durum zor çünkii daha ciicm ayları hesabıı daha yeni olduğu için.. ister istemez koyar adama
canım sen demişsin yaa ailesi istemiyordu diye.. ailesi eşini baştan çıkartıp başka bir kız ayarlama niyetindemi..? bence
bu kaynın meselesi de çok saçmaa madem böle bişi yokkk kaynın kız arkadaşı eşin sen yüzleşinn o zaman..
gereksiz yere ise bu sebep açığa kavuşsunnn o haldee.. yada ailesi sizin aranızı bozmak için büyü gibi bişiyemi
başvurmuşş..:nazar:

aa çok garip..

arkadaşına, babam da gelirse gelirim diyor..

adam boşanmak falan istemiyor..
ailesi 10 gün önce boşanma emrini vermiş, eşin de uygulamış.. durum bu..

ailesi de kendilerine maddi bir kaynak olması için eşinin boşanmasını istiyor..

ama sen tazminatı dayayarak onların hevesini kursağında bırakmalısın..

kalın yaptıgım cümleye nereden vardın..yardım??

gözüm açıldı demiş sana..... demek ki sen iftiraya kurban gittin cnm.... kım ne sekılde yapar bunu???

ya okurken inanmazsın ama gerçekten tüylerim diken diken oldu.. Allah yardımcın olsun hayatım yaa
gerçekten çok zor işler ...ama sana bu şekilde dawranan kişiye gidipte yalvarmaaa.. bırak o seni arasın
merak etsin.. tabii bu durum zor çünkii daha ciicm ayları hesabıı daha yeni olduğu için.. ister istemez koyar adama
canım sen demişsin yaa ailesi istemiyordu diye.. ailesi eşini baştan çıkartıp başka bir kız ayarlama niyetindemi..? bence
bu kaynın meselesi de çok saçmaa madem böle bişi yokkk kaynın kız arkadaşı eşin sen yüzleşinn o zaman..
gereksiz yere ise bu sebep açığa kavuşsunnn o haldee.. yada ailesi sizin aranızı bozmak için büyü gibi bişiyemi
başvurmuşş..:nazar:

zaten sadece salı günü yalvardım..çünkü neye ugradıgımı şaşırdım..cuma günüde bana böyle konuşunca "adamsan karşıma gelir bunları dersin...gel anabın babamın karşısına nasıl aldıysan öyle bırak dedim" adamlığıma laf söyletmem dedi...bende öyleyse gelirsin kaçmazsın dedim..daha fazla konuşmaya gerek yok bitti dedi..boşanıyorum senden dedi..ben boşanmıyorum ama dedim..hukuki işleri başlat yüzleşelim dedim..bana diyorki sen aç davayı..bende salagımya..ben boşanmak istemiyorum isteyen sensin dedim kapadı yüzüme teli..:) ilk defa yüzüme teli kapadı:)

uzun olacak belki ama....yardım edin diye en ince ayrıntıyıda yazdım
başta yazdım ama tekrar yazayım canım....
perşembe günü eşim kaynımla buluştu ve ben gece kaynımla tartıştım küfür etti kapadı yüzüme telefonu
cuma günü işe geldik bir sorun yok..eve gidip arabayı aldık arkadaşıma geçmiş olsuna gittik
cumartesi günü eşim kalkıp kahvaltımı hazırlamış..yedik ve kalhvaltıda agladı psikolojm çok kötü dedi..bende git dolaş temizliği ben yaparım dedim...gelene kadar yemegide yaptım güzelce yedik ve gece güzel geçti:)
pazar günü regl olmuşum ..balkondaydım yanıma gelip..bak bugun yeni bir gün dogdu seni çok seviyorum herşyi atlatacagız dedi..ve kahvaltıya iş arkadaşlarımızla gittik..gezdik eglendik..şehir dışından gelen bir arkadaş hatta evlilkten korkuyorum deyince...eşim "iyiki abetayı bulmuşum çok mutluyum dedi..korkma sende abeta gibi bir kız bulursun inş dedi"
pazartesi işe geldik öğleden sonra değişti..ama devamlı telde konuşuyordu ailesiyle..teline bakardım yanında bile bişey demzdi ortalıkta dururdu ikimizin ki de...
salı günü elimi bırakmayan adam elimi bile tutmaz olmuştu şaşırmıştım..öğle arası neyin var canım neden bana böyle davranıyorsun dediğimde ayrılmak istediğini söyledi...yalvardım resmen dinlemedi..bende bana gönderdiği notları davetiyemizi ve yüzükleri zarfa koyup masasına bırakacaktım belki içi acır diye..ama baktım yok telde konuşuo..yanına gittim misade et bana dedi...bende masasına bıraktım.salı günü ayrı kalıp düşünelim dedim ama sakın aileme söyleme önce bzi bir karar verelim dedim..tamam canım dedi:) akşam düşünmek yerine ailesinden akıl almış ve annemleri arayıp kızınız evde yok biz boşanıyoruz demiş..annemler aradı açmadım korktum eyvah dedim kesin annemleri aradı...hiç bişeyden haberim yok..
çarşamba sabahı geç kalmıştı merak edip aradım açmadı baktım yerine gelmiş yanına gidip günaydın aşkım dedim günaydın dedi..konuşmak istedim sonra dedim ki...annemler akşam beni aradı sen herhangi bir irtibata girdin mi dedin...evet " evlatlarının nerede oldugunu bilmeye hakları var " dedi.ama dün düşünüp bugun oturup karar verecektk ne oldu dedim..ben dün kararımı verdim dedi...o ara annemle konuşup hayırıdır eşim böyle diye kayınvalide ara bi dedim...o ara su alırken bayılıyorum....gerisini yazmıştım gelmedi bile ...
çarşamba-perşembe-cuma raporluydum evimde kaldım...cuma da arayıp kesinlikle bitti...bu güne kadar evlili yalanlarınla iftiralarında yürütmüşsün..gözüm açıldı dedi...gel evdeym konuşalım dedim...ben bursadayım dedi..çarşamba gitmiş işte izin almış...pazartesi iş başı yaptı...gerisini biliosunuz

Teşekkkür ederim ayrıntılı cevabınız için.. Kaynınız ve kaynınızın sevgili kilit nokta belliki..

Herşeyden önce bu sıralamayı mutlaka ona anlatın ya da yazın. Neredeyse bir iki saatlik farkla bu hale gelmiş eşiniz. Açıkkı birşeyler duymuş ama söyleyemiyor.

İftiyaraya uğradığınızı değilde daha önce konultuğunuz anlattığınız bir konunun aslını öğrendiğini düşünüyorum.Aslı belki sizin anlattıklarınızdır ama o kendi aslını öğrenmiş işte.

Eşinize boşanmayalım diye ısrar edip çabalamayın.Bu çok yanlış.

Boşanmak isteyen kişinin yanında elbette bende kalmam ama bana bu üç-beş günlük değişim sürecini açıklamak zorundasın.Buna hakkım var.

Biz sevgili değiliz, evliyiz.Sen bunun bilincine varıp olgunca benimle konuşmak zorundasın'' v.s bu tarzda tavrınızı ortaya koyun.

Düşündüğünüz bir konu var mı ? Bazı bayanlar çok konuşup çok dertleşiyor :) Bu yüzden çok hatalı sözler edip, bazen abartılı konulara girebiliyor.Sizinle ilgili,anlattıklarınızla ilgili birşey duymuş olabilir mi ?

gözüm açıldı demiş sana..... demek ki sen iftiraya kurban gittin cnm.... kım ne sekılde yapar bunu???

benim alnım açık yüzüm ak...beni tanıyanlar tanıyor..en önemlisi yüce mevlam biliyor..böyle bir şey varsa bence durmazdı gelip yüzüme vururdu??

Teşekkkür ederim ayrıntılı cevabınız için.. Kaynınız ve kaynınızın sevgili kilit nokta belliki..

Herşeyden önce bu sıralamayı mutlaka ona anlatın ya da yazın. Neredeyse bir iki saatlik farkla bu hale gelmiş eşiniz. Açıkkı birşeyler duymuş ama söyleyemiyor.

İftiyaraya uğradığınızı değilde daha önce konultuğunuz anlattığınız bir konunun aslını öğrendiğini düşünüyorum.Aslı belki sizin anlattıklarınızdır ama o kendi aslını öğrenmiş işte.

Eşinize boşanmayalım diye ısrar edip çabalamayın.Bu çok yanlış.

Boşanmak isteyen kişinin yanında elbette bende kalmam ama bana bu üç-beş günlük değişim sürecini açıklamak zorundasın.Buna hakkım var.

Biz sevgili değiliz, evliyiz.Sen bunun bilincine varıp olgunca benimle konuşmak zorundasın'' v.s bu tarzda tavrınızı ortaya koyun.

Düşündüğünüz bir konu var mı ? Bazı bayanlar çok konuşup çok dertleşiyor :) Bu yüzden çok hatalı sözler edip, bazen abartılı konulara girebiliyor.Sizinle ilgili,anlattıklarınızla ilgili birşey duymuş olabilir mi ?

bakın burada bile en başından beri yeminle gerçekleri sylüyorum...belliki ailesi tarafından doldurulmuş...hımm ben bir de şunu düşünüyorum...kaynım bana "küfür etti"..ama bu tel konuşmasını ikimiz yaptık...kaynım diyorsa ben küfür etmedim diye..olay belki buarada kopmuş olabilir...bana inanmak yerine kardeşine inanmayı tercih etmiş olabilir..ha ne dersiniz???

bakın burada bile en başından beri yeminle gerçekleri sylüyorum...belliki ailesi tarafından doldurulmuş...hımm ben bir de şunu düşünüyorum...kaynım bana "küfür etti"..ama bu tel konuşmasını ikimiz yaptık...kaynım diyorsa ben küfür etmedim diye..olay belki buarada kopmuş olabilir...bana inanmak yerine kardeşine inanmayı tercih etmiş olabilir..ha ne dersiniz???

kaynın lafları çarpıtıp abisine ve ailesine anlattıysa, sizden boşanmasını eşinize söylemiş olabilirler.

abeta bana küfür ettı agza alınmıycak fılan demıstır belkı.. ama buda bosancak gıbı bısey degıl be canım oyle olsa sana demezmı kardeşime neden hakaret ettın dıye

Back