• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi eşimi elimden aldı!

bu tarz durumlarda bir taraftan dinleyince mevzu anlaşılmıyor bence.. eşini birileri mi doldurdu sana iftira mı atıldı bilmiyoruz... senin farketmediğin bir şey hoşlarına gitmedi ama ne? oturup adam gibi konuşmak lazım.. siz konuşmadan biz ne söylesek boş.. havada kalıyor.. eğer karşındaki konuşmaya yanaşmıyorsa yapacak bir şey yok malesef.. beklemekten başka..

abeta günaydın,

şu son olay olan kayın-kaynın sevgilisi olayını derinlemesine anlatsan bize?

kaynımla kız liseden çıkmaya başlamışlar..ardından aynı şehirde üni okuyorlar...kız haftasonları hep bunda kalıyordu...eşimde askerliğini yapınca burada kpss kursuna geliyor ve kaynımda kalıyor..kızıda o zamn tanıyor...benimle tanıştıgında eşimin o kızla 1 yıllık falan geçmişi vardı..kız başlarda çok iyiydi..iyiydikte..o okuyordu bense çalışıyordum...eşim bunlara maddi olarak çok yardımcı olmuş(işe girdiğinde).kaynımın herşeyini eşim karşılıyordu..kıza da devamlı destek oluyordu..ben bunlara sesimi çıkarmadım o zamn çıkıyorduk tabi...ben o zamnlar başka şehirdeydim...oradan geldiğimde kıza hediye falan alır gelirdim...kontoru yoktur diye hep ben arardım..biz nişanladık eşim tabi yuva kuracak bunlara eskisi kadar yardımcı olmadı..artık hep benm yanıma gelirdi..benmle ilgilenirdi..ama ben kızı sınava girerkn çıktıgında doğum gününde hep aradım..ama o hiç aramadı ben saf kontoru yoktur diyordum:) bir gün dikkatimi çekti face te davemlı online ama hiç bir slm vermiyor..bende çektim kendimi yavaş yavaş...eşim aramış bunu neden abetaya soguk davranıyorsun artık diye"demişki abi abeta beni kıskanıyor gibilerinden hissettim ve mesafe koydum" çok komik neyini kıskanacaktım???ardından eşim bu kızla iyice ipleri kopardı.kız işe girdi....düğünümde o olaylar olurken de kayınvalidemin kuyrugundan ayrılmadı..bana hala soguktu ben de ona tabiki.ama yinede bursadayken falan eve geldiğinde hoşgeldin dedim...düğünümde tebrk bile etmedi..videoları izleyince eşimde iyice gördü kızın tavrını..ardından duyduktu nişanlanacaklar ama hala nişanlanmadılar çünkü kaynımın ne askerliği ne işi var..ramazanda iftara çağırdım ikisinide gelmediler...sonra eşim kaynımla konuştugunda bekliyoruz iftara gelmediniz dediğin de abetanın xxxxxxx e yptıgı tavırlar hoş degildi...gibilerinden kız arkadaşını savunmuş...ama ben saf kocam haklı karısını savunmamış...ardından kaynımı aradım benimle derdiniz ne diye sorudm..tartıştı benimle küfredip suratıma teli kapadı....başından beri olaylar bunlar...

kaynımla kız liseden çıkmaya başlamışlar..ardından aynı şehirde üni okuyorlar...kız haftasonları hep bunda kalıyordu...eşimde askerliğini yapınca burada kpss kursuna geliyor ve kaynımda kalıyor..kızıda o zamn tanıyor...benimle tanıştıgında eşimin o kızla 1 yıllık falan geçmişi vardı..kız başlarda çok iyiydi..iyiydikte..o okuyordu bense çalışıyordum...eşim bunlara maddi olarak çok yardımcı olmuş(işe girdiğinde).kaynımın herşeyini eşim karşılıyordu..kıza da devamlı destek oluyordu..ben bunlara sesimi çıkarmadım o zamn çıkıyorduk tabi...ben o zamnlar başka şehirdeydim...oradan geldiğimde kıza hediye falan alır gelirdim...kontoru yoktur diye hep ben arardım..biz nişanladık eşim tabi yuva kuracak bunlara eskisi kadar yardımcı olmadı..artık hep benm yanıma gelirdi..benmle ilgilenirdi..ama ben kızı sınava girerkn çıktıgında doğum gününde hep aradım..ama o hiç aramadı ben saf kontoru yoktur diyordum:) bir gün dikkatimi çekti face te davemlı online ama hiç bir slm vermiyor..bende çektim kendimi yavaş yavaş...eşim aramış bunu neden abetaya soguk davranıyorsun artık diye"demişki abi abeta beni kıskanıyor gibilerinden hissettim ve mesafe koydum" çok komik neyini kıskanacaktım???ardından eşim bu kızla iyice ipleri kopardı.kız işe girdi....düğünümde o olaylar olurken de kayınvalidemin kuyrugundan ayrılmadı..bana hala soguktu ben de ona tabiki.ama yinede bursadayken falan eve geldiğinde hoşgeldin dedim...düğünümde tebrk bile etmedi..videoları izleyince eşimde iyice gördü kızın tavrını..ardından duyduktu nişanlanacaklar ama hala nişanlanmadılar çünkü kaynımın ne askerliği ne işi var..ramazanda iftara çağırdım ikisinide gelmediler...sonra eşim kaynımla konuştugunda bekliyoruz iftara gelmediniz dediğin de abetanın xxxxxxx e yptıgı tavırlar hoş degildi...gibilerinden kız arkadaşını savunmuş...ama ben saf kocam haklı karısını savunmamış...ardından kaynımı aradım benimle derdiniz ne diye sorudm..tartıştı benimle küfredip suratıma teli kapadı....başından beri olaylar bunlar...

valla olaylar gayet normal..

yani sen gayet olgun ve iyi niyetli tavırlar sergilemişsin..

ama bu kızdan korktum ben.. eşin "yalanlarla beni kandırdı" diyor ya, acaba bu kız mı sana bir iftira attı?

valla olaylar gayet normal..

yani sen gayet olgun ve iyi niyetli tavırlar sergilemişsin..

ama bu kızdan korktum ben.. eşin "yalanlarla beni kandırdı" diyor ya, acaba bu kız mı sana bir iftira attı?

bir bayan yuvasını kurmuş bir bayana bunu neden yapmak ister ki...

allahım inanamıyorum ya. umarım yuvanı bozanların yuvası olmaz. ve sen eşinle tekrar barışırsın canım :16:

Günaydın abeta

iki gündür yazışmaları takip ediyorum.

duruma üzüldüm çok zor Dua et bol bol, Allah yardımcın olsun.

Yalnız çok önemli bir nokta var
Tedavine devam etmelisin
O yarım Tanecik ilaç öyle çok işe yararki inanamazsın,
yavaş yavaş kararların değişmeye başlar,
aa dersin sonra ben ne yapmışım şükredersin haline.
ilaç çok etkili lütfen tavsiyemi dikkate al ve dua et.
Rabbim namazdan sonra ettiğimiz duaları geri çevirmez.

yaparlar kıskançlık ve kadınlarda daha çok bulunan şeytan herşeyi yaptırır,
bende bir bayanım ve arada düşüncelerimden korkuyorum.
hayatımızı çok ifşa etmeden yaşamalıyız.
Allah hepimizi yanlış insanlardan korusun.

karşındaki yuva kurmuş bir bayan değil ki.. hala sevgililer.. evlilik ciddiyetini anlamasını bekleyemeyiz..

tabi böyle bişey de olmayabilir, bilemiyorum..

aslında bence en sağlıklı yol şu ki, eşinin iş yerinden en yakın arkadaşı onun ağzından laf almalı.. seninle paylaşmalı..

sana gelip doğruları anlatmaz diye düşünüyorum.

ama bir boşluğuna gelirse, güvendiği bir arkadaşına anlatabilir.

öyle bişey yapabilir misin?

Okuynca gerçekten çok üzüldüm canım.belliki bir takım şartlandırmalar olmuş eşinizi.İnşallah her şey düzene girer.Maalesef türk insanının aile yapısında maalesef sorunların yüzde 99 u ailelerden kaynaklanıyor.Bir orduyla geçinebilmek için son derec politik olmak gerekiyor sen yanlış bir şey yapmamışsın ama olaylar bu noktaya gelmiş.İnşallah düzelir bol bol dua et.sakın bırakma.

karşındaki yuva kurmuş bir bayan değil ki.. hala sevgililer.. evlilik ciddiyetini anlamasını bekleyemeyiz..

aslında bence en sağlıklı yol şu ki, eşinin iş yerinden en yakın arkadaşı onun ağzından laf almalı.. seninle paylaşmalı..

valla ortak arkadaşlarmız çok şaşırdı bu duruma...onlarda pek karışmak istemiyor..haklılar belkide ortada kalmak istemiyorlar..hakkınızda hayırlısı olsun diyorlar...onun bu tavırlarını kınayan arkadaşlardan biri konuşmak istemiş...telde konuşmuşlar az önce söyledi o da bir erkek(evli)...eşinle yarım saat konuştum ama söylediklerinden bişey anlamadım abeta dedi...psikolojisi bozuk gibi dedi..karşılıklı oturup yemek yiyelim demiş işte abi..eşim de " babam da burada onu da getiririm " demiş...tabi bu duruma abi de bende şaşırdık..kendini ifade edemiyorda babasından mı yardım dileniyor...yoksa babasının ikna edilmesi için mi çağırıyor bilemiyorum...ama abi boşver babasıda gelsin...o adama da söyleyeceklerim var dedi..herkes kınıyor eşimi şuan..onun kız kardeşi yok mu diyorlar...evet yok...anlayamazlar bu durumu

valla ortak arkadaşlarmız çok şaşırdı bu duruma...onlarda pek karışmak istemiyor..haklılar belkide ortada kalmak istemiyorlar..hakkınızda hayırlısı olsun diyorlar...onun bu tavırlarını kınayan arkadaşlardan biri konuşmak istemiş...telde konuşmuşlar az önce söyledi o da bir erkek(evli)...eşinle yarım saat konuştum ama söylediklerinden bişey anlamadım abeta dedi...psikolojisi bozuk gibi dedi..karşılıklı oturup yemek yiyelim demiş işte abi..eşim de " babam da burada onu da getiririm " demiş...tabi bu duruma abi de bende şaşırdık..kendini ifade edemiyorda babasından mı yardım dileniyor...yoksa babasının ikna edilmesi için mi çağırıyor bilemiyorum...ama abi boşver babasıda gelsin...o adama da söyleyeceklerim var dedi..herkes kınıyor eşimi şuan..onun kız kardeşi yok mu diyorlar...evet yok...anlayamazlar bu durumu

eşinizle henüz eltiniz olmamış bir kadının bu kadar yakın olması çok anlamsız.. kardeşi gibi görüyordur eşiniz ama kadının niyeti?? hiç hoş gelmedi bana.. kendi kıskançlığını size mal etmiş.. birlikte yaşayıp hala evlenemedikleri için size uyuz olmuş büyük ihtimal..

Allah böyle kötülerden korusun..

abetacığım bence maddi olaylarda etkilemiş gibi geliyor. hani altın yumurtlayan tavuklarını kestin sen. oda işlerine gelmedi tabi. bide sizin hemen evlenmenizi bu kadar iyi olmanızıda kıskanmışlardır. aileside yaptıklarından sonra baktılarki oğulları gidiyor hemen bişeyler uydurmuşlardır yada hala diyorum büyü muska günahları boynuna artık ama. ya madem 10 gün önceden biliyorlar 1 gün önce neden bi sinyal bile yok. birde 10 gün önceden ne halt yaptılarki biliyorlardı. demekki o zamandan gelen bişeyler var. Allah onları bildiği gibi yapsın. seninle olanı kapatıp eskiyi açması seni hayatımdan çıkardım demeye getiriyor. madem öyle seni arkadaş listesinden niye çıkarmamış. birde gördüğünde ne yapıyor.
bak bizim komşu anlatmıştı kocasıyla çok iyiyken birden dayaklar başlamış kocası annesinin gözünün içine bakıyormuş. ne dese inanıyormuş. karısınada sen bana yılan gibi görünüyorsun diyormuş. hocaya gitmiş hoca kaynanana muska yapmış şuraya koymuş demiş. ve bişeyler yap demiş söylemiş. ve kocası anında düzelmiş. sonra kaynanası gelmiş soruyormuş işte dövüyormu seni kavga ediyormusunuz falan yok diyincede şaşkın şakın bakıp gidiyormuş. bu arada eskiden kocası kazandığını annesine veriyormuş asıl dertleri onun devam etmesi ve kendilerinden tarafa olmasıymış

taslar şimdi yerine oturmaya baslıyo canım demiştin ya kayınpederin babama dedi bir ay öncesinden biliyodk kaynın da bi ay önce işten cıkmıs belli ki kaynın bi aydır kocanı dolduruyomus.

allah allah siz mi besleyeceksiniz onları..... ben okurken bı akrabam destek olacam dıye hesap numarasını ıstemıstı annem de verdı... el ustunde tuttugumuz ınsanlardı. parayı durumları acaip iyi bu arada (ankara b.evlerde otryorlar karısı ve kendısı prof dr.du) parayı yatırmadılar hiç... para konusus aılede arayı bozar. işsiz se işsiz sağlığı yerınde ise çalışsaydı nişanı da yapsaydı... neden faturasını sıze cıkarıyorlar... buradaki tüm ark. diyrm işsiz ınsana para vermeyim, ona iş elemanı ıhtıyacı olan numaraları bulun verin... inanın daha cok ıyılık yapmıs olursunuz.

Hep kaçınılmaz son..Erkek ailesi ya da bayanın ailesi devreye girince böyle oluyor.Özellikle erkekler kendi ailesinin her sözünü zihninde biriktiriyor ve sonra olan oluyor.

Tamam kopma noktasına gelmiş ailesi yüzünden ama aklıma takılan, o üç gün boyunca kimlerle gezdiniz, kahvaltı v.s yaptınız ? Buraya dikkat edin derim.Kimler vardı orada ?

Ayrıca ortak arkadaşlara bu kadar güvenmeyin derim.

Back