Ailesi beni istemiyor olabilir mi ?

Makyajpamugu

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
174
109
303
İzmir
Selam uzun uzun anlatmak istemiyorum özet geçeceğim . Sevgilimin eğitimi benden daha yüksek ben ise yüksekokul mevzunuyum. Aile yapısı olarak onlar daha elit be okumuş insanlar benim ailem ise işçi sınıfı. 8 aylık bir ilişki sonrası evlenme teklifi aldım. 1 ay oldu alalı neredeyse ama daha evlerine bi kere bile gitmedim dışarıda görüştük. Teklif sonrası ailesi beni hiç arayıp tebrik etmedi. Hepsini geçtim . Telefonda bir defa benim aramam ile konuştuk o konuşmada iyi ama mesafeliydi annesi ne aileme selam söyledi ne de evlenme teklif konusu açıldı. Ben mi yanlış düşünüyorum daha aileler tanışmadı. Bir sınavı var erkek arkadaşımın ona girmesini bekliyoruz . 1 buçuk ay falan var nişana acaba ben mi abartıyorum

hanımefendi gelip açılan konunun altına sürekli sinsi olduğumla alakalı şeyler yazıp size aynı üslub ile cevap vereceğimi düşünüyorsunuz sanırım bütün kışkırtmalarınıza rağmen sizi tanımıyorum ve saygı çerçevesinde konuşmaya çalışıyorum bu da beni sinsi minnoş ve kompleksli yapıyorsa diyebileceğim birsey yok.
Son olarak gerçekleri görmezden gelen biri olsam muhtemelen sizin gibi olurdum gördüğüm için üzüntü yaşıyorumdur belki . Daha fazla muhattap olmazsanız sevinirim

Merhaba son güncelleme yapayım kızlar destek veren herkese teşekkür ederim . Korktuğum gibi gelişmedi şuanlık hatta düşündüğümden çok olumlu diyebilirim. Erkek arkadaşım ailesiyle konuşmuş Annesi şu şekilde bir cümle kurmuş , normal de erkek anneleri eleştirel olur ama çok sıcak kanlı uyumlu iyi kalpli sosyal bir kız ben zamanla sevdim hayırlısı olsun demiş.
Erkek arkadaşımda bana çok mutluyum böyle düşündükleri için dedi. Yani yakın zamanda aile tanıştırması ve ardından nişan planı yapılacak

Bakın aile uyuz ise, kadın isterse dr hakim müh olsun yine yapar.Yani küçük görür adam yerine koymaz.Çevremde var inanın.Ben de ilk duyduğumda şaşırmıştım.Tanıdığım insanlar bunlar hem de.Ne aileler vardır eğitimsiz o kadar görgülü, ne aileler vardır eğitimli o kadar görgüsüz ve kalitesiz. Kendilerini birşey sanan karşıdakini küçük gören insana hiç tahammülüm yoktur.
Daha öncede yazdım siz arkadaşınızdan eminseniz arkanızda duracaksa iyi bir eş olacağına inanıyorsanız devam edin.
Siz dik durun onların karşısında sakın ezik durmayın.İşinizi gayet güzel anlatın nasıl çalıştığınızı işinizin özelliklerini vb.Çok ta abartmayın tabi.O çok eğitimli dediğinizin insanların geçmişi kimbilir nasıl.Onlarda bir yerlerden okumuşlar o statüye gelmişler.Siz akıllı bir gence benziyorsunuz.Aile ile iyi bir diyalog kuracağınıza inandım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…