Ailesi beni istemiyor olabilir mi ?

Makyajpamugu

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
174
109
303
İzmir
Selam uzun uzun anlatmak istemiyorum özet geçeceğim . Sevgilimin eğitimi benden daha yüksek ben ise yüksekokul mevzunuyum. Aile yapısı olarak onlar daha elit be okumuş insanlar benim ailem ise işçi sınıfı. 8 aylık bir ilişki sonrası evlenme teklifi aldım. 1 ay oldu alalı neredeyse ama daha evlerine bi kere bile gitmedim dışarıda görüştük. Teklif sonrası ailesi beni hiç arayıp tebrik etmedi. Hepsini geçtim . Telefonda bir defa benim aramam ile konuştuk o konuşmada iyi ama mesafeliydi annesi ne aileme selam söyledi ne de evlenme teklif konusu açıldı. Ben mi yanlış düşünüyorum daha aileler tanışmadı. Bir sınavı var erkek arkadaşımın ona girmesini bekliyoruz . 1 buçuk ay falan var nişana acaba ben mi abartıyorum

Ben senjn yerinde olsam kimseyi takmam. Eger beni sevdigine inaniyosam evlenirim. Onemli olan benim ne hissettigim, mutlu olup olmamam. Ailenjn denk gordugu biriyle evlenip mutlu olacaginin garantisi mi var ayrica?
Teşekkür ederim motive edici cevapların için daha önceki kız arkadaşı doktormuş ve onu aldatmış ben ise gözünün içine bakıyorum onun umarım bunun farkına varırlar

Ablacım kötü niyetli değilim..
Bak şimdi sahneyi sana ozetliyeyim.
Çok güzel olduğunu düşünüyorsun,olabilir makul.
Ailenle alakalı problemler var,Allah kimseye dermansiz dert vermesin.
Eğitim düzeyi deseniz zaten fark var.
Şimdi bir erkek olarak çok ilgi çekici olmayan muhtemelen de kadinlarla alakalı pek tecrübesi olmayan bir adam vardı karşınızda.
Görmüş,sevmiş olabilir..Ona itirazım yok da sen açıklamaya devam ettikçe ben çocuğun ailesne hak vermeye başladım.
Yani niyetimiz kötü değil,düşüncelerimiz bu.
Özetle zengin bir aile,doktor bir çocuk..
Diğer tarafta ise sürekli problemleri olan bir kök aile,huzursuzluk..
Fırsat altın tepside sunulunca hayır demek zor olur..Yanlış anlama,doğru yaptın yahut yanlış yaptın demiyorum.
Aranızda bu kadar fark varken ben oğlumun seninle evlenmesine razı gelmezdim diyorum

Teşekkür ederim motive edici cevapların için daha önceki kız arkadaşı doktormuş ve onu aldatmış ben ise gözünün içine bakıyorum onun umarım bunun farkına varırlar
Siz evlenip mutlu olursaniz ailesi de cocuklarinjn mutluluguyla mutlu olur. Ben senin cok iyi niyetli oldugunu dusunuyorum. Gonlune gore olsun hersey insallah.

Öyle deme çok seviyorum
canım çocuk çok yakışıklı atılgan konuşkan biri olsa sana bakmazdı üzgünüm.

erkeklerin tek kıstasları güzellik değil. lütfen erkekleri küçümsemeyelim bu kadar.

büyük ihtimalle sıradan tipte, kendi halinde biri, senin de elin yüzün düzgün. doktor kızlar bakmamış sevgilinin yüzüne, sen daha kolay bir av gelmişsindir gözüne.

ailesi de doğal olarak kandırdı çocuğumuzu diye düşünüyordur. bunun ötesinde babanızın kumar borçları falan ürpertici gelmiş olabilir karşı taraf için.

sizin suçunuz yok tabi ailenizi seçemezsiniz. ama gelecekte başka sorunlarla karşılaştığın zaman bu dediğim acı ger.eklerin farkına varacaksın

Eger ailenin sozunden cikmayan bi tipse cocuk zor tabii. Ama zaten yurtdisina gitmek istiyolarmis. Evlendikten sonra kim kimi ne siklikta gorucek gittikten sonra.
Cok iyi niyetlisin bebisim ama yaaa
Ayrıca : "Yurt dışına çıkış vizesini buldu,oglumuza dadandı" diyerek iclerinden geçiriyorlar bu da 3.
Yeap
Ya belki de hic boyle seyler dusunmuyolar
Ah access, uzumlu kekim
Nişana 1.5 ay varmis. Bu nişan nerde nasil yapilicak?
Heh di mi mesela, istemeyi gectim tanisma bile yok ortada. Olmazsiniz siz konu sahibi, cok uzgunum

Güzellik önemli bir kıstas ama. Bi yerde can evi bi çoğunun. Güzel olmasa bu kıza dönüp bakmazdı bence, arada aşılması güç farklar var.

Çocuğun ailesine ben bile hak veriyorum bazen bizimkilere baktıkça merak etme
Sevgilimin ilişki hakkında tecrübesi gerçekten fazla düşündüğün gibi değil ne yazık ki.
Güzellik bir yere kadar e
Ailemin suan kumar borcu yok babam zaten hasta artık kumar oynayabilecek hali kalmadı ama zamanında çok kötü şeyler yaptı . Dışarıdan ailesi için bu şekilde gözükmesi benim canımı da çok sıkıyor ama elimde olan birşey değildi belki de kolay bir avdım bilmiyorum ama onu gerçekten seviyorum ve onunla olmak istiyorum . Şuan gidip ben doktor olmak istemiyorum işi bırakıcam dese ben yine onunla evlenirim.

Cok iyi niyetlisin bebisim ama yaaa

Yeap

Ah access, uzumlu kekim

Heh di mi mesela, istemeyi gectim tanisma bile yok ortada. Olmazsiniz siz konu sahibi, cok uzgunum
Ya ben olsam asik oldugum adami cillop oldugu, iyi bir aileden geldigu ve de doktor oldugu icin birakip da omrumun sonuna kadar kendimi mutsuz edemem. Ah ulan evlenseydim onla keske, hayatim ne kadar guzel olurdu diye dusunup dusunup kanser olamam. Anasi da agzini mi egiyomus. Egsin anacim ameliyatla duzeltilir gerekiyosa. Onun bunun deger yargilarina ve onaylarina gore mi yasiycaz lutfen ama bxhxhxhx herkesin kimle evlenecegine kimse karisamaz. Kazik kadar insan bunlar. Mutlu olma sansimi niye tepeyim milletin denklik algisi yuzunden.

Güzellik önemli bir kıstas ama. Bi yerde can evi bi çoğunun. Güzel olmasa bu kıza dönüp bakmazdı bence, arada aşılması güç farklar var.
kesinlikle bir kıstas. kimse sevmediği beğenmediği bir kadınla evlenmek istemez. ama gelecek de çok önemli. çocuk büyük ihtimalle bunları düşündü ve bu hanım kızımızı seçti beğendi sevdi bunda bir şey yok.

Canım onlara da alıp bir şeyler gönderme çünkü aksine onlara yararmak için yaptığın zannedilir.

Cunku burasi turkiye

Nişan olmadan ailelerin tanışması gerekmez mi?
Sevgilinin ailesi, senin ailenin bu kadar problemli bi aile olduğunu bilmiyordur muhtemelen, öğrenince buda büyük bir sorun yaratır ilişkinizde.
Aslında tek sorun ailede değil, evlenirseniz arkadaş çevresi bile farklı gelecek size.
İlişkilere duygusal değil mantıksal bakarım, evlenirseniz genel olarak mutsuz olacaksınız, hem ailesi sizi kendilerine ve oğullarına yakıştırmadigi için, hem de sadece olaylar aile ile bitmiyor sevgilinizin çevresi hep okumuş kaliteli insanlar olur o sebeple bile zorluk yaşayacaksınız.

-Farkli olduğunuz isteklerinizden bile belli oluyor aslında. Siz teklif sonrası bile aranmak tebrik edilmek istemişsiniz ki bu çok saçma bir beklenti. Kim bilir daha ne beklentiler içine gireceksiniz.

teklif sonrası ailesi arayıp niye tebrik etsin bu nasıl bir uç beklenti

Cunku burasi turkiye
Aynen aşko, bazı kızlar evlenir evlenmez anasını danasını ihya etme peşine düşebiliyor, ben görüyorum böyle ailelerden gelip azcık eli yüzü düzgün birini bulanlar ilk önce kardeşlerini sonra anasını babasını falan sokuyor eve, altın kızlar diyoruz bunlara, bütün aileyi tek başına döndürüyor ffkfkfk konu sahibi için demiyorum kendisine o kadar vakıf değilim üstüne alınmasın ama çocuğun ailesi de görüyordur öyle tipleri ondan çekiniyorlardır.

Buna katılmıyorum . Yani sevgilimin arkadaş çevresinden daha okumuş arkadaş çevrem var en takım arkadaşım psikolog kardeşine iş buldum çünkü arkadaşlarımdan biri Microsoftta mühendis falan filan. Arkadaşlarıyla da güzel anlaşıyorum onların sevgililerinin hepsi doktor değil birinin ki pilates eğitmeni mesela yani bu şekilde örneklerde var çevremizde ama aile konusunda haklısın yakıştırmıyorlar bu konuda ne yaparsam yapayım anladım ki değişmicekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…