Ailesi Başka Kız ile Evlendirmeyi İstiyor

Bunalima girmistir. Ortam cok kotu

Bence adamin bi dedigi bi dedigine uymuyor bi 3 yil evlenmeyi düşünmüyorum diyo bi seni istemiuolar baska kizla gorusturucekler diyor. Kim zorla evlenirki istemedigi biriyle. Bana biraz bahane gibi geldi hem gercekten sevse k kizla gorusmezdi bile midesi kaldirmazdi bunu iyi dusunun evlilik önemli sonucta . Herşey gönlünce olsun

Sakın inanma dediklerine.o seninle evlenmek istemiyor.bas totosuna tekmeyi.yok ailesi baska kiz istiyormus vs. Ne sacma bahaneler.adamin dedigi şu ben evlenmek istemiyorum gezip tozcam daha.sonrada ailemin istedigi biriyle evlencem.isine gelirse bekle yoksa sen bilirsin diyor.aklini basina al

Ben inanmadım başka birini bulduklarına nerden ne yapsam da bu işi bitirsem diye uydurulmuş bir senaryo muhtemelen.zevkli güzel de bir işin varmış kendini rencide ettirme genç arkadaşım.insanlar yıllarını verdiği ilişkilerini noktalıyor yeri geldiğinde...5 ay çok kısa bir süre fazla bir paylaşım olmamış anladığım kadarıyla...uğruna ölünecek bir durum da yok. Yol ver gitsin kendi önünü tıkama.

Birde benim nekadar sosyal medyada sildirdigim insan varsa geri eklemis beyefendi bide ben sosyal medyami donduracaktim guya sonuçta anam degil babam degil esim nisanlim hic degil ben dondurcam o fink atacak bende salagim gormeyecem sandı

Anne babanın evladı üzerine hak isteyemeyeceği tek sey evlendiği insandır. Kesinlikle karışamaz..
He bu adam bence seni gerçekten istemiyor,isteseydi böyle olmazdı.. anasını babasını karşısına almak istemeyecek kadar mert (!) Bir insan sana da kata kulle yapmak yerine adam gibi bunu söleyebilmeliydi.
Senin yerinde olsam kurtulduğum için şükrederdim
Ayrıca hiç kimse için ne kendini değiştir ne de işini...

1 haftadir soguktu o zaman soyleyebilirdi adam gibi ama yok adam olmadigi icin kivirdi kisacasi

ay Allah askina konu acmaya bile degmeyecek kadar bos bir insanmis kendisi. uzulmenize, zaman kaybetmenize degmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…