Ailesi Başka Kız ile Evlendirmeyi İstiyor

Çok haklisin bircok seyi ölçtüm tarttim va Allah sizin de yardimciniz olsun ve mesajiniz icin gercekten tesekkur ederim. Rabbim evladini da sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Rica ederim.Amin inşallah.Bu arada benm eşim subay bişey değişmiyor bence rütbeyle.hep zor

Erkek mi bitti? Ne kadar sermissin kendini yerlere böyle ...Adam herseyi bahane etmis istemiyorum seni diyememis ipe un sermis durmus.GİTME PESİNDEN.

zaten bu iyi kalplilikle hep kaybediyorum diyebilirim :/ yani bende dedim madem çok zorladilar konus kizla olmayacagini soyle dedim 1 saat babasıyla konusmus olmuyo dedi ama annem istiyo dedi annesi babasini ikna bile edebilirdi madem bukadar beni seviyordu
Hayat zaten tüm pislikliklere ragmen temiz ve iyi kalpli kalabilme mücadelesi değil midir? İsteyen yolunu bulur, istemeyen bahane bulur.

çok haklısın canım nekadr iyi geldin bana teşekkür ederim dualarım seninle :)
Canım bn suan evliyimm eski sevgilim aynısını bna yapmıştı bende süper bahane yolun açık olsun demistm yıllar sonra geri döndü ve itiraf etti annesinin istemediği yoktu ailesi başka kız bulmuş oda görüsmüiş beğenmiş tmm demiş ailesinin bnden haberleri bile yokmus bence ezdirme kendini..

Bu
Canım bn suan evliyimm eski sevgilim aynısını bna yapmıştı bende süper bahane yolun açık olsun demistm yıllar sonra geri döndü ve itiraf etti annesinin istemediği yoktu ailesi başka kız bulmuş oda görüsmüiş beğenmiş tmm demiş ailesinin bnden haberleri bile yokmus bence ezdirme kendini..
Buda öyle yapar emin ol izine gitsin dönsün görürüm..

Öncelikle mesleğinize bayıldım hayalimdi benim :KK54:
Babası annesine karışsın size değil
Daha evleneceği kişiyi seçemeyen adamdan sana koca olmaz .
Allah kurtarmış seni

Belli seviyorsun anlıyrum seni ama btün hayatını mahvedecgıne ömür boyunca aglayacgna pişmanlık duyucagına bırak gıtsn bir kaç ay üzülürsün aglarsın ama snra mutlu olursun görmuyr musun seni istemiyr en ufak bişide silio atıyr başkası in kendini drğiştrmye kalkarsan o kişiyle oldgun surece hep bişilerini degiştreceksin.yapma be kızım yakma kendini bırak senden başka herkesi kabul edıo.aç şu gözünü..sen engelle herseydn sil.emin ol arayacak bu adam seni.o zamanda yüz verme.yaşayan biri olarak konusuyrm.KULAK VER...

adam bildgn bahane aramissssss.bunu goremiyormusunuz.inanmayin su hastayim.yatak dosege dustum uzuntuden demesine su erkeklrrin.istese bu isi sana yansitmazdi.annesi istiyormus.yani babayida bi sekilde ikna edebilirdi ana ogul.sana yansitmadan cozerdi.yok evlenmicem yok sen ankaradasn yok makyaj yapiyosun .ne bunlar ya.bence.pesine dusme.belkide boyle dengesizdrn ayrilman hayirli olmustur.ezdirme kendinide neden ceki duzen veriyomussun kendine.begendiyse boyle begendi.o kendine ceki.duzen versin yalanci bahaneci

Okadar sıkmadim etmedim yeri geldi cok rahat biraktim hani diyorum ben neyaptim kotu gunundede yaninda oldum. Durduk yerde triplere girip ayrilmalar. Haklisiniz yapacak birsey yok
Birak şunu ya mesleğinde de bir halt yok .asker kismi capkin olur zaten .birak kurtulmussun.buyuk ihtimal 25 üstündesin ama 25 altı gibi davranma gidene yol ver. Mesleğinde var daha cok kişi çıkar karşına. Tipi var ama yürek yok . sürekli baska bahane bulan erkekle ne yapa can sen.evlensen bile başka bahaneyle ayrılmak ister .yalvarmada .mecburusun sen ona .insanin kapalisi açığı diye ayrım yapıyolar . bende kapalıyım ama açık arkadaşlarım var . acik yengelerim de var .makyaj yapan i da var.onun ailesi cok mu muzafakar. Annesi kabul etmiş babası istemiyo diyosun .baba lafı dinleyen erkek :KK70:.bosver kiz s.kt.r olup gitsin:KK25:

Canim artık anlamışsındır . engelle onu heryerden .cunku o tilki sana doncek ama sen isteme .ondan sana koca olmaaaaaaaaaaz .:sinirli::KK4:
Canim valla cok haklisin zaten geri donecek eminim ama ben yokum yani ben annesinden korkardim istemeyecek diye babasi herseye bi muhalefet zaten oda bu yuzden soz geciremiyor ve ayni yastayiz onunla ben ondan ay olarak bile büyüğüm insan gibi diyebilirdi olmuyor diye taa gecen haftadir boyleydi bi garipti adam gibi yazardi bende defol git derdim

Canim valla cok haklisin zaten geri donecek eminim ama ben yokum yani ben annesinden korkardim istemeyecek diye babasi herseye bi muhalefet zaten oda bu yuzden soz geciremiyor ve ayni yastayiz onunla ben ondan ay olarak bile büyüğüm insan gibi diyebilirdi olmuyor diye taa gecen haftadir boyleydi bi garipti adam gibi yazardi bende defol git derdim
Ben istemiyorum diyememiş de ona buna atmış suçu . neyin varmış senin sanki babası evlenecek senle .tovbeeeeee .birak bırak bidaha arama sorma .zaten senin yalvarman hata herşeyi ne kabul ediyosun .a.q (bu onaydı )

"Bende o arada yanlışlıkla klavye hatasi yuzunden mahvettik herseyi baska biri var kafasinda ailenin yazacagima( akraba ile mi evlendirceklerdusuncesindeydim) hayatinda baska biri hayatinda yazinca ipler koptu."

Nasıl bir klavye hatasıdır beyin error:confused: daha kimle evleneceği insanı bile ailesine sectiren bir adamdan sana kocalik yapmasini bekliyecek kadar kendini değersiz mi hissediyorsun? Kendine olan saygına hürmet et ve bas tekmeyi popisine bu havalı kornanin. Askeri personel diye bu kdr ulasilmazmis gibi davranmasin.

Back