- 30 Ocak 2013
- 29.340
- 43.871
- 798
- Konu Sahibi boncuukgooz
bana nedense ailesini değil kendi buldğu biri gibi geldi. kimse için kendin olmaktan ödün verme.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunalima girmistir. Ortam cok kotuMerhaba guzel bayanlar, o kadar bahtsız talihsiz bir insanım ki ne yapacağımi şaşırdım. Önceki sevgilim aldatır şimdiki sevgilim ailesine laf anlatamaz. Yaklaşık 5 aydir sevgiliydik fakat 1.5 yıldır meraba meraba tarzında konuşuyorduk. Kendisi Uzman Çavuş Aksaray da herşey çok güzel gidiyordu. 1 hafta lojmanda 1 hafta dagda oluyordu. 1 hafta önce hiçbir yapasim yok mesaj atasim konuşasım yok dedi.
Herhalde bunalima girdi yalnizlik cekiyor diye ses etmedim. Pazartesi günü dagdan lojmana gecti iyi hos arada goruntulu arada mesajla konusuyorduk. Dün sosyal medyani kapatacaksin dedi ya noluyor dedim ben de kapatacaksam sende kapat yani beraber yapalim tek tarafli olmasin. Yok dedi sonra ben bir egitimciyim benim öğrencilerim ile fotograflarim var yaptigimiz makyajlarin fotografları var yeri geliyor numarasi olmayanlara ordan ulasiyorum dedim iyi ozaman kalsin dedi. Aradan dakka gecmedi biz olamiyoruz tartışıyoruz sürekli hem ben 3 yil evlilik bile düşünmüyorum. Memlekete gidicem orda restoran isletcem dedi.
Bende senin asker olup olmaman benim icin bir sey degistirmiyor ben seni meslegin icin tercih etmedim dedim varsin 3 yil olsun hem bende hazir degilim ceyizdir odur budur bir hazirligim yok dedim tamam dedi. Aradan 2 dakika gecti annem seni istiyor babam istemiyor dedi. Neden deyince de sen makyaj yapiyosun makyaj ogretmenisin dedi. Iyide tamam makyaj yapiyosam biraz daha ceki veririm kendime yeri geliyo babam da diyor kizim biraz makyajini hafiflet yani senin ailen benim ailemde olacaksa illaki ceki duzen veririm dedim. Aradan 10 dakika gecti olmuyor sen Ankara ben Kayseri dedi. Ya sanki goren ben istanbulda sen hakkari de zannederler dedim. Hem sen ta dedin nekadar yakinmisiz diye az once babamla konuştum babam bir kız bulmuş onun ailesiyle ve o kizla tanistirscaklar 15 gun sonra izne gittigimde dedi.
Basi Kapalı bir kizla evlenmemi istiyorlar dedi. Iyide sanki o cokmu iyi biri olcak ya kotu biriyse ya begenmezsen ne olacak dedim. Yapacak birsey yok sevmeye çalışacağım ailem e karsi gelemem dedi. Ben seni cok sevdim ama 1 haftadir ailemi ikna etmek icin elimden geleni yaptim yalvardim annem cok istiyor seni ama babam istemiyor dedi. Gidincede deneyecegim sansimi istemeyecegim o kizi dedi. Bende o arada yanlışlıkla klavye hatasi yuzunden mahvettik herseyi baska biri var kafasinda ailenin yazacagima( akraba ile mi evlendircekler dusuncesindeydim) hayatinda baska biri hayatinda yazinca ipler koptu.
Sen niye boyle dusundun guvenmedin bana ailem boyle yaparken sende mi boyle yapcaktim deyince ya ben yanlis yazdim dedim aciklayim arayim aciklayim dedim yalvarma bana artik hayatinda yokum lanet olsun dedi cat engelledi whatsaptam facebook instagram telefon heryerden engelleyim ailesine engel olacagi varsada olamayacak 1 haftadir cok kotuydu zaten hastalandi usuttu yatak dosek yatiyodu demekki sorun bundann dolayıymıs baska numaradan arasam ordan da engeller hatta tersler cok inatci biri zaten dun aradigimda kac direkt mesgul caliyodu gece aradigimda da ilk diiit sesi geldi 2.ciye mesgul kac kere de oyle aradim engelimi acti galiba telefondan ama neyapacagimi sasirdim![]()
Bence adamin bi dedigi bi dedigine uymuyor bi 3 yil evlenmeyi düşünmüyorum diyo bi seni istemiuolar baska kizla gorusturucekler diyor. Kim zorla evlenirki istemedigi biriyle. Bana biraz bahane gibi geldi hem gercekten sevse k kizla gorusmezdi bile midesi kaldirmazdi bunu iyi dusunun evlilik önemli sonucta . Herşey gönlünce olsunMerhaba guzel bayanlar, o kadar bahtsız talihsiz bir insanım ki ne yapacağımi şaşırdım. Önceki sevgilim aldatır şimdiki sevgilim ailesine laf anlatamaz. Yaklaşık 5 aydir sevgiliydik fakat 1.5 yıldır meraba meraba tarzında konuşuyorduk. Kendisi Uzman Çavuş Aksaray da herşey çok güzel gidiyordu. 1 hafta lojmanda 1 hafta dagda oluyordu. 1 hafta önce hiçbir yapasim yok mesaj atasim konuşasım yok dedi.
Herhalde bunalima girdi yalnizlik cekiyor diye ses etmedim. Pazartesi günü dagdan lojmana gecti iyi hos arada goruntulu arada mesajla konusuyorduk. Dün sosyal medyani kapatacaksin dedi ya noluyor dedim ben de kapatacaksam sende kapat yani beraber yapalim tek tarafli olmasin. Yok dedi sonra ben bir egitimciyim benim öğrencilerim ile fotograflarim var yaptigimiz makyajlarin fotografları var yeri geliyor numarasi olmayanlara ordan ulasiyorum dedim iyi ozaman kalsin dedi. Aradan dakka gecmedi biz olamiyoruz tartışıyoruz sürekli hem ben 3 yil evlilik bile düşünmüyorum. Memlekete gidicem orda restoran isletcem dedi.
Bende senin asker olup olmaman benim icin bir sey degistirmiyor ben seni meslegin icin tercih etmedim dedim varsin 3 yil olsun hem bende hazir degilim ceyizdir odur budur bir hazirligim yok dedim tamam dedi. Aradan 2 dakika gecti annem seni istiyor babam istemiyor dedi. Neden deyince de sen makyaj yapiyosun makyaj ogretmenisin dedi. Iyide tamam makyaj yapiyosam biraz daha ceki veririm kendime yeri geliyo babam da diyor kizim biraz makyajini hafiflet yani senin ailen benim ailemde olacaksa illaki ceki duzen veririm dedim. Aradan 10 dakika gecti olmuyor sen Ankara ben Kayseri dedi. Ya sanki goren ben istanbulda sen hakkari de zannederler dedim. Hem sen ta dedin nekadar yakinmisiz diye az once babamla konuştum babam bir kız bulmuş onun ailesiyle ve o kizla tanistirscaklar 15 gun sonra izne gittigimde dedi.
Basi Kapalı bir kizla evlenmemi istiyorlar dedi. Iyide sanki o cokmu iyi biri olcak ya kotu biriyse ya begenmezsen ne olacak dedim. Yapacak birsey yok sevmeye çalışacağım ailem e karsi gelemem dedi. Ben seni cok sevdim ama 1 haftadir ailemi ikna etmek icin elimden geleni yaptim yalvardim annem cok istiyor seni ama babam istemiyor dedi. Gidincede deneyecegim sansimi istemeyecegim o kizi dedi. Bende o arada yanlışlıkla klavye hatasi yuzunden mahvettik herseyi baska biri var kafasinda ailenin yazacagima( akraba ile mi evlendircekler dusuncesindeydim) hayatinda baska biri hayatinda yazinca ipler koptu.
Sen niye boyle dusundun guvenmedin bana ailem boyle yaparken sende mi boyle yapcaktim deyince ya ben yanlis yazdim dedim aciklayim arayim aciklayim dedim yalvarma bana artik hayatinda yokum lanet olsun dedi cat engelledi whatsaptam facebook instagram telefon heryerden engelleyim ailesine engel olacagi varsada olamayacak 1 haftadir cok kotuydu zaten hastalandi usuttu yatak dosek yatiyodu demekki sorun bundann dolayıymıs baska numaradan arasam ordan da engeller hatta tersler cok inatci biri zaten dun aradigimda kac direkt mesgul caliyodu gece aradigimda da ilk diiit sesi geldi 2.ciye mesgul kac kere de oyle aradim engelimi acti galiba telefondan ama neyapacagimi sasirdim![]()
Yok canim erkek arkadaslariyla, iyi yillar canimO kızla mı tek kendisi mı ? Takip etme canım ya kendine eziyet etme takip ederek.iyi yıllar buarada
Günaydın stalk yapmaHersey bahane 2 saatlik 3 saatlik yol gozundw buyuyo bahane ya sanki ben istanbuldayim o hakkaride :) denk geldimde nekadar mutlu fotograflar koymus
1 haftadir soguktu o zaman soyleyebilirdi adam gibi ama yok adam olmadigi icin kivirdi kisacasiAnne babanın evladı üzerine hak isteyemeyeceği tek sey evlendiği insandır. Kesinlikle karışamaz..
He bu adam bence seni gerçekten istemiyor,isteseydi böyle olmazdı.. anasını babasını karşısına almak istemeyecek kadar mert (!) Bir insan sana da kata kulle yapmak yerine adam gibi bunu söleyebilmeliydi.
Senin yerinde olsam kurtulduğum için şükrederdim
Ayrıca hiç kimse için ne kendini değiştir ne de işini...
Ben de aynı şeyden bahsediyorum.1 haftadir soguktu o zaman soyleyebilirdi adam gibi ama yok adam olmadigi icin kivirdi kisacasi
Merhaba guzel bayanlar, o kadar bahtsız talihsiz bir insanım ki ne yapacağımi şaşırdım. Önceki sevgilim aldatır şimdiki sevgilim ailesine laf anlatamaz. Yaklaşık 5 aydir sevgiliydik fakat 1.5 yıldır meraba meraba tarzında konuşuyorduk. Kendisi Uzman Çavuş Aksaray da herşey çok güzel gidiyordu. 1 hafta lojmanda 1 hafta dagda oluyordu. 1 hafta önce hiçbir yapasim yok mesaj atasim konuşasım yok dedi.