- 8 Mayıs 2016
- 221
- 229
- 33
- Konu Sahibi boncuukgooz
-
Tesekkur ederim canum yapım oyle cadi olamıyorum hicbiseyde hep ilimli sicakkanliyimdir orta yol bulurum is anlamindada ailevi ve ikili iliskilerdede bilemiyorum cazgirda olamiyorum bende kapanmak isterim ama birdaha acilmamak uzere simdi tamam desem kendime yamlis yaparim ilerde istiyorum evet ama bir baskasinin zoru ile olmaz kiAsker dediğin sağlam duruşlu olur, acayip mıymıy bir tip bu belli ki. Hiç üzülme seni kendinden kurtarıyor farkında olmadan. Sen ne kadar olgun bir kızsın öyle. Ne dese orta yolu bulmuşsun.
Benim de çalıştığım yerde bir makyaj hocamız var, eskiden açıkmış şimdi kapalı ama mesleğine devam ediyor. Çok da tatlı biri.
Ben sana olacağı söyleyeyim canım. O kızla evlenecek, hemen de çocuk yapacak. Sonra güm! O yalan dünya başına yıkılacak! Tabi mıymıy olduğu için boşanmadan seninle görüşmeye çalışacak.
Hihhhhh şöyle . artık bisey dememize gerek yok diye düşünüyorm . Sen anladın kendinin daha değerli olduğunu . o da kimmiş.hayatinin merkezi ne kimi alacağını böylelikle gördün . artık kimseye eyvallahin olmasın.ogretmenlik daha değerli meslek askerde öyle de karakter meselesi .her asker de iyi diye bisey yok.ornegini 15temmuzda gördük.hadi sağlıcakla kal kendini ezdirmeHaklisiniz iyiki sizde varsiniz benim dusunemedigim şeyleri siz dusunup bana anlattiniz yani mesleğimi ayaklar altina aldirmam ben ogretmen olabilmek icin ki ucretli ogretmen olabilmek icin 2 yil o halk egitimin kapisinda gezdim aldigim ucret belli yaptigim is belli ama o yattigi yerden kazaniyo bir doğu yuzu gormemis gormus olsa pisman olur onun rahatligi da var gerci o kadar egoist ve ise yaramaz birini bu sayede ogrenmis oldum
Bende bir Astsubay adayiyim fakat ben hicbir zaman onun kadar egoist olmayacagim fakat daha secici olacagim sende kendine iyi bak canim coooook tesekkur ederimHihhhhh şöyle . artık bisey dememize gerek yok diye düşünüyorm . Sen anladın kendinin daha değerli olduğunu . o da kimmiş.hayatinin merkezi ne kimi alacağını böylelikle gördün . artık kimseye eyvallahin olmasın.ogretmenlik daha değerli meslek askerde öyle de karakter meselesi .her asker de iyi diye bisey yok.ornegini 15temmuzda gördük.hadi sağlıcakla kal kendini ezdirme
Klasik kızı terk etme senaryosu muhtemelen diğer kız hep vardı biryerlerde iş ciddiye binince senaryo çıktı ortayaMerhaba guzel bayanlar, o kadar bahtsız talihsiz bir insanım ki ne yapacağımi şaşırdım. Önceki sevgilim aldatır şimdiki sevgilim ailesine laf anlatamaz. Yaklaşık 5 aydir sevgiliydik fakat 1.5 yıldır meraba meraba tarzında konuşuyorduk. Kendisi Uzman Çavuş Aksaray da herşey çok güzel gidiyordu. 1 hafta lojmanda 1 hafta dagda oluyordu. 1 hafta önce hiçbir yapasim yok mesaj atasim konuşasım yok dedi.
Herhalde bunalima girdi yalnizlik cekiyor diye ses etmedim. Pazartesi günü dagdan lojmana gecti iyi hos arada goruntulu arada mesajla konusuyorduk. Dün sosyal medyani kapatacaksin dedi ya noluyor dedim ben de kapatacaksam sende kapat yani beraber yapalim tek tarafli olmasin. Yok dedi sonra ben bir egitimciyim benim öğrencilerim ile fotograflarim var yaptigimiz makyajlarin fotografları var yeri geliyor numarasi olmayanlara ordan ulasiyorum dedim iyi ozaman kalsin dedi. Aradan dakka gecmedi biz olamiyoruz tartışıyoruz sürekli hem ben 3 yil evlilik bile düşünmüyorum. Memlekete gidicem orda restoran isletcem dedi.
Bende senin asker olup olmaman benim icin bir sey degistirmiyor ben seni meslegin icin tercih etmedim dedim varsin 3 yil olsun hem bende hazir degilim ceyizdir odur budur bir hazirligim yok dedim tamam dedi. Aradan 2 dakika gecti annem seni istiyor babam istemiyor dedi. Neden deyince de sen makyaj yapiyosun makyaj ogretmenisin dedi. Iyide tamam makyaj yapiyosam biraz daha ceki veririm kendime yeri geliyo babam da diyor kizim biraz makyajini hafiflet yani senin ailen benim ailemde olacaksa illaki ceki duzen veririm dedim. Aradan 10 dakika gecti olmuyor sen Ankara ben Kayseri dedi. Ya sanki goren ben istanbulda sen hakkari de zannederler dedim. Hem sen ta dedin nekadar yakinmisiz diye az once babamla konuştum babam bir kız bulmuş onun ailesiyle ve o kizla tanistirscaklar 15 gun sonra izne gittigimde dedi.
Basi Kapalı bir kizla evlenmemi istiyorlar dedi. Iyide sanki o cokmu iyi biri olcak ya kotu biriyse ya begenmezsen ne olacak dedim. Yapacak birsey yok sevmeye çalışacağım ailem e karsi gelemem dedi. Ben seni cok sevdim ama 1 haftadir ailemi ikna etmek icin elimden geleni yaptim yalvardim annem cok istiyor seni ama babam istemiyor dedi. Gidincede deneyecegim sansimi istemeyecegim o kizi dedi. Bende o arada yanlışlıkla klavye hatasi yuzunden mahvettik herseyi baska biri var kafasinda ailenin yazacagima( akraba ile mi evlendircekler dusuncesindeydim) hayatinda baska biri hayatinda yazinca ipler koptu.
Sen niye boyle dusundun guvenmedin bana ailem boyle yaparken sende mi boyle yapcaktim deyince ya ben yanlis yazdim dedim aciklayim arayim aciklayim dedim yalvarma bana artik hayatinda yokum lanet olsun dedi cat engelledi whatsaptam facebook instagram telefon heryerden engelleyim ailesine engel olacagi varsada olamayacak 1 haftadir cok kotuydu zaten hastalandi usuttu yatak dosek yatiyodu demekki sorun bundann dolayıymıs baska numaradan arasam ordan da engeller hatta tersler cok inatci biri zaten dun aradigimda kac direkt mesgul caliyodu gece aradigimda da ilk diiit sesi geldi 2.ciye mesgul kac kere de oyle aradim engelimi acti galiba telefondan ama neyapacagimi sasirdim
Amanında ne kadar uzak yerler o kafasında bitirmiş alsın o kızı da görsünKendisi kayserili aksarayda girev yapıyor ben de ankaradayim:)
O kızla mı tek kendisi mı ? Takip etme canım ya kendine eziyet etme takip ederek.iyi yıllar buaradaHersey bahane 2 saatlik 3 saatlik yol gozundw buyuyo bahane ya sanki ben istanbuldayim o hakkaride :) denk geldimde nekadar mutlu fotograflar koymus
Bence bu adam bizzat kendisi istemiyo seni acımasızca bir yorum olabilir ama dost acı söyler bin dereden su getirmiş seni caydirmak için bakmış olmuyor hepsini curutuyorsun gecilmeyecek bir bahane bulmaya çalışmış msji da bahane edip ipleri koparmış kendince boşver böyle adamlara değmez o senin peşinde koşsa bile isteme böyle birini seni çok üzer net.Merhaba guzel bayanlar, o kadar bahtsız talihsiz bir insanım ki ne yapacağımi şaşırdım. Önceki sevgilim aldatır şimdiki sevgilim ailesine laf anlatamaz. Yaklaşık 5 aydir sevgiliydik fakat 1.5 yıldır meraba meraba tarzında konuşuyorduk. Kendisi Uzman Çavuş Aksaray da herşey çok güzel gidiyordu. 1 hafta lojmanda 1 hafta dagda oluyordu. 1 hafta önce hiçbir yapasim yok mesaj atasim konuşasım yok dedi.
Herhalde bunalima girdi yalnizlik cekiyor diye ses etmedim. Pazartesi günü dagdan lojmana gecti iyi hos arada goruntulu arada mesajla konusuyorduk. Dün sosyal medyani kapatacaksin dedi ya noluyor dedim ben de kapatacaksam sende kapat yani beraber yapalim tek tarafli olmasin. Yok dedi sonra ben bir egitimciyim benim öğrencilerim ile fotograflarim var yaptigimiz makyajlarin fotografları var yeri geliyor numarasi olmayanlara ordan ulasiyorum dedim iyi ozaman kalsin dedi. Aradan dakka gecmedi biz olamiyoruz tartışıyoruz sürekli hem ben 3 yil evlilik bile düşünmüyorum. Memlekete gidicem orda restoran isletcem dedi.
Bende senin asker olup olmaman benim icin bir sey degistirmiyor ben seni meslegin icin tercih etmedim dedim varsin 3 yil olsun hem bende hazir degilim ceyizdir odur budur bir hazirligim yok dedim tamam dedi. Aradan 2 dakika gecti annem seni istiyor babam istemiyor dedi. Neden deyince de sen makyaj yapiyosun makyaj ogretmenisin dedi. Iyide tamam makyaj yapiyosam biraz daha ceki veririm kendime yeri geliyo babam da diyor kizim biraz makyajini hafiflet yani senin ailen benim ailemde olacaksa illaki ceki duzen veririm dedim. Aradan 10 dakika gecti olmuyor sen Ankara ben Kayseri dedi. Ya sanki goren ben istanbulda sen hakkari de zannederler dedim. Hem sen ta dedin nekadar yakinmisiz diye az once babamla konuştum babam bir kız bulmuş onun ailesiyle ve o kizla tanistirscaklar 15 gun sonra izne gittigimde dedi.
Basi Kapalı bir kizla evlenmemi istiyorlar dedi. Iyide sanki o cokmu iyi biri olcak ya kotu biriyse ya begenmezsen ne olacak dedim. Yapacak birsey yok sevmeye çalışacağım ailem e karsi gelemem dedi. Ben seni cok sevdim ama 1 haftadir ailemi ikna etmek icin elimden geleni yaptim yalvardim annem cok istiyor seni ama babam istemiyor dedi. Gidincede deneyecegim sansimi istemeyecegim o kizi dedi. Bende o arada yanlışlıkla klavye hatasi yuzunden mahvettik herseyi baska biri var kafasinda ailenin yazacagima( akraba ile mi evlendircekler dusuncesindeydim) hayatinda baska biri hayatinda yazinca ipler koptu.
Sen niye boyle dusundun guvenmedin bana ailem boyle yaparken sende mi boyle yapcaktim deyince ya ben yanlis yazdim dedim aciklayim arayim aciklayim dedim yalvarma bana artik hayatinda yokum lanet olsun dedi cat engelledi whatsaptam facebook instagram telefon heryerden engelleyim ailesine engel olacagi varsada olamayacak 1 haftadir cok kotuydu zaten hastalandi usuttu yatak dosek yatiyodu demekki sorun bundann dolayıymıs baska numaradan arasam ordan da engeller hatta tersler cok inatci biri zaten dun aradigimda kac direkt mesgul caliyodu gece aradigimda da ilk diiit sesi geldi 2.ciye mesgul kac kere de oyle aradim engelimi acti galiba telefondan ama neyapacagimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?