Ailesi Başka Kız ile Evlendirmeyi İstiyor

Asker dediğin sağlam duruşlu olur, acayip mıymıy bir tip bu belli ki. Hiç üzülme seni kendinden kurtarıyor farkında olmadan. Sen ne kadar olgun bir kızsın öyle. Ne dese orta yolu bulmuşsun.

Benim de çalıştığım yerde bir makyaj hocamız var, eskiden açıkmış şimdi kapalı ama mesleğine devam ediyor. Çok da tatlı biri.

Ben sana olacağı söyleyeyim canım. O kızla evlenecek, hemen de çocuk yapacak. Sonra güm! O yalan dünya başına yıkılacak! Tabi mıymıy olduğu için boşanmadan seninle görüşmeye çalışacak.

Sadece vicdan azabı duymamak icin saçma sapan bahaneler sunmuş boşver bunu ailesinin dedigi ile evlenecek.

Haklisiniz iyiki sizde varsiniz benim dusunemedigim şeyleri siz dusunup bana anlattiniz yani mesleğimi ayaklar altina aldirmam ben ogretmen olabilmek icin ki ucretli ogretmen olabilmek icin 2 yil o halk egitimin kapisinda gezdim aldigim ucret belli yaptigim is belli ama o yattigi yerden kazaniyo bir doğu yuzu gormemis gormus olsa pisman olur onun rahatligi da var gerci o kadar egoist ve ise yaramaz birini bu sayede ogrenmis oldum

Tesekkur ederim canum yapım oyle cadi olamıyorum hicbiseyde hep ilimli sicakkanliyimdir orta yol bulurum is anlamindada ailevi ve ikili iliskilerdede bilemiyorum cazgirda olamiyorum bende kapanmak isterim ama birdaha acilmamak uzere simdi tamam desem kendime yamlis yaparim ilerde istiyorum evet ama bir baskasinin zoru ile olmaz ki

Hihhhhh şöyle . artık bisey dememize gerek yok diye düşünüyorm . Sen anladın kendinin daha değerli olduğunu . o da kimmiş.hayatinin merkezi ne kimi alacağını böylelikle gördün . artık kimseye eyvallahin olmasın.ogretmenlik daha değerli meslek askerde öyle de karakter meselesi .her asker de iyi diye bisey yok.ornegini 15temmuzda gördük.hadi sağlıcakla kal kendini ezdirme

Bende bir Astsubay adayiyim fakat ben hicbir zaman onun kadar egoist olmayacagim fakat daha secici olacagim sende kendine iyi bak canim coooook tesekkur ederim

Hepsi bahane bal gibide istemiyor. Belki ailesiyle ilgili böyle bi durum yoktur uyduruyordur. Çocuk gibi ya o ne öyle ailem istiyormuş. Bi erkek seviyorsa öyle bi alır ki ama gerçekten seviyorsa..Kıvırdıkça kivırmiş

Size niye ben 3 yıl sonra evlilik düşünüyorum dedi? Çocuk evlenmek istemediğine göre siz ısrarcı davranmışsınız gibi geldi bana. O yüzden bahaneler bulup uzaklaşmış. Erkeklere evliliğin e'sini söyleyince bir haller geliyor. Yüz yıl da görüşseniz gidip 3 haftadır tanıdığı biriyle gidip evlenebilir.

Klasik kızı terk etme senaryosu muhtemelen diğer kız hep vardı biryerlerde iş ciddiye binince senaryo çıktı ortaya

Baştan sona yalan söylüyor. Sakın inanma.

Koca adam olmuş, istemediği bir şeyi kimse yaptıramaz. Mutlaka bir çıkarı vardır.

Sende azıcık kendini seviyorsan sil bu adamı. Gururunu bırakma.Çok karaktersiz biriymiş.

Normalde ailesi kızı başkasıyla evlendirir. Bunda tam tersiymis. İnsan isteyince ailesini öyle bir karşısına aliyorki. Bence boşver bu adamı, zaten ne istediğiini bile bilmiyor gibi bir imaj çizdi bende.

Hersey bahane 2 saatlik 3 saatlik yol gozundw buyuyo bahane ya sanki ben istanbuldayim o hakkaride :) denk geldimde nekadar mutlu fotograflar koymus

Bence bu adam bizzat kendisi istemiyo seni acımasızca bir yorum olabilir ama dost acı söyler bin dereden su getirmiş seni caydirmak için bakmış olmuyor hepsini curutuyorsun gecilmeyecek bir bahane bulmaya çalışmış msji da bahane edip ipleri koparmış kendince boşver böyle adamlara değmez o senin peşinde koşsa bile isteme böyle birini seni çok üzer net.

Ailesi seni istememiş ama sevgiline de mantıklı gelmiş bu ve seni silmeye çalışıyor hayatından.bence sen de unutmaya çalış çünkü bu iş olsa bile sana uymayan bu aileyle bir suru sıkıntı cekersin ki sevgilin de haksız bulmuyor ailesini sana bir suru sorun yaşatırlar.

Adam "seni istemiyorumun"kibar versiyonu olsun diye 74773838 tane bahane saymış resmen sizde hepsine bir cevap vermişsiniz.Klavye hatası imdadına yetişmese mevzuyu nasıl bağlayacaktı merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…