- Konu Sahibi boncuukgooz
-
Rica ederim.Amin inşallah.Bu arada benm eşim subay bişey değişmiyor bence rütbeyle.hep zorÇok haklisin bircok seyi ölçtüm tarttim va Allah sizin de yardimciniz olsun ve mesajiniz icin gercekten tesekkur ederim. Rabbim evladini da sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Hayat zaten tüm pislikliklere ragmen temiz ve iyi kalpli kalabilme mücadelesi değil midir? İsteyen yolunu bulur, istemeyen bahane bulur.zaten bu iyi kalplilikle hep kaybediyorum diyebilirim :/ yani bende dedim madem çok zorladilar konus kizla olmayacagini soyle dedim 1 saat babasıyla konusmus olmuyo dedi ama annem istiyo dedi annesi babasini ikna bile edebilirdi madem bukadar beni seviyordu
+1Kendinize ve yaptığınız işe saygınız olsun.
Adam türlü bahaneler üretmiş sizde her bahanesine yapmam etmem diye karşılık vermişsiniz.
Büyük ihtimalle ailesinin bulduğu kızla çoktan görüştü ve evlenecek.
çok haklısın canım nekadr iyi geldin bana teşekkür ederim dualarım seninle :)Hayat zaten tüm pislikliklere ragmen temiz ve iyi kalpli kalabilme mücadelesi değil midir? İsteyen yolunu bulur, istemeyen bahane bulur.
Ölümü babamız bin beşyüz :) milletvekili oğlu olsa yaklasilmazGeç o işi gec mutlu olamazsin onla ne öyle bahane deposu gibi çocuk sanki baş vekilin oğlu. ..
Canım bn suan evliyimm eski sevgilim aynısını bna yapmıştı bende süper bahane yolun açık olsun demistm yıllar sonra geri döndü ve itiraf etti annesinin istemediği yoktu ailesi başka kız bulmuş oda görüsmüiş beğenmiş tmm demiş ailesinin bnden haberleri bile yokmus bence ezdirme kendini..çok haklısın canım nekadr iyi geldin bana teşekkür ederim dualarım seninle :)
Buda öyle yapar emin ol izine gitsin dönsün görürüm..Canım bn suan evliyimm eski sevgilim aynısını bna yapmıştı bende süper bahane yolun açık olsun demistm yıllar sonra geri döndü ve itiraf etti annesinin istemediği yoktu ailesi başka kız bulmuş oda görüsmüiş beğenmiş tmm demiş ailesinin bnden haberleri bile yokmus bence ezdirme kendini..
Bn affetmedim canım. Sende düsün öyle hareket et..Bu
Buda öyle yapar emin ol izine gitsin dönsün görürüm..
Birak şunu ya mesleğinde de bir halt yok .asker kismi capkin olur zaten .birak kurtulmussun.buyuk ihtimal 25 üstündesin ama 25 altı gibi davranma gidene yol ver. Mesleğinde var daha cok kişi çıkar karşına. Tipi var ama yürek yok . sürekli baska bahane bulan erkekle ne yapa can sen.evlensen bile başka bahaneyle ayrılmak ister .yalvarmada .mecburusun sen ona .insanin kapalisi açığı diye ayrım yapıyolar . bende kapalıyım ama açık arkadaşlarım var . acik yengelerim de var .makyaj yapan i da var.onun ailesi cok mu muzafakar. Annesi kabul etmiş babası istemiyo diyosun .baba lafı dinleyen erkekOkadar sıkmadim etmedim yeri geldi cok rahat biraktim hani diyorum ben neyaptim kotu gunundede yaninda oldum. Durduk yerde triplere girip ayrilmalar. Haklisiniz yapacak birsey yok
Canim valla cok haklisin zaten geri donecek eminim ama ben yokum yani ben annesinden korkardim istemeyecek diye babasi herseye bi muhalefet zaten oda bu yuzden soz geciremiyor ve ayni yastayiz onunla ben ondan ay olarak bile büyüğüm insan gibi diyebilirdi olmuyor diye taa gecen haftadir boyleydi bi garipti adam gibi yazardi bende defol git derdimCanim artık anlamışsındır . engelle onu heryerden .cunku o tilki sana doncek ama sen isteme .ondan sana koca olmaaaaaaaaaaz .
Ben istemiyorum diyememiş de ona buna atmış suçu . neyin varmış senin sanki babası evlenecek senle .tovbeeeeee .birak bırak bidaha arama sorma .zaten senin yalvarman hata herşeyi ne kabul ediyosun .a.q (bu onaydı )Canim valla cok haklisin zaten geri donecek eminim ama ben yokum yani ben annesinden korkardim istemeyecek diye babasi herseye bi muhalefet zaten oda bu yuzden soz geciremiyor ve ayni yastayiz onunla ben ondan ay olarak bile büyüğüm insan gibi diyebilirdi olmuyor diye taa gecen haftadir boyleydi bi garipti adam gibi yazardi bende defol git derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?