- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
- Konu Sahibi boncuukgooz
-
Anladim . Ergen ergen engellemeler falan ne oyle. Ayrıca yalvarma falan da ne demek cok usturupsuzca olmus bence. Cok orali olmayin birakin evlensin.Kendisi kayserili aksarayda girev yapıyor ben de ankaradayim:)
zaten bu iyi kalplilikle hep kaybediyorum diyebilirim :/ yani bende dedim madem çok zorladilar konus kizla olmayacagini soyle dedim 1 saat babasıyla konusmus olmuyo dedi ama annem istiyo dedi annesi babasini ikna bile edebilirdi madem bukadar beni seviyorduHadi diyelim babaya laf geçmiyor. Kızla buluşur söyler böyle böyle diye kız ondan vazgeçer zaten. Her şeye çok ılımlı ve yapıcı yaklasmissiz ama adamın yaptığına işi yokusa sürmek denir. Sen iyi niyetli bir kıza benziyorsun, inan ki yaptigimiz şeyler birgün karşımıza çıkıyor. Boşver ve yoluna bak.
Yapacak yok bahane aramış . bırakacaksın yoluna bakacaksın tatlim.ayrilmak istemiş o zaten senin yanlış lafını beklemiş bosve r salla gitsin .yol.ver bencrMerhaba guzel bayanlar, o kadar bahtsız talihsiz bir insanım ki ne yapacağımi şaşırdım. Önceki sevgilim aldatır şimdiki sevgilim ailesine laf anlatamaz. Yaklaşık 5 aydir sevgiliydik fakat 1.5 yıldır meraba meraba tarzında konuşuyorduk. Kendisi Uzman Çavuş Aksaray da herşey çok güzel gidiyordu. 1 hafta lojmanda 1 hafta dagda oluyordu. 1 hafta önce hiçbir yapasim yok mesaj atasim konuşasım yok dedi.
Herhalde bunalima girdi yalnizlik cekiyor diye ses etmedim. Pazartesi günü dagdan lojmana gecti iyi hos arada goruntulu arada mesajla konusuyorduk. Dün sosyal medyani kapatacaksin dedi ya noluyor dedim ben de kapatacaksam sende kapat yani beraber yapalim tek tarafli olmasin. Yok dedi sonra ben bir egitimciyim benim öğrencilerim ile fotograflarim var yaptigimiz makyajlarin fotografları var yeri geliyor numarasi olmayanlara ordan ulasiyorum dedim iyi ozaman kalsin dedi. Aradan dakka gecmedi biz olamiyoruz tartışıyoruz sürekli hem ben 3 yil evlilik bile düşünmüyorum. Memlekete gidicem orda restoran isletcem dedi.
Bende senin asker olup olmaman benim icin bir sey degistirmiyor ben seni meslegin icin tercih etmedim dedim varsin 3 yil olsun hem bende hazir degilim ceyizdir odur budur bir hazirligim yok dedim tamam dedi. Aradan 2 dakika gecti annem seni istiyor babam istemiyor dedi. Neden deyince de sen makyaj yapiyosun makyaj ogretmenisin dedi. Iyide tamam makyaj yapiyosam biraz daha ceki veririm kendime yeri geliyo babam da diyor kizim biraz makyajini hafiflet yani senin ailen benim ailemde olacaksa illaki ceki duzen veririm dedim. Aradan 10 dakika gecti olmuyor sen Ankara ben Kayseri dedi. Ya sanki goren ben istanbulda sen hakkari de zannederler dedim. Hem sen ta dedin nekadar yakinmisiz diye az once babamla konuştum babam bir kız bulmuş onun ailesiyle ve o kizla tanistirscaklar 15 gun sonra izne gittigimde dedi.
Basi Kapalı bir kizla evlenmemi istiyorlar dedi. Iyide sanki o cokmu iyi biri olcak ya kotu biriyse ya begenmezsen ne olacak dedim. Yapacak birsey yok sevmeye çalışacağım ailem e karsi gelemem dedi. Ben seni cok sevdim ama 1 haftadir ailemi ikna etmek icin elimden geleni yaptim yalvardim annem cok istiyor seni ama babam istemiyor dedi. Gidincede deneyecegim sansimi istemeyecegim o kizi dedi. Bende o arada yanlışlıkla klavye hatasi yuzunden mahvettik herseyi baska biri var kafasinda ailenin yazacagima( akraba ile mi evlendircekler dusuncesindeydim) hayatinda baska biri hayatinda yazinca ipler koptu.
Sen niye boyle dusundun guvenmedin bana ailem boyle yaparken sende mi boyle yapcaktim deyince ya ben yanlis yazdim dedim aciklayim arayim aciklayim dedim yalvarma bana artik hayatinda yokum lanet olsun dedi cat engelledi whatsaptam facebook instagram telefon heryerden engelleyim ailesine engel olacagi varsada olamayacak 1 haftadir cok kotuydu zaten hastalandi usuttu yatak dosek yatiyodu demekki sorun bundann dolayıymıs baska numaradan arasam ordan da engeller hatta tersler cok inatci biri zaten dun aradigimda kac direkt mesgul caliyodu gece aradigimda da ilk diiit sesi geldi 2.ciye mesgul kac kere de oyle aradim engelimi acti galiba telefondan ama neyapacagimi sasirdim
Okadar sıkmadim etmedim yeri geldi cok rahat biraktim hani diyorum ben neyaptim kotu gunundede yaninda oldum. Durduk yerde triplere girip ayrilmalar. Haklisiniz yapacak birsey yokYapacak yok bahane aramış . bırakacaksın yoluna bakacaksın tatlim.ayrilmak istemiş o zaten senin yanlış lafını beklemiş bosve r salla gitsin .yol.ver bencr
Mesleğine guveniyor ergen kizlar pesinden kosuyo ya meslegi icin e biraz da tipine guveniyor ya hava bin besyuzAman ne yapacaksin bununla evlenip? Karakteri zayif, vasatin alti bir karaktere sahip oldugu belli zaten bahanelerden. Ailesinin istegiyle sevmedigi biriyle evlenen, aileme karsi gelemem diyen biriyle insan nasil mutlu olur? Cok fena ezik . Ailesi sana ok dese bile kesinlikle evlenme ve geri donerse diye simdiden her yerden engelle onu.
Cok ilginc bir adam. Birak babasinin sectigi kizla babasi mutlu ama cocuk mutsuz olsunBabasi oyle hep surekli karisirdi arkadasinin ailesinden birisi nigdede trafik kazasi gecirmis onu nigedeye kendi arabasiyla goturdu babasida vay efendim ben gezip tozdugunu baskalarindan ogreniyorum kendi parasiyla aldigi arabayi kayseriye izinde getirceksin demisti babasi küsmüstü konusmuyordu.
Yazını okudum ve çok üzüldüm aslında diğer okurlar da benim gibi düşünmüşlerdir arkadaşınız demekki bitmesi için çok yolla başvurmuş babasını atmış ortaya sosyal medyayıda katmış siz hepsine ılımlı cevap verince tek çare yazım katasını almış ele ve bitirmek için saçma ve elle tutulur bir sebep değil fakat ayrılmak isteyen için güzel bir yolMerhaba guzel bayanlar, o kadar bahtsız talihsiz bir insanım ki ne yapacağımi şaşırdım. Önceki sevgilim aldatır şimdiki sevgilim ailesine laf anlatamaz. Yaklaşık 5 aydir sevgiliydik fakat 1.5 yıldır meraba meraba tarzında konuşuyorduk. Kendisi Uzman Çavuş Aksaray da herşey çok güzel gidiyordu. 1 hafta lojmanda 1 hafta dagda oluyordu. 1 hafta önce hiçbir yapasim yok mesaj atasim konuşasım yok dedi.
Herhalde bunalima girdi yalnizlik cekiyor diye ses etmedim. Pazartesi günü dagdan lojmana gecti iyi hos arada goruntulu arada mesajla konusuyorduk. Dün sosyal medyani kapatacaksin dedi ya noluyor dedim ben de kapatacaksam sende kapat yani beraber yapalim tek tarafli olmasin. Yok dedi sonra ben bir egitimciyim benim öğrencilerim ile fotograflarim var yaptigimiz makyajlarin fotografları var yeri geliyor numarasi olmayanlara ordan ulasiyorum dedim iyi ozaman kalsin dedi. Aradan dakka gecmedi biz olamiyoruz tartışıyoruz sürekli hem ben 3 yil evlilik bile düşünmüyorum. Memlekete gidicem orda restoran isletcem dedi.
Bende senin asker olup olmaman benim icin bir sey degistirmiyor ben seni meslegin icin tercih etmedim dedim varsin 3 yil olsun hem bende hazir degilim ceyizdir odur budur bir hazirligim yok dedim tamam dedi. Aradan 2 dakika gecti annem seni istiyor babam istemiyor dedi. Neden deyince de sen makyaj yapiyosun makyaj ogretmenisin dedi. Iyide tamam makyaj yapiyosam biraz daha ceki veririm kendime yeri geliyo babam da diyor kizim biraz makyajini hafiflet yani senin ailen benim ailemde olacaksa illaki ceki duzen veririm dedim. Aradan 10 dakika gecti olmuyor sen Ankara ben Kayseri dedi. Ya sanki goren ben istanbulda sen hakkari de zannederler dedim. Hem sen ta dedin nekadar yakinmisiz diye az once babamla konuştum babam bir kız bulmuş onun ailesiyle ve o kizla tanistirscaklar 15 gun sonra izne gittigimde dedi.
Basi Kapalı bir kizla evlenmemi istiyorlar dedi. Iyide sanki o cokmu iyi biri olcak ya kotu biriyse ya begenmezsen ne olacak dedim. Yapacak birsey yok sevmeye çalışacağım ailem e karsi gelemem dedi. Ben seni cok sevdim ama 1 haftadir ailemi ikna etmek icin elimden geleni yaptim yalvardim annem cok istiyor seni ama babam istemiyor dedi. Gidincede deneyecegim sansimi istemeyecegim o kizi dedi. Bende o arada yanlışlıkla klavye hatasi yuzunden mahvettik herseyi baska biri var kafasinda ailenin yazacagima( akraba ile mi evlendircekler dusuncesindeydim) hayatinda baska biri hayatinda yazinca ipler koptu.
Sen niye boyle dusundun guvenmedin bana ailem boyle yaparken sende mi boyle yapcaktim deyince ya ben yanlis yazdim dedim aciklayim arayim aciklayim dedim yalvarma bana artik hayatinda yokum lanet olsun dedi cat engelledi whatsaptam facebook instagram telefon heryerden engelleyim ailesine engel olacagi varsada olamayacak 1 haftadir cok kotuydu zaten hastalandi usuttu yatak dosek yatiyodu demekki sorun bundann dolayıymıs baska numaradan arasam ordan da engeller hatta tersler cok inatci biri zaten dun aradigimda kac direkt mesgul caliyodu gece aradigimda da ilk diiit sesi geldi 2.ciye mesgul kac kere de oyle aradim engelimi acti galiba telefondan ama neyapacagimi sasirdim
Uzman çavuşların peşinden koşan kız görmedim ben hadi teğmen olur ,yüzbaşı olur onlara genç kızların ilgisi vardır da neyseeee....Mesleğine guveniyor ergen kizlar pesinden kosuyo ya meslegi icin e biraz da tipine guveniyor ya hava bin besyuz
Bence hayırlısını dile.şimdi 1 hafta dağda 1 hafta karakolda da evlenince ne olacak.uzmanlar ilk gözden çıkarılanlar.gerçi şu an birçok rütbeli neredeyse Suriye'de Irak'ta.madem çocuk yan çiziyor.otur ölç tart derim.zor bir hayat.karşına ne çıkacağı belli olmuyor.ben de demiştim ben mesleğini değil seni sevdim diye.ama meslek hayatının ortasında.hamile olmanı şunu bunu takmıyor.Merhaba guzel bayanlar, o kadar bahtsız talihsiz bir insanım ki ne yapacağımi şaşırdım. Önceki sevgilim aldatır şimdiki sevgilim ailesine laf anlatamaz. Yaklaşık 5 aydir sevgiliydik fakat 1.5 yıldır meraba meraba tarzında konuşuyorduk. Kendisi Uzman Çavuş Aksaray da herşey çok güzel gidiyordu. 1 hafta lojmanda 1 hafta dagda oluyordu. 1 hafta önce hiçbir yapasim yok mesaj atasim konuşasım yok dedi.
Çok haklisin bircok seyi ölçtüm tarttim va Allah sizin de yardimciniz olsun ve mesajiniz icin gercekten tesekkur ederim. Rabbim evladini da sağ salim kucağına almayı nasip etsinBence hayırlısını dile.şimdi 1 hafta dağda 1 hafta karakolda da evlenince ne olacak.uzmanlar ilk gözden çıkarılanlar.gerçi şu an birçok rütbeli neredeyse Suriye'de Irak'ta.madem çocuk yan çiziyor.otur ölç tart derim.zor bir hayat.karşına ne çıkacağı belli olmuyor.ben de demiştim ben mesleğini değil seni sevdim diye.ama meslek hayatının ortasında.hamile olmanı şunu bunu takmıyor.
Bana demişlerdi .hayata bir kez geliniyor bir kolayı yaşamak var bir de zoru.Sen zoru seçiyorsun diye.gerçekten sanki en zoru seçmişim.zaten Allah ın dağındayız şu an.Eşim Suriye'ye gidebilirmiş bugün öğrendim.Ben eşi orada olanlar için dua ederken önce söylentisi sonra kendisi geliyor yavaş yavaş
Valla ben bakiyorum sosyal medyada rutbe farketmez yeterki asker olsun diye cabalayanlar gordumUzman çavuşların peşinden koşan kız görmedim ben hadi teğmen olur ,yüzbaşı olur onlara genç kızların ilgisi vardır da neyseeee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?