- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.716
- 798
- Konu Sahibi boncuukgooz
-
Az once gordum gulumsemekli bir fotograf atmis ben ona dedim zaten sen sosyal medyada fink at ben de sessizce kalayim yok oyle ben hur bayanim isim var gucum var ben is icin instagram facebook kullaniyorum dedim senin gibi baska insanlari eklemek icin kullanmiyorum dedimOnce facebookunu kapatmani istemis yani plani o kizla evlilik yolunda ilerleyip seni cepte tutmakmis gelmemissin oyununa allahin sevdigi kuluymussun bosver arkana bakma yeni bir yil yeni baslangiclar olsun senin icin
Babasi oyle hep surekli karisirdi arkadasinin ailesinden birisi nigdede trafik kazasi gecirmis onu nigedeye kendi arabasiyla goturdu babasida vay efendim ben gezip tozdugunu baskalarindan ogreniyorum kendi parasiyla aldigi arabayi kayseriye izinde getirceksin demisti babasi küsmüstü konusmuyordu.Basi acik kadinlar babasinin gozunde neymis ki? Boyle dusunen insanlarin nedense icerisinde bir sapiklik oldugunu dusunuyorum. Kendi nefsine hakim olamayip baskasinin ozgurlugunu kisitlmaya giderler :/
Ki devir değişti yani hadi diyelim cok istiyolar evlenmesini rest ceker ailem yeri geldi banada soyledi su cocuk bu cocuk ben kendi istedigim insanla evlenmek istiyorum istemedigim biriyle evlenip mutsuz mu olayim demisligim bile olmustur ki ben bir bayanim ve o erkek onun sozunun gecmesi lazimEngel olacak adam her türlü alir. Isi var, parası pulu var maddi anlamda ailesine muhtaç değil.
Eviniz düzenini kurar biz evleniyoruz der eyvallahi olmaz kimseye.
Yeri geldiginde biz ailemize ben bu adamla evlenmek istiyorum bir baskasi asla olmaz demiyor muyuz?
Diyoruz ve arkasında duruyoruz da.
Adamdan hic bir sey olmaz.
Ki devir değişti yani hadi diyelim cok istiyolar evlenmesini rest ceker ailem yeri geldi banada soyledi su cocuk bu cocuk ben kendi istedigim insanla evlenmek istiyorum istemedigim biriyle evlenip mutsuz mu olayim demisligim bile olmustur ki ben bir bayanim ve o erkek onun sozunun gecmesi lazim
Herhalde depresyona mi girdi ne orada 1 haftadir degisik hareketler haklisiniz sizdeBana ayrılmak için bahane sunmuş gibi geldi ya. İlk sosyal medyanı kapat baktı siz mantıklı açıklamalar yaptınız, bu sefer anlaşamıyoruz ben restoran işleticem, o olmamış annem istemiyor. Yani bana kalırsa sırf kendi istemediği için bence ne ailesiyle alakası var durumun ne birini bulmalarıyla.
Orada sizden uzakta artık neler düşündüyse kendi kafasında sizi gözden çıkarmış. Bence kendi bilir bu kadar bahane sunan bir adamı hayatınızda tutmak için uğraşmayın. Daha olgun birisi çıkacak karşınıza elbet.
Herhalde depresyona mi girdi ne orada 1 haftadir degisik hareketler haklisiniz sizde
Okadsr inattir ki donebilecegini de sanmiyorum ayni yastayiz fakat hala cocukca tavırlar. Tesekkur ederim:)Olabilir. Ama sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Askerlik hayatı bitse bile böyle hareketleri olacaktır sırf depresyon diye düşünmemek lazım. Bir de tutarsız davranışları da olabilir şimdi böyle olup 1-2 hafta sonra "Sensiz yapamıyorum" diye ararsa şaşırmayın. Bu da sizi yıpratır. Bana kalırsa şimdiden ayağını kesin, tutarsız ve olgun olmayan birisi sizi yıpratır sadece.
Kendisi kayserili aksarayda girev yapıyor ben de ankaradayim:)aksarayda asker ve sen ankara ben kayseri diyor ? Ben o kismi anlamadim.
Ayrıca bence cok guclu bir karakteri yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?