- 5 Şubat 2025
- 187
- 136
- 18
- 31
- Konu Sahibi yesimcik4581
Merhaba öncelikle, ben ailemle aynı apartmanda yaşıyorum. 21 aylık oğlum var,26 aylıkken işe başlayacağım. Bu zamana dek işe başladığım zaman hep ailem biz bakarız 3 yaşına kadar, 3 yaşına gelince kreşe verirsin diyordu. Yaklaşık 10 gün önce ben rahatsızlandım belimde platin var yürüyemez hale geliyorum bazen, yine öyle oldum. Eşim de dedi ki aileme bebek bu gece sizde kalsın Yeşim dinlensin ben gece 4de işe gideceğim o saatten sonra asıl kalkıyor bebek dedi. Bebeği bıraktıktan 10 dk sonra aradım duruyor mu diye babam açtı ve dedi ki 20 dkdır ağlıyordu yeni sustu. Tamam dedim kapattım ama merak ettim tekrar yazdım bi 5 dk sonra duruyor mu diye. Bu kez annem durmuyor gelin alın dedi. Eşim gitti aldı daha yarım saat durmadan. Geldiğinde ağlamamıştı oğlum ve çok üzüldüm bakmak istemediler diye. İyileştim bir şekilde günde 3 4 iğne yiye yiye. Şimdi beni çağırıyorlar evlerine gel diye ama gidince babam yüzüme bile bakmıyor sanki benim bir suçum varmış gibi. Annem gitmeyince ağlıyor, beni suçluyor bir gece bakmadık diye küstün bize diyor. Gidip de babamın tavrını çekmek de sinirimi bozuyor. Çok sinirliyim bir yandan anneme üzülüyorum susuyorum babama karşı ama zoruma gidiyor. Gitmesem yüz yüze bakıyoruz. Bebeğe de artık onlar bakamaz diye kreşe verelim diyorum ben başlamaya yakın, eşim bakıcı baksın diyor. Siz olsanız kreşe mi verirsiniz yoksa bakıcı mı tutarsınız? Babamın bu tavrına karşı nasıl olmalıyım?
Biliyorum biraz uzun ve kopuk oldu ama içimi dökmek istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Biliyorum biraz uzun ve kopuk oldu ama içimi dökmek istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.