Her aileye gore degisir o. 28 yas onemli degil, bazi ailelerin yasantisi farkli.28 yasinda kendi kararlarini kendi verebilecek bir hanimsiniz .
Ailen durunu iyice abartmis seninde kendine özel bir hayatin oldugunu unutuyorlar sanirim..
Ayri yasama imkanin varmi bilmiyorum ama eger varda , bence hic durmamalisin..
Kendi evine cikmalisin!
1- Aileni diğer kişilerin aileleri ile kıyaslama- Herkesin yaşayış tarzı bir değil
2- 28 yaşındasın, kendi paranı kazanıyorsun o zaman karşına alıp isteklerin hakkında konuş. Çocuk değil yetişkin olduğunun farkına varsınlar.
28 yasinda kendi kararlarini kendi verebilecek bir hanimsiniz .
Ailen durunu iyice abartmis seninde kendine özel bir hayatin oldugunu unutuyorlar sanirim..
Ayri yasama imkanin varmi bilmiyorum ama eger varda , bence hic durmamalisin..
Kendi evine cikmalisin!
Kıyaslamak istemiyorum ama annem beni ablamla her daim kıyaslıyor. Sürekli eleştiriliyorum. O zaman benim de onları eleştirme hakkım olmaz mı?
Bende 30 yasindayim ve boyumda cocugum var ve maalesef bugun olmus herseyime karismaya calisir ailem. Nereye gittin, kimle gittin. Niye aldin. Kaca aldin gibi seyler. Ama ailem boyle yapacak bisey yok. Aslinda farkli olan sensin onlardan o yuzden onlar seni anlamaz. Onlar bildiklerini dogru bilirler.
Ablaninda karismasi tamamen kiskancligindan, sen yapiyorsun o yapamadi diye emin ol.
Eger yapabilirsen bir evini tut, maddiyat sorunsa is yerinden bir kac arkadas beraber tutun.
Doğru diyorsun ama işte aile durumunda benim öğrendiğim tek şey mantık aranmayacağı. Annem olmasa da babam da sizinkiler gibiydi, bütün arkadaşlarım dışarda dolaşırken ve dışarıya çok modern görünmemize rağmen 1 saat dışarıda kalsak laflar kavgalar olurdu. Arkadaşlarımın ailesi ile kıyaslamam bana sadece üzüntü verdi, çünkü kimsenin yapısı bir değil
28 yaşındasın artık neyin doğru ve yanlış olduğunu bilecek kadar ve kendi sorumluluğunu alacak kadarsın annen hastamı ki sen artık çocuk değilsin , cahil olduğunu sanmıyorum tahsilin var
böyle annelere kızıyorum anneler kızlarını sadece ergenlikte gevşekl bırakmayacak sonra zaten hayata atılıp yaşamına bakacaksın , sosyal olup gezeceksin stres atacaksın yeni insanlarla tanışacaksın ama annenin yaptığı annelik değil artık ego tatmini başka hobisi ,arkadaşları yok mu onlara yoğunlaşsın sende kendi düzenini kur kendini sürekli baskı altında hissetme , bence otur konuş bazı şeylerin değişmesini istiyorsan , anne senin hayatını yaşamıyor o başka kuşak
Tıp okumuşsunuz işiniz gayet iyi. Aileniz sizi. Bukadar sık Boğaz etmesi çok Saçma. Ben okurken daraldım konuyu. Il dışı çıkmanız Şart.
Böyle bir mantık olamaz ya. Evlendiğinde neyapacakmış anneciğin.Annem beni yalnız kalmakla tehdit ediyor. Il dışı yazmamam için..
Böyle bir mantık olamaz ya. Evlendiğinde neyapacakmış anneciğin.