- 10 Ağustos 2009
- 26.100
- 18.286
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Huzur olmayan bir evde nasil yasayabilir ve mesleginizi icra edebilirsiniz ki.? zaten yeterince mesleginiz yorucu birde evde güzel bir ortam yoksa nasil dinleneceksiniz lütfen il disimi olur ayri evmi olur uzaklasin Ailenizin ssükür etmekeri lazim gelirken hayatinizi zindan etmelernie lütfen IZIN vermeyin Allah Yar ve yardimciniz olsun amin
Asil sizde Zeka olmasa olmazdi hicte birsey bende cocuklatimin Doktor olmadini cok isterdiml Cok desteke cikardim ama olmayinca olmuyor ben istedigim kadar isteyeyim destek cikayim anneniz cok düsüncesiz gercekten sanki cokAnnemin üzerimde emegi çoktur ama hep der ki ben olmasam sen okumuzdın. Senin gözun gezmede tozmada. Bı kıymeti yok mesleğimin..
Ablan ailene gaz veriyor olmasin?
benim ailem de baskıcı yani sadece dışarı çıkma meselesi değil onların siniri stresi beni çok etkiliyordu iş için çok uzak bi yere atandım. yalnız kalırsın diye tehdit ediyorlarmış ya bence yalnız kalmak kadar güzel bişey yok artık tatillerde bile pek gitmem kendi düzenim var böyle daha mutluyum. bence uzak bi yere atanmak en iyisi tamam ailem seviyorum gerektiğinde biaraya da gelinir ama sürekli olmuyor
Ozmn iki seceneginiz var...
1. Baska sehire gitmek.
2. Ablaniza yakinlasin ona gore davranin onun yanindayken. Bakin nasil degisecek.
Benimde bu basimdan gectigi icin biliyorum.
Kesinlikle il dışı tercih yapAslında uzmanlık sınavında il dışı tercih yapmak istiyorum ama o da sorun oldu tabi ki
Eee evlenin ozmn? Yani o kisiden eminsen nisanlan ve ozmn ailen bisey diyemez amaaaaaaaa ailenden kacmak icin evliligi dusunme. Gercekten istiyorsan yap. Aileyi bi sekilde insan cekiyor ama sorunlu bir kocayi omur boyu cekemezsin.
Gercekten saskinlikla okudum, inanilmaz gercekten. 28 yasinda, cok guzel bir meslegi olan, akli basinda genc bir bayansiniz. Aileniz sizinle gurur duymali iken siz nelerle ugrasiyorsunuz gercekten pes vallahi. Hayir 18 yasinda felan degilsiniz, artik olgun bir insansiniz. Aileniz size nasil guvenmez aklim almadi acikcasi ve okurken bunaldim resmen. Gercekten bu nasil bir guvensizliktir? Asagi yukari ayni yaslardayiz ve ben ailemden bu yasima kadar nerdeyse hic izin almadim. Ama ailem bana cok guvenirdi, annem seni tek basina dunyanin obur ucuna yollarim o kadar guveniyorum der her zaman Allah razi olsun. Tabiki herkesin ailesi, yasayis cevreleri ortamlari farkli ama bilmiyorum aklim almiyor iste. Elbette disari cikacaksiniz ya cok stresli ve yorucu bir isiniz var ne saniyor aileniz laylaylomla mi mesaiyi bitirdiginizi?
Ablaniz evli mi acaba, o kac yasinda? Niye yangina korukle gidiyor, ne bicim bir abla bu? Cok sinirlendim ya. Isiniz gucunuz yerinde acaba ayri bir eve mi ciksaniz, bunu da sorun ederler muhtemelen ama?? Cok uzuldum durumunuza ablanizla konusmayi deneseniz nasil olur acaba? O kadar mi anlayissiz hic mi dinlemez sizi? Kardesler birbirlerini kollayip gozetmeli, birbirlerine arka cikmali, yeri geldi sirlarini saklamali. Maalesef kardes kavrami da yitirdi gercekligini..
Anneniz tabi ki uzerinde cok hakkı vardir. Ama sahibiniz gibi davraniyor. Siz onun evladisiniz kolesi değil. Okurken ben daraldım sinirlendim.Yakında oturmamı istiyor zaten.. uzağa evlenip gitmemi de kabullenmez ki
Çok tuhaf gerçekten ya inanamıyorum
Ben 20 yaşında olmama rağmen ailesi bu şekilde olan arkadaşlarıma baş kaldırmasını söylüyorum açıkçası, tamam sonuçta git ne yaparsan yap demiyorum ama reşit olan birinin bu muamele görmesi çok çok kötü siz 28 yaşındasınız üstelik Mesleğinizi elinize almışsınız ne kadar güzel ekonomik özgürlüğünüz de var. Onlar öyle diyorsa siz de inat edin konuşun sizin kurallarınıza göre yaşamak zorunda değilim diye baskı baskı nereye kadar
Anneniz tabi ki uzerinde cok hakkı vardir. Ama sahibiniz gibi davraniyor. Siz onun evladisiniz kolesi değil. Okurken ben daraldım sinirlendim.
Madem her türlü elestiriliyorsunuz mutsuzsunuz. O zaman dilediginiz gibi yasayin. Ben inadina cikabilir miyim demezdim mesela. Ya da onlarin gonlu olacak diye dışarı cikmamazlik yapmazdim. Siz de karismaya alistirmissiniz.