Biraz sinirlendim bu yazıyı okurken. Çok saçma ya cidden. 28 yaşında birisiniz ve size karışmaları o kadar saçma ki. Ben de saha küçüksünüz zannetmiştim. Her neyse bakın bunu yapın demiyorum ama, ben olsaydım izin almazdım. Ailemin karşısına geçer: ''Ben artık 28 yaşındayım ve bana zerre karışmaya hakkınız yok. Yeter artık cidden yeter. Bundan sonra size nereye gideceğimi ne yapacağımı söyleyeceğim o kadar. Sizden izin almayacağım yapacaklarım için. Eğer bana hala karışmaya devam ederseniz de bu evden ayrılırım. Sizden ayrı yaşamaya başlarım.'' derdim. Ama eğer bunları söyleyebileceğiniz gibi değilse durum ve baya bi sorun çıkacaksa, o zaman kendine birlikte eve çıkabileceğin bir arkadaş bul. Ailene durumu anlat. Ve hala diretirlerse de izin almadan çık. Bak yanlış anlama senin ailene karşı gelmeni falan istiyor değilim. Sadece sen 28 yaşındasın ve sana karışmaya çalışmaları çok büyük bi hata. Ben olsaydım böyle yapardım ama senin içinden geçen yani yapmak istediğin bu değilse yapma. Bu arada erkek arkadaşın falan var mı? Ya da ileride evleneceğini düşündüğün biri falan? Sen buna cevap ver de ben sana konuyla alakalı bir şey daha söyleyeceğim.