Ailemle görüşmeyi keseceğim

Valla benim tek diyeceğim evlenip tanımadan eşine de güvenip pek anlatma. Yalandan iyi karakterler yaratma ama kendine sakla. Kendim ve yüzlerce tecrübe gördüm o sana vah vah deyip anlayışla kucak açan adamlar ilk önce bunu kullanırlar.

Allah razı olsun o sizin güzel kalbiniz. Ama iyi olmak yetiyor mu bilmiyorum. İyi miyim onu da bilmiyorum. Bazen dünya iyisi ol imtihan olarak veriyor güzel rabbim. O yüzden olayları kendimden bağımsız düşünüyorum. Kendimle kıyaslayınca neyi hakedenler var deyip daha mutsuz ediyorum. Kardeşim konusunda biz okurken babam işsizdi çok sıkıntı çektik. Daha doğrusu ben okurken. Onun okulu bitmişti bende harçlığımı bursumla karşılıyordum. Heves ettiği şeyleri doğum gününde almaya çalışıyordum. Okusaydı belki harçlık niyetine verirdim ama kendimin cebinde yoktu doğru düzgün siz yazınca bende düşündüm o yüzden ama o konuda içim rahat. Şimdi geri dönüp bakınca daha da sızlıyor insanın içi de. Milyonlar versem yine paraya değil tabii ki bu yaşananlara çok kırıldım

Şöyle bir sıkıntı var kendisi babam onu aldatıyor diye uzun süre ilaç tedavisi görmüş evet ekonomik özgürlüğü olmadığı için gidememiş sizin için durdum derdi hep. Artık inanmıyorum. Doktora gitmeyi kabul etse gideceğim ama seni götürmek lazım diyorlar. Öyle psikoloğu da kabul etmiyorlar. Sanırım şunu fark ettim artık onlara bu yaştan sonra yapacağım bir şey yok. Madem beni götürmek lazım Allahın izniyle gireyim işe az kaldı. Ben kendimi götüreceğim dediğiniz gibi. Evet kaybetmek ister miyin bilmiyorum ama kaybetmek seversem olur bunlar ölse bir yanım kurtulacak belli acıdan o yüzden ne düşüneceğimi bilmiyorum inanın. Teşekkür ederim yine de güzel tavsiyeniz için

İşimde olacak inşallah az kaldı. Dediğiniz dizi de yeni çıktı sanırım başlarım inşallah :) bu aralar kafa dağıtacak bir şey arıyorum

Kendi anne babamdan dolayı zaten kimseye güvenemiyorum. Evet tavsiyeleriniz yerinde bende oturup anlatmak istemiyorum. Ama o da şok oluyor kendi öz annem tutup beni şikayet edince. Bir de yeni gelişme annem kaynanama şimdi de övüyormuş beni dünde bir yemek yapmış ben seviyorum diye babamla yolladı yemedim. Bir de böyle sorunumuz var değerli forum kardeşlerim bu kadar şey yaşattıktan sonra bir anda iyilik meleğine dönüyorlar ne yapacağımı bilmiyorum o anda

Merhabalar tekrardan, ailemi tamamen silemesem de babam arayıp durduğu için, annemle görüşmüyorum kardeşim de bilakis öyle. Neden annenle görüşmüyorsunuz derseniz? Kendisi çeyiz taşımada ortalığı ayağıya kaldırdı. Üstüme yürüyüp bana vurdu iyice delirdi anlayacağınız bende temelli siliyorum bu kadını dedim. Kardeşimde yazdığım sebeplerden ötürü 3 ayda tanıştığı kişiyle evlenmesine karşı çıktım kocaya gidemedi diye zorlandı. Hala kuyruk acısı devam ediyor. Anasının yolundan gidiyor. Allah gördü en çok onu severdim o da bitti gitti gözümde. Bir işte babam arayıp duruyor o da sıkıntı var mı kızım diyor sürekli, yorgun oluyorum bazen sesin niye kötü bir şey mi oldu diye malzeme arıyor, her aradığında anneni ara baskısı yapıyor. Bir kez daha söylersen seninle de keserim görüşmeyi yeter dedim. Tamam kızım sen mutlu ol diyor sanki çok istiyormuş gibi ama baskısı hala devam ediyor. Bayramlarda sırf kendi insanlığım için gideceğim onun dışında ne gitmeyi ne ağırlamayı düşünüyorum. Velhasılkelam evlendim ve kapıyı çektikten sonra eşimle ben varım başka kimse yok. Allaha şükür biz karıştırmadıkça kimse giremez ve şu an çok mutluyuz. O kadar zor zamanda yazmışım ki buraya. Her gün ağlıyordum dile kolay. Neler yapmamışlar hala daha rüyalarımda onlarla kavga ederek uyanıyorum eşim sarılıyor, kahroluyor beni öyle gördükçe. Hakkım helal değil. Bazısına aile şans bazısına yara. Şu an tek üzüldüğüm annem toprağa da girse onu annem olarak hiçbir zaman istemeyeceğim. Çünkü beni hiçbir zaman evladı olarak görmedi ve bunu içimden atamıyorum. Yetmedi kardeşimi de doldurdu bana karşı. 2 ay olacak evleneli hiçkimseyi istemediysem keşke kardeşim böyle şeytanlaşmasaydı ve eski haliyle evimde onunla kahve içseydik dedim. Beraber film geceleri yapardık, sabaha kadar dedikodular en yakın arkadaşımdı en çokta anneme bu yüzden ah ediyorum. Kendin iğrenç bir anneydin bizim kardeşliğimizi neden bitirdin, neyse diyeceklerim bu kadar iyi bir eş şifa oluyor. Rabbime hamdolsun. Onunla tartışsak bile öyle iğrenç kavgalara dönüşmüyor, saygı sevgi çerçevesinde hallediyoruz. Bana zulmetmiyor nasıl acı çektiririm ne dersem canını yakarım diye bakmıyor, çok garip geliyor toksik aileden çıktıktan sonra sevdiğim sevildiğim ilişki ama cidden merhemim oldu allah ondan razı olsun.

Ailen çok haksızlık yapmış sana ama sen de nisanlandiktan sonra değişmiş olabilir misin ?

Değişme tabii ki olmuştur. Daha çok olgunlaştım düşünsenize her sürecimde tek bırakıldım gelinlik bakmaya bile nişanlımla gittim. Sizi her şeyde yalnız bıraksalar, tüm hakaretleri edip şiddet gösterseler özgüveninizi düşürüp yalnızlaştırmak için karşı tarafın ailesine kadar gitseler siz değişmez miydiniz? Nişanlanmadan önce de anneme haksız olduğu davalarda kızıyordum zıtlaşırdık, hatta daha eşim yokken yani flört bile değilken üni okuyorum diye okuyan cahiller, işte okumuşlar anne babalarını huzurevine bırakıyormuş falan diyerek türlü şekilde yaftalıyordu. Kendini sürekli benimle yarıştırıyordu kısacası. Okuldu okul bitti eş oldu. Bunu fark ettikten sonra annemin beni evlat değil rakip olarak gördüğünü fark ettim ve o zaman değiştim doğrudur. Bende allah nasip ederse anne olacağım ama hiçbir zaman bir anne nasıl evladına bu kadar zulmeden anlamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…