- 4 Aralık 2015
- 536
- 605
- 103
- Konu Sahibi Melek_melek11
-
Verin ağızlarının payını, siz çıkışır terslerseniz bi daha bişey diyemezler. Şaka yaptıklarını zannediyorlar benim kardeşlerimde dalga geçerdi üst üste haşladım hepsini şimdi ben kendimle dalga geçsem bile cesaret edip bişey diyemezler.
Kilonuzu kontrol altında tutmaya çalışın bu kadar sık alıp vermek hem cildiniz hem kalbiniz için pek iyi değil.
Çok teşekkür ederim bana moral verdiniz hepiniz inanın ki çok motive oldum dediğim gibi göbeğim var doğumdan sarkmış olan onu toparlamak istiyorum görünüşümde gerçekten kilolu durmuyorkilonuz boyunuza gore normal bence
Onlar kilolu insan görmemiş 70 kiloya bu tepkileri verdiklerine göreMerhaba hanımlar ben 30 yaşında 2 çocuk annesi bir bayanım çocukluğumdan genç kızlığıma kadarda hep kiloluydum öyle aşırı değildi ama hep normal indexten hep 5 veya 6 kilo fazlam olurdu genç irisi ve balık etliydim hep, sonra sonra 20 yaşlarına gelince kendime kendime kilo verdim 70ten 57ye kadar düştüm gayet iyi gidiyordum evlendim, yine kilo aldım bu sefer 66lara kadar çıktım ama sıkıntı etmedim hamile kaldım sonra 81 kilo ile doğuma girdim eve geldim 72 ye düşmüştüm sonra eşim askere gitti türlü sıkıntılar, üzüntüler derken yine 57 kiloya kadar düştüm daha sonrası 63e yine çıktım ve bir kaç sene bu böyle hep sabit kaldı derken 2.ci hamileliğimi öğrendim ve 88 kiloyla doğuma girdim bu sefer plesenta previa olduğum için mecburi sezeryan oldum eve geldiğimde karnım torba gibi sönmüş balon gibiydi zaten moralim çok bozuktu ama o arada da hep eleştirildim lohusa halimle, sonra yavaş yavaş biraz toparladım kilomu, bayağı sıkıntılar yaşadım lohusalıkta, bebek emmeyi reddetti, ağır mastit geçirdim iğneler kullandım, oğlumda 1 haftalık bebekken böbrek sıkıntıları çıktı falan derken, aylarca uğraştım durdum ama 18 kilom gitmişti bile şimdi 70 kiloyum ve daha da veremedim şuan, yazdan beri 70im oğlum şuan 17 aylık,
ben elimden geleni yapıyorum ama kilo serüvenlerim zaten hep sıkıntıydı benim için al ver al ver böyle çok kolay kilo alabiliyorken o kadar doğum, aile sıkıntıları vs. Şeyler yaşamışken ailemin tutumu beni çok üzüyor annem, babam, kardeşlerim sürekli beni eleştiriyor her gördüklerinde sözleşmiş gibi sen farkında değilsin ama iyice kilo aldın, bu kadar kilo fazla falan diyip duruyorlar bunu diyen babamda 95 kilo yani zayıfta değil, annem şeker hastalığından dolayı bayağı zayıfladı 57den 49a falan düştü bak ben nasıl fitim bu yaşta sen bayağı irisin diyip duruyor, kardeşimde güya şaka yaptığını sanıyor bana, görüntülü konuşurken kek dilimliyordum misafirlere ucu bıçakta kaldı ağzıma attım bana diyorki az ye az yani sözleşmiş gibi neden benim üzerime bu kadar geliyorlar anlamıyorum bunu diyen kardeşimde inanın o kadar kiloluydu ki zamanla verdi ve şimdi ben çok düzenli besleniyorum ben şöyleyim ben böyleyim diyip diyip söyleniyor hepsini çok seviyorum ben onları bir gün bile kıracak fiziksel özelliklerine kasıtta bulunacak bir tek cümle etmedim ama onlar sürekli beni eleştirip kalbimi kırıyorlar.
dün eşimin yanında da kekten yeme kilolusun gibi birşey söylediler, oda sinirlendi kimseyi ilgilendirmez siz mi alıyorsunuz kiloyu dedi. ben tabağımı mutfağa koydum canım sıkıldı çünkü obez muamelesi görüyorum ve ailedeki en uzun kişi benim yani bayanlarda 169 boyum ve hiç 70 kilo göstermiyorum inanın ki, o anda eşim sinirlendi kek tabağını geri getirdi ye lütfen diye, açıkça söylüyorumda kırıldığımı ama hiç laftan anlamıyorlar nasıl bir tutum izlemeliyim sizce? Kim kilolu olmak ister Allah aşkına sinirlerim zıplıyor artık
Valla beni de öyle sandırtıyorlar ona sinirleniyorum :))) o intiba oluşuyor bende diyorum haa demekki ben mi farkedemiyormda çok kiloluyumAileniz öyle tepkiler vermiş ki başta sizi 150 kilo falan sandım ama boyunuz ve kilonuzu normalmiş bana göre.
Size ne?
Sağlık problemi olmadığı sürece kilo fazlası varsa ve aynaya baktığında rahatsız olmuyorsa si-ze-ne?
Şimdi şöyle söyleyeyim ben az veya çok farketmez kilolu olduğumun farkındayım vermek mücadelem şuan çok aşırı yiyen birisi değilim öğünlerimiz düzenlidir ve öyle beden olumlamasına falan inanmıyorum kendini avutmaktır güzek bir dille söylem yapmaya her zaman eyvallah dedim ama kırıcı ve alaycı şekilde olması kırıyor beni
Diyorum da cazgır olamıyorum ondan komik geliyor heralde aileme olmuyor demekki sizene dememBurda eslere tuu kaka demeye aliskiniz biz,
Esinizi tebrik ederim..
Tek cvp sizene bundan diyin.
Vallahi duygularınızı bende yürekten hissettim aynı duyguları taşıyoruz inanın paylaştığınız için teşekkür ederim gerçekten kırıcı oluyorlar ama farkında bike değiller Allah eşinizden razı olsun sizinde ne tüzel bir insanmış ki böyle söylemler de bulunmuyor sizeAy valla sizin üzüntünüzü kalpten hissettim gerçekten. Ben de kiloluyum hem de boyum sizden kısa. Ha öyle yusyuvarlak değilim tabi ama göğüslerim çok büyük ve kollarım kalın. Bölgesel yani. Eylül ayında evlendim. Kınamdan bir hafta falan önce bindallılae getirdi eve organizatör deneyeyim diye. Olmadı hiçbiri. En küçük bedenleri getirmiş kız da belki olur dene diye. Söyledi bi de bunu. Büyük bedenleri de var kuru temizlemede diye. Annem başladı ay bulamazsak büyük beden naparız, ya olmazsa onlar da diye kızın yanında söylendi durdu. Benim sinirden gözlerim doldu ama. Kız gider gitmez patladım anneme. Ben böyle olmak ister miydim, haşimatodan dolayı kilo veremiyorum. Yediğim iki lokma yemek,zayıflama haplar kullandım haberin bile yoktu,ölmeyi göze aldım ben anne zayıflamak için,kalbim teklemeye başlayınca bıraktım diye bağırdım ağladım. Ama yıllardır kalbim çok kırıktı bu yüzden. Mağazaya gireriz bişey beğenirim annem hemen sorardı büyük bedeni var mı diye. Ya da bana üç beden küçük şeyi dene bunu diye verirdi. Ya anne olmaz o bana derim ısrar eder. Babam zaten aşırı şişman ve benimle dalga geçer aynı kilodayız diye ama aslında tabi ki aynı kiloda değiliz. O obez nerdeyse. Ben öyle patlayınca annem de ağladı ben öyle düşünmedim hiç. Sen kilonla barışıksın sanıyodum hiç çaktırmadın mutsuz olduğunu dedi. Ama içimde ne fırtınalar koptuğunu kimse bilmiyodu. Nitekim o patlamadan sonra annem asla ağzını açmaz oldu kilomla ilgili. Eşim de seninki gibi çooook şükür. Biraz patlamak gerekiyor böyle insanlara bence çenelerini kapatmaları için. Eğer devam etseydi annem görüşmeyi bile azaltacaktım. Beni mutsuz edecek insanları istemiyorum çünkü.
Kucuk kizima hamileyken annem ve ablam beni inek diye cagiriyorlardi.ne kadar aglamistim.o gunler geldi aklima benimde 10 kilo fazlam var ve umrumda degil .Evet alınıyorum dedim kaç kere o zamanda biz sana şaka yapıyoruz diyip duruyorlar
annesi 49 kiloymus ama bence o yasta bir kadinin 49 kilo olmasi normal degilOnlar kilolu insan görmemiş 70 kiloya bu tepkileri verdiklerine göre
Valla beni de öyle sandırtıyorlar ona sinirleniyorum :))) o intiba oluşuyor bende diyorum haa demekki ben mi farkedemiyormda çok kiloluyum
Yaaa ne kadar kırıcılar işte insan nasıl inciniyor ama gel de anlat anlamıyorlar hamile bir insana inek denir mi Allah aşkınaKucuk kizima hamileyken annem ve ablam beni inek diye cagiriyorlardi.ne kadar aglamistim.o gunler geldi aklima benimde 10 kilo fazlam var ve umrumda degil .
Ayy çok teşekkür ederim yüreğime su serpiliyor valla böyle duydukçaKilolu değilsiniz üzülmeyin
Birde zayıf birine hamsi gibi olmuşsun iskelet sistemin ortada falan denilince hakaret oluyor
Şişmanlara ne söylerse söylesin alınma hakları yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?