- 30 Kasım 2015
- 404
- 247
- Konu Sahibi senaaa250634
Merhaba kızlar ailem bugün beni çok üzdü. Normalde haftaya için izin alıp ailemin yanına memlekete gidecektim. Ama eşimin izni son anda iptal oldu. Bende iptal ettim. 3 yaşında oğlumda çok istiyordu ama artık kreşe gidecek eylülde tatile götürürüz dedik bu arada Bu yıl birinci bayram eşimin ailesinin yanına gittik çocuğum kuzenleriyle bolca vakit geçirdi oynadı falan iyi oldu. Diğer bayramda bizim biraz maddi sıkıntılarımız olduğu için benim aileme gidemedik onlar memleketten geldiler zaten kıstan kışa geliyorlar. Dün izinler iptal olunca aileme söyledim ama bugün oğlum çok sıkıldı evde bende akşam uçağıyla çocukla tek mi gitsem dedim eşimde tamam dedi ailemi aradım . Babam iş yeri sorun eder yok bir haftalığına mı geleceksin ben gelirim haftaya iki gün çocuğu da görürüm bu arada otobüsle gelecek ve 15 saat . Babam eşimle gitmediğim için gitmemi istemedi. millet damadı gelmedi der diye düşündü bence sonrada annemle konuşunca babam gelmesin çocuk için birsey ifade etmeyecek mekan değiştirmeyecek çünkü dedim hayır babam arabaylada gelmiyor biz çıkaracağız yine. Eşimde gelmesin sizin gitmenizi istemiyor ama kendi 2 günlüğüne geliyor deyip sinirlendi. Ne yapacagımı şaşırdım kızlar..