• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemi sildim

Patianne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
1.582
1.968
133
Aynı sorun bendede var ....evin tek kızıyım abim ve küçük erkek kardeşim var....ben ortancayım...annemin dünyası oğulları üzerine kurulu...oysaki her işine ben koşarım ameliyat oldu geçen yıl gelin bastı gitti ilgilenmemek için memleketine abimde kapıdan şöyle bir uğradı annem telefonda sitem ettiği için oda...
Günlerce kaynanamların imalarını göz ardı ederek annemde kaldım baktım iyileştirdim...bu en azı inanın....temizliğine hastalığına herşeye...neyse bu yıl kardeşim nişanlandı 3 aya evlenecek...ailem varlık lı insanlar...abime çok destek oldular o evini aldı uzağa taşındı...şimdide kardeşime ev alıyorlar oda uzağa gidecek...aslında babamın 2 evi var ama oğlunun üzerine sıfırdan daire alıyorlar site de otursun diye...bana gelince hiçbirşeyi layık görmüyorlar evime gelseler 1 kilo meyve bile almazlar..aç mısın tokmusun diye sormazlar...ve hep eşimin yanında sana şunu alıcaz sana bunu vericez deyip bol bol sallarlar ama sonra hiçbirşey ne alırlar nede verirler...oğlunuza ev alıyorsunuz bana hiçbirşey layık görmüyorsunuz dedim ...demez olaydım...ne fesatlığım kaldı ne kıskançlığın nede art niyetim
Bak dedim ben okumadım iki oğlunda üniversite okuttun..genç kız oldum 1 gün bile bu kıza bir harçlık verelim demediniz 16 yaşında işe girdim borcunuz var diye (ben bildim bileli borçları oldu ev sahibi olana kadar) çalıştığım parayı eve verdim üstüme giyinecek 2.bir kıyafetim olmadı hiç taki çalışana kadar cebim para görmedi..birini sevdim bu kapıdan içeri giremezler dedi istersen ceketini al git sileriz seni dedi.ailemize uygun değilmiş....abime hiç sorgulamadan sevdiği kızla evlendirdiler hemde ailemize hiç uygun olmayan biriyle ... kardeşimin nişanlısına öyle..hiç sorgulamadan istendi kız....neyse şu anki eşimi seviyorum o ayrı ... çeyizime kendi paramla aldığım ç.makinası bile büyük sorun oldu....evlendim çok büyük maddi sıkıntılırım oldu yansıtmadım....sadece doğalgaz yaptıracak para yoktu bana kombi aldı babam o kadar...misal kurban keserler köyde eti bana layık görmez..hepsini yüzüne vurdum annemin...kavga ettik telefonda yazıklar olsun sana dedi keşke beni doğurmasaydın dedim keşkeee...dedii o bana ben ona...saydırdık...sonra suratına telefonu kapattım 1 aydır aramıyorum oda aramıyor ...yakın mesafe oturuyoruz ne zaman zil çalsa annem geldi zannediyorum gönlümü alacak diye...yada telefon çalsa annem arayacak gönlümü alacak diye bekliyorum...değersizlik hissi küçüklüğümden beri yaşadığım bir şey ama yaş 37 hala kaldıramıyorum...küçükken abim mahsus ben masadan kalkayım diye birşeyler isterdi çocukluk işte beni sinir etmek için kalkmazdım annem bana kızardı kalk abinin dediğini yap diye...çok döverdi bizi ...biryere oturmaya giderdik herkesin çocuğu koştururdu herkes dururken annem beni tokatlardı sus otur diye...hiç başımı okşayıp sevdiğini bilmem hep ezdi ...yinede bu son kavgaya kadar çok düşkün olduğumu düşünürdüm...nasıl ağzımdan çıktı o kadar şey bilmiyorum...canım gerçekten çok sıkkın eni konu mutsuzum .

Son düzenleme:
Gönlünü almalarını bekleme canım, yapmazlar. Anne-baba kendini daima haklı görür, üstün görür ve çocuğundan özür dilemez. Bizi onlar dünyaya getirdi ama her ne sebeptense “sütümü helal etmem” diye salakça bir güç görüyorlar kendilerinde; halbuki bu dünyaya getirdiysen beni o süt de senin boynunun borcudur, analık babalık yapmak senin boynunun borcudur bana ikrammış lütufmuş gibi davranmak niye?! Yapınca başına kakarlar, yapmayınca da sen haketmiyorsun çünkü iyi bir evlat olmadın bla bla bla... her türlü saçmalık işte. Yaptıkları haksızlığın faturasını çocuklarına kesmeye çalışıyolar.

şimdi düşün, kapı çaldı ve annen geldi diyelim, ne olacak ki? Bunca sene kırılan kalbin yaralanan ruhun düzelecek mi? Elbette hayır. Er geç konuşacaksınız orası kesin, ama saçma sapan kırgınlık konuşmaları yapıp kendini üzmeye değer mi? O yüzden boşver, içinden gelmiyosa arama ama özür de bekleme boşuna. Olur da içinden aramak gelirse, kendine söz ver bundan sonra kendinden ödün vermeyeceğine dair. Mesafeni sınırını koruyacağına ve fedakarlığını sınırlı tutacağına dair söz ver. Ancak bunları aklından çıkarmadan ararsan doğru olur.

Üzme kendini sen önemlisin, bunca şeyi başarmış bu yaşa gelmişsin. Kimse seni yıkamaz, üzemez, incitemez. Boşver.

Gönlünü almalarını bekleme canım, yapmazlar. Anne-baba kendini daima haklı görür, üstün görür ve çocuğundan özür dilemez. Bizi onlar dünyaya getirdi ama her ne sebeptense “sütümü helal etmem” diye salakça bir güç görüyorlar kendilerinde; halbuki bu dünyaya getirdiysen beni o süt de senin boynunun borcudur, analık babalık yapmak senin boynunun borcudur bana ikrammış lütufmuş gibi davranmak niye?! Yapınca başına kakarlar, yapmayınca da sen haketmiyorsun çünkü iyi bir evlat olmadın bla bla bla... her türlü saçmalık işte. Yaptıkları haksızlığın faturasını çocuklarına kesmeye çalışıyolar.

şimdi düşün, kapı çaldı ve annen geldi diyelim, ne olacak ki? Bunca sene kırılan kalbin yaralanan ruhun düzelecek mi? Elbette hayır. Er geç konuşacaksınız orası kesin, ama saçma sapan kırgınlık konuşmaları yapıp kendini üzmeye değer mi? O yüzden boşver, içinden gelmiyosa arama ama özür de bekleme boşuna. Olur da içinden aramak gelirse, kendine söz ver bundan sonra kendinden ödün vermeyeceğine dair. Mesafeni sınırını koruyacağına ve fedakarlığını sınırlı tutacağına dair söz ver. Ancak bunları aklından çıkarmadan ararsan doğru olur.

Üzme kendini sen önemlisin, bunca şeyi başarmış bu yaşa gelmişsin. Kimse seni yıkamaz, üzemez, incitemez. Boşver.
Abim aradı bugün onuda doldurmuş...kadın çık üzülüyor muşta ağlıyormuşta kalbini çok kırmışımda o yüzden gelmiyormuş ta ..ben hep böyle yapıyormuşum...ne zaman düğün dernek yada bişey olsa arıza çıkarıyormuşum ...onlar hiç ayrım yapmıyormuş yapsalarda o beni doğurmuş büyütmüş bilmem ne....bir süre tartıştık ..sonra .kendi bilir dedim.. ayrıca sen karışma git kendi sorunlarınla ilgilen de dedim...oda beni silmiş artık aramayacakmış falan filan..kime ne hayrı varsa !Çok lazım sanki...ah hayat...annenin babanın değer vermediğine abimi değer verecek sanki yadirgamiyorum artık...hayır birde hatasını kabul edeceğine milleti doldurup üstüme sarıyor gerçekten şu yaşadığıma inanamıyorum...

Bunları eşinize de anlatmayın bence, çünkü malesef annesi babası arkasında olmayanın iyice tepesine biniyolar, değersiz görüyolar, nasılsa bana muhtaç diyerek kötü davranmaya başlıyolar.
Yok bilmiyor olayları ama farkında olduğu için onlara basit kapris yaptığımı söylemedim detayları asla anlatmam bu konuda bende sizin gibi düşünüyorum

Yakında beddua seansına da başlarlar. Lakin Allah görüyor. Anne baba bedduası tutuyor ama her anne babanınki de tutacak diye birşey yok. Sizinkilerinki tutmaz mesela. Bunları neden mi diyorum? Yakında görürsünüz.

Bu dediğini çoğu kiz yaşıyor, herseylerine koşarsın ama kıymetli oğlanlari olur
Yardım etmedin mi Damada para mı yedirecegim derler , gelin kendi evlatları sanki !
ben de bir kere aileme haksızlık yaptıklarını uygun bir dile soyledim duyduğum laf şuydu...
Yazık olsun sana hiç demiyorsun kardeşim evlensin evi olsun barki olsun başı toplansın mutlu olsun...
ya kardeşim evlensin sonsuza kadar Muş mutlu olsun ama sen haksızlık yapma mevzu onun mutluluğu değil mevzu senin ayrım yapman 🤦
asla anlamazlar asla 😔

Bu dediğini çoğu kiz yaşıyor, herseylerine koşarsın ama kıymetli oğlanlari olur
Yardım etmedin mi Damada para mı yedirecegim derler , gelin kendi evlatları sanki !
ben de bir kere aileme haksızlık yaptıklarını uygun bir dile soyledim duyduğum laf şuydu...
Yazık olsun sana hiç demiyorsun kardeşim evlensin evi olsun barki olsun başı toplansın mutlu olsun...
ya kardeşim evlensin sonsuza kadar Muş mutlu olsun ama sen haksızlık yapma mevzu onun mutluluğu değil mevzu senin ayrım yapman 🤦
asla anlamazlar asla 😔
Aynen öyle kardeşim nişanlı ev aldılar ona ki babamın 4 evi var zaten kirada....çocuğa mecbur ev almışlar açıktamı kalsınmış....babamın evleri depreme dayanıklı değilmiş eski binaymış ki hiçbir sorun yok o yüzden kiptaştan almışlar falan ...aldıkları ev kardeşimin üstüne oldu. Tabiki....abimde aynı siteden ev aldı onada birsürü altın taktılar oda peşinatını verdi birazda kredi çekti aldı 5 senede babamın evinde oturdu bu arada ...bana gelince üç kuruşluk bir eşyayı layık görmediler ...yüzüne vurundaysa kötü ben oldum ne kıskançlığın kaldı ne fesatlığım....ama ne yalan söyleyim bütün içimdekileri döktüm kırıcılıksa kırıcılık...ben yıllardır dışlanıyorum üzülüyorum an onlar lay lay lom...şimdi onlar üzülsünler inanın içim öyle bir soğumuşki umurumda bile değiller

Bence doğru planı yapmışsın annenle görüşme ki görsün hastalandığında kim yanında olacak bunu annen idrak etmeli , gelinlerin ona bakacağını sanmıyorum uzun müddet görüşme o zaman oğullarının gerçek yüzünü görür yoksa değerin anlaşılmıyacak , biraz da gelinler sorumluluk alsın, sen bekle annen eninde sonunda anlayacak değerini, sabırlı ol sakin anneni arama , ayrıca annen adil bir insan değilmiş bütün erkek çocuğu olan annelerin adil olmasını isterdim

Bence doğru planı yapmışsın annenle görüşme ki görsün hastalandığında kim yanında olacak bunu annen idrak etmeli , gelinlerin ona bakacağını sanmıyorum uzun müddet görüşme o zaman oğullarının gerçek yüzünü görür yoksa değerin anlaşılmıyacak , biraz da gelinler sorumluluk alsın, sen bekle annen eninde sonunda anlayacak değerini, sabırlı ol sakin anneni arama , ayrıca annen adil bir insan değilmiş bütün erkek çocuğu olan annelerin adil olmasını isterdim
Aramıyorum zaten ...içim çok sıkkın ama aramayacağım...kadın kabul etse hatasını tmm deyip uzatmayacağım...bide özür bekliyor çok bekler...evet adil değil ..rahmetli babaannemi eleştirdi yıllarca oda küçük amcamı kayırırdı hep ama babama da çok destek olmuşluğu vardı kadının yalan söyleyemem
Sonra bakıma muhtaç kaldığı 10 yıl sadece babam baktı amcam bir bardak su bile vermedi annesine yılda 1 yada 2 kez uğrayıp babamlara
Sen cennetliksin abi anneme bakıyorsun ya diye dalga geçerdi birde
Annem sinir olurdu ...yıllarca babannemi eleşiirdi ayıpladı millete anlattı durdu...babannem demanstı diğer gelinler evlerine kesinlikle sokmadılar hastalığı boyunca...annem 16 yaşında evlenmiş ve çok eziyet görmüş elime kalasın diyede beddua etmiş hep....
Amcam üni.mezunu maddi durumu çok iyidi..dedem sayesinde ...ama babama da yardımı oldu rahmetlinin bayağı.....annem hep söylerdi sabancının oğlu gibi büyüttüler onu diye....
Nitekim babaannemin akıl tamamem gitti 4 yıl kadar önce... amcam 42 yaşında vefat etti annesinden önce...eşi dara düştü haliyle...
Yine annem kendisi farklıymış gibi. ..eee kul hakkıyla gitti kaynana hep ona yedirdi oda yedi doydu anasına bakmadı...diye söylendi durdu...
Babaannemde öldü 2 yıl önce...
Tartışırken sen babaannemden betersin dedim zoruna çok gitti..
Kendide küçük oğlunu öyle yetiştirdi halbuki...kınadıklarını yaşamadan ölüm yok insanoğluna

Ailenizin hatalarını anlayacağını sanmıyorum, böyle bir beklentide olmanız abes olmuş.
Bugüne kadar yemekte bile ‘kalk abinin istediğini ver’ diyen anne, onlar dururken size bir şeyi hak görmez ki zaten.
O zaman ‘ayağın yok mu senin, kardeşin yemek yiyor ne haddine istemek’ deseydi, bunlar olmazdı.
Ama bu da hayata bakış işte.
Varlıkları size pek bir şey katmıyorsa yokluklarına üzülmeyin.

Allah yazdıysa bozsun, iki evladım var tabaklarına bile yemekleri aynı sayıda koyuyorum.
Bakıyorum 13 parça, öbürüne de öyle, hak geçmesin, biri üzülmesin.
Ben evladıma iyi anne olamadıktan sonra, yüzüme bakmasa hakkıdır çünkü doğuran benim.
Anaların hakkı ödenmez lafına inanmıyorum, büyütüp yetiştirmek bizim seçimimiz.

Bencede biraz görüşmeyin hastalanınca yada birine ihtiyaçları olunca sen olmayınca anlayacaklar kıymetini hatta abin kardeşin annen onların eşlerine sarmasın die aranızı yapmaya çalışacaklar çünkü sen yoksan onlara gidecek ve ya onları çağıracak kırgınlığını hakşsışıkşarı hepsini dike getir eğer işe yarar ise ne ala yaramaz ise normal konuşursun ama çok samimiyet kurmaz mesafeli olursun anne baba sonuçta hiç konuşmamakta olmaz

Aramıyorum zaten ...içim çok sıkkın ama aramayacağım...kadın kabul etse hatasını tmm deyip uzatmayacağım...bide özür bekliyor çok bekler...evet adil değil ..rahmetli babaannemi eleştirdi yıllarca oda küçük amcamı kayırırdı hep ama babama da çok destek olmuşluğu vardı kadının yalan söyleyemem
Sonra bakıma muhtaç kaldığı 10 yıl sadece babam baktı amcam bir bardak su bile vermedi annesine yılda 1 yada 2 kez uğrayıp babamlara
Sen cennetliksin abi anneme bakıyorsun ya diye dalga geçerdi birde
Annem sinir olurdu ...yıllarca babannemi eleşiirdi ayıpladı millete anlattı durdu...babannem demanstı diğer gelinler evlerine kesinlikle sokmadılar hastalığı boyunca...annem 16 yaşında evlenmiş ve çok eziyet görmüş elime kalasın diyede beddua etmiş hep....
Amcam üni.mezunu maddi durumu çok iyidi..dedem sayesinde ...ama babama da yardımı oldu rahmetlinin bayağı.....annem hep söylerdi sabancının oğlu gibi büyüttüler onu diye....
Nitekim babaannemin akıl tamamem gitti 4 yıl kadar önce... amcam 42 yaşında vefat etti annesinden önce...eşi dara düştü haliyle...
Yine annem kendisi farklıymış gibi. ..eee kul hakkıyla gitti kaynana hep ona yedirdi oda yedi doydu anasına bakmadı...diye söylendi durdu...
Babaannemde öldü 2 yıl önce...
Tartışırken sen babaannemden betersin dedim zoruna çok gitti..
Kendide küçük oğlunu öyle yetiştirdi halbuki...kınadıklarını yaşamadan ölüm yok insanoğluna
Anne babayla köslük olmaz asla konuşmaya başladığınızda sizde gelinleriniz gibi davranın uzak durun hiç birşeyede mıdahale etmeyin mesafeniz olsun belki anlarlar hatalarını

Evin tek kızıyım abim ve küçük erkek kardeşim var....ben ortancayım...annemin dünyası oğulları üzerine kurulu...oysaki her işine ben koşarım ameliyat oldu geçen yıl gelin bastı gitti ilgilenmemek için memleketine abimde kapıdan şöyle bir uğradı annem telefonda sitem ettiği için oda...
Günlerce kaynanamların imalarını göz ardı ederek annemde kaldım baktım iyileştirdim...bu en azı inanın...17 yıldır evliyim hep ben koşarım onlara...temizliğine hastalığına herşeye...neyse bu yıl kardeşim nişanlandı 3 aya evlenecek...ailem varlık lı insanlar...abime çok destek oldular o evini aldı uzağa taşındı...şimdide kardeşime ev alıyorlar oda uzağa gidecek...aslında babamın 4 evi var ama oğlunun üzerine sıfırdan daire alıyorlar site de otursun diye...bana gelince hiçbirşeyi layık görmüyorlar evime gelseler 1 kilo meyve bile almazlar..aç mısın tokmusun diye sormazlar...ve hep eşimin yanında sana şunu alıcaz sana bunu vericez deyip bol bol sallarlar ama sonra hiçbirşey ne alırlar nede verirler...1 ay kadar önce yine alıcaz deyip almadıkları şeyi anneme söyledim 5 yıldır 2 bin liralık....(5 yıl önce abimle bana size kaliteli yatak alacağım diye söz vermişti abim kendi almış onun yerine ona dolap yaptırdı bana bişey almadı ) oğlunuza ev alıyorsunuz dedim bana layık görmediğiniz o para yı inşallah kefen param yaparsınız da dedim onu atlamayayım...demez olaydım...ne fesatlığım kaldı ne kıskançlığın nede art niyetim
Bak dedim ben okumadım iki oğlunda üniversite okuttun..genç kız oldum 1 gün bile bu kıza bir harçlık verelim demediniz 16 yaşında işe girdim borcunuz var diye (ben bildim bileli borçları oldu 4 ev sahibi olana kadar) çalıştığım parayı eve verdim üstüme giyinecek 2.bir kıyafetim olmadı hiç taki çalışana kadar cebim para görmedi..birini sevdim bu kapıdan içeri giremezler dedi istersen ceketini al git sileriz seni dedi.ailemize uygun değilmiş....abime hiç sorgulamadan sevdiği kızla evlendirdiler hemde ailemize hiç uygun olmayan biriyle ... kardeşimin nişanlısına öyle..hiç sorgulamadan istendi kız....neyse şu anki eşimi seviyorum o ayrı ... çeyizime kendi paramla aldığım b.makinası bile büyük sorun oldu....evlendim çok büyük maddi sıkıntılırım oldu yansıtmadım....sadece doğalgaz yaptıracak para yoktu bana kombi aldı babam o kadar...misal kurban keserler köyde eti bana layık görmez bal üretirler yılda 3 kilo hakkım var fazlası olmaz...bu konu böyle uzaar gider...hepsini yüzüne vurdum annemin...kavga ettik telefonda yazıklar olsun sana dedi keşke beni doğurmasaydın dedim keşkeee...dedii o bana ben ona...saydırdık...sonra suratına telefonu kapattım 1 aydır aramıyorum oda aramıyor ...yakın mesafe oturuyoruz ne zaman zil çalsa annem geldi zannediyorum gönlümü alacak diye...yada telefon çalsa annem arayacak gönlümü alacak diye bekliyorum...değersizlik hissi küçüklüğümden beri yaşadığım bir şey ama yaş 37 hala kaldıramıyorum...küçükken abim mahsus ben masadan kalkayım diye birşeyler isterdi çocukluk işte beni sinir etmek için kalkmazdım annem bana kızardı kalk abinin dediğini yap diye...çok döverdi bizi ...biryere oturmaya giderdik herkesin çocuğu koştururdu herkes dururken annem beni tokatlardı sus otur diye...hiç başımı okşayıp sevdiğini bilmem hep ezdi ...yinede bu son kavgaya kadar çok düşkün olduğumu düşünürdüm...nasıl ağzımdan çıktı o kadar şey bilmiyorum...canım gerçekten çok sıkkın eni konu mutsuzum ...babam derseniz şu an memlekette sözde sever beni ama asıl gözbebeği küçük oğlu oda aramıyor beni muhtemelen durumdan haberdar ...affedemiyorum içimde öyle biriktirmişimki aramak affetmek görüşmek istemiyorum...ama bir taraftanda hala gönlümü almalarını bekliyorum...
Gerçekten çok yoruldum
Kimseden hiç bişey bekleme cidden bak konu ne oldu bilmiyorum ama sana anlatayım annem 47 yaşında sildi ailesini mevzu da bir 150 lira dan koptu
Ablasının kocası babamı hırsız yerine koydu hiç alakasız bişeyden annemde onlara açıklama yapmadı böyle bişeyi bize nasıl kondurdunuz diye ablası anneme o kadar ağır sözler etti ki annem yine saygısını bozup cevap vermedi şimdi onlar da çok pişman ama burunları yere düşse eğilip almazlar annemde sen gibi yorulmuş çok yorgun hiç birini özlemiyorum gözümde değiller der sende öyle ol herşey gönlünce olsun inşallah

İnanın hiç değişmiyorlar..Eşim bana bir keresinde ailen niye seni sevmiyor , acaba srn birşeymi yaptında seni sevmiyorlar dedi..Kendisi annesiz büyümüş sanıyorki bütün anneler seviyor..O gün kızdım ettim..Sonra birgün tesadüfen onlara gidiyorduk kardeşim evden çıkıyordu. O çıktı biz girdik.Yani kapıyı çalmadık ,geldiğimizi duymadılar biz montları çıkarırken bizimle ilgili konuştuklarını duyduk.Işte benim fiziğimle dalga geçiyor, küçükkende salaktı ,inatçıydı .Yok 3 4 yaşındayken sofraya çağırırmış gitmezmişim dayak yiyince gidermişim , çünkü çok sinsi ve fesatmışım hep o yaşta huzursuzluk çıkarirmışım..Sokakta oynamak için arkadaşım çağırıyor diye kapı çalınıyormuş gibi numara yaparmışım bu yüzden hep yalancı ve şeytanmışım..15 16 yaşlarında babam dışarı bırakmazdı camdan bile baktırmazdı .Bende gizlice perdenin arkasından dışarı bakardım.Aslinda ben o zaman perdenin atkasından erkeklere bakarmışım..Camdan kardeşimi çağırsam aslında erkeklere işaret gönderiyormuşum.Bıraksalar o.... olurmuşum çok meraklıymışım..Eşiminde tipiyle dalga geçtiler sonunda işte layığını buldu..Evlendiğimiz de ben 21 eşim 26 yaşındaydı..Ben evde kalmışım ..Zorla anca oyle biri beni bulmuş..Ben kalmışım eşim kurumuş birbirimizi bulmuşuz fln filan..Eşim bunları duyunca çok şaşırdı .Bana ne kadar haksızlık yaptığını anladı..Oysa onların her işine koşardı..Onlar ne iş olsa hemen ona söylerdi..Sanki onun görevi gibi o yapsın o gitsin.Oğullarına ya kıyamazlar yada laf geçiremezler hep eşime emirler yağdıriŕlardı..Eşim ve ben kırmayalım ben aman hakları üstümde kalmasın diye her işlerine koşardım..Onlarda bizi salak sanıyorlarmış..Şimdi çook mesafeliyiz..Hiçbir işine koşmuyorum. Hatalarını anlamış gibi cümleler kuruyorlar ama belkide niyetleri bizi iyi görüp yine eskisi gibi davranmamızı sağlamak. Çünkü şimdi işlerine koşan yok..Ama karalıyız biz bu mesafeden şaşmayacağız..Bu iyi niyetimiz yıllarımıza mâl oldu..Anne vaba evlat gibi görmüyorsa bende böyle uzak olurum...Bir üyeninde dediği gibi bizi dünyaya getirdiler her yaptıklarını başımıza kakıyorlar..O zaman dünyaya getirmeselerdi

Benım bir yakınım var kendisi 5 kardes. Maddı durumu cok ama cokkotu ama yınede annesinin herseyıne o koşturur..bulur bulusturur hastaneye taksiyle goturur gerekirse. Dıger kardeslerde ilgilenir ama annenısının mahallesinde oturan oğlu karısının korkusuna annesine bjsey yapamaz fazla.. Daha bir cok sey. Ama anne yınede oglum da oglum der.. Yollarını gozler..dıgerlerınıde sever ama o oğlu bır baskadır. Ee ne demişler sevmeyen sevilir sevilende sevmezmiş...

Back