Ailemi bekarligimi çok özlüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ailenizle aynı şehirdesiniz ve bu tepkileri mi alıyorsunuz, bence çok yanlış eşinizin tutumu..
Ben ailemle aynı şehirdeyim hiç kimse karışamaz istersem gecenin 3 ünde gider görürüm hayırdır yani sitem edecek kızacak hiçbir şey yok bu konuda.. Biraz ağırlığınızı koymanız gerek..

aah benim konum :) ama ben artik bugunu yasamaya karar verdim, sende oyle yap

Esınız getirip goturmeyecek. Siz ıstedıgınız de gideceksiniz. Ailenız gelecegı zaman agzını acamaz isine baksin.

Ya Allah affetsin ama, ailemi istemeyen aileme gitmek ıcın izin isteten ve vermeyen adama bırak cocuk yapmayı bosardım.
Yuva kolay kurulmuyorcular gelmeden söyleyim, beni bakan buyuten aıle de bitane. Beni onlara göndermeyen, onları evıme istemeyen adamın yuva kurma derdi zaten yoktur. Herkes haddını bılıcek. Ailem gelecek diye sorun cıkaran adamın felaketi olurum.

Bir an dedim ben mi yazdım bunu,dün altın gününe gitmeye varana kadar aynı herşey bu kadar olur.Bizimkilerde aynı işi yapıyorlar.Ben de aynı hisleri yaşıyorum seninle.Dün hatta geldim eve ağladım gizlice.Ailemi çok özlüyorum ben de,eşimin ailesi burda diye de kıskanıyorum sanırım biraz.

sende .ilgisiz eş,aile delisi koca var.
ona içerlemesişsin kuzum.
tamam ıyı ınsanlarda sureklı kv yüzü yerıne tabıkı annemin yüzünü tercıh ederım.boğulur ınsan.

Oturup ağlayıp eşinin seni ağmasını bekleme,
çünkü anlamaz otur konuş belki konuşarak çözebilirsiniz.

Çok özür dilerim ama eşiniz keşke ailesiyle evlenseymiş. Bu ne canım. Her zaman sa dipdibe olmaz ki.madem öyle evlenmeseydi eşiniz.
Bence bunu söyleyin eşinize evlilik böyle devam etmez. Ailesinden kopamiyorsa evli kalmanın hiçbir mantığı yok. Evlilik aile kurmak demek zaten. Bu adam kendi ailesinden kopamamis ki yuva kursun.

Ya biz aynı kisimiyiz acaba nicklerimizde benziyor

sende .ilgisiz eş,aile delisi koca var.
ona içerlemesişsin kuzum.
tamam ıyı ınsanlarda sureklı kv yüzü yerıne tabıkı annemin yüzünü tercıh ederım.boğulur ınsan.
Aynen ya başkası ne kadar iyi olursa olsun kendi annem her zaman en ennn iyisidir

Bunları falan dedim daha önce malum bir günlük konu değil ki bir buçuk yıllık evliyiz ve hep gündemde olan bi konu sonuç yine aynı

Ah bu erkekler ilk evlendiğimiz zaman eşimde böyleydi hep ailesine gitmek istiyodu. Bende ailem bırakıp gelmişim uzaklardan yanımda yoklar hergün ağlıyodum, sebepsiz şeylerden kavga ediyoruz.Açık açık konuştum, sonra bizde artık bi aile olduk bu kadar sık gitmeyelim bizimde düzenimiz var gitmek istemiyorum, ben senin için ailemi bıraktım geldim dedim. mırın kırın etti tabi ki sende onların kızısın senıde görmek istiyolar falan diye. 4 senelik evliyiz artık 2hafta bir gidiyoruz ya da ayda bir kere gayet iyiyiz böyle.

Ne yaparsanız yapın eşiniz değişmeyecek. Ben 4 yıl uğraştım. Benimki de birlikte iş yaptıkları halde 2-3 günde 1 görüşmek istiyordu. Bu arada ben şehir dışındayken hiç uğramıyordu nerdeyse yanlarına. İşleri dağıldı başka şehre geldik de rahatladım. Bu siteyi takip ettikçe erkeklerden nefret ettim.
Evlisiniz diye size istemediğiniz bi hayatı neden zorunlu tutuyor ki?

Çok üzüldüm senin adına. Bence sağlam bi ayar istiyor eşin. Muhtemelen ben olsam çoktan o ayarı vermiştim.
Bu arada sağlıkla kucağına al bebisini. Şimdiden rest cekersen lohusalık dönemine kafan daha rahat girersin diye düşünüyorum yoksa bu sefer de onlar senden çıkmıcak benden tavsiye

Çözemedik, boşandım.

Bunlar bağımlı aile şeması. Ve asla değişmeyecekler, üzgünüm.

Bunuda düşünmüyor değilimmm sürekli bebeği görmek için gelip duracaklar belki rahatsız olucam ama onlar için zorla ayağa kalkicsm malum yardıma gelmezler ki anca yormaya gelirleer

Bunuda düşünmüyor değilimmm sürekli bebeği görmek için gelip duracaklar belki rahatsız olucam ama onlar için zorla ayağa kalkicsm malum yardıma gelmezler ki anca yormaya gelirleer
Cılkını çıkarmaya kalkarlarsa sen de ona göre davranırsın. Seni dusunmeyeni senin düşünmek gibi bi zorunluluğun yok. Çıkmazsın odandan olur biter. Arsız degillerse tavrından anlarlar herhalde.

Net bir sorun yok mu eşinizle? Eşinizin sizi her gün kendi ailesiyle görüşmeye zorlaması, kendi ailenizle görüşme sıklığınıza karışması net bir sorun değil mi? Keşke evliliğiniz oturmadan çocuk düşünmeseydiniz. Şimdi iki kat daha hassassınız. Eşiniz sizi sindirmiş ama dişli olun biraz. Neden eşinizin sizi götürmesini bekliyorsunuz? Tek başınıza toplu taşımaya binip gidemiyor musunuz? Bir sitem eder iki eder sonra alışır.

Eşin seni neden yalnız bırakmak istemiyor en önemli sorun bu.

Sana güvenmiyor mu? Tek kalınca ne olacağını düşünüyor? Askere giderler annemde kal, şehir dışına işe giderler annemde kal, sanki kadınlar iki gün yalnız kalınca kocalarının peşinden iş çeviriyor? Aldatacağını düşünüyor başla açıklaması var mı? Ne hadsizliktir bu.

Aile nedir tam idrak edememiş henüz. Siz evli değilsiniz ayrı bir aileniz yok sanki o hala bekarken yaşadığı hayatı devam ettiriyor. Gitmiyorum biz artık bir aileyiz kendi evimiz var, diyeceksiniz.

Her allahın gününü ailesiyle geçirecekse niye evlenmiş ne güzel yaşasaymış ailesiyle işte.

Eşinizin sizi çocuk gibi bir yerlere bırakması saçma kendi evinizde kalın o gidince.ağaç kovuğundan çıkmadım ben tabiki kendi aileme erken giderim diyeceksiniz.her dediğine tamam derseniz bu şekilde suistimal edilirsiniz.ben böyle kadınlara çok kızıyorum köle olmak için mi evleniyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…