Aynı şehirdeyiz haftada bir eşim götürüp getiriyor kendim gündüzden gitmek istediğimde laf ediyor benim anneme geç gidersin kendi annene erkenden gidiyorsun gibi sitemli kızgın söyleniyor. Ya da benim ailem bizim eve geleceği zaman mutlaka bi sorun çıkartıp beni üzüyor onların karşısına üzgün çıkmamı sağlıyor
Esınız getirip goturmeyecek. Siz ıstedıgınız de gideceksiniz. Ailenız gelecegı zaman agzını acamaz isine baksin.Aynı şehirdeyiz haftada bir eşim götürüp getiriyor kendim gündüzden gitmek istediğimde laf ediyor benim anneme geç gidersin kendi annene erkenden gidiyorsun gibi sitemli kızgın söyleniyor. Ya da benim ailem bizim eve geleceği zaman mutlaka bi sorun çıkartıp beni üzüyor onların karşısına üzgün çıkmamı sağlıyor
Bir an dedim ben mi yazdım bunu,dün altın gününe gitmeye varana kadar aynı herşey bu kadar olur.Bizimkilerde aynı işi yapıyorlar.Ben de aynı hisleri yaşıyorum seninle.Dün hatta geldim eve ağladım gizlice.Ailemi çok özlüyorum ben de,eşimin ailesi burda diye de kıskanıyorum sanırım biraz.Merhabalar tam olarak dert sayılacak bi şey değil ama paylaşmak istedim yaklaşık bir buçuk yıllık evliyim ve ailemi çoookk özlüyorumm bu yüzden son zamanlarda özellikle nerdeyse her gün ağlıyorum Bekarligimi çok özlüyorum eşimle aramda net bi sorunumuz yok ufak tefek şeyler oluyor tabi ki ama eşim ailesine çok bağlı her gün görüşmek istiyor her gün onlara gitmek istiyor mesela dün kayınvalidemlerle beraber bi yere oturmaya gittik gündüz altın günü tarzı bi şeydi ama sonra çok rahatsız oldum hamile de olduğum için karnıma ağrı girdi eşimde akşama onlara gitmek istedi bende sadece biraz rahatsızım evimize geçelim de yarın gidelim dedim bunu bile sorun ediyor zaten babası ve abisi ile aynı işi yapıyorlar her gün beraberler buna rağmen her akşam yine beraber olmak istiyor onlarla bende Bi süre sonra evimden uzaklaşıp bunlarin içinde misafir gibi hissediyorum kendimi ve kendi ailemi çok özlüyorum eşim başka şehire işe gideceği zaman falan kendi annesine götürüyor burda kal diyor ne kadar kötü kişiler olmasa da kendi ailemde ki gibi rahat değilim. Evli ablalarim nasıl çözdü bu özlem işini az önce bile özledim diye ağladım hep çok özlüyorum ya burda hiç kendimi mutlu hissedemiyorumm
Ya biz aynı kisimiyiz acaba nicklerimizde benziyorBir an dedim ben mi yazdım bunu,dün altın gününe gitmeye varana kadar aynı herşey bu kadar olur.Bizimkilerde aynı işi yapıyorlar.Ben de aynı hisleri yaşıyorum seninle.Dün hatta geldim eve ağladım gizlice.Ailemi çok özlüyorum ben de,eşimin ailesi burda diye de kıskanıyorum sanırım biraz.
Görmezden gelmek falan zor oluyor işte malesefaah benim konum :) ama ben artik bugunu yasamaya karar verdim, sende oyle yap
Aynen ya başkası ne kadar iyi olursa olsun kendi annem her zaman en ennn iyisidirsende .ilgisiz eş,aile delisi koca var.
ona içerlemesişsin kuzum.
tamam ıyı ınsanlarda sureklı kv yüzü yerıne tabıkı annemin yüzünü tercıh ederım.boğulur ınsan.
Bunları falan dedim daha önce malum bir günlük konu değil ki bir buçuk yıllık evliyiz ve hep gündemde olan bi konu sonuç yine aynıÇok özür dilerim ama eşiniz keşke ailesiyle evlenseymiş. Bu ne canım. Her zaman sa dipdibe olmaz ki.madem öyle evlenmeseydi eşiniz.
Bence bunu söyleyin eşinize evlilik böyle devam etmez. Ailesinden kopamiyorsa evli kalmanın hiçbir mantığı yok. Evlilik aile kurmak demek zaten. Bu adam kendi ailesinden kopamamis ki yuva kursun.
Çok üzüldüm senin adına. Bence sağlam bi ayar istiyor eşin. Muhtemelen ben olsam çoktan o ayarı vermiştim.Aynı şehirdeyiz haftada bir eşim götürüp getiriyor kendim gündüzden gitmek istediğimde laf ediyor benim anneme geç gidersin kendi annene erkenden gidiyorsun gibi sitemli kızgın söyleniyor. Ya da benim ailem bizim eve geleceği zaman mutlaka bi sorun çıkartıp beni üzüyor onların karşısına üzgün çıkmamı sağlıyor
Merhabalar tam olarak dert sayılacak bi şey değil ama paylaşmak istedim yaklaşık bir buçuk yıllık evliyim ve ailemi çoookk özlüyorumm bu yüzden son zamanlarda özellikle nerdeyse her gün ağlıyorum Bekarligimi çok özlüyorum eşimle aramda net bi sorunumuz yok ufak tefek şeyler oluyor tabi ki ama eşim ailesine çok bağlı her gün görüşmek istiyor her gün onlara gitmek istiyor mesela dün kayınvalidemlerle beraber bi yere oturmaya gittik gündüz altın günü tarzı bi şeydi ama sonra çok rahatsız oldum hamile de olduğum için karnıma ağrı girdi eşimde akşama onlara gitmek istedi bende sadece biraz rahatsızım evimize geçelim de yarın gidelim dedim bunu bile sorun ediyor zaten babası ve abisi ile aynı işi yapıyorlar her gün beraberler buna rağmen her akşam yine beraber olmak istiyor onlarla bende Bi süre sonra evimden uzaklaşıp bunlarin içinde misafir gibi hissediyorum kendimi ve kendi ailemi çok özlüyorum eşim başka şehire işe gideceği zaman falan kendi annesine götürüyor burda kal diyor ne kadar kötü kişiler olmasa da kendi ailemde ki gibi rahat değilim. Evli ablalarim nasıl çözdü bu özlem işini az önce bile özledim diye ağladım hep çok özlüyorum ya burda hiç kendimi mutlu hissedemiyorumm
Bunuda düşünmüyor değilimmm sürekli bebeği görmek için gelip duracaklar belki rahatsız olucam ama onlar için zorla ayağa kalkicsm malum yardıma gelmezler ki anca yormaya gelirleerÇok üzüldüm senin adına. Bence sağlam bi ayar istiyor eşin. Muhtemelen ben olsam çoktan o ayarı vermiştim.
Bu arada sağlıkla kucağına al bebisini. Şimdiden rest cekersen lohusalık dönemine kafan daha rahat girersin diye düşünüyorum yoksa bu sefer de onlar senden çıkmıcak benden tavsiye
Cılkını çıkarmaya kalkarlarsa sen de ona göre davranırsın. Seni dusunmeyeni senin düşünmek gibi bi zorunluluğun yok. Çıkmazsın odandan olur biter. Arsız degillerse tavrından anlarlar herhalde.Bunuda düşünmüyor değilimmm sürekli bebeği görmek için gelip duracaklar belki rahatsız olucam ama onlar için zorla ayağa kalkicsm malum yardıma gelmezler ki anca yormaya gelirleer
eşim başka şehire işe gideceği zaman falan kendi annesine götürüyor burda kal diyor ne kadar kötü kişiler olmasa da kendi ailemde ki gibi rahat değilim. Evli ablalarim nasıl çözdü bu özlem işini az önce bile özledim diye ağladım hep çok özlüyorum ya burda hiç kendimi mutlu hissedemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?