• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemi bekarligimi çok özlüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinin kişiliği gelişmemiş. Ben daralırım mıç mıç ilişkilerden

Bende de çok sabırsızlık var işte malesef ya şöyle olursa ya böyle olursa diye kendi kendimi yiyorum bazen
Hepsi vesvese bunların. Geleceği düşünme sabır de bugününe şükret. Böyle böyle evliliğin yıkılır. Sabrını bugününe şimdiye ver. Bak sen iç aleminde sakinleştikçe hayatın nasıl normale dönecek

Amacım gaz vermek değil ama bazı kadınlar da evliya sabrı var. Annenizi değil de sürekli kayınvalidenizi görmek sizi sıkmış doğal olarak. Farklı şehir dışında olsanız bir derece diyeceğim ama aynı şehirde nasıl çekp oturuyorsunuz?
Özellikle eşin şehir dışına gittiğinde annem aynı şehirde dururken hiç bir kuvvet beni kayınvalidemde yatıramaz. Her gün kayınvalideme gitmem eşitliği sağlamaya çakışırım. Gerekirse evde huzur bırakmam.

Bu adamlar evlendikten sonra artık kendileri ayrı bir aile olduğunu neden kabullenemiyor acaba? O zaman evlenme otur anne babanla.
Bence ağırlığınızı koyun bu konuda. Zıtlaşarak değil de güzellikle konuşarak. Evde başbaşa olmak istiyorum diyin, evimizde zaman geçiremiyoruz diyin, hamileymişsiniz orda rahat oturamıyorum uzanmam lazım diyin...böylece alışır belki

Aynı şehirdeyiz haftada bir eşim götürüp getiriyor kendim gündüzden gitmek istediğimde laf ediyor benim anneme geç gidersin kendi annene erkenden gidiyorsun gibi sitemli kızgın söyleniyor. Ya da benim ailem bizim eve geleceği zaman mutlaka bi sorun çıkartıp beni üzüyor onların karşısına üzgün çıkmamı sağlıyor
esinle arandaki şey ufak tefek değil maalesef

Bu adamlar evlendikten sonra artık kendileri ayrı bir aile olduğunu neden kabullenemiyor acaba? O zaman evlenme otur anne babanla.
Bence ağırlığınızı koyun bu konuda. Zıtlaşarak değil de güzellikle konuşarak. Evde başbaşa olmak istiyorum diyin, evimizde zaman geçiremiyoruz diyin, hamileymişsiniz orda rahat oturamıyorum uzanmam lazım diyin...böylece alışır belki
onlar evlenince ayri bir aile olduklarini dusunmuyorlar kendi sulalelerine yeni birinin katildigini bu sulaleye katilirkende kendi sulaleni %90 oraninda terk ettigini saniyorlar
kendilerinin ayri bir aile olduklarini idrak edemiyorlar maalesef

Bi bucuk yıldır bi isyan edip cıngar cıkarmadıysanız cok zor artık düzelmesi
Adam evlendiğinin artık kendi ailesi oldugunun bilincinde değil
Sizde de hata her gidelim dediğinde her gün her gün niye gittiniz kendi ailenizi haftada bir görüyorsanız onlarada öyle gidecektiniz

Merhabalar tam olarak dert sayılacak bi şey değil ama paylaşmak istedim yaklaşık bir buçuk yıllık evliyim ve ailemi çoookk özlüyorumm bu yüzden son zamanlarda özellikle nerdeyse her gün ağlıyorum Bekarligimi çok özlüyorum eşimle aramda net bi sorunumuz yok ufak tefek şeyler oluyor tabi ki ama eşim ailesine çok bağlı her gün görüşmek istiyor her gün onlara gitmek istiyor mesela dün kayınvalidemlerle beraber bi yere oturmaya gittik gündüz altın günü tarzı bi şeydi ama sonra çok rahatsız oldum hamile de olduğum için karnıma ağrı girdi eşimde akşama onlara gitmek istedi bende sadece biraz rahatsızım evimize geçelim de yarın gidelim dedim bunu bile sorun ediyor zaten babası ve abisi ile aynı işi yapıyorlar her gün beraberler buna rağmen her akşam yine beraber olmak istiyor onlarla bende Bi süre sonra evimden uzaklaşıp bunlarin içinde misafir gibi hissediyorum kendimi ve kendi ailemi çok özlüyorum eşim başka şehire işe gideceği zaman falan kendi annesine götürüyor burda kal diyor ne kadar kötü kişiler olmasa da kendi ailemde ki gibi rahat değilim. Evli ablalarim nasıl çözdü bu özlem işini az önce bile özledim diye ağladım hep çok özlüyorum ya burda hiç kendimi mutlu hissedemiyorumm
Hamilelikten oluyor aşırı hissediyorsun özlemeyi, ne zaman özlesen ara konuş ailenle. Bebeğini kucağına al gelir zaten ailen yanına, üzme kendini. Eşin de sen hamilesin ne olur ne olmaz diye seni yalnız bırakmak istemiyordur ondan kendi ailesine güveniyordur seni:KK200:

Merhabalar tam olarak dert sayılacak bi şey değil ama paylaşmak istedim yaklaşık bir buçuk yıllık evliyim ve ailemi çoookk özlüyorumm bu yüzden son zamanlarda özellikle nerdeyse her gün ağlıyorum Bekarligimi çok özlüyorum eşimle aramda net bi sorunumuz yok ufak tefek şeyler oluyor tabi ki ama eşim ailesine çok bağlı her gün görüşmek istiyor her gün onlara gitmek istiyor mesela dün kayınvalidemlerle beraber bi yere oturmaya gittik gündüz altın günü tarzı bi şeydi ama sonra çok rahatsız oldum hamile de olduğum için karnıma ağrı girdi eşimde akşama onlara gitmek istedi bende sadece biraz rahatsızım evimize geçelim de yarın gidelim dedim bunu bile sorun ediyor zaten babası ve abisi ile aynı işi yapıyorlar her gün beraberler buna rağmen her akşam yine beraber olmak istiyor onlarla bende Bi süre sonra evimden uzaklaşıp bunlarin içinde misafir gibi hissediyorum kendimi ve kendi ailemi çok özlüyorum eşim başka şehire işe gideceği zaman falan kendi annesine götürüyor burda kal diyor ne kadar kötü kişiler olmasa da kendi ailemde ki gibi rahat değilim. Evli ablalarim nasıl çözdü bu özlem işini az önce bile özledim diye ağladım hep çok özlüyorum ya burda hiç kendimi mutlu hissedemiyorumm
Çok fenaymış yahu. Durumunuz çok zor. Adama bu cesareti vermişsiniz çünkü. Ki siz, ailesini de seviyorsunuz ama sürekli beraber olmak, sizin ailenize tavırları... kabul edilir gibi değil. Bence net olun. Bunları açık açık söyleyin. Gerekirse, tartışın. Sizin bir birey, birlikte bir aile olduğunuzu anlatın. Aile iyi olsa da, belli ki anlayışsız. Kim eve para sokuyorsa, onun kölesi olmalıyız çünkü. Aileler konusunda eşit ve adil olunmalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back