aileme yapilan saygisizlik ve sonu gelmeyen tartismalar. artk esimi istemiyorum

Cnm inan bugun eski konun aklima geldi sorcaktim konuyu guncellemek istemedim.
Isin varmis esin belliki iyi niyetten anlamiyor, mucadeleni de verdin.bnce ayril biraz o evden esin caba gostersin gostermezse kndini duzeltmezse bosan dicem maalesf(
Cnm bu sehirde kimsem yok. İsimde'burda. Eger is olmasa ailemin yanina gidecektim. Annem'yillik izne kadar dayan dedi. sonra yüzünü gostermicem'dedi. O zamana kadar da kesin kararini verirsin dedi ama bosanmami asla istemiyor buna'eminim. Babam sinirli ama cok iyi biridir. Baban kaldiramaz. Kalbine iner diyo. Benim yuzumden sagliklarindan olcaklar diye korkuyorum

Ne is yapiyorsunuz?eger iyi bir isiniz varsa daha fazla yipranmayin derim...siz ailenizi ikna etmek yerine cikin ve gidin ailenizin yanina...

Ne is yapiyorsunuz?eger iyi bir isiniz varsa daha fazla yipranmayin derim...siz ailenizi ikna etmek yerine cikin ve gidin ailenizin yanina...
devlet memuruyum. O kadar bunaldm ki burdan. Sanki'hic bisey yasanmamis gibi gulerek abisiyle konusuyor. bide hala beni sucluyor. Allah sana sorsun diye.

Yiyor, iciyor hicbirsey umrunda degil. Bide Allah sana sorsun diyor. Ne yaptim da bu kadar kin dolu bana. Bide şarki söylüyor. Nefret ettim iyice

devlet memuruyum. O kadar bunaldm ki burdan. Sanki'hic bisey yasanmamis gibi gulerek abisiyle konusuyor. bide hala beni sucluyor. Allah sana sorsun diye.
Ben de bosanmak üzereyim 2 cocukla.ne yazik ki cok cabalasam da adam,adam olmayinca olmuyor.ben de ailem beni desteklemiyor diye evlilik devam etmeli diye sabrettikce karsimdaki costu da costu.eger zamaninda bosansaydim bu kadar zararli cikmazdim bu isten.

Bunu aileme kanitliycm. Sure istedi annem 2 ay disini sık dedi. Olmazsa tamam dedi. Annem icin bekliycem. yoksa hic ümidim yok
Memurmussun cocuk degilsin kimsenin onayina ihtiyacin yok anneni bahane ediyosan bilemem ama oyle degilse kendi kararini kendin ver o deliyle yasamak zorunda degilsin. Gelirine gore yasarsin evinde ailene muhtacligin yok

Cocuk düsünmedim hic. Ne olacagini kestiremedim ama sende üzülme kendini cocuklarini mutlu etmeye calis. Umursamaz ol. tabi kelin merhemi yok cnm. Uzulme. Bize yazik

Memurmussun cocuk degilsin kimsenin onayina ihtiyacin yok anneni bahane ediyosan bilemem ama oyle degilse kendi kararini kendin ver o deliyle yasamak zorunda degilsin. Gelirine gore yasarsin evinde ailene muhtacligin yok
Anneminde baskısı var. Babanin kalbine bisey olur. Az sabret diyor. Duzelir 'zannediyor. Bana sorarsan'o esim denen adamin yaninda 2 dk durmak istemiyorum

Allah askina boyle sey mi olur... Boşanın kurtulun. Aileler de kendini geliştirsin biraz. Bizim için boşanma; o adamın yanında stresten üzüntüden öl demek. Ben boşanmazsam da o zaten her gün boşanmakla tehdit ediyor diyin. Hiç olmadı eşinizin boşanma davası açmasını sağlayın.

Adamlar da çevrenizin bu tutumunu bildiğinden nasıl olsa boşanma şansı yok diye şımardıkça şımarıyor, sapkınlaştıkça sapkınlaşıyor....

Canım diğer Konularına da baktım esinde ve sende sürekli bi aile savunma durumu var
Cok zor bir süreç yasadiklariN
Ama ben hale guzel olan biseylerin var olduğuna inanıyorum
Düşünsene esinde mutsuz olmak için evlenmedi ki seninle
Bi yerlerde bi yanlış var ve bunu siz ikiniz duzelteceksiniz
Yuvanı kurtar bence en azından son kez dene

O konunda da sana söylemiştim. O adamla evlilik yürümez. Evde olup biteni abisine anlatması bile nasıl bir insan olduğunu gösteriyor. Ya evde olan evde kalır. Senin bu pasif duruşunu bildiği için üstüne geliyor. Anneni ikna etmeye çalış. Ben bu aileleri anlamıyorum. Sırf elalem ne der diye düşündükleri için kızlarını mutsuzluğa mahkum ediyorlar.

Eşinin ailesi sizin evinize gelemiyorsa eşinde kendince haklı olarak senin aileni istemiyordur. Eşinin yanında anneni arayıp feveran etmen yanlış olmuş. Annenle eşini sen yüz yüze getirmişsin.

Eşin nasıl bir adam? Durup dururken sana saldırır mı mesela? Şiddet uyguladığı oldu mu? Eğer böyle ise hemen boşan ama değilse bırak ne derse desin sen bildiğini yap.

Kördüğüm olmuşsunuz bu aralar bir şeyleri çözmek için eşinle konuşma bence. Belli ki sana karşı çok öfkeli, ne dersen de bir yerden tartışma çıkacak adam yapıcı değil.

Evinle ilgilensen, ailenle tek başına görüşsen, ailesini eşine şikayet etmesen ama sende onun ailesiyle görüşme sen olmaz mı? Böyle yapsan eşin nasıl davranır sana karşı?

Bak alttan al demiyorum. Bildiğini yap ama adama sarma diyorum. Olur mu, yapabilir misin?

Bisey dicem o adamin sana yaptiklarindan babanjn haberi var mi?Sana yapilanlari kaldirabilecekler mi de bosanmani kaldiramiyorlar.Eee benim kizim o evde mutsuz olsun,eziyet ceksin ben kizima diyim ki aman evladim dur kaldiramayiz bosanma!Boyle bir mantik var mi?Bosanmak istiyorsan ailen sana sahip cikmali.

Sakin cocuk yapmayi dusunmeyim bi bos aniniza gelip.
Eninde sonunda senden bosanicM diyen bi adamdan fayda bekleme.
Sonra cocugunla perisan olursun.

Anneniz istemiyor bosanmanizi ama farkina varin anneniz babaniz birgun vefat edicek, siz yine ortada kalicaksinz.
Annemin sozunu iyiki dinledim diyemeyeceksiniz egerki o yavrucakla dimdizlak ortada kalirsaniz.
Cok pisman olucaksinz.
Aman ha yumusamayin sakin duzeldik felan diye bu sira zarfinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…