Cnm bu sehirde kimsem yok. İsimde'burda. Eger is olmasa ailemin yanina gidecektim. Annem'yillik izne kadar dayan dedi. sonra yüzünü gostermicem'dedi. O zamana kadar da kesin kararini verirsin dedi ama bosanmami asla istemiyor buna'eminim. Babam sinirli ama cok iyi biridir. Baban kaldiramaz. Kalbine iner diyo. Benim yuzumden sagliklarindan olcaklar diye korkuyorumCnm inan bugun eski konun aklima geldi sorcaktim konuyu guncellemek istemedim.
Isin varmis esin belliki iyi niyetten anlamiyor, mucadeleni de verdin.bnce ayril biraz o evden esin caba gostersin gostermezse kndini duzeltmezse bosan dicem maalesf(
devlet memuruyum. O kadar bunaldm ki burdan. Sanki'hic bisey yasanmamis gibi gulerek abisiyle konusuyor. bide hala beni sucluyor. Allah sana sorsun diye.Ne is yapiyorsunuz?eger iyi bir isiniz varsa daha fazla yipranmayin derim...siz ailenizi ikna etmek yerine cikin ve gidin ailenizin yanina...
Bunu aileme kanitliycm. Sure istedi annem 2 ay disini sık dedi. Olmazsa tamam dedi. Annem icin bekliycem. yoksa hic ümidim yokO adamdan koca olmaz cocuk olmadan kac kurtul
Suan bu sehirde gidecek yer yok cnm. yoksa yasadiklarimi kaldiramiyorum. 2 Dk tahammulum yok. yatagimida salona getirdim zateno kavgadan sonra senin o evde kalman hata olmuş
Ben de bosanmak üzereyim 2 cocukla.ne yazik ki cok cabalasam da adam,adam olmayinca olmuyor.ben de ailem beni desteklemiyor diye evlilik devam etmeli diye sabrettikce karsimdaki costu da costu.eger zamaninda bosansaydim bu kadar zararli cikmazdim bu isten.devlet memuruyum. O kadar bunaldm ki burdan. Sanki'hic bisey yasanmamis gibi gulerek abisiyle konusuyor. bide hala beni sucluyor. Allah sana sorsun diye.
Memurmussun cocuk degilsin kimsenin onayina ihtiyacin yok anneni bahane ediyosan bilemem ama oyle degilse kendi kararini kendin ver o deliyle yasamak zorunda degilsin. Gelirine gore yasarsin evinde ailene muhtacligin yokBunu aileme kanitliycm. Sure istedi annem 2 ay disini sık dedi. Olmazsa tamam dedi. Annem icin bekliycem. yoksa hic ümidim yok
Cocuk düsünmedim hic. Ne olacagini kestiremedim ama sende üzülme kendini cocuklarini mutlu etmeye calis. Umursamaz ol. tabi kelin merhemi yok cnm. Uzulme. Bize yazikBen de bosanmak üzereyim 2 cocukla.ne yazik ki cok cabalasam da adam,adam olmayinca olmuyor.ben de ailem beni desteklemiyor diye evlilik devam etmeli diye sabrettikce karsimdaki costu da costu.eger zamaninda bosansaydim bu kadar zararli cikmazdim bu isten.
Anneminde baskısı var. Babanin kalbine bisey olur. Az sabret diyor. Duzelir 'zannediyor. Bana sorarsan'o esim denen adamin yaninda 2 dk durmak istemiyorumMemurmussun cocuk degilsin kimsenin onayina ihtiyacin yok anneni bahane ediyosan bilemem ama oyle degilse kendi kararini kendin ver o deliyle yasamak zorunda degilsin. Gelirine gore yasarsin evinde ailene muhtacligin yok
Kızlar kisaca anlatmaya calisacagm. Esim evde yasadigmiz butun sorunlari abisine anlatip akil aliyordu. Abiside o kizdan en yakin zamanda kurtul demisti. Ben herseye ragmen yuvam kurtulsun diye esimi iyi davrandm. Tartismaya calistim. Ama esim gene bana ve aileme karsi oyle kötü konustu ki. artik dayanamadim. Sinir krizi gecirdm. Bana diyorki bu isi bitirecegim er ya da gec bitirecegim diyor. Hakaret ediyor. Kac zamandir icime atmaktan yoruldum. Annemi aradim nolur gel annem dedim. kurtarin beni dedim. Aldi telefonu eline sen benim evime gelemezsin. Gelirsen benimde babam gelir dedi. Annemle boyle konusamazsin dedim. Senin anan baban padisah cocugumu konusurum diye bagirdi annecime. Ben anneme hic kiyamam. ustelik ne annem ne babm esime iyilikten baska bisey yapmadilar. Simdi kizlar biz aylardir esimle gecinemiyoruz. hep kavga hep kavga. ve gozyasim durmuyor. Ben artk bosanmak istiyorum ama annem bosanmami asla kabul etmiyor. Bizim icin bosanma diyor. Baban kaldiramaz aman kizim sabret diyor. Ne sabredecek gücüm kaldi ne dermanim. ben ne yapiyim simdi