o kavgadan sonra senin o evde kalman hata olmuşKızlar kisaca anlatmaya calisacagm. Esim evde yasadigmiz butun sorunlari abisine anlatip akil aliyordu. Abiside o kizdan en yakin zamanda kurtul demisti. Ben herseye ragmen yuvam kurtulsun diye esimi iyi davrandm. Tartismaya calistim. Ama esim gene bana ve aileme karsi oyle kötü konustu ki. artik dayanamadim. Sinir krizi gecirdm. Bana diyorki bu isi bitirecegim er ya da gec bitirecegim diyor. Hakaret ediyor. Kac zamandir icime atmaktan yoruldum. Annemi aradim nolur gel annem dedim. kurtarin beni dedim. Aldi telefonu eline sen benim evime gelemezsin. Gelirsen benimde babam gelir dedi. Annemle boyle konusamazsin dedim. Senin anan baban padisah cocugumu konusurum diye bagirdi annecime. Ben anneme hic kiyamam. ustelik ne annem ne babm esime iyilikten baska bisey yapmadilar. Simdi kizlar biz aylardir esimle gecinemiyoruz. hep kavga hep kavga. ve gozyasim durmuyor. Ben artk bosanmak istiyorum ama annem bosanmami asla kabul etmiyor. Bizim icin bosanma diyor. Baban kaldiramaz aman kizim sabret diyor. Ne sabredecek gücüm kaldi ne dermanim. ben ne yapiyim simdi
Zaten el alem icin yasiyoruz aman ayiplamasinlar dedikodu etmesinler hep iyiymis desinler diye.şu elalemin lafina bakan aileri icinde benimde ailiem olmak üzere Allah onlari bildiği gibi yapsinaile desteği çok önemli böyle bi durumda.
ben de aynısını yaşıyorum.annem küçücük olumsuz bişey söylese herkes bütün dünya beni terk etmiş gibi geliyo.
boşanmak cinayetten daha az korkunçtur en azından.siz kararlı olursanız anneniz de kabul eder.
muhtemelen elalemin diyeceklerini düşünüyodur.
zaten ben de bugün içinde bulunduğum durum nedeniyle annem elaleme karsı niye bardakları kırıyosun diyince patladım.Zaten el alem icin yasiyoruz aman ayiplamasinlar dedikodu etmesinler hep iyiymis desinler diye.şu elalemin lafina bakan aileri icinde benimde ailiem olmak üzere Allah onlari bildiği gibi yapsin
Aynen bende senin gibi düşünüyorum bu igrenc hayatta sagligimdan olucam. Hala millet ne der diyo. Baban kaldiramaz diyo. oysa ben aileme yapilan saygisizliklari kaldiramiyorum. Bitanecik gözüne bakarak büyüttükleri Kizlari yavaş yavaş ölüyozaten ben de bugün içinde bulunduğum durum nedeniyle annem elaleme karsı niye bardakları kırıyosun diyince patladım.
elalem mi önemli ben mi önemliyim diye.
ya hiç tanımadığı etmediği insan ne düşüncek diye düşünüp tasalanacağına bana biraz aklını yorsa da çıkarsa beni şu iğrenç hayattan
Dogru diyosun elaleme kafa yoracaklarina bize kafa yorsalar daha iyi olur cocuk yapmayı biliyorlar birazda digurduklariyla ilgilenseler elaleminen ilgileneceklerine.bbiz 3 kardesiz 1 kiz 2 oglan babam diyomuski keske 5 6 tane daha cocugum olsaydi annemde keske diyo bende dedimki hayattakilerun herseyi tamam bi dogmadikkar eksik annemde cok kardes iyi olurmuş siz nasil bir kafasiniz dedim hepimiz uzaktaymisiz yanlarinda kimse kalmamış herkes uzakta tek sizin evlatlarinizmi yok ozluyosaniz gelin yanimiza dedimzaten ben de bugün içinde bulunduğum durum nedeniyle annem elaleme karsı niye bardakları kırıyosun diyince patladım.
ya hiç tanımadığı etmediği insan ne düşüncek diye düşünüp tasalanacağına bana biraz aklını yorsa da çıkarsa beni şu iğrenç hayattan
senin konunuda okudum cnm. yasadiklarimiz birbirine cok benziyo. Bizde evli degilde bekar gibiyiz. aylardir konusmuyoruz. Her konustugumuzda kavga cıkıyor. Bana surekli emir veriyo. Sunu getir bunu götürzaten ben de bugün içinde bulunduğum durum nedeniyle annem elaleme karsı niye bardakları kırıyosun diyince patladım.
Dedign gibi oyle güzel oynamis ki benimle. Bende bana prensesler gibi bakar zannediyordumbu adamlara ne oluyor anlıyorum evlenen kadar canım cicim evlendikten sonra hakaretler diz boyu ne değişiyor ne oluyor onların dünyasında aklim yetmiyor.oysa evlenmissin gül gibi karın sıcacık evin var biraz saygı biraz sevgi göstermek çok mu zor ya.böyleleri toplayıp gaz odasına kapaticaksin toptan temizlik olur valla
Sizin yasadiklarinizin aynısını ben yaşadım 18 yaşında almanyaya gelin gittim amcaminogluna yıllarca hakaret yedim aileme yönelik babam akraba boşanma dedi ama bende dedimki dünyaya ben birdaha gelmeyecegim bosandim çok şükür kimse karismadi ben Boşandıktan sora annem babam vefat etti benle alakali değil yani diycegum su ben bosanmasaydim babam içi annem için onlar zaten olcekti ve ben o iğrenç adamla hala evli olcaktim kızlar herkesin hayatı kendine boşan in bidaha dünyaya gelmiyek kimse ve bu arada ikinci evliligini yaptı dünya yeniden geldim sanki eşim olmuş anneme babaama saygı duyuyor her Pazar mezarlikta onlara çiçek dikiyor çok mutluyum çok iyikide bosanmisimsenin konunuda okudum cnm. yasadiklarimiz birbirine cok benziyo. Bizde evli degilde bekar gibiyiz. aylardir konusmuyoruz. Her konustugumuzda kavga cıkıyor. Bana surekli emir veriyo. Sunu getir bunu götür
Cocuk yok cnm. Iyikide yok. bosanmak hic kolay degil. ama psikolojik baskidan yoruldum. Okudum Cok da guzel bi isim'var. esimede ihtiyacim yok.merhaba,
bence eşiniz ailenizin bu düşüncede olduğunu bildiği için size böyle davrana biliyor .. Aileniz gel kızım boşan dese hööö diye kalır geri döndürmek için çabalar.. Aileler eskilerden gördüklerini devam ettırime çabasında kocandır sus kızım yuvanı bozma..... vs... çocugunuz var mı ??.
Ne güzel cnm. Allah mutlulugunu daim etsin. Ailem arkamda olsa hemen bosanacagmSizin yasadiklarinizin aynısını ben yaşadım 18 yaşında almanyaya gelin gittim amcaminogluna yıllarca hakaret yedim aileme yönelik babam akraba boşanma dedi ama bende dedimki dünyaya ben birdaha gelmeyecegim bosandim çok şükür kimse karismadi ben Boşandıktan sora annem babam vefat etti benle alakali değil yani diycegum su ben bosanmasaydim babam içi annem için onlar zaten olcekti ve ben o iğrenç adamla hala evli olcaktim kızlar herkesin hayatı kendine boşan in bidaha dünyaya gelmiyek kimse ve bu arada ikinci evliligini yaptı dünya yeniden geldim sanki eşim olmuş anneme babaama saygı duyuyor her Pazar mezarlikta onlara çiçek dikiyor çok mutluyum çok iyikide bosanmisim
Onu diyorum olmaslaarda boşan hayat senin kimsenin değil annen babanda olsaNe güzel cnm. Allah mutlulugunu daim etsin. Ailem arkamda olsa hemen bosanacagm
Sen annene laf ettirme ama annen ettirsin devamKızlar kisaca anlatmaya calisacagm. Esim evde yasadigmiz butun sorunlari abisine anlatip akil aliyordu. Abiside o kizdan en yakin zamanda kurtul demisti. Ben herseye ragmen yuvam kurtulsun diye esimi iyi davrandm. Tartismaya calistim. Ama esim gene bana ve aileme karsi oyle kötü konustu ki. artik dayanamadim. Sinir krizi gecirdm. Bana diyorki bu isi bitirecegim er ya da gec bitirecegim diyor. Hakaret ediyor. Kac zamandir icime atmaktan yoruldum. Annemi aradim nolur gel annem dedim. kurtarin beni dedim. Aldi telefonu eline sen benim evime gelemezsin. Gelirsen benimde babam gelir dedi. Annemle boyle konusamazsin dedim. Senin anan baban padisah cocugumu konusurum diye bagirdi annecime. Ben anneme hic kiyamam. ustelik ne annem ne babm esime iyilikten baska bisey yapmadilar. Simdi kizlar biz aylardir esimle gecinemiyoruz. hep kavga hep kavga. ve gozyasim durmuyor. Ben artk bosanmak istiyorum ama annem bosanmami asla kabul etmiyor. Bizim icin bosanma diyor. Baban kaldiramaz aman kizim sabret diyor. Ne sabredecek gücüm kaldi ne dermanim. ben ne yapiyim simdi
Ama iste ailem beni okutmak is sahibi yapmak icin oyle cileler cekti ki. o kadar degerliler ki benim icin. Keske kizim tamam deseler. yeniden dogmus gibi baslayacagim hayataOnu diyorum olmaslaarda boşan hayat senin kimsenin değil annen babanda olsa
annenlere biraz acındırma yapsan burada her gün ölüyorumAma iste ailem beni okutmak is sahibi yapmak icin oyle cileler cekti ki. o kadar degerliler ki benim icin. Keske kizim tamam deseler. yeniden dogmus gibi baslayacagim hayata