aileme yapilan saygisizlik ve sonu gelmeyen tartismalar. artk esimi istemiyorum

eşiniz, abisinden etkileniyor sanırım.
abisi gaza getiriyor olabilir.
çok saygısızlık yapmış annenize karşı. sizde eşinizin ailesini evinize kabul etmeyin kesinlikle. çözüm bilemiyorum şuan ne... aileniz yanınızda olmalı en azından.

Ana baba icin evlilik mi yapilir veya surdurulur?
Hangi ana baba icin evladinin bosanmis olmasi, mutlulugundan huzurundan once gelir de bosanmasini istemez?
Kimse icin kimseye katlanmak zorunda degilsin.
Temelli ayrilmadan once annenlerde kal bir muddet. Kafa dinle, dusun...

iliskiniz lackalasmis..:KK43:
ya bosanin ya da aranizdaki sorunlari ailenize yansitmadan halletmeye calisin.
yok halledemiyorum derseniz ailenizin bosanmaniza karsi olup olmamasini onemsemeden bu isi bitirmekten baska careniz yok.

Kızlar kisaca anlatmaya calisacagm. Esim evde yasadigmiz butun sorunlari abisine anlatip akil aliyordu. Abiside o kizdan en yakin zamanda kurtul demisti. Ben herseye ragmen yuvam kurtulsun diye esimi iyi davrandm. Tartismaya calistim. Ama esim gene bana ve aileme karsi oyle kötü konustu ki. artik dayanamadim. Sinir krizi gecirdm. Bana diyorki bu isi bitirecegim er ya da gec bitirecegim diyor. Hakaret ediyor. Kac zamandir icime atmaktan yoruldum. Annemi aradim nolur gel annem dedim. kurtarin beni dedim. Aldi telefonu eline sen benim evime gelemezsin. Gelirsen benimde babam gelir dedi. Annemle boyle konusamazsin dedim. Senin anan baban padisah cocugumu konusurum diye bagirdi annecime. Ben anneme hic kiyamam. ustelik ne annem ne babm esime iyilikten baska bisey yapmadilar. Simdi kizlar biz aylardir esimle gecinemiyoruz. hep kavga hep kavga. ve gozyasim durmuyor. Ben artk bosanmak istiyorum ama annem bosanmami asla kabul etmiyor. Bizim icin bosanma diyor. Baban kaldiramaz aman kizim sabret diyor. Ne sabredecek gücüm kaldi ne dermanim. ben ne yapiyim simdi
cocuk yok dmi?

eşin belkıde senin bir şey yapamayacağını düşündüğü için bu kadar rahat

cnm hiç memur arkadaşlarından bekar evinde kalanda mı yok?

biraz araştırsan

iş arkadaşlarına sor bence hemen o evı terketmelısın

biraz zaman geçsin duruma göre de boşanırsın

Annenız ıcın boşanmıyorsunuz,geçinemediğiniz için boşanıyorsunuz...

bu şekilde ne zamana kadar giderki
hem kocanda diyormuş er yada geç boşancam diye
ailenle açıkca konuşsan
ailenin yanındamısın

Kızlar kisaca anlatmaya calisacagm. Esim evde yasadigmiz butun sorunlari abisine anlatip akil aliyordu. Abiside o kizdan en yakin zamanda kurtul demisti. Ben herseye ragmen yuvam kurtulsun diye esimi iyi davrandm. Tartismaya calistim. Ama esim gene bana ve aileme karsi oyle kötü konustu ki. artik dayanamadim. Sinir krizi gecirdm. Bana diyorki bu isi bitirecegim er ya da gec bitirecegim diyor. Hakaret ediyor. Kac zamandir icime atmaktan yoruldum. Annemi aradim nolur gel annem dedim. kurtarin beni dedim. Aldi telefonu eline sen benim evime gelemezsin. Gelirsen benimde babam gelir dedi. Annemle boyle konusamazsin dedim. Senin anan baban padisah cocugumu konusurum diye bagirdi annecime. Ben anneme hic kiyamam. ustelik ne annem ne babm esime iyilikten baska bisey yapmadilar. Simdi kizlar biz aylardir esimle gecinemiyoruz. hep kavga hep kavga. ve gozyasim durmuyor. Ben artk bosanmak istiyorum ama annem bosanmami asla kabul etmiyor. Bizim icin bosanma diyor. Baban kaldiramaz aman kizim sabret diyor. Ne sabredecek gücüm kaldi ne dermanim. ben ne yapiyim simdi

Çok edepsizmiş eşin. Hem annenler yüzünden geçinemiyor değilsiniz ki
Önce ki konunu da hatırlıyorum. Siz zaten anlaşamıyorsunuz. Eşinin iki lafından biri bu iş bitecek ayrılacağım
Çocuk oyuncağımı bu, ailene anlat sizle alakası yok, dengesiz saygısız bununla kaç yıl daha geçirebilirim diyin
Kafayı yer insan.. ne kadar ayıp annene telefonda evime gelemezsin demesi.. çok saygısız ıyy
Lütfen bundan çocuk yapma

Hangi anne kızının böyle bir durumda devam etmesini isteyebilir ki? Bırak anneyi bence en önce baba istemez. Bu hayatı yaşayan sizsiniz, annenizi dinlemeyeceksiniz heralde?

arkadaşım çok özür dilerim
niyetim seni kırmak incitmek değil
fakat daha önceki konunu, bu konuyu düşününce
sanki bir tuhaflık var gibi

yani eşinin abisi eşin problemlerini anlattı (bunlardan biri de onlarla görüşmek istememen, olabilir tamam) "kurtul o kızdan" diyor
eşinle sürekli kavga halindesiniz
ailene "küçük olaylar" için bu kadar diş biliyor
sen onunla konuşmaya, tartışmaya çalışıyorsun, o sana dünyanın hakaretini ederek, "bu işi eninde sonunda bitireceğim" diyor
annene gel diyorsun, telefonu alıp"sen gelemezsin" diyor "anan baban padişah çocuğu mu" diyor

bu yazdıklarında "hınç" var, "aşırı bir sinir" var, "nefret var" gibi
hani insan durduk yere bunları yapacak olsa, farklı yönlerde de şiddeti olur sanki, ne bileyim psikopat olur, döver, aldatır vs vs

ama sen inatla diyorsun ki ben hiçbirşey yapmadım, ailem iyilikten başka hiçbir şey yapmadı
biz çok iyiyiz, sütten çıkmış ak kaşığız

üstüne üstlük, bu kadar olaya, eşinin seni istemediği bu kadar ortadayken
ailen diyor ki "bizim için boşanma"

acaba diyorum, sen olaylara objektif bakamıyor olabilir misin? veya eksik anlatıyor olabilir misin?

not: bu arada ailenin "bizim için boşanma" demesi, şu içinde bulunduğun durum düşünülünce acı çekmeye devam et anlamına geliyor, yani ailenin bu yaptığı "fedakarlık, özveri " değil
"bizim için boşanma" demek senin şu durumunda incelik, iyilik değil

Yazdiklarinizi tek tek okudum. Gorusleriniz benim icin cok önemli. sürecte destek olan tum arkadaslara tesekkur ederim. Izin aldm ailemin yanina geldim. Bi süre kafami dinleyecegim. Allah hepinizden razi olsun.

Bu evlilik eninde sonunda patlar zaten, bu herifle hayat gecmez.

Bence bir an once, hala gencken bosanin ki, bir an once onunuze bakip yeniden bir hayat kurabilin.

Buyursun bildiği yere gitsin evi terk eden sen olma :KK43: bazı erkeklere öpen yaranıyor . Birileri öpünce vursun başını taşlara ...

X