• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski esimle tekrar barismalimiyim??

@Rab1a ailenle ömür geçmez. Eşine de güvensen boşanmak istemezdin. Abinler baban annen sürekli karışacak huzursuz edecek ayrı eve çıksan bile. Allah yardımcın olsun

Ailenize kil oldum. Kiz evlat evlenip gidince soyagacindan cikiyor mu? Yazik gunah. Annenizin hele hic vicdani yok. Bencil. Ne demek bizim huzurumuzu kaciracaksin. Siz o evde mutsuzken nasil huzurlu olabiliyorlarmis acaba? Bence mutsuz oldugunuz bir evlilige geri donmeyin. Adam bastan ztn icmeyi birakmayacagini soylemis. Hicbir sey degismez. Ailenize karsi da net ve kararli olun. Izin alir gibi konusmayin. Siz de bir annesiniz. Cocugunuz oyle bir ortamda saglikli buyuyemez. Aileniz mihtemelen ayri eve cikmaniza basta karsi cikip sizi sindirmeye calisacaklardir ama geri adim atmayin. Mecbur kabul edecekler.

Benim ayri eve cikma cesaretim var tutarm bi ev sorun ailem de bu konuyu once annemle konuscam o zaten herseyi babama söylüyor bunuda söyleyecektir .
hani zaten evde huzur yok ailen dayak bile atıyo diyosun en fazla ne olailir en azından bi kavgada nbunu icin et ayrı ev tut aileler böyledir hele gerici bi ailen varsa ben buraya gecici geldim zaten de calısıyorum para biriktiriyorum annen ayrı eve cıkıcam cocugum huzurlu degil de maasın ne kadar ailene ne kadar veriyosun birikim yapıyomusun evden cıkarken kolye yuzuk altın bisey yokmuydu kalan bozup kira pesinatı yapıcak

bide kesinlikle cocugunu öne sür ailene ben huzursuzluktan kacrtım sizde aynısınız de cocugum hic rahat dergil de

Ailem ilerleyen zamanlarda beni isten alikoyacaklari düşünüyorum anneme derdimi sıkıntımı anlatacağım zaman beni babama sikayet ediyor annem hic istememişti baba evine geri dönmemi huzurumuzu kaçıracaksın der gibi laflari oldu
bu arada ayrı eve cıkıncada ailenin sana tutumunu asla unutma sana en zor zamanında yanında olmamıs yallah ogullarınıza de yedigin dayakları unutma ben ana baba diye her hatasını unutanlardan degilim hatta her olayı yazarım esim ile ilgli ailem ile ilgili öfkeni hep icinde tut yaz seni nasıl zor durumda bıraktıklarını unutma

Ne eşiniz ne aileniz kendi yaşamınızı kurun
Biliyorum söylemek kolay değil ama çalışıyormuşsunuz... insan direnirse herşeyi yapar aileniz kabul etmese de yapın...
1+1 daire tutun ama kendi yaşantınız olsun...
İçki içen adam yarı aklı yok içtiğinde ve kavga ediyorsunuz size zarar vermez mi o anda...
Ömür geçer mi? Hadi barıştınız ben bu adamla bir ömür geçirmek istiyorum diyor musunuz ? Öyle deseniz zaten gitmezdiniz sanırım...

Allah’ın en sevmedi helal boşanmak... sabrederseniz mükafat var kim için ne için içki içen bir adam için mi?

hesap kitap yapın ve kendi hayatınızı kurun...
Bence baba evine donmek çok daha zor ben bunu evlendikten sonra anladım değişen ne bilmiyorum ama bence olmuyor... boşlukta gibi kalıyorsun ben arada yatmaya gidiyorum o bile bana Garip tuhaf geliyor hoşuma gitmiyor...

Allah yardımcınız olsun... ama önce kendinizi kendi mutluluğunuzu kendi gelecek günlerinizi düşünün...

Ailem ilerleyen zamanlarda beni isten alikoyacaklari düşünüyorum anneme derdimi sıkıntımı anlatacağım zaman beni babama sikayet ediyor annem hic istememişti baba evine geri dönmemi huzurumuzu kaçıracaksın der gibi laflari oldu
Eşinize dönün kendinize gizli bir banka hesabı açın elinize geçen her kuruşu biriktirin dokunmayın. Damlaya damlaya göl olur Allahın izniyle. Kimse bilmesin para biriktirdiğinizi eşinize ailenize kesinlikle söylemeyin. Biraz para toplanınca da kızınızı alın başka bir şehre gidin küçük şehirlerde kiralar, genel olarak masraflar daha uygun olıyor. Gerekirse kimse bilmesin yerinizi evladınızla huzur içinde yaşayın.

Eşiniz alkol tedavisi alınca belki bırakır alkolü. Bence barışın. İnşallah halkınızda en iyisi olur.

Merhaba hanimlar tercümeli bayanlara birsey danışmak istiyorum ben 6 yillik evliyim 5 yasinda kizim var ve 2 hafta önce eşimle anlaşmalı boşanma dilekcesi verdik tebligat almadik ben istedim bosanmayi 4 aydir babamin evindeyim esimle surekli kavga tartisma yapıyorduk esim bu durumlarda surekli ailemi arayip beni şikayet ediyordu esim istemedigi halde bosanmayi kabul ettigini soyledi sen istedin dedi ve ben 4 aydir babamin evinde kaliyorum simdi tekrar esim birlesmek istiyor ve esimin alkol sorunu var 10 15 gune bir icmek istediğini buna ses cikarmazsan birleselim zamanla birakacam dedi . Babamin evindeyim kizimla birlikte anne baba da olsa insan evini duzenini ariyor babm cok baskici otoriter biri burda hicbir soz hakkim yok her yaptigim yapmadigim seyler göze batiyor ve evde huzursuzluk cikiyor suan sehir hastanesinde çalışıyorum ama devamli çalışacağımi bilmiyorum kendi istegimle calismak istedm evde cok sorun oluyor annemle aramizda sorunlar babama yansiyor babam iyice bana kotu davranıyor bana el kaldiriyor hakaret ediyor aşağılıyor annem aramizda evde olan seyleri babama anlatiyor calistigim icin zaman zaman yorgun geliyorum evde temizlik islerine yardım etmedigim zamalar kavga oluyor bu duruma ne kadar dayanabilirim bilmiyorum hafta sonlari erken yatip erken kalkiyorm onlara kahvalti hazrlamak icin babamin kati kurallari var hic cekilmez pskolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum Rabbime sığındım namazlarımı kılıyorum cokca dua ediyorum ailemin bu durumda bana destek olacagini yanimda olacağını düşünürken ne hale düştüm 3 abim var hiçbirinden destek yok bosanip gelmeme hazmedemiyorlar surekli niye geldn geçinemedin diyorlar .esim bu zamana kadar pisman olup hic yalvarmadi evime geri dönmeyi düşünüyorum esimde tekrar birleşmeyi istiyor tabi alkolü nü kabul edersem o sekilde istiyor bende burda yapamayacağımı biliyorum oyuzden bana bir yol gösterin ne yapmam lazim lütfenn bi fikir verirseniz sevinirim teşekkürler
size kendi tecrübemi aktarmak istiyorum bilenler bilir ben de ayni senin gibi ayrilip babaevine geldim ki ailem arkandayiz vs diyordu. gel gor ki dondukten sonra ailem yapmadigini birakmadi, inan ki esimin evinde ne kadar rahat oldugumu anladim, babam baskici kavgaci kufurler eden asagilayan bi insan. kardes desen tek cocuk olsam daha iyiydi. cok zor gunler gecirdim evimi esimi aradim. demem o ki esinle gecinmeye bak. birey olmus insana bi yastan sonra babaevi agir geliyor. madem esin duzelcem diyor evine don bosandiktan sonra birlessen de hicbisey eskisi gibi olmayacak bunu bil. ben ettim sen etme. Allah yuvana dirlik duzen versin.

size kendi tecrübemi aktarmak istiyorum bilenler bilir ben de ayni senin gibi ayrilip babaevine geldim ki ailem arkandayiz vs diyordu. gel gor ki dondukten sonra ailem yapmadigini birakmadi, inan ki esimin evinde ne kadar rahat oldugumu anladim, babam baskici kavgaci kufurler eden asagilayan bi insan. kardes desen tek cocuk olsam daha iyiydi. cok zor gunler gecirdim evimi esimi aradim. demem o ki esinle gecinmeye bak. birey olmus insana bi yastan sonra babaevi agir geliyor. madem esin duzelcem diyor evine don bosandiktan sonra birlessen de hicbisey eskisi gibi olmayacak bunu bil. ben ettim sen etme. Allah yuvana dirlik duzen versin.
Esim alkolü var alkolle beraber bi takim sorunlarda beraberinde geliyor alkolü stres atmak icin ictigini söylüyor . Eve alkollu geldihi zamanlar bende bi huzursuzluk oluyor huzursuz oluyorum beni rahatsz ediyor ve sinirleniyorum buna ragmen tekrar evime dönecem baba evinde her yaptigim göze batiyor hicbir konuda soz hakkm yok çocuğuma bile bisey alip giydiremiyorum yediremiyorum surekli onlarin baskisi altindayz

Aileye bak..
Eşinizin alkol sorununu zamanla çözerim demiş bu zaman zarfında çözmüşmü mesela alkolu ..
Kadınlar bşr çok şeyi çocukları için yaparken erkekler neden yapmaz anlamam. Emin misiniz? Güveniyor musunuz ? Şiddet var mı ?

Aileye bak..
Eşinizin alkol sorununu zamanla çözerim demiş bu zaman zarfında çözmüşmü mesela alkolu ..
Kadınlar bşr çok şeyi çocukları için yaparken erkekler neden yapmaz anlamam. Emin misiniz? Güveniyor musunuz ? Şiddet var mı ?
Şiddet herzaman olmuyor ama o sinirli oldugu zaman alkollü olursa bende bisey sorarsam hemen yanlis anlayip bana vuruyor alkol alması beni huzursuz ediyor belki cok abartilacak bi durum yoktur ama beni icten ice rahatsz eden seyler var huzursz oluyorum bunu ona defarca söyledim

Şiddet herzaman olmuyor ama o sinirli oldugu zaman alkollü olursa bende bisey sorarsam hemen yanlis anlayip bana vuruyor alkol alması beni huzursuz ediyor belki cok abartilacak bi durum yoktur ama beni icten ice rahatsz eden seyler var huzursz oluyorum bunu ona defarca söyledim
Sonuç olarak size vuruyor
Ben olsam dönmezdim böyle bir adama

Alkol varsa şiddette olur boşuna butun kötülüğün anasıdır dememişler. Şiddet şiddettir her zamanı arada sıradası olmaz ki .. abartılacak bir şey yok dediğiniz bende bir şey sorsam Alkol esnasında bana vuruyor demişsiniz bu mu abartılacak olmayan ?
Alkol tedavisi alması gerektiğini söyleyin bence .. Ben dönmezdim

Ben olsam ailemden de eşimden de ayrı bir ile gider ve orada işe başlardım ikisine de nir daha dönmezdim. Ne biçim bir aileniz varmış. Sizi hak etmiyorlar eşiniz de aileniz de Korkmayyn ikisinden de kurtulun O babaya da abilere de bir daha gitmezdim. Çok üzüldüm işten yorgun gelen zaten psikolojisi yorgun olan evlattan iş beklenmesi ve derdinin yüzüne vurulması kadar acımasız bir davranışın hiç bir tutulur yanı olamaz.
Başka şehirde iş ara bulur bulmaz hemen çık git bakma arkana Sakın da korkma Eşyanı alır yavaş yavaş kurarsın hayatını.Başka şehirde İş bulamazsan ailenle aynı şehirde kalmaya mecbur isen işten dolayı , o zaman ne derlerse desinler ayrı eve çık siz küçücük bir çocuk değilsiniz bunun için onların iznine ihtiyacınız yok Zor zamanlarınızda sizi desteklemeyen baba ve abiler sizin saygınızı da hak etmiyorlar Siz bir eşya değilsiniz.Annenize de kızdım iş beklediği için ama onu telefonla ararsınız gene konuşun ama baba ve aniler affedilemeyecek kadar hatalılar.
Ha bunları yapamam diyorsanız en kötü ihtimal şunu yapın, eşinizin bulunduğu şehirde iş bulursanız gidin eşinizle deneyin yürüyor mu bakın ama iş bulamazsan asla dönme ve mutlaka para biriktir. İş bulamazsan eşinin yanına gitme. Önceliğin senin işinin olduğu yerdir ama ailenle asla kalma ailenin ebinden çık ne pahasına olursa olsun ve onları affetme. Empati yapmayı bi zahmet öğrensinlerYapamıyorlarsa senden uzak dursunlar. Sen önemlisin! Herkesi memnun etmemi istiyorlar kimse senin memnuniyetini sormuyor sanki köle veya eşyasın!! Çok ayıp ediyor ailen.Eşin de jiç eyvallahı yok ben içecem diyor kabul ediyorsan gel diyor. Ben olsam etmezdim. Kurallarımı maddelerdin işine geliyorsa derdim. O düşünsün!
Seni güzel yarınlar bekliyor kendine değer cer bu günker bittiğinde seni kaybedenler kendi iç hesaplaşmalarıyla yüzleşecekler sen yeni güneşli günleri huzur ile yaşayacaksın
Sevgilerimle Allahım selamete çıkarsın inşallah

Son düzenleme:
Şiddet uyguluyor ama sık değil demişsiniz. Ben bu kafayı anlamıyorum. Eski kişi ile eğer olabilseydi eskiden olurdu. Olmamış ki şu an eski diye bahsediyorsunuz. İlla ki ya koca evi ya baba evi diye tutturmayın. Kendinize bir ev açın, eşinizden nafakanızı alın, çalışın, güller gibi yaşayın. Bana bir kez el kaldıran birine geri döneceğim öyle mi? Kaldı ki alkol ile gelen şiddetin dozu olmaz, yarın öbür gün canınıza kasteder, yazık olur size.
Bırakın bu aslında az şiddet var masallarını. Şiddet ya vardır ya da yoktur. Varsa tek yapmanız gereken boşanmak, canınızı kurtarmak. He yok geri dönücem diyorsanız da geçmiş olsun. İnşallah ana haber bülteninde adınızı anmazlar.

Back