Aileme vs eşimin ailesi, benim kırgınlığım

Kirilmakta haklısın ama kayinvaliden sahip çıkmış. Her ne kadar ailene kirilsan bile bunu eşin ve ailesinin yanında dile getirme yarn öbür gün önüne koyarlar . Bende ikinci bebegimi bekliyorum bende tam tersi eşimin asilesinden destek görmedim bilmem ikincide ne olur çokta umrumda değil. Sağ saglik bebislerimiz kavurusuruz inşallah gerisi mühim değil

Annenizin yapacaklarını kayınvalideniz yapmış; şanslıymışsınız ki sizi anne kadar sahiplenen bir kayınvalideye sahipsiniz. Anne dediğin iki eli kanda olsa koşar gelir zor zamanda bana göre hiçbir bahanesi olmaz; ben böyle gördüm. Ben olsam ben de kırılırdım. Haber verir miydim bilmiyorum; o samimiyeti hissettiysem verirdim heralde. Ama haber vermeseniz de kayınvalideniz yine yanınızda olur muhtemelen; bu sizin için büyük şans.

kusura bakmayın da çok rahat kalmışlar sonradan ağlamak sızlamak bir işe yaramıyor o an olmaları lazımdı sonuçta ablanız da aynı durumdan geçmiş koşuşturmaları lazımdı. sizi sanki 2.plana atmışlar gibi

Bence de arama çok haklısın. Kaynanan öz anne, kendi annen de kaynana gibi davranmış resmen. Ya çocukları okula yolla onlarla beraber çık evden, tatil günü gibi 11-12ye kadar kahvaltı yapmak nasıl bir rahatlıktır sen orda sancılar içindeyken! Ve sabah 5te aramışsın anne olarak gözüne uyku girmemesi lazım, ayrıca ablan annensiz çocukları okula yollayamıyo mu yani annenle ablan bir hareket etmek zorunda mı? Çok saçma. Kesinlikle haber verme. Niye haber vermedin derlerse çocukları okula yollarsınız kahvaltı edersiniz diye rahatsız etmedim dersin. Ya benim anam olsa o çocukları illa beklemek zorunda olsa onlarla çıkar yoldan bi simit bi poğaça alır yine de evde yapmaz kahvaltıyı. Hem niye kaynanan kalıyo ablanda nasıl ilgilendiyse senle de ilgilenmesi gerekirdi. Varsa yoksa ablan ve çocukları. Bi kızı daha olduğunu onları çağırmayarak hatırlat bence.

Kayınvalidenizi sarın sarmalayın ,anneniz herhalde ilk torun olmadığı için hevesini kaybetmiş,
Çok da kafaya takmayın sonuçta sadece duygusal destek aileniz ,siz zaten hastanedesiniz ,kimse olmasa da yaparsınız .

Yanlış yöntem. Aramamak yerine hatalarını telafi etmeleri için bir şans verin. Hata da değil aslında şimdi anneniz size kv binasına taşındıniz diye gönül koydu mu? Aynı binadasiniz yanınızda da o var diye geç gelmiş olabilir. Kimse de annenin yerini tutmaz bence şikayet etmeyin annenizi kvdenize

Bence boyle bisey yapmayin hayat bu olur boyle kirginliklar bende dogumda hastaneye gece 5te gittim ogleye yakin dogurmama ramak kala arattim annem engelliydi yorulacak ilgilenemicek diye okadar isterdimki kv yerine annem baksn bebege o kostursun ama yapamazdi simdi yine hamileyim kizim dogurmaya gidince evde beklerim seni diyo hastanelerde zorlandigini biliyorum bide bu yonden dusunun bosverin siz haber verin

Cok haklisiniz. Sansiniz varmis kv iyiymis. Bence arayin yinede bu kez aynısı olursa mesafe koyun araya ama baya koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…